VARNING, LÅNGT INLÄGG.

(bilden kan inte bli större. :s )
Men som jag sa tidigare så var det en tjej som ville att jag skulle skriva om kärlek och då gör jag det!
Kärlek är något starkt och det är något man inte ska ta förgivet, allt handlar inte om att man ska ha gulliga stunder. Det handlar även om att lösa problemen som uppstår. Många har förhållanden som varar i något år och sedan tar det slut och man har svårt att komma över personen. Men då ska jag ge er ett tips som funkade för mig, tabort allt som har med personen att göra, mobil nummer, på msn/facebook och såna saker, ha inte kontakt med henne/honom på ungefär 1-2 veckor och sedan ska du absolut inte lyssna på deppig musik. Va mycket med kompisar, tillbringa tiden med dom och ha roligt så du inte bara sitter hemma och tänker på personen.
Sån är svårt jag vet, för mig tog det över ett år att komma över mitt ex, men jag hittade en annan kille och sedan kom jag över honom men den bubblan sprack också och så ledsen som jag var där hade jag aldrig tidigare varit, & då fick jag det där tipset av en kompis och jag testade och det funkade faktiskt. Jag har kommit över honom, men man kommer aldrig över någon helt, men har alltid små känslor kvar och det måste man acceptera, det är svårt att glömma en person man har mycket minnen med, men man måste kämpa. Kärlek är inte lätt, och man måste kämpa hela tiden, har man äkta vänner så kommer dom ställa upp för en och finnas där.
Pfft: du tjejen, jag känner på mig att du är stark, så ge inte upp. Låt inte en kille göra att du mår dåligt, visa att du är stark, du är en kvinna du är stark! Kvinnor kämpar och visar alltid att dom kan stå med båda fötterna på jorden, visa det! Visa honom att du kan klara dig utan honom även om det är svårt.
Något du undrar över mer?

GODMORGON.

God morgon på er sötnosar, just nu packar jag lite kläder och saker jag ska ha med mig sen. :) Fick vakna riktigt tidigt för att fixa mitt rum och vissa saker så jag har det gjort. Fick även ett inlägg från en tjej som önskar att jag ska skriva mer om kärlek, så i nästa inlägg kommer jag skriva ett ganska långt inlägg om just kärlek, hur man kan kommer över en kille om man gjort slut och såna grejor. :) Så håll koll och det inlägget kommer i morgon, jag kanske hinner kasta in det innan jag åker, inte säker. :)


GODNATT!

Nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt i morgon och städa mitt rum, sedan packa mig och åka till stan för att fixa mitt hår och sedan ha en fet nyår. :D Hoppas allt blir lyckat och bra. Vet ej om jag hinner kasta in en inlägg men det får vi se. :) Annars hörs vi när jag har tid. Puss puss!

TIPS.

Vad tycker ni jag ska blogga om? :) Lägg gärna en kommentar det ni vill veta om, eller det jag ska blogga om enligt er. :)

SORLIGT.

Tittade precis på en video, och jag tycker den är så sorlig. Man blir så tårögd, och den som inte blir det har för mycket lycka. Jag inser nu hur glad jag är att jag har min pappa hos mig varje dag. Fan vad sorligt det var att se denna video, visst den är ganska lång men jag lovar er, kolla på den! :)


STÄDAT.

Sitter här och planerar om morgon dagen, det är ju liksom nyår i morgon.. Vilken panik man får, men men har också även städat mitt rum, så här ser ni mitt rum innan det blev städat, haha stökigt? :) Men nu är det iaf snyggt och städat. :) I morgon ska jag klippa och färga mitt hår, ska ha blonda slingor, och hoppas på ett bra resultat. :)

TÄVLING.

Nu är det så att jag har gjort något med min blogg, och den som kommer på det först får en länkning. Det finns 4 saker, och därför ska ni komma på minst två. :) Lycka till! :)

VÅR NYA BIL.


MISS YOU.


I'M COMING UP WITH NOTHING TO SHOW.

To get something you never had, you must be willing to do something you never done.

Ibland förlorar man något som verkligen betyder, man kämpar och kämpar för att få tillbaka det & när man väl lyckas så känns det inte samma sak. Det var mycket bättre innan man en gång förlorade detta. Hur ska man då hantera detta?! Finns så mycket man vill säga men man kan inte för att se folks reaktioner, jag har gjort så mycket onödigt, så mycket dumt men ändå något jag inte riktigt ångrar, finns så mycket jag vill berätta men kan inte för har ingen att berätta för, har ingen som lyssnar.. Alla har gått sina vägar, alla har skilt sig åt och jag står ensam kvar i mitten av jorden.
Denna hund vill jag ha, vill att min pappa köper den.


LOVE.

Nu ska jag ladda upp en låt som är min favoritlåt, fast den är som sagt på bosniska. Kanske blir lite kul för er att höra.. :) Hahah, snubben är inte så värst snygg. :)

SHOPPING DAG.

Idag har jag varit i Örebro hela dagen och shoppat! :D Helt underbart, jag, Ida & Bea åkte till Örebro och shoppade, vi var där verkligen hela dagen, fullt med folk, det är ju liksom mellandagsrea. Hahah, men men, fick iaf med mig lite. :) En guld väska, några armband, sen en skitfin blommig tröja och lite ljus. :) Vi ska nog åka upp en gång till innan nyår. :D Ska bli kul.
Kanske ska tatuera en sån här, eller liknande. Blir förmodligen i början av januari! :D

JAG.


TIPS.

Tycker ni jag ska färga? Eller vad ska jag göra med mitt hår? Ge mig tips! :)

TATUERING SNART.

Kolla vilken tatuering jag ska ha och vart jag ska tatuera mig, måste bli perfekt! :D
Fixa rummet lite.
Kanske baka. :)

HATAR JULEN.

Jag hatar julen, allt blir alltid förstört... :s Usch, men whatever, syrran beställde precis en plattång till mig, en rosa, :D och i det ingår det en står på 25 cm och en liten på 12 cm, den stora är till mig och det lilla till henne. Tack min älskade syster! Först får jag en mobil i julklapp sen en rosa plattång jag önskar mig. :)

FASTER. ♥

Nu sitter jag bara här och har det riktigt tråkigt! :( Men men, min kära faster och hennes man är här. :)
Det är faktiskt riktigt kul, får då blir det så mycket skratt och glädje.
I helgen ska jag till Arbresha, det ska det bli en liten fest! :D wihooo.
Hörs sen kanske, puss.

ENSAM HEMMA.

Jag ska baka någon god kaka nu, kan ju ändå inte sova och har ingen annat bättre för mig. :) I morgon är det julafton och sedan är det bara en vecka kvar till nyår, och jag har på ett ungefär hittat någon, har iaf hittat lite folk så det blir nog att planera lite med dom så det blir en liten fest! :D Hörs sen! :)
Lilla bebisen, så söt! :)

BLONDA SLINGOR.

Inom kort ska jag göra blonda slingor i mitt hår. :D Måste göra något eftersom jag redan börjar få gråa hårstrån. :s Helt otroligt! Fått det av pappa, han blev gråhårig vi 28 års åldern, men fick sin första gråa hårstrå vid 17 som jag.. HEMSKT!  Blev kär i hennes håååår! Vill ha så.

TALANG!

Detta är helt otroligt grymt! :o Man hör verkligen vilka låtar han spelar, och jag fattar inte hur det kan bli så bra genom att bara slå lite här och där. :o Grymt! Kolla på hela, det blir bättre och bättre.

2 DAGAR.

Nu är det bara två dagar kvar till julafton. :) Spännande, vad ska ni göra på julafton och vad önskar ni er i julklapp? :)

IDAG.

Nu har jag precis duschat och luktar riktigt gott nu. Ska packa min väska snart för idag sover jag hos min underbara Julia. :) Ska bli så mysigt, ska även sola och åka en sväng till Skövde hade jag planerat. :) I morgon ska jag till min älskade Ida och i helgen ska jag till min galna Arbresha. :) Lite planer iaf! :D Vi hörs kanske sen om jag har tid. Peace! :)

Pfft! Jag saknar sommaren :(


DAGENS BLOGG.


TÄVLING.

:)

JAG ÄLSKAR.

  • Lakrits är något av det godaste som finns, älskar det fett mycket! :D
  • Sen gillar jag att fotografera och redigera bilder.
  • Möblera/dekorera rum, pynta också. :)
  • Älskar djur, att gosa och busa med dom.
  • & sist men inte minst så älskar jag att spela spel där man typ sminkar. Hahah ganska barnsligt men skitkul! :D

för mig är du den finaste som finns!  ♥
men det som hände hände, & som sagt det sårade mig.
jag trodde aldrig att en så fin person skulle känna något för mig.
& nu när du läser detta vet du att det är om dig och ingen annan.
det blev ett missförstånd mellan oss. :( ♥

digital fotoram.

Nu håller mamma på och bakar lite bullar. :D Mumsigt det blir när dom är klara.. Hennes bullar är verkligen dom godaste i världen. :) Fast hela huset är fyllt med rök, vette fan vart det kommer ifrån. Men men, ikväll blir det kanske film kväll, men vet dock inte än. :) Btw, här är det bild på min digital fotoram, jag älskar den! :D

'

Äntligen är praktiken över, så jävla skönt och slippa skiten! :) Och som ett tack från dom fick jag en digital foto ram, asnajs så jag ska lägga in bilder på den nu och sedan ställa på mitt rum. :) Kanske kommer en bild på det sen. Nu ska jag fixa i ordning lite saker och sedan blir det en lugn kväll. :) Imorgon kanske det blir lite film mys med en hemlig person. ;)

?!

Fredag fredag fredag, äntligen! :D Har precis tagit en varm och skön dusch, snart ska jag kila och fixa mig och sedan dra till min praktik där det är sista dagen, woho! :D Riktigt najs är det! :) Jag tycker det var en seg morgon, kunde knappt vakna i morse så trött jag var. :| usch, men snart är det lov, då kan jag sova länge.
  • Vinter/snö/kyla..
  • Falska personer som ljuger.
  • SPINDLAR!

...

Hahahah, nu ska jag berätta en rolig, men pinsam sak som hände igår tror jag. Det var så att jag jobbade, & då hade jag en kund och då skulle jag ta en påse och lägga i grejorna i, och han som stod bredvid mig i kassan hade också en kund, och i samma ögonblick som jag böjde mig ner för att ta en påse ska han ta betalt åt den andra kunden, då öppnas kassan och slår till mig rakt på pannan! :( Så jävla skämmit! Jag trodde jag skulle dö! hahahaha.

Ni kommenterar dåligt!

Vaknade precis, nu sitter jag och lyssnar på musik och fixar mig. :) sedan måste jag vidare till min praktik, en whatever det är bara idag och i morgon kvar sen slut! :) Sen tänkte jag lite, att ni är väldigt DÅLIGA på att kommentera, ni kollar/läser min blogg men inte kommenterar.. hmmm! :( kanske dags att börja? :)
Detta är vårat kök, en lite del iaf! :)

~

Är det bara jag eller är det fler som längtar efter sommaren & som hatar vintern? :)

'

Idag har jag som sagt bara jobbat. :( Har varit fruktansvärt tråkigt!
Nu ska jag upp och fixa mitt rum och göra en speciell grej som ni kanske får se sen. ;)
Spännande spännande eller hur?! :D
Sen blev jag lite smått irriterad på sjukhuset, jag bad om ett intyg som jag kunde ge min praktik plats om att jag har smärtor i ryggen och det skulle jag ha fått för tre veckor sedan, men det fick jag idag, och jag som bara har två dagar kvar! :s fan vad sääämst!

;



Snygg bild, yes! :)
Sitter på min praktik, ska snart dra på lunch. :D
& sen är det bara tre dagar kvar så slipper jag skiten, s jävla gött!
Det var ganska dåligt med kunder idag, så jag har inte å myckt jobb nu.
Men men, hoppas det kommer mr sen så tiden går fortare.
Jobbigt när tiden går långsamt. :(
Aja, awesome med lov snart! :D
Hörs sen, peace!


sandro radu.


Dag 05 – Vad är kärlek?

Vad är kärlek?!
Hmm.. Kärlek enligt mig är när man vågar stå för den man gillar/älskar.
När man inte bara pratar utan bevisar också, där man visar för sina kompisar vem personen är och när man vågar vara sig själv oavsett vad.
Man hittar på roliga saker, skapar minnen helt enkelt.
Där man kan prata om allt, göra allt ihop.
Kärlek är när man trivs med en person som man gillar och som är mer än en kompis.
& man ska lita på varandra och även vara ärliga mot varandra.
Vet inte vad jag ska säga mer om kärlek.
Men det är en lite del av det iaf. :)

-


Dag 04 – Det här åt jag i dag

Ooj, har ätit en hel del idag.
Men åt i skolan mos med falukorv och grönsaker, när jag kom hem åt jag kyckling med klyftpotatis och sedan lite frukt och nyss åt jag glass.
Har även druckit mycket mineral vatten och cappuccino. :)
Mumsss.

;

  • Dricka cappuccino.
  • Ta det lugnt.
  • Plugga lite & göra klart uppgifter jag har kvar.
  • Snacka lur.
  • Dejta sängen! :)

Vart är Sverige på väg?

Asså hallå?!
Vart är Sverige på väg egentligen? :s
En terrorist som är självmordsbombare, som spränger sig själv mitt i Stockholm city? :s
Asså det är sjukt att det inte går att beskriva..
Vad händer här näst?
Är det bara jag som är rädd eller?
Fan inget är ju säkert längre, Sverige kommer få ett helt annat rykte ny.
Faaan vad sjukt detta är.. :(

Dag 03 – Mina föräldrar.

Nu ska jag berätta lite om mina underbara föräldrar. :)
Min pappa heter Serif och är 49 år, mamma heter Milijana och är 42 år.
Pappa är en väldigt skämtsam typ och gillar att skoja och ha det roligt..
Mamma är en person som är städarnarkoman, allt måste vara perfekt.
Hahah, dom är rena motsattsen av varandra.
Men jag kan säga att dom är roligast i världen & dom är bäst.
Vi har haft det mycket upp och ner men det är ju inget ovanligt..
Jag vet inte vad jag ska berätta mer men ah, dom är bäst.
Jag älskar er! :love: :)

5...

  • Jag dricker cappuccino 2 ggr om dagen.
  • Jag målar naglarna 2-3 i veckan.
  • Jag sover alltid på bussen på väg till skolan.
  • Jag är beroende av tuggummi.
  • Jag använder 3 olika mascaror när jag ska ut.

Dag 02 – Min första kärlek

Heheh, vad ska jag säga om min första kärlek.
Ska jag vara helt ärlig så är min fösta kärlek Damjan, det är verkligen en kille jag hade det roligt med i alla stunder och han fick mig glad hur jag än mådde..
Han skämdes inte för mig, han vågade stå för att jag var hans tjej och allt var perfekt.
Allt var för bra för att vara sant, men så sprack bubbla & mitt liv rasade.
Jag var aldrig så ledsen över att förlora en kille, jag trodde han var den rätta och ah..
Allt var bra, jag var lycklig som fan.
Men som sagt, vi hade ett långt avstånd, och det funkade ändå han var ett år yngre än mig.
En omogen kille men han lyste upp mina dagar. :)
Älskade att vara med honom, kunde vara mig själv liksom.
Ska jag vara ärlig saknar jag honom än idag, men som sagt jag vet att det är över.
Jag har kommit över honom, tror jag.. Iaf det mesta och jag vet att jag kan klara mig utan honom.

Faster ♥

Kom nyss hem, var förbi en sväng hos faster med pappa. :)
Vi satt och kollade på en bosnisk serie och fikade.
Det var mycket skratt och glädje. :)
Älskar att vara där, man känner sån värme och glädje, fullt med kärlek. :D :love:
Nu blir det bara att ta det lungt.. :)

Jag hade rätt.

Jag hade rätt från hela början att Jay Smith skulle vinna! :D
Han är en grym vinnare & det är helt klart rätt vinnare.
Skulle verkligen blivit besviken på svenska folket fall Minnah vann.
Men som tur är så gjorde hon inte det. :D
& han sjöng min favorit med honom igen, Madonnas låt.. :D
BÄÄÄÄÄÄÄST!

Dag 1.

Om mig.
Jag är en tjej på 18 år som heter Dajana Ramic.
Jag bor i en håla som heter Hova som ligger i Västra Götaland men jag föddes i en stad som heter Trebinje som ligger i Bosnien & Hercegovina.
Jag kom till Sverige när jag var cirka 2 år, & då flydde vi från kriget men i ett år bodde  vi i Ungern så mitt första språk var ungerska som jag dock inte kan minsta lilla nu. :)
Jag går sista året i gymnasiet på Vadsbo handel & turism.
Jag är en väldigt glad och trevlig person, är oftast blyg i början när jag träffar nytt folk men det brukar oftast gå över fort annars är jag en social tjej som är lätt att prata med.
För tillfället är jag singel och fri och jag tycker det är skönt just nu.
Jag gillar att shoppa väldigt mycket, vara med kompisar, festa, resa runt och även träffa killar. :)
Jag gillar även att hålla på och möblera om rum, asså dekorera med massa olika saker.
Något jag är riktigt galen i det är smycken & naglack! :o
Jag bara älskar det och har fullt med sånt.
Något jag hatar/ogillar är rykten, falska personer..
Nu tror jag att jag har sagt lite om mig, är det något mer ni undrar så får ni fråga. :)

i 30 dagar.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Tågolycka?

Alldeles strax ska jag gå och kolla på paradise hotell och dricka cappuccino. :D
Hihihi, så mumsiigt.
Tänkte vara lite negativ och klaga på hur mycket snö det har kommit. :o
Herreguuud, det är helt otroligt!
& en till sak som jag tänkte säga var att jag helt seriöst höll på att få panik.
På väg till praktiken så åkte jag tåg och då var det nära att bli tågolycka.
För vi ser hur chauffören och han som satt bredvid henne börja springa från loket eller vad man ska säga.
Asså där man styr, så det fanns ingen som styrde tåget och ingen fatta varför dom sprang..
Så sedan gick dom tillbaka och sa i micken att det var en traktor som stod på järnvägen & att vi var några mm från att krocka men att dom hann bromsa in och att trakton åkte iväg.
Faaan vad rädd jag blev asså!!! :o

Jul snart.


Snart är det äntligen jul, någon mer än bara jag som längtar eller?! :D
& imorgon ska min underbara lilla Ida komma hem till mig, vi ska kanske baka & sedan ska vi kolla på idolfinalen.
Jag tror att Jay Smith kommer vinna helt klart!
Han är bäst!
Nej men nu ska jag dricka upp min cappuccino och sedan kila till min praktik..
Puss :)

cappuccino daim. ♥

Åååååh, jag är kär i cappuccino daim, den är så jävla god.
Mumssss säger jag bara, min nya stora kärlek. :D
Hihihihih.

SUUUUUUUUUUUR..

Nu vill jag skriva av mig lite innan jag exploderar av ilska.. :s
Som sagt så har ju jag varit med om en trafik olycka för cirka 3 veckor sedan..
& då har jag fått problem med min rygg & jag har praktik från 09.00 - 18.00 och då har jag pratat med mina lärare och min "chef" om att få kortare dagar.
Men nepp, enligt dom så har jag inget ansträngande jobb och ska fortsätta jobba dom tiderna.
Jag blir så aaaarg, plus att min äckliga lärare ska säga en sak till mig, en annan sak till min chef & något annat till mina föräldrar. :s
HÅLL DIG TILL SANNINGEN GUBBJÄVEL! :@
Fan vad suuur jag blir på sånt här...

Hjälpen ropar.

Önska jag kunde göra något så du kunde få ett leende på läpparna som är äkta.
Jag lider av att se hur ditt liv rasar & vart det är på väg.
Trodde aldrig det skulle bli så, & jag hoppas att du inser nu att det verkligen inte är bra.
Jag har känt dig i 3-4 år nu & vi har minnen, men nu kan du inte längre vara badboy.
Du måste kämpa & jag finns vid din sida som en hjälpande hand.
Babe, jag vet att du klarar detta även om det kommer bli en jobbig period nu.
Puss på dig hjärtat. :love:

-


känner bara hat nu.

Just nu känner jag inget annat förutom hat, att man kan vara så falsk. :s
Trodde fan aldrig du skulle ljuga för mig, men du är ett äckel som andra.
Uuuuusch...

balkanfest.

Åh vilken underbar kväll det var igår! :)
Stort plus för balkanfesten, & tack till alla som gjorde min kväll.
Det var ganska mycket dans & mycket skratt.. :)
Detta ska ske igen. :)

-

Tonight's gonna be a good good night. :)

Har du koll?




Mascara
- har en hållbarhet på ungefär 3-6 månader max, men byt ut omgående om den börjar lukta annorlunda och klumpar sig. Dra ej borsten upp och ner då den förstörs snabbare.


Kajal - håller i ca 2 år, vässa pennan efter varje användning för att få bort bakterier. En flytande kajal håller ca 1 år.

 

Krämburkar - håller i ca 3 månader om du tar ur den med fingrarna. Annars håller den betydligt längre (använd en spatel) Hudkrämer har en symbol som anger hur länge produkten håller efter det att du öppnat den.


Foundation - som är vattenbaserad håller upp till 1 år och en oljebaserad upp till 2 år, men märker du att den luktar annorlunda och inte ser ut som den brukar göra ska du slänga den.


Puder - håller ungefär i 2 år, men märker du att du får hudirritationer har den blivit gammal och måste slängas. Det är viktigt att tvätta puderborsten ofta.


Rouge - håller också ungefär 2 år, men kom ihåg att tvätta rougeborsten titt som tätt!


Läppstift - kan hålla allt från ett halvår till 1½ år, men ska slängas om du känner att den luktar konstigt och är grynigt.


Läppglans - håller från två månader och uppåt, det beror på om du torkar av läpparna innan du applicerar på nytt, för annars kommer det ner bakterier i behållaren. Om du märker att glanset har fått en annan lukt och att konsistensen blivit tunnare ska du slänga det.


Concealer - håller ca 6 månader – 1 år, men ska slängas om den börjar lukar illa och om konsistensen blivit annorlunda.


Ögonskugga - kan användas i flera år, se till locket alltid blir riktigt stängt och om den börjar smula så har den blivit dålig. En krämskugga håller i ca 2 år.


Läppenna - håller i ca 2 år. Vässa pennan efter varje användning samt sprita så håller du bakterierna borta.


Nagellack - håller i ca 2 år. När konsistensen börjar bli seg är det dags att kasta det.

 

Tvätta - dina djurhårsborstar med shampoo och balsam och syntet med YES, olja och sprit. >svamparna ska du inte tvätta utan slänga efter varje användning. Tvätta bör du göra minst 1ggr/v. Penslarna ska förvaras i ett separat fack i sminkväskan.
Viktigt! Låt penslarna torka liggandes annars rinner vattnet ner i penselfästet och löser upp limmet.

Fått hem min beställning.

Har äntligen fått hem min beställning.
Beställde hem min underbara max factor puder, & lancome mascara. :)
& jag rekomenderar verkligen dessa produkter!


tidsfördriv.

Dagens humör: seg.
Dagens frisyr: krull.
Dagens kläder: pyjamas, tights, linne, tröja, tröja, tröja, 3 par strumpar, bh & trosor :)
Dagens träning: sova!!!
Dagens roligaste: pappa :love:
Dagens saknad: nobody.
Dagens planer: träffa sarahy :)
Dagens jobbigaste: vädret.
Dagens vill ha: Pengar!!!
Senaste sms: Shan, :love:
Senaste telefon samtal: shan, igen.
Senaste puss: pappa.

Senaste samtal: idag.
Senaste mat jag åt: mammas mat.
Senaste ändring på bloggen: inget på länge.
Senaste
ord du sa: okej.
Senaste person du delade säng med : julia.

Julklappar.



Julklappar hit och julklappar dit.
Fick mitt studiebidrag igår, och nu är alla pengar slut eftersom jag köpt julklappar till familjen.
Så nu är det färdigt och klart. :)

Sitter även på jobbet, där är det många som köpt julklappar.
& såklart så har ju jag fått slå in dom.
där har jag använt ett för kort bort, så nu känner jag smärtan i ryggen. :(
aaaaaaaaaaj.

RSS 2.0
Heart Chat Bubble