Hejsan!

Hej mitt namn är Dajana Ramic, jag är född -92 & bor i en liten håla som heter Hova. I min blogg kommer du få uppleva en hel del tips av olika slag, min vardag, musik, bilder, design & en hel del annat. Hoppas du stannar! Puss & Kram





FILM TIPS

LEGALLY BLONDE
Tänkte bara tipsa om en super bra film, Legally Blonde heter den. :) Det finns ettan och tvåan och båda är lika bra tycker dock etta är lite bättre, :) Men båda filmerna får 10 av 10 poäng från mig, jag gillar den verkligen & gillar henne också, så skön är hon. :) Så den tycker jag verkligen ni ska kolla på, en sevärd film. :)

Kommentera ♥ [1]




Kommentarer
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Hej!



Jag har startat en ny webshop (http://AngelicaShop.se) och det vore superkul om du hade lust att gå in och kika genom sidan lite och ge lite tips och råd vad ni tycker.



Mejla gärna mig på: [email protected] där ni nämner något positivt och något som jag bör jobba mer med.



Håller på att lägga i nya saker hela tiden men vill ändå ha den uppe så jag kan få respons och ifall någon hittar något den söker - så är det bara att klicka hem det!



Hoppas ni vill hjälpa mig att förbättra sidan, och ha tålamod medan den nu fortfarande är under uppbyggnad ifall vissa problem uppstår.



KRAM, http://angelica.blogg.se / http://AngelicaShop.se

2011-08-03 @ 21:15:23
URL: http://angelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P