sista gången.

Idag va det sista gången för mig att träna på sjukgymnasten eftersom nästa veckar går jag ut på praktik och då hinner jag inte, så jag får ta tag i träningen hemma och återgå till sjukgymnasten efter sommaren. Idag va det någin zigenare som typ stötte på mig eller något. Han prata med mig 24/7, hittade på olika samtalsämnen att prata om. Bad mig följa med ut han ich ge honom sällskap, och tillslut när jag skulle gå så gav han mig en hejdå kram ;s helt wieeerd asså! Asså en random person gjorde det, har sett han tidigare i samhället men fan inte trodde jag att han skulle prata med mig och allt. Killen är 24 år, har fru och barn.. Mogen... Men men, idag har jag inte gjort mcket, nu den senaste timmen har jag camat med bebbe, hahaha asskojj ! :D Hoppas på en lyckad helg, nu ska jag kila.

Peace and Love.


älskar vädret.

Åh vad jag älskar vädret asså! Det är verkligen toppen, man mår asbra och vill bara vara ute hela tiden. Kom nyss hem efter träningen som gick asbra ! (Y) Sen innan träningen satt jag och Amanda på gräsmattan och sola, prata & spela kort hade det riktigt mysigt. Mycket glädje med dig stumpan.. Nu har jag ätit och det smaka underbart.. yummie! ;DDD Hahah. Men nu alldeles strax ska jag ut och cykla, måste röra på mig känner att jag börjar bli beroende av träning/motion.. Va bra va?! :DD Men nu ska jag dra.

Peace and Love.

Pfft: jag har världens bästa pojkvän! ;$$$ <3


mwiih.

Kom nyss hem efter en cykeltur genom hela Hova, inte så långt men tillräkligt för att träna. Satte mig i soffan och tog det lite lungt och kollade på förkväll, och för er som inte kolla på det så ska ni veta att Kissie va med på förkväll.. Chockad blev jag, för hon ser helt annorlunda ut på sina bilder och sen live.. Men jag nu ser jasg iaf upp till henne mer än vad jag gjorde innan, så det är ju ett plus..

Sen kommer den andra nyheten, inom en kort tid så kommer jag börja tjäna pengar för min blogg. Fick ett medelande om det nyss, måste bara fixa en grej sn börjar jag tjäna pengar. Så det är härligt, får väll hoppas på att man också kommer långt inom bloggbranshen..

Men nu ska jag kila, ska börja fixa i ordning i rummet lite, massa grejjor överallt i rummet, känns inte tryggt, måste fixa i ordning det, sen ska jag ut och cykla igen. :] så vi hörs senare..

Peace and Love.


dajana är igång.

Kom nyss hem från en cykeltur med grannen, nu är Dajana igång igen. Känns riktigt härligt måste jag säga. Just nu sitter jag och väntar på Sarahy, denna dagen har bestått av att städa mitt rum, hjälpa syrra och städa hennes rum. Sen möblerade jag om hennes rum så det är skitsnyggt nu måste jag säga.. Klart så är ju jag KiNgeN! I'm the best så fuck the rest. Hahahah, men nu ska jag kila, hjärtat kommer snart.

Peace and Love.

Lyckad shoppingdag !

Kom nyss hem har varit med Emilie Höglund, vi har varit och cyklat och sedan hade vi filmkväll hos henne. Riktigt mysigt, tack hjärtat. <3 Men innan jag va med henne så kom jag hem från Örebro, det blev en riktigt lyckad shoppingdag i centrum. Köpte mig ganska mycket faktiskt. Är hur nöjd som helst, tack mamma !

  • Baseballjacka, 249 kr - Gina Tricot.
  • Svart linne, 99 kr - Gina Tricot.
  • 2 par svartatights, 99 kr/st - Gina Tricot.
  • Svartvit randig tröja, 49 kr - Gina Tricot.
  • Vit taklampa, 35 kr - Ikea.
  • Smyckeställ, 60 kr - Ikea.

Detta var dagens köp, blir ju att åka till Göteborg snart och träffa bebbe och shoppa där med honom, ska bli underbart kul.. Jag längtar väldigt mycket nu. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på någon bra film. Så vi hörs i morgon sötnosar. Sov gott och dröm sött. Peace and Love. <3


Taggad för lördagen.

Åh, nu är jar riktigt taggad för lördagen. Först blir det att åka och shoppa i Örebro med mamma och farbrors tjej. ska även träffa lillebror Felix där ! <3 Ska bli riktigt kul, senare på kvällen så drar jag till Skövde på en bosnisk fest med Maja Konic, (barndoms kompis) och där träffar vi på massa roliga personer. Ska bli hur kul som helst. Det är gratis inträde fan, så det är soft som fan. Och det som är bra det är att det bara är för ungdomar. :]






Nu är det ju äntligen fredag, riktigt skönt måste jag säga. Dagen har gått väldigt fort, har varit riktigt kul i skolan idag. Alla är ju så galna på fredagar så det inte är sant, så det blir alltid mycket skratt varje fredag! Det gillar vi massor. Snart ska jag börja städa mitt rum lite, fixa iordning röran.. Sedan om det slutat regna ska jag gå ut och cykla lite, älskar att cykla fan ! :D Min nya hobby, hahaha. Ser ni mig på en grön cykel åka runt i Sverige. Hahaha.

Men nu ska jag dra, kommer tillbaka i morgon och visar vad jag har köpt, peace and love ! <3

HEMSKT!!!!!!!

FYFAAAN, säger jag bara! Hitta ett videoklipp nyss där det handrar om några killar bränner upp kaniner och plågar dom!!! Jag blir så jävla arg när jag ser det, fyfan.. Det finns verkligen folk till allt.

KOLLA BARA! Det är hemskt asså...



Och när jag ser denna video får det mig att tänka på vad Ni gjorde med min kanin, Ni som tog den! :'( Och jag saknar honom så fruktansvärt mycket, kaniner är verkligen det sötaste djuret som finns, och jag älskar kaniner.. Asså helvete också !!!!



Du va den sötaste som existerade. Jag antar att du inte längre finns, inte hos mig iaf. :(
Saknar alla mysiga stunder med dig, saknar dom galna stunderna då du va helt och hållet tokig.
Saknar att tycka synd om dig då du är i regnet, och jag minns så väl hur mycket jag grät varje gång du smet från buren. Men jag hittade dig varje gång tills den dagen kom då du försvann helt på bara tio minuter. Kommer du någonsin komma tillbaka? Vem fan kunde göra detta mot mig? Vem fan tog honom ifrån mig?! :'(

klassen (Y)

Hej igen ! Kom hem från skolan för nästan 2 timmar sen, denna dag har gått ganska fort faktiskt, och det kändes som om det vore fredag. För varje fredag så är klassen helt galna och är på topp vilket alla va idag typ efter vi slutat och lite innan. Jag och några ur klassen gick ut och satte oss i solen och garva sönder, vi satt och prata om allt, och då menar jag verkligen ALLT! Det har verkligen varit en sommarkänsla idag, för solen stekte som fan, bara att det blåste lite och då va det kallt, men annars var det helt OK!

Till helgen ska jag dra till Örebro och shoppa, längtar som fasen för nu blir det att handla lite nya kläder som jag verkligen behöver. Och jag kikade lite på väskor, fyfan vad jag älskar väskor, vill ha fler.. Mina räcker fan inte. :[ Någon som har tips på några snygga handväskor? Typ partyväskor?! :D Jag hittade några iaf som jag tyckte va snygga. Vad tycker ni?


god morgon.

God morgon alla läsare, nu har jag vaknat och fixat iordning mig, har även ätit en underbart god frukost och nu ska jag alldeles strax kicka till tåget och sedan vidare till skolan, där det startas med gympa vilket jag hatar för jag ska alltid skada mig på gympalektionerna. Men idag så får vi väl hoppas på det bästa att jag är lite extra försiktig.

Men jag kommer tillbaka sen och berättar om hur dagen har varit.
Peace and Love.




Sen måste jag bara tillägga att jag älskar mitt land Bosnien och Hercgovina !
Dit drar jag om någon månad, hem ljuva hem. Bosnien i mitt hjärta !  <3

Myspys.

Hej på er igen, nu har jag kommit hem och är itne så värst pepp. Så klart så ska ju alltid jag va den som är mest klantig, jag stuka fingret på gympan, men jag trodde att jag bröt det, fast det har jag itne nu eftersom jag börjar kunnar röra på det lite smått.

Men något som gjorde mig riktigt arg va doktorn, skulle gå dit så han kunde kolla och se om jag behövde röntga tummen, så börjar han trycka och allt och sen säger han bara kom tillbaka i morgon om det blir mel svullet.. Hur sjysst va den, jag som har skit ont och vänta i över en timme på vårdcentralen så tar det knappt fem minuter hos honom och allt han säger är "kom tillbaka i morgon". Jag blev så himla sur.. ååh.

Men nu skiter vi i det, har ett litet tips till er som vill kanske har mer besökare, då går ni in
Här och blir medlem så får ni fler besökare kan jag lova er. Mycket bra sida må jag säga, ett tips från mig till er. :]

Men nu ska jag ta och plugga lite, så jag kommer nog tillbaka sen. Ni får ha det så himla bra just nu, peace and love !

vafan!

Vakna i morse runt en 05.00 och gick och duschade så kollar jag ut genom fönstret och vet ni vad jag ser? Jo, jag ser att det snöar. Vafan! Det är april och det snöar i Västra götalän... Ofta eller ?! snälla döda Sverige, eller ta mig till ett varmt land. Inte pepp på snö längre, blir bara så jäkla arg när jag ser den. Allt va så mycket bättre då det var sol och fint väder, man hade verkligen vår känslan men så kom snön igen och allt blir ju tråkigt igen. :[




Nu sitter jag i skolan gör absolut ingeting, börjar 10.15 men måste komma in tidigare annars kommer jag försent och får inte komma in på lektionen it sucks... Så jag får vänta i två timmar och femton minuter på min jävla lektion..

Veckans hunk.

Denna veckan har jag funderat lite på vem som är veckans hunk. Finns ju så jäkla många så jag bestämmde mig
till slut och då kom jag fram till att stjärnan David Backham är veckans hunk.

- Han är så jävla läcker så det inte är sant! Gah...


Inte långt kvar.

Nu är det inte alls långt kvar till sommarlovet. Bara 7 veckor kvar ungefär, fast jag drar snart ut på praktik om 1-2 veckor. Har världens tråkigaste ställe, men mig kommer ni se på ICA supermarket i Töreboda, hahah! Men jag tänkte lite bra där, jag ska jobba hårt och hoppas på att jag får sommarjobb där.

Men det finns så mycket som kommer hända snart, 2 månader snart me honey, ska till Göteborg om någon vecka, hoppas på att Club Nordic kommer snart, ser är det sommarlov, och jag kommer nog dra till bosnien ett tag. Kommer va underbart.

Nu rullar livet på perfekt, livet är underbart med min sötnos. Och jag kan bara säga att jag är den lyckligaste i världen. Idag har jag då varit lite depp och irriterad på vissa människor, nämner inga namn men har inte varit på topp, och har varit lite hängig, kännt som om jag haft feber men hade inte det.. Aja, bara ta det lungt.





Akon-Borrow u.

Akon är på min topplista just nu, asså den mannen har verkligen talang. Asså hans röst, hans låtar och texter berör mig så jävla hårt. Bara älskar alla hans låtar och han.

Akon <3 Dajana, vi är som gjorda för varandra !

Ännu fler bilder.






























































fotografering med Nikon D80.

Här kommer lite bilder jag har fotograferat, dom flesta togs idag. Kanske 3 st som jag tog igår.
Lägg gärna en kommentar om ni gillade bilderna eller inte, och vad ni tyckte om dom. :)
Själv blev jag nöjd med många av dom, speciellt dom flesta på min underbart söta unge, Armin.
Älskar dig sjukt mycket sötnos. <3










































Tidsfördriv del 2.

Vad heter du? – Dajana.
Vad heter din bästavän? Amanda Kvick Pettersson.
Kan hon/han lita på dig? - I hope so.
Har du några syskon? – 1 syrra.
Hur var år 2009 för dig ? – Den dög väl.
Vilka firade du nyårsafton med? – Med de bästa.
Vem fick nyårspussen? – Amanda & Damjan.

Betyder han/hon något för dig? - Ja, båda betyder mycket för mig.

Har du..
Druckit alkohol? – Yes, and I love it.
Slagit någon riktigt hårt? – Yepp.
Planerat ett mord? – Hahah, 24/7.
En mamma? – Ja.
En pappa? – Ja.
En bror? – Nej.
En syster ? – ´Ja.
Någon du kan lita på – Ja
Någongång fått gått till rektorn? – Ja. -.-

Vem..
Kysste du senast ? - Damjan, <3
Kramade du senast? – Mamma.
Höll du handen med senast? Damjan. <3 
Slog du senast? – Syrran.
Hatar du? – Finns endel.
Gillar du? – Ja!

This or That
Killar eller Tjejer - Båda, men är hetro. :)
Vatten eller Juice – Vatten.
Frukt eller Grönsaker - Båda ! :o
Tv eller Dator - Dator.
Skola eller Jobba - Inget.
Pojkvän/Flickvän eller Vänner - Vänner såklart. Men pojkvän är alltid något man vill ha.


Hur / Var..
Gammal är du om 12 år? - 30.
Vart befinner du dig då? – Vet ej, men satsar på Los Angeles.. 
Har du barn? – Ja.
Är du alkoholist - Nej.
Vill du dö? – Nej.
Går du i skolan ? – Nej.
Trivs du? – Hoppas ju på det.
Är du lärarnas favoritelev? – Nej.



Mobilt..
Vad heter dina kontakter på M? – Maja, Malin, Mamma, Marcus, Marianne, Mariette, Matilda, Melinda * 2, Melissa, Mergim, Michaela, Mikaela * 2, Mirza.
Känner du minst på M? - Mirza.
Vet mest om dig av dom? – Mamma.
Hatar du? - Ja, en.


Mamma kommer i morgon !

Åh, i morgon kommer min mamma hem från bosnien, då ska jag få massa presenter. LOVE IT!
Denna veckan har varit underbar, har träffat bebbe varje dag och vi har haft så jäkla mysigt ihop. Vi fira en månad ihop och hade det så jävla bäst ! Idag va jag med grannen en sväng i Skövde, vi shoppa men jag köpte absolut ingenting..  Så det va drygt, men äsch.

Snart kommer amanda nog till mig så vi ska väl hitta på något. Det gör vi ju alltid, sen tänkte jag bara säga till att jag har gått ner massor med kilo, 13.5  !!! :DD  skitbra asså! I'm happy..

Men ska dra och fixa mig, shululu guzzar.

:((((

Idag är det inte lika fint väder, det har regnat, det har snöat och blåst. :((( Så det är kallt ute, va ute på en promenad för en liten stund sen, inte alls lång bara för det va så kallt.. I morgon är det skolan, usch säger jag bara, jag orkar inte.. Vill ha sommarlov nu, och dra till bosnien med min bästa vän. Men det finns en sak som jag längtar till som är i morgon, och det är att träffa gullet. Saknar dig sjuk mycket..

Nu ska ni få se en snygg bild jag tog förut.. Och jag vet att ni alla tycker den är lite snygg ! :))))


Elins Esplanad.

Hellu bloggen. Kom nyss hem efter en lite shopping tur i Skövde på Elins med pappa och syrran. Köpte inte alls mycket, bara lite smågrejer, vill inte köpa förmycket kläder än, får vänta lite till, men jag köpte iaf:

1 rosa linne, Cubus 99 :-
1 vitt linne, Cubus 99 :-
8 st rosa rakyvlar, Ö&B 15 :-
1 ämnesblock, Ö&B 59 :-
1 shampoo (Sunsilk), Ö&B 15 :-
1 balsam (Sunsilk), Ö&B 15:-
1 bodyshower (Dove), Ö&B 15 :-
1 mascar (MaxFactor), Lindex 170 :-


Heheh, jag nöjer mig med det, inte speciellt mycket, men det räcker behövde helelr inget speciellt. Förutom linnen och det köpte jag dock. :)

Nu ska ni också få se en liten video som jag och Amanda skrattar åt lika mycket varje gång. Jag har typ hicka så det låter askul, sen så biter jag henne och det är det som är det roligaste. Haha när Amanda ser det här kommer hon dö av garv. Men videon är ju bara på topp !


Promenad.

Nu ska jag alldeles stra gå ut och gå en sväng. Farbror och kusinerna va här en sväng nyss, va roligt att träffa er. Man skrattar alltid när pappa och farbror är ihop, hahah eran humor älskar jag sjukt mycket.
Jag måste bara kommentera att jag älskar vädret så jäkla härligt, så därför ska jag sluta dega framför datorn och gå ut och gå.

Peace and Love.




Söndagsmys.

Ikväll blir det mys med pappa, vi ska spela bingo vilket jag tycker är askul! :D Håller tummarna om att jag vinner något ikväll. Skulle inte va fel med en resa till Cypern, eller kanske lite pengar som jag behöver nu för är urfattig. ;o eller, näe men måste ha mer pengar. (a)  hahah. I morgon ska jag, pappa och syrran till Skövde på en shoppingtur. Blir att köpa lite linnen och kanske någon väska. ;> Plus mamma har köpt massa grejer till mig i Bosnien, woho ! ;DD Heheh, yes I do love it ! ;> Sen tänkte jag också säga att jag lyckats gå ner 12 kilo. :) Och den 12;e april ska jag starta med vanlig mat. Längtar som fan kan jag säga. ;o

Funderar på att gå ut och gå en sväng snart, ta en liten promenad och kanske fotografera lite, nu är det ju så härligt väder. Nu kommer verkligen vårkänslorna, solen skiner, snön är nästan helt och hållet bortam underbart!
Men kommer tillbaka senare och visar bilder om det blir några. :)

Peace and love.

min bror från en annan mor.

Jag börjar med att säga att jag älskar dig, Felix Jarnebo.
Du är min bror från en annan mor, min lille bror som alltid finns för mig.
Du och jag har verkligen hittat varandra och det gör mig glad.
Jag visste aldrig att jag skulle hitta en sån här kille som dig.
Vi har inte träffats än, men den dagen kommer, eftersom vi måste lära känna varandra först.
Och det har vi gjort nu, när jag pratar med dig känner jag mig trygg och älskad.
Din röst ger mig värme för då känns det verkligen som om någon lyssnar på mig.
Du har alltid funnits för mig, och jag för dig, jag kommer alltid finnas för dig oavsett vad.
Jag brukar inte ta något för givet, men dig tar jag för givet för jag vet att vi kommer hålla ihop livet ut.
Jag älskar dig, lillebror. <3

När du skickade det här sms;et till mig så tände du en låga i mitt hjärta. Mitt hjärta börja brinna av glädje och kärlek. Jag vet verkligen inte hur jag ska tacka dig för att du ens gav mig chansen att få visa dig vem jag är. För evigt ska vi hålla ihop. / Din Dajana. <3


dajana ft. amanda.

Hellu bloggen, denna vecka har det hänt ganska mycket. Har varit med amanda från måndag till torsdag typ, hon sov hos mig hela tiden. Vi har åkt hit och dit, vi har skrattat, gråtit, kollat film och mycket mer. Vi har även spelat in massa video där vi gör och säger massa fula grejer, men dom får ni inte se, förutom den som är här under. ;>


Jag och Amanda skulle sova, så tänkte jag ta en ful bild men så tänkte jag itne på att ajg filma utan kom på det sen. Så här får ni se snyggvideo.


RSS 2.0
Heart Chat Bubble