låt det bara vara vi.



eki &  sami ft sabina - låt det bara vara vi.


låt oss bara leva vårat liv, våran fantasi, låt det bara vara vi.


damir skicka denna låt till mig, & jag blev genast kär i låten. tycker den är så sjukt bra. har pundat den som fan så kan redn texten utan till typ & fick låten igår har jag för mig. grymm såklart dom är ju bosnier ;DD haha.
men det var något mer jag ville säga, jo den där jävla vaccinet mot svininfluensan har fan gjort så jag har ont i hela kroppen, jo det är vanlig jag vet. men är det vanligt att få utslag i hela ansiktet? nej, & det har jag fått. kliar som aset..  önska jag aldrig tog vaccinet -.- och ett tips för er som inte tagit sprutan, TA DEN IIIIIIIIIIIINTE!!!!  mitt tips till er.


pappa 49 år ! <3

grattis pappa på 49 årsdagen, idag är det din dag. hoppas du får en rolig dag. <3
igår firade vi pappa med lille-mor & harald, idag ska faster och någon mer komma, blir att fira idag med. :) ska bli mys. sen ska jag även plugga lite idag, massor i skolan nu, jag orkar inte fan. kan inte skolan bara ta och brinna upp, eller sprängas i luften? :o


äntligen fredag.

idag var jag i skolan. det gick väl bra, men det kändes som om vi inte direk hade några seriösa lektioner utom samhäll. men det gick fort tycker jag. jag tog även vaccinet mot svininfluensan, shiet vad nervös jag var. det gjorde inte ont, men sen efteråt så blev man smått yr och jag fick även svårt att andas, och nu har jag väldigt ont i armen känner jag. inte bra inte..   sen när jag kom hem väntade jag på mamma och pappa så drog vi alla till faster och firade bajram :) kom precis hem och dom är kvar där än. snart är det idol och jag ska gå och kolla på det. hoppas calle åker ut nu!!!!! saknar min rabih ;< han var i skövde idag, faaaaaaaaan! önska jag va där och hälsade på min älskling och peppade han när han skulle uppträda stå och hålla i hans han. :DD jag är käär i rabiih, vi ska åka till libanon och gifta oss :) pusss på det.


hemma dag.

igår mådde jag verkligen ingen bra alls och därför ville mamma att jag skulle sova med henne. så pappa sov i mitt rum och jag och mamma, och syrran sov i deras rum. skönt att få sova ut och igår fick jag verkligen känna att min mamma verkligen bryr sig om mig. har inte insett det och jag tror inte mamma har insett tidigare att jag mår dåligt. så frågade mamma mig igår om jag skulle till skolan så sa jag att jag inte visste att jag svarar henne på morgonen. & jag orkade inte med skolan, ville bara vara hemma och ta det lungt slippa tänka på allt som har hänt och hon accepterade det.. har bara varit hemma idag och verkligen tagit det lungt, rensat skallen lite smått. har duschat och städat övervåningen idag, och suttit vid datorn för det mesta. en skön hemma dag. snart ska jag gå och plugga har massor.

  • administration. * 2
  • samhäll.
  • multimedia.
  • idrott.
  • engelska.
så det är en hel del, mycket prov och läxor. men i morgon är det helg också, så det ska bli sköööönt! sen är det heller inte långt kvar till jul. i morgon ska vi även till faster och fira bajram, sen på söndag blir det att fira pappa för han fyller år, 49 år. skriver ett inlägg då, och ska även ladda upp bilder jag kommer ta under dagen.

livet är knas.

åh! fan varför blir allt så fel. varför skulle det hända just den kvällen när allt var så trevlig. allt gick åt fel håll och nu ska det bli rättegång och jag ska vittna. vet ni hur jobbigt det känns?! just nu vill jag bara skrika ut mina ord, mina känslor. gå ut ställa mig på ett berg och bara skrika ut.. livet är knas. jag vill inte vara kvar här! amanda, utan dig kommer jag inte leva, det är så självklart att det ska vara vi, att vi ska vara vänner är 100% klart. vill inte tänka tanken på att vi inte är med varandra. livet är över utan dig. </3 jag älskar dig, du är min bästa vän!<3



smink/mina åsikter/m.m

nu ska jag berätta om lite smink produkter jag rekomenderar om ni vill ha bra smink.
jag brukar nästan alltid använda Mac Factor produkter, för dom är sjukt bra och dom håller verkligen. Mascaran är skit bra, det finns foundation, och puder som är grymt bra, jämnar ut hyn och den blir liksom helt perfekt. Sen den sämsta smink produkten är maybeline eller hur det stavas, inte 100 på stavningen. Men jag tycker iaf att det märket suger verkligen för den håller verkligen inte, och ögonfransarna blir helt fuckade så om ni ska lyssna på mig och följa mitt råd så säger jag att ni ska använda Max Factor.



_________________________________________________

Sen så idag va jag och amanda hos julia som jag sa tidigare idag, va väldigt mysigt tycker jag. Runt halv fem så följde jula och eric mig till bussen för amanda gick tidigare. så tog jag en bild på dom när dom pussades för lovade jula ganska länge att ladda upp en bild på henne i min blogg och det ska jag göra nu för en gång skull :)
sen så ska jag ladda upp fler bilder där en killkompis har ritat Micheal Jacksson, asgrym är han och nu måste nu verkligen kommentera, för jag har aldrig i hela mitt liv sett någon som ritar så sjukt bra som han. Sen ritade han av en kille som heter olle östlin, ser precis exakt likadan ut, det kommer bild på det också. Just nu håller han på och ritar mig så när han är färdig med det så kommer det bild på det också :) titta noga nu!






Michael Jacksson, grymt !



Olle Östlin.

Här snackar man liksom om grym ritare. :o eller vad tycker ni?!

skolan.

nu sitter jag i skolan, lämna in administrations uppgiften, blev äntligen klar med den. va orolig att jag inte skulle hinna men det gjorde jag, på cirka 2 dagar blev jag klar med den medan andra har hållt på med den i veckor, huhu känner mig bra. är dock lite orolig nu om jag fått med allt, och jag hoppas verkligen på att jag får minst godkänt annars rasar jag ihop. sitter och har svenska lektion håller på med en svenska uppgift som handlar om Kivisk Marknad, astråkigt asså -.-  slutar kl 13.00 (: egentligen 15.20 men vår småföretagande lektion blev inställd för vår lärare är sjuk så han är inte här :DD chill va fan ! (: efter skolan blir det att jag och amanda drar hem till julia & eric, har lite mysigt hos dom. :) ska busa lite idag.

senare idag när jag kommer hem så ska jag ladda upp lite recepter om olika sorts mat och kakor som stora personer kan äta eller folk som vill gå ner i vikt, finns kakor utan socker som t.ex. blåbärs muffins och liknande saker, ni får se :)) & ta receptet om ni vill ha hjälp, här kommer jag börja skriva lite om hur man kan gå ner i vikt eftersom jag själv vill göra det. har ni några frågor är det bara att ställa dom så svarar jag så gott jag kan :)

sean banan.



hahahaha, omg säger jag bara. jag dör av garv asså. hur skön får man vara eller?!
hahahahah, shiet tror jag dör snart asså, garvar som ett as.
detta är fan klippet asså, det är så sjukt asså. ahahahahah

du feeeet inte..  hahahhahaahah

Tips om att gå ner i vikt.

Lätta tips.

Ät varje dag frukost, lunch, middag och ett par små mellanmål, också på helgen. Då blir du inte så sugen mellan måltiderna och det är lättare att undvika småätande.

  • Vatten är den bästa törstsläckaren.
    Andra dryck kan innehålla mycket socker.
  • Mjölk innehåller bra näring, men det räcker med 2-3 glas om dagen (inklusive yogurt och fil). Välj lättprodukter med naturell smak.
  • Lägg upp en portion. Ta inte om.
    Ät långsamt. Mättande känner man först efter cirka 10 minuter.
  • Ät mycket av grönsaker och frukt i samband med måltid, (tallriksmodellen).
  • Var sparsam med fett i matlagningen. Olja och flytande margarin är nyttigt fett, men är inte magrare än andra matlagningsfetter.
  • Använd lättmargarin. Bred tunt med matfett på smörgåsen.

Titta efter nyckelhålssymbolen då du köper matvaror. Nyckelhålet visar fett- och sockesnålaoch/eller fiberrka produkter.

  • Du behöver inte helt undvika godis, chips och choklad men ät det bara en gång i veckan.
  • Glass, bullar och kakor innehåller mycket fett och socker men lite näring. Försök därför att äta så lite som möjligt av detta!

Tänk på att även små förändringar kan betyda mycket om de sker varje dag. Börja där det käns lättast och låt varje ny förändring bli en vana innan du går vidare.












lyssna & njut.



sitter och lyssnar på denna låt, tycker den är sjukt bra. sjunger med, men det låter för jävligt, haha.
har jobbat med administrationen, men det går ingen bra. tycker det är skit svårt. ska va klar med det på tisdag
och jag har knappt börjat. goosh, det är värsta stor uppgift och hänger väldigt mycket på betyget, det luktar IG.

senare vet jag inte vad som händer, kanske bara plugga och sen ta det lungt. jag får se :) hoppas det löser sig med administrationen kommer hänga mig annars.

puss, love u alla mina läsare. / dajana R.

hehe.



varit hos amanda från fredag till lödag. i fredags va vi uppe hos josef, huset fullt.
sandro var också med, va väl lite småroligt i början sen blev man trött och massa skit hände.
men men, så blir det ibland..  kom hem i dag (lördag) och då hjälpe jag mamma lite, sen stack jag till emilie.
vi satt och prata, sen fixa vi min blogg, ny design. skit snygg, är riktigt nöjd faktiskt :)
sen runt tip gick jag hem, och då satte jag mig vid datorn och gjorde denna snygga bild..
ge mig tip poäng för den. :DD


vad hände med sminket?!



kollade på youtube och då sökte man på kissie när hon förstorar läpparna..
och måste bara fråga, vart fan tog sminket vägen runt läpparna?!
om ni kollar så ser ni att sminkat försvinner. läckert, måste jag säga.
hahah ett tips bara, nästa gång gå utan smink kissie :)

själen brister dagligen.

Det känns som att själen har lämnat kroppen
att då i stort sett bara kroppen vandrar omkring som ett lik
.. för det är så det är, jag går omkring i ett mörker levande död
Jag kan inte förklara, jag kan inte berätta eller ens beskriva
för jag är så jävla inlåst i mig själv att .. Det bara slutar där
Dom senaste 5 åren, så har jag blivit riktigt ordentligt fuckad
& det har blivit värre, det har blivit mycket värre sen dess
jag kan inte göra något heller, för det kommer alltid att vara där
det kommer aldrig att bli bättre, för allting sitter fast ..
& hur jag kan veta det? Ja, sätt dig själv i mina skor så vet du.
Varje dag är en evig kamp i helvetes dalar


livet är skit !

nu kommer mina känslor fram igen. min dåliga sida, då jag mår piss och bara vill dö. allt känns så meningslöst, & alla skiter i mig typ. vem kan jag gå till? jo bloggen.. här kan jag skriva av mig, skriva om mina känslor och tankar som snurrar runt i huvudet. jag är ensam. har ingen kärlek, ingen kille vill ha mig för att jag är fet & ful.. mina vänner skäms för mig, vet inte men det känns bara så. eller så är det något dom inte säger till mig. jag gör allt för mina vänner, jag finns alltid för dom. men vad får jag tillbaka? inget, inte ens sanningen. allt jag kräver är sanningen och att dom inte lämnar en, speciellt inte när man mår som man gör. fast det mesta handlar om att jag blir sviken ofta, kan inte lita på folk, men ändå så fortsätter dom som dom gör. ibland är det skit hemma, mycket bråk på grund av min kropp, min vikt med andra ord. vem vill ha en tjock tjej? ingen..  jag kämpar och kämpar men ingen ser det, folk ser bara det dåliga jag gör, aldrig har någon sagt "bra dajana" när jag lyckats bra med något. allt jag får höra är, när ska du gå ner i vikt? när ska du bli smal?  hur ska jag orka, vafan stötta mig för en gång skull. ni som ser detta hoppas ni förstår att jag inte mår så himla bra, jag använder mitt leende ofta för att dölja, men när man kollar i mina ögon är jag avslöjad.


17 november.

idag kom niorna till vadsbo skolan, & alla som besökte handel skulle vi 2:or ta hand om.. så det var rätt många, men dom var indelade i grupper så det inte kom för många..  jag tyckte det blev långtråkigt. vi hade olika uppgifter åt dom som dom kunde göra: 1. jag är en bloggare, och i den uppgiften fick dom en uppgift att skriva något på datorn som en bloggare gör, & jag som är en bloggare skulle gå till niorna och berätta om hur en bloggare tänkte när han/hon skriver, och ge tips om hur man kan göra.. men det blev aldrig av. får se om det sker i morgon, eftersom vi ska hålla på med detta i tre dagar, så det är två dagar kvar. andra uppgiften var; shoppa loss; vi i handels programet har något som heter övnings företag och där gör vi affärer inom handel & turism, allt är på låtsas.. och då skulle dom komma och handla hos oss som om det vore på riktigt. den tredje minns jag inte riktigt, den handla något om google. men men, fick iaf träffa min söta lilla thaibebis och massa andra roliga personer. :)


nu sitter jag hemma, och ska strax till rasmus och färga hans hår. han ringde mig i morse 06.34 och fråga om jag kunde komma hem till han sen och färga hans hår. så sa jag, visst.. så snart ska jag dit. ska bara vänta på att han ringer så jag vet när jag ska gå :) medan jag sitter och väntar på samtalet så satt jag och skrev med linus lite på msn. alltid lika kul för du blir så ägd, vi satt och prata om hans kk' uk, hahah. och han klaga på att den var liten, samma med hans ollon, och hörrni, jag kallar inte den liten. så ägde jag ut han lite, ni får läsa bilden jag printa :)




fan, nu blev inte bilden så jävla bra. men hoppas ni ser vad det står. ser ni inte får ni säga till så säger jag vad det står. hahahah, linus? jag var bara tvungen <3


ikväll !

nu är det den 15 november, & ikväll börjar paradis hotell kl 22.00, och det har jag väntat på skit länge asså.
ska bli kul också, eftersom en från gullspång ska va med, och han heter peter fredèn.. ska bli kul att se lite folk harifrån trakterna.

men nu ska jag gå och hjälpa mina föräldrar, vi ska börja riva vårat kök eftersom vi ska renovera :)
peace alla bloggläsare

.

fredan den 13;e

fredag den 13;e


ja det kan man säga att det har, eller ah. har fan varit grinig hela dagen på allt och alla.i morgon ska jag åka med pappa till örebro, & då ska denna rosa puddingen äntligen bli min! fan vad jag längtar, i love it. kan inte säga mer än att jag längtar som aset, fifaaan !! haha blir väl lite att skryta om en ny mobil, min rosa lilla älskling, ska bli så skönt att inte behöva vänta mer ;* från en sketig mobil till en helt begåvad :D

 


vad händer med 2012?



ville bara skriva av mig lite.
vad är det för snack om att hela jorde kommer gå under 2012? är det en sant och hur kan folk veta sånt?
fall det händer så händer väl det bara, inget man kan veta. inte vad jag tror. sen har det kommit ut en film, som är världpremiär & den heter 2012, ni har säkert sett reklam om det på internet eller liknande grejer.
fall jag ska komma med mina egna åsikter så tycker jag folket gör en för stor grej utav det hela och jag vet inte om jag kan tro på det eller ej. isf vill man ju gärna ha bevis, men om det nu är sant att jorden kommer "gå under" så hur i h' elvete skulle den kunna göra det ? ;o

och en fråga till er alla, vilka ska gå på världspremiären 2012 som kommer ut på bio? & är det någon mer som tror på det eller tror att det är bullshit?

22.42

ja nu är kl 22.42 när jag skriver detta inlägg. det va cirka tre dagar sen jag uppdatera.
har inte haft något viktigt att säga, har inte det nu heller men kände att jag kanske skulle
skriva något iaf.

jag ska strax lägga mig, börjar bli småtrött och är tjock i halsen, börjar bli sjuk känns det som.
på torsdag ska jag till doktorn/hudmottagingen, ska kolla varför jag tappar så mycket hår som jag
gör, och av vilken orsak, fall det är någon sjukdom eller vafan det är. blir orolig asså, inte så jävla
kul att tappa hår. ;<

sen i morgon är det inget som händer förutom skolan, och hoppas på att det inte blir lika tråkigt som idag.
denna dag har jag inte mått alls bra, mensvärk & även världens huvudvärk, kändes som om någon bara
slog med en hammare i huvudet på mig. inte skönt :o

denna vecka har jag mycket plugg & träning. ska plugga till:

  • handel.
  • multimedia.
  • addministration x2
  • svenska
och va fan det nu är mer, kommer inte ihåg. men det är liksom mycket.. flera stycken inlämningsuppgifter.
sen har jag massa prov, och sen har jag omprov. asså orkar bara inte med skolan.

men nu ska jag dra och sova, det orkar man ia. :) sjukt skönt att bara sova uuuut !
god natt alla bloggläsare.

pussss ! älskar er, <3


björnes.

shit vilken kväll. va en riktigt lyckad kväll med gänget.
det var det roligaste på länge och shit kul att vi blev så
många som förfesta och sen drog vi oss alla tillsammans till björnes.
men becca har jag ingen aning om vart hon tog vägen, samma med
patrik. träffade ernie därborta, roligt att se dig & prata med dig.
men det var soft, vi dansa som fan och hade skit roligt.

detta måste vi göra om pojkar och flickor.

seg måndag.

- fy nu börjar skolan igen. inget mer lov på cirka 7 veckor. idag så hade jag multimedia.
från tio över två till kl fyra, och min buss gick inte förän tjugo över fem.
så jag satt och vänta på bussen i en timme och 20 minuter, men tack och lov
att jag har julia, gick hem till henne direkt efter skolan. (: fast det regna dock, och när
jag satte mig på bussen så slockna jag. va skit trött märkte jag. piss tråkigt väder asså, varför ska det regna?

amanda kom till mig ïgår och sov hos mig.  så vi gjorde ooss i ordning och gick till bussen tillsammans.
´tack för du finns gumman. i love u.

nu sitter jag här ska snart in och fixa på rummet lite. har ändå inte så mycket att göra.
ska läsa lite, lyssna på musik & sen gå och lägga mig. man orkar inte göra så mycket när man kommer
hem kl sex på måndagar, det enda man gär är typ äter sen går och lägger sig.
är liksom mörkt när jag går till skolan och när jag kommer till skolan, så man blir liksom urtrött.

i morgon är det då skola igen, varför? vill bara ha lov, eller sluta skolan helt.
jag orkar inte med lektioner, läxor & prov.. så himla jobbigt tycker jag, och klassen är väldigt
rörig om dagarna så man får lätt huvudvärk. gosh >.<


här sitter jag och skriver bara något vet inte ens vad typ, skriver när allt jag får upp i hjärnan.
bara babblar på för mig själv. hahah, ja så blir det ibland och jag vet fan inte varför så fråga mig inte.

men nu ska jag dra mig, ha det bra alla bloggläsare så hörs vi.
pussss dajana ! <3


RSS 2.0
Heart Chat Bubble