PRESENTER

Fått lite presenter och jag är så glaaad! Fick två flaskor Ricinolja som jag ville ha, sen fick jag tre armband som är grymt fina & den smala som ni ser med diamanter det är äkta kristaller.. ;) Coolt va? Sen har jag fått en jättefin ring, en CDskiva och en STOOOR choklad. Tack allihopa, eller jo jag fick en halsduk och ett par mysiga strumpor.

2012 SKA JAG = MÅSTE


DAGENS INKÖP

Va i skövde en snabbis och fick med mig lite smink, inte så mycket men behövde inget. Letade dock efter ett puder överallt men verkar inte finnas här hos oss, så får se vart jag hittar det. Nu ska jag ut med sarahy en sväng så vi hörs sen.

-


KVÄLLENS PLANER

Min kväll kommer bestå av film och massa gott med syster, Joakim & Sarahy. Syrran och hennes pojk är iväg och hyr film vet dock inte vilken, medan jag håller på och städar lite eller ah plockar undan och sarahy duschar.. Även jag ducshade nyss och shit vad skönt det är efteråt ! :D

ÅNGEST

Gud vilken ångest jag har, vet inte vad jag ska göra på nyår.. Alla ska typ till Göteborg och jag kommer verkligen inte på något alls att göra. :( Kommer säkert inte hända något alls tror jag, blir väl att vara hemmma denna nyår så behöver ju inte ens tagga alls.

MÅSTE HA

Måste köpa denna puder, fast har ett problem och det är att jag vet inte vart den finns att köpa så om någon vet vore jag VÄLDIGT tacksam för svar. Så jag ber er, skriv vart man kan köpa den om ni nu vet. :)

ONSDAG KVÄLL

Min onsdag kväll kommer bestå av att ligga och kolla på film och äta toffifee. Så jävla gott är det ! Eller vad säger ni? Mumsss, men men vet faktiskt inte vad jag ska blogga om så om det finns något så skriv det. Puss

LÄNKBYTE

¨
Kör ett länkbyte med en fin tjej som äger en grymt fin & bra blogg så kika in på hennes blogg. Den är läsvärd och ni kommer inte ångra er! :)

Dag 3: En viktig person i ditt liv.


LITE BILDER FRÅN JULAFTON


DR.LÖÖÖVE SVARAR:

Hej "anonym". Om du verkligen vill ha han och om han är så underbar så tycker jag du ska träffa honom först, du kan inte va tsm med en kille som du inte träffat det funkar inte, för det finns ju andra tjejer han kanske träffar då. Så ta och träffa honom, sen får ni se hur det funkar. Han kanske inte ens är den du tror man vet aldrig, men va försiktig bara och ta med en kompis första gången du träffar han.
Hoppas detta hjälpte lite och att du förstår vad jag menar med att du ska ta med en kompis när du träffar honom.
Kram!

HEMMA EFTER EN LÅNG DAG

Nu är jag och min prinsessa hemma efter en lång dag idag och en galen kväll igår! Mycket supande och festande men nu är vi hemma och tar det lungt och försöker fixa någon fest igen men men vi får se hur det går. Vi har varit som två grisar och bara ätit som fan, pissat & gått. haha men men vi hörs sen kanske?

GOD JUL!

-

HÖHÖH

Imorgon åker mamma & pappa till Serbien och då ska mamma köpa med den där Ricinoljan som gör att håret växer och då ska jag använda det och sedan klippa page eller hur det stavas. :) Och idag färgade jag även syrrans hår, så nu har hon blivit rödhårig och är inte längre blondin! :D Snyggt vart det iaf.

TÄVLING

Jag är med och tävlar om en iphone 4S hos fina lilla Ida. & jag vill gärna ha de vita och varför jag vill vinna är för jag har verkligen önskat mig en och har inte råd att köpa en själv eller varken min familj så jag deltar i tävlingar och hoppas på att kanske vinna någon och hittills har jag inte gjort det. Så håller tummarna på att Ida väljer mig, men klicka på bilden för att delta du med! :) Good luck!

ANG. HEADER


SKAPTA FÖR VARANDRA

Oh, Jamie Foxx är så lääääcker! Fyfan, jag och han är typ som gjorda för varandra! En riktig man + så sjukt jävla snygg.. Grrrr, jag dör nästan helt ärligt nu.

BERÖRANDE

Tröttnar aldrig på denna låt, omg vad jag älskar när dom sjunger! Dom har smalat ihop bland världens bästa artister & tagit en av MJ's bästa låtar och sjungit/rappat. SÅ JÄVLA MÄKTIKGT! Ni måste lyssna, den är lång men fyfan man vill bara höra mer, good damn it! Så jävkla mäktigt med alla dessa artister & deras röster.

MUSIK


HMM...

Ja ni, vad ska jag göra nu? Funderar att gå och slå på en film och tända lite ljus och lägga mig ner och mysa. Är faktiskt riktigt trött, vet inte varför kanske för jag har städat mycket idag. Men men, vi hörs lite senare så får ni ha det bra så länge. xoxo :)

Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.


DUKTIG JAG ÄR

Fan vilken stjärna jag är, råka göra sönder min favorit spegel som jag alltid hade med mig i min väska om jag skulle sminka mig på tåget eller plocka ögonbrynen om jag inte va hemma.. Jag är så himla klantig ibland, så jag får väl fixa mig en ny liten snygg spegel som jag ska ha i min väska. Fuck that!

DISSAR FOLK SOM FJÄSKAR

Måste dissa något verkligen, hahaha.. Det är så kul när man går in på kissies blogg och läser bland kommentarer där folk har fjäskat sönder genom att skriva något om kissie i deras blogg, och sedan länkar det till henne och ber henne läsa enbart för att hon ska gilla det och sedan för att dom ska få en länk i hennes blogg så dom kan få fler läsare.. Sen va det även en tjej som tyckte jag fjäska för jag skrev om dom 3 stora bloggarna jag läser, så hmmm.. Bara för jag skrev min åsikt om dom betyder det inte att jag fjäskar för dom, jag går ju inte till deras blogg och kommenterar om att dom ska läsa min blogg för jag skrivit något "gulligt" om dom. Jag är nöjd med så många läsare jag har, behöver inte fjäska sönder för större bloggare för att sedan få länkar så fler kan läsa min blogg. PATETISKT, det tycker jag iaf & jag står för min åsikt.. Så ni som tar åt er  det är ni som gillar att fjäska. Tack & hej!

DUSCHA

Ska gå och ta en varm dusch, och sedan ska jag städa mitt rum det blev aldrig av igår.. Så vi får höras senare, fast vet dock inte vad jag ska blogga om, så skriv gärna vad ni vill läsa. :)

-

Vaknade för en stund sedan och nu håller jag på och hjälper mamma här hemma lite, dom åker ju om 2 dagar. :) Sitter och håller på med headers, har fått 2 st som vill ha en så det är lite kul dock vill jag inte ha för många som kommer på en gång. Vi hörs sen, xoxo

VILKEN SÖTNOS

Jag dör så söt denna lilla hunden är, så himla gullig reklam! Hahah, kolla på den ni som inte har sett den ni kommer skratta så söt den är.

LOVE !

Ni är helt underbar! Älskar då jag ser så mycket statistik, att jag ser folk läsa min blogg. Det gör mig lycklig, i mean it! Ni är verkligen bäst. :) Hoppas ni stannar & att fler kommer.

JAG ÄLSKAR..

  • Jag älskar killar med fin personlighet och som gillar att skoja, accepterar där tjejen är som hon är & att hon är sig själv och vågar göra allt med & framför honom.
  • Jag älskar även att shoppa, festa & umgås med mina vänner. Har dock en speciell vän, tänker inte nämna namn men denna person vet vem det är. Amazing!

  • Jag älskar även att SOVA, det är något av det bästa som finns, så skönt och avslappnande och det finns inget som oroar en förutom ens mardrömmar dock.

O M G . .

Helt otroligt hur smink kan ge en så stor förändring, dock ska man också kunna sminka på rätt sätt för att kunna täcka över, men helvete vilken skillnad och så sjukt vacker hon är.. Jag vill också kunna sminka så. :o

EN TILL HEADER

Satt och pillade lite till, tycker det är riktigt kul att hålla på med photoshop, så gjorde en enkel header. Blev inte så nöjd, tycker den var tråkig men man lär sig ju mer man håller på. Så fall ni vill ha en design är det bara och höra av sig, ska kämpa mer med eran då och inte va så slarvig som jag va på denna! :)

EN HEADER

Har precus gjord en header till en tjej som heter Sigrid, hoppas hon blev nöjd! Jag tycker faktiskt den blev rätt snygg ändå, jag som inte hållt på länge är nöjd. :)

MUSIK


DAGENS PLANER

Idag ska jag städa/fixa i ordning mitt rum, laga mat, ha en sån dag där jag tar han om mig själv, ska duscha, ta på ansiktsmask och massa sån. Sen ska jag ta det lungt och ligga i sängen och mysa och även kolla runt med lite jobb!

RUBRIK


Dag 1: Din facebook profilbild med flest "likes".


10 DAGAR

Dag 1: Din facebook profilbild med flest "likes".
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En låt som betyder mycket.
Dag 5: 10 bekännelser om dig.
Dag 6: Bild på en tid du saknar.
Dag 7: En gammal och en ny bild på dig.
Dag 8: En bild från din förra sommar.
Dag 9: En puss eller kram bild på dig och någon.
Dag 10: Några/något favorit citat.

DAGENS LÅT


MÅSTE KÖPA OLJAN!

Har hört att det finns en olja som gör att håret ska växa, och så finns det massa för och efter bilder, så det funkar verkligen! Och det var liksom 5 centimeters skillnad på endast två veckor! Måste köpa det när jag får pengar om jag inte önskar mig det i julklapp. Oljan heter allafall: Ricinolja och finns att köpa på apoteket!

VAD TYCKER NI?

Tog bilden från http://veys.blogg.se/ och ville fråga er samma sak, jag som inte bloggat här på ett tag så kan ju ändå fråga vad ni tycker om det nya temat? Jag tycker faktiskt det var riktigt snyggt och fräsch, en snygg förändring! :)

YEPP; I'LL DO IT !

Nu ska jag byta tillbaka till blogg.se, känner att det är mycket skönare, vet inte varför. Kanske pågrund av min design jag har, & jag saknar verkligen att skriva här. Så nu är jag tillbaka, skiter i om man tjänar pengar på nattstad, blogg.se är ändå bäst! :)


RSS 2.0
Heart Chat Bubble