DEN NYA DATORN.

Nu sitter jag på min nya dator, jag va och bytte och fick en helt annan dator som var bättre och lite dyrare. Så det är skönt att jag fick som jag ville. :) Nu ska jag ladda ner lite program och även så ska jag jobba. Så hörs nog senare, puss.

NEXT: SKOLAN!

Nu kilar jag till skolan & här har ni bild på den nya hårfärgen. :)

JAG VANN.

JAG VANN PÅ BINGO PÅ SISTA CHANES, hahahha asgött! Inte mycket med 100 kr, men roligt att det är något iaf. :D

PLUGGAR.

Sitte roch pluggar nu och väntar på syrran och Joakim ska komma med hans laptop så jag kan göra klart några uppgifter och så vi kan spela bingo sen. :D Hahah, i morgon ska jag åka med pappa och byta min dator så hoppas på det bästa annars vill jag lämna tillbaka den helt och ha pengarna tillbaka. :) Detta är den datorn jag har ast dock uan cam. :)

FÄRGAR HÅRET.

Sitter nu och äter mitt äpple och har håfärgen i, det blir mörkbrunt (?) tror jag ingen aning vad det blir, hoppas bara inte svart.. Idag har jag städat hela övervåningen, tog en jäkla tid. Ikväll blir det att spela bingo igen. :D Wihooooo.. Skiter i om jag vinner eller inte nu gör jag detta bara för skojskull.. :) Hörs senare, puss puss.

DAG 3 - MIN FAVORIT BOK/BÖCKER

Ska jag vara ärlig så är det inte en enda. Läser inga böcker eftersom det är bara så himla tråkigt. :)

DAGENS SHOPPING.

  • 2 st hårfärger.
  • Rosa nagellack, två paket tuggummi, 2 paket halstabletter, 2 olika doftsaker.
  • En rosa klocka.
  • Ett guld nagellack, en parfym, och en ögonskyggs palett.
  • 3 st överstryknings pennor.
  • En tröja.
  • En rosa vattenkokare. :)
  • + fick en jacka av mamma & en elvisp & en dator som jag måste byta, blec blås.
Det var så att jag skulle få en med webcam men så fick jag den utan och betalade det priset för datorn med cam.. ;@ Sur jag är nu..

SHOPPA!

Äntligen, snart ska jag iväg och shoppa ska köpa min dator idag. :D Fast först måste jag gå och fixa i ordning mig och senare idag kommer det bilder på allt jag köpt. :) Fick lön igår då jag hade jobbat dom där två dagarna och jag känade ihop 1600. :) Underbart så har du två tusen på kortat och sedan får jag ju studiebidrag på måndag. :D Pengar rullar in, ;) Men vi hör sen, puss puss..

DAGENS VIDEO.

HAHAHA, om jag dör! Asså ni måste bara kolla den är så jävla rolig så det inte är sant! hahahahahahahahahhahaah, ooooomg!

SKOLAN.

Nu ska jag kila till skolan, fy fasen vad tråkigt. & i morgon ska jag till Örebro och köpa min laptop. :D Längtar som satan, haha.. Vad som händer i helgen mer vet jag inte förutom att jag ska färga håret. :) Så ha det bra och vi hörs senare, puss puss.

JAG VILL HA!

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!

DAG 2 - TRE FAVORIT PROGRAM PÅ TV.

» Vänner.
» Two and a half men.
» The Simpsons.
Dessa tre program älskar jag verkligen, tycker dom är sjukt roliga. :D

DETTA KOM MED HEM.

» En till liten mini shopping, ville ha fler nagellack & ögonskuggor så detta fick följa med. :) Nu ska jag laga lite mat och sedan ska jag plugga natur & religion. Fler inlägg kommer sen. :) Puss puss!

DAG 1 - MINA BÄSTA VÄNNER.

Tänkte att jag börjar med den där skiten redan idag. :)
Ida, Sarahy & Amanda.. Har alltid varit och kommer alltid vara mer eller mindre.

GÖR SOM ALLA ANDRA.


HAHAHAHA.

Hahahahahah, jag dör när jag ser denna video. Ungen är tvärskön, speciellt mot slutet när han kör värsta grejen. Hahahahahah, omg!

DAGENS PLANER.

» Vet inte vad jag ska göra mer idag, tror inte det blir så mycket mer, men men.. Den 2:a mars är det 100 dagar kvar till studenten & då jävlar blir det party! :D

GODMORGON!

Har precis duschat & nu ska jag upp och torka håret, samt platta det och sedan sminka mig sedan åker jag till skolan. :( Fan, jag orkar inte med skolan är verkligen skoltrött + har ett jävla omprov idag, vet inte hur det ska gå. Håller tummarna för att det blir bra. Idag är det ju onsdag så det betyder helg om två dagar, jag längtar. :D Skriver ett inlägg senare, puss puss. :)

ÖGONSKUGGA.

Bild 1.
Ta först på en ljus ögonskugga över hela ögonlocket + hela ogat om man säger så, sedan tar du en mörkare och tar på över halva ögat på ena sidan. Glöm inte att ta under ögat den mörka färgen. :)
Bilda 2.
Ta en mörk ögonskugga på ögonlocket fast ej uppe, utan där ska du ta den ljusa färgen och smälta in i varandra och so sagt glöm ej under ögat att du tar den mörka. Men inte för mycket. :)

NYA INKÖP.

Hade så tråkigt så jag gick in i en affär och kollade lite smink och då hittade jag detta, så detta fick komma med hem. :) Älskar nagellack och som sagt inom kort ska jag börja ge smink tips på hur man kan lägga på ögonskuggor men tänkte lära mig att bli bättre på det. :)  xoxo.

TRUE?!


SISTA CHANSEN.

& senare idag ska jag se vem som skrivit den bästa dikten, så ta chansen vin ett smycke genom att skriva en  dikt innan det är försent. :)

I SKOLAN.


Just nu sitter jag i skolan och ska ha lektion, Näthandel fy fasen vad trist. :( Slutar sent idag så blir nog väldigt trött när jag kommer hem, blir säkert också dåligt med bloggande idag. Men men, får ta dagen som den kommer. Hörs senare, puss puss. :)

SUUUUUR.

JAG HATAR BINGO! Vann inte ett skit... ;(

SMINKET KIM ANVÄNDER.


IKVÄLL.


JUST NU..

Just nu sitter jag med ägg i håret som är jättebra för håret, det stärker håret som fasen. :) Man ska ha i det i minst tre timmar och jag har haft det i en timme nu. Senare ska jag gå och duscha och sedan plugga historia, har förmodligen prov i morgon som jag verkligen inte kan. :( Usch usch usch, kollade på MTV nyss, älskar det programet, helt underbart! :D Senare idag kommer syrran & Joakim hit och nästa helg ska vi till Örebro och köpa en dator till mig. :D ÄNTLIGEN!

DAGEN BÖRJADE..

Dagen började med att jag vakna och bara låg kvar i sängen och lyssnade på musik & helt plötsligt ville jag ta en liten bild, och vips så blev jag jättenöjd. :) Vad tycker ni?

NATTI NATTI!


GLÖM EJ!

Glöm inte tävlingen där du har chansen att vinna ett smycke, klicka här. :)

HJÄLP!

Det är så att jag ska färga mitt hår snart, men jag vet inte vilken färg. Vore väldigt roligt om ni kunde ge lite tips på vilken fär jag kan ha! :) Puss.

BLIR LIKA GLAD VARJE GÅNG.

Varje gång jag läser detta sms som min prins skickat så blir jag lika glad jämt.
Detta är underbart hur jag kan känna så här.
Vi två mot världen mitt hjärta, du är helt klart den bästa som finns !:love:

TOMT.


VINN ETT SMYCKE.

Jag tänkte ha en liten tävlig och där kan man vinna ett valfritt smycke.
Det går ut på att skriva en dikt, & den som skriver den bästa dikten kommer få välja ett av dessa fem smycken som jag sedan skickar hem till personen. :)

DAGENS PLANER.


VEM BAR DEN BÄST?

Vem tycker ni bar klänningen bäst?
Carrie Underwood eller Carmen Electra?
» Jag tycker Carmen för den satt snyggt på hennes kropp och på brösten, Carrie har typ inga bröst så det var inte så jättesnyggt på henne. :)

”ONCE I HAD A DREAM”

Once I had a dream, my only dream came true. 
Now I have a person, hwo listen to my voice. 
Now I have a person, that only look at me. 
Once I fell in love, and that is only you.

THE CARBURETORS, 9:e APRIL.

Det kommer bli en konsert i Hova den 9:e april, & jag funderar stort på att dra dit. Kostar 160 kr och då håller det på från 19.00-02.00, så det är länge. Tyckte denna låt var skön även fast det inte är min smak av musik så var den skön. :D

DAMN, VAD SUR JAG ÄR NU..

Jag hatar när folk snackar bakom ryggen, det är det värsta jag vet. Vafan är problemet, är det något som inte passar kan man väl komma fram till mig istället för att gå och snacka till andra så folk dömmer mig utan anledning. & nej jag är inte perfekt, men vafan ska jag göra åt det? Snälla stick & låt mig va om jag inte duger.

AKON - CLAP AGAIN.

[ En bild jag tog förut ] :)
Här kommer det en grym låt, älskar verkligen denna låt.
Älskar Akon överhuvudtaget, har pundat denna låt i flera dagar nu.
Lyssna & njut.

DAGENS FAIL.

jag gjorde världens VURP nyss, jag halka på mattan och ramla och landa på rumpan. Hur duktig är man inte? :D

KOCK!

Nu har jag lagat lite käk till mig, blev hungrig. Så jag gjorde Cevapi. :D Sen äter man det med lök, asgott! Cevapi är som köttbullar fast avlånga och mycket mycket godare, dom har en annorlunda smak, samka på det om ni inte redan gjort det. :)

VART SKA JAG BÖRJA?!

Bilden är tagen från we♥it.
Jag kan inte sluta hoppas, hoppas på att allt blir bra.. Inget är omöjligt men allt känns hopplöst, & att ens bry sig om att det ska bli bättre känns meningslöst. Jag vet inte vart jag ska börja för att få en bra star. Jag har få saker jag är stolt över, men det jag är stolt över är jag riktigt stolk över! ♥ I used to think of you as somebody that would never, ever hurt me. Men jag ska inte ge upp, jag ska fortsätta vara stark och kämpa med mina mål & jag ska lova mig själv att om jag faller så ska jag resa mig upp med rak rygg och jag tänker inte låta något hindra mig. Jag har har en person som hjälper mig med allt, som stöttar mig oavsätt vad & det tackar jag för.

HEEEEEEMSKT!

Va precis och duschade och titta vad som hände när jag tog av handduken från huvudet! Detta är fan hemskt asså, otroligt att jag ska ha cp hår! :o

SMINK TIPS.

» Tänkte ge lite tips på bra smink som får huden att se naturlig ut, & sure det handlar om att man kan ta på det rätt också och även vilket smink man använder. Jag ger dock ett sminktips som innehåller mycket smink, många använder sånt till fester & det gör man, men man kan använda det till vardagen också fast dock mindre mängder.
♥ Vi kan börja med foundationen jag tycker är grym, det är Max Factor, eftersom den är krämig och den smälter in i huden, man ska förstås ta lite och smeta ut det ordentligt! Ta den färgen som passar dig bäst, den ska inte vara för mörk och inte för ljus då ser det bara dumt ut.
♥ Nästa steg är att ta på något bra buder, det finns två jag tycker är bra. Första är Max Factor igen, & andra är Bronzing Powder som är H&M's egna märke. Dock ska man bara ta en av dom och inte båda på en gång, man tar det antagligen med en puder borste eller så får man med som en kude och då ska man också ta lite i hela ansiktet och även kanske lite på halsen så det inte ser dumt ut. Det kommer se mycket bättre ut sen när man tagit på lagom mycket..
♥ Tredje steget är för dom som vill ta på rouge, tänk på att inte överdriva. Använd gärna en stor rougeborste så får du en bättre och jämnare fördelning och en naturlig look. Välj en färg som är en eller två nyanser mörkare än din hudfärg. Ett färgförslag för blek eller ljus hud kan vara rosa-beige, medan rödhåriga passar bättre i ljusa persikofärgade nyanser. De med mellan till olivfärgad hud kan använda en mörkare rosa-brun eller blå-lila färg. Har du mörk hud bör du undvika rosa och använda färger med bruna nyanser, till exempel mandel och brons. Det är alltid viktigt att inte överdriva, för det ska ju inte se ut som någon har slagit till dig eller att du har målat två röda rosor på dina kinder? Rouge ska läggas på kindbenen och bakåt mot hårfästet, men inte ända bak till öronen. Detta ser du själv, men prova dig gärna fram så kommer du på en lösning som passar dig. Jag gillar kulrouge.



För er som vill kan istället för rouge ta på Bronzing Brush som också är H&M's egna märke/vara. Den tar du på exakt som rougen fast pyttepytte lite så det smälter in bättre. Man ska inte ha för mycket för denna bronzing syns tydligt.
♥ & sist men inte minst mascara ska man ju ha på ! Man kan ha eyeliner också om man vill men det tänker inte jag skriva om nu. Jag rekomenderar tre olika mascaror som jag använder och är superbra ! Max Faktor Masterpiece,  Max Factor Flase Lash Effect & Lancome. Dessa tre är superbra, och man får längre ögonfransar och fylligare, något jag tycker man ska göra när man vill ha långa ögonfransar är att hålla på med mascaran länge för att få den perfekta längden, många tar bara på litesnabbt och sedan syns det knappt, jag tycker mascaran ska syns och inte för mycket förstås.

GODNATT!


SVENSKA "CHRIS BROWN"

» Här är det en grymt bra låt, han är så jävla snygg & sjunger grymt bra. Han liknar Chris Brown lite faktiskt. :) Vad tycker ni om honom?

STORA BLOGGARE DÅ & NU.

» Tog dessa bilder från en annan blogg för att visa dom stora bloggerskorna genom tiderna. Shit vad dom har förändrats, men det är väldigt roligt att se hur folk förändras. :) Vad tänker ni när ni ser dessa bilder?

JAG ÄR SÅ GLAD!

Jag är riktigt glad just nu, många har sagt till mig att jag har en bra blogg och att dom gillar den. Man blir ju så jävla glad av att höra sånt, & något som verkligen fick mig glad idag var detta:
Det är så jäkla kul att höra att dom vill att man fortsätter att blogga och att den är mycket bättre än kissies, visste faktiskt inte att så många verkligen gillade min blogg. Detta är underbart vafan! :D Puss på er mina bloggläsare. :love:

TORSDAG.

Shit tänk att der redan är torsdag, i morgon fredan sedan lördag & söndag och så kommer måndag och då är det skola igen. :( Fan vad tråkigt, det är verkligen skönt som fan att ha lov nu och bara vila ut och ta det lungt. Men det här kommer gå fort hoppas jag, inte långt kvar till studenten. :) Sen blir det nog att ta mitt pick & pack och dra från västra götaland! :D Underbart, börja om på nytt. :)

MYSTIME.

Har tagit på mig jätte mysiga tjocka strumpor & ska strax gå till soffan och slå på en film och kolla på tv, kanske göra lite popcorn. Dags för mystime tycker jag. :) Senare blir det att plugga massor, så hörs sen. Puss puss! :)

UNDERBART !

Det är så roligt när man får kommentarer & mpnga besökare, har haft jättemånga den senaste tiden, det bara stiger och stiger hela tiden och jag blir jätte glad! Tack ska ni ha, det är tack vare er det går bra för mig. :) Love to you babies. När det är så här vill man ju bara fortsätta med att blogga, mer och mer och mer. Puss på er!

SÅ SÖT !

Va inne och kollade på Fokis blogg och då hitta jag världens sötaste bild, haha ! :) Fast det är ju som sagt inte äkta, dom har redigerat bilden så katten är inte målad så. Men visst är den söt?!

SVAR PÅ TAL.

» Tyvärr så gör inte jag några design eller headers för jag kan inte sånt. Jag har själv fått hjälp med min av en tjej, men jag ska faktiskt försöka lära mig att göra egna och då ska jag försöka hjälpa er. :)

SOLO TIDNING.

» Har varit i affären & köpt denna tidning & fick med en mascara som verkar ganska bra faktiskt. :)  Tycker denna tidning är hur intresant som helst, en favorit! Finns mycket allt läsa om, någon mer som gillar denna? Eller vilken är eran favorit? :)

KAROLIN. ♥

Måste bara göra ett till inlägg, en länkning till en underbar tjej, hon är söt, vacker och hur snäll som helst.. Hon har tipsat om min blogg två gånger i hennes blogg & nu är det fasen min tur. Klicka på bilden för att komma till sötnosens blogg. :)

DÅ & NU..


» Några likheter? Heheh här har vi två bilder, en där jag skulle fylla 2 år & en nu när jag är 18.
Finns det några likheter eller vad tycker ni? :)
Hahaha, en liten Dajana.

LÅTER BILDEN TALA.


DRICKA IKVÄLL?

Ska man dricka lite ikväll eller inte? Fan är sugen på det, men som sagt man behöver pengar. :(

DUSCHA.

Så därför ska jag gå och duscha nu, mitt hår kliar sönder! :(

SAKER JAG HATAR.



BROKEN & ALONE.

Jag är så trött på att alltid vara ensam. Att folk alltid lägger mig åt sidan & tar mig i andra hand, är så trött på det! :s Finns ingen som verkligen hör av sig ska vi hitta på något & verkligen menar det, visst jag gör inte det heller för jag är så trött på att jag har blivit tagen i andra hand hela tiden. Folk förväntar sig så himla mycket av mig och jag kan inte ge allt som alla vill. Vart är dom där äkta vännerna? Eller det kanske inte finns någon.. :( Eller så kanske det är fel på mig av någon anledning.. FUCK ALLT!

SORRY.

Har inte haft tid att blogga eftersom jag har jobbat idag, är helt sluuuut ! :( I morgon stannar jag hemma och vilar kanske åker till syrran men inte säkert. Nu ska jag vila och ta en kopp cappuccino och hoppas på att min underbara Ida kommer till mig. :) Hörs sen, puss puss.

HMM..

Idag fick jag höra att man inte ska använda helosan till tatueringar eftersom det gör att färgen försvinner, att tatueringen bleknar mycket snabbar.. Hmm, stämmer det eftersom helosan är nog den salvan som används mest till tatueringar. :o Ajaa, jag vet inte, använder den tills jag får förslag på en bättre salva. :)

JOBBA..

Nu ska jag gå och jobba och snacka om att jag är sur. ORKAR FAN INTE! ;(

HACHIKO.

När akita-valpen kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid, när hans husse Parker Wilson (Richard Gere) slutar jobbet, står Hachiko och väntar på honom vid järnvägsstationen. Hunden blir en älskad familjemedlem. Men en dag får Hachikō vänta förgäves, hans husse kommer inte. Trots det väntar han troget på honom varje dag i under de kommande nio åren. Hachikōs öde berör många människor, som passerar stationen och de hjälper honom med mat och varma ord.
» En mycket berörande film, rekommenderar verkligen att ni ska se den om ni inte gjort den.



VEM BAR DEN BÄST?

» Shakira eller Pink?
Jag tycker Shakira, den formar hennes kropp väldigt bra och hon är snygg!
Pink är också snygg men klänningen passar mycket bättre på Shakira. :)
Eller vad tycker ni?

SÖNDAGSMYS..


DAGENS FRÅGA?

Om du kunde skulle du då ge bort halva din frukost/lunch/middag till ett barn i Afrika?
» Jag skulle ge bort utan tvekan till och med hela måltiden, dom behöver verkligen det för det är så många som svälter ihjäl där. Dom behöver hjälp av oss som har lite mer.

UTANFÖR MITT FÖNSTER.

I morse när jag tittade ut såg jag några söta fåglar på ett träd utanför mitt fönster. :)

THIS OR THAT!

& det med fet text är alltså det jag väljer. :)
Msn/Facebook
Dator/Mobil
Müsli/Cornflakes
Randigt/Prickigt
Hår/Smink
Lösgodis/Choklad
Blogg.se/Devote
En bästavän/Många vänner
Touch Mobil/Knappar
Blond/Brunett
Vanilj/choklad
Lipstick/Lipgloss
Rosa/Lila
Tv/Dator
CD/Radio
Morgon/Kväll
Berg-och-dalbana/Vattenbana
Nike/Adidas
Vinter/Sommar
Stranden/Bergen
Bad/Dusch
Långt hår/kort hår
Mobil/telefon
Lägenhet/hus
Jordgubbe/hallon
Höst/vår
Jul/påsk
Nagellack/läppstift
Hav/sjö
Nyår/Midsommar
Fängelse / döden
Löshår/Äkta
Ipod/Mp3
Lång/kort

I ♥ RINGAR!

Jag älskar ju som sagt smycket, speciellt ringar. Detta är mina ringar inte så många sen har jag tre st på fingrarna som jg aldrig tar av mig och en guldring som jag fick av morfar när jag var liten men vet ej vart den är. :( Har nog lagt den i mammas & pappas rum. :) Kommer köpa många fler för ringar är så snyggt ! :D

DUSHA & STÄDA!

Nu så ska jag gå och duscha, och sedan ska jag städa mitt stkiga rum. :) Roligt? Neheru.. Men vad ska man göra, man måste ju. Så jag kanske bloggar mer sen om jag har något vettigt att säga. :) Puss puss.

HISSAR&DISSAR.

» Leopard: gillar kläder som har leopard mönster, tycker det är jättefint, fast sen ska man heller inte ha för mycket. Finns gränser liksom, men det är riktigt snyggt & nästan alla passar ju som sagt i det.
» Smycken: det är nog det bästa som finns, smycket! Fy fan det gillar jag väldigt mycket, speciellt ringar och halsband & armdand. Örhängen gillar jag inte eftersom jag inte har hål i öronen men smycket är något av det bästa som finns. :)
» Väskor: ännu en till sam som jag älskar, väskor.. Det är också en sak som är det bästa som finns. Hahah, har hur många väskor som helst, gillar att variera med olika klädesplagg och beroende på vart jag går. Vill ha väskor till skolan, stan & om man ska ut och festa och liknande saker. Man ska ha flera väskor. Stort hiss på det!
» String: fyfan det är nog det fulaste & mest obekvämaste som finns. Jag tycker det är äckligt till och med. Alltså att man vill använda underkläder som skär in i rumpan, det förstår jag bara inte? :| Nej nej, usch.. Sen ska man ju ha form på rumpan för att använda såna. Aja, diss på string iaf.
» Snö: JAG HATAR SNÖ! & därför ska jag ge snön en stor diss. Det är så jobbigt, kallt, blött och äckligt är det. Kan den inte bara försvinna, den gör ju ändå ingen nytta och alla tycker den är jobbig. Man måste ha på sig ett ton kläder och plus måste man vara försiktig att man inte ramlar eller blir genomblöt. Sommar är bäst!
» Spindlar: spindlar är det värsta jag vet! Alla insekter men speciellt spindlar. Fy fan vad jag hatar det, jag gråter nästan när jag ser en spindel, spelar ingen roll hur stor eller liten den är. Den är lika äcklig för det! Fan, jag mår inte bra av dom, dom kan också dö för dom gör heller ingen nytta. Dom skrämmer bara folk. :(

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST.

Nu är jag äntligen hemma, känns riktigt skönt faktiskt.. :) Fast har varit bra os syrran och hennes killa, har fått mycket saker av dom. :o  3 ringar, 2 lampor, en matta, tre rosa brukar & en väsk som är jättefin,  så det är najs. :) Kanske kommer bild senare. Sen hade jag ju lovat er att visa bild på min tatuering. :) Här är den:

HEM I MORGON.

I morgon så ska jag åka hem, ska bli ganska skönt men ändå inte. Har varit kul att vara med syrran förutom att jag har fått städa, diska och allt hela tiden. Har varit fruktansvärt stökigt hemma hos henne, fy fan! hahah.. Men men nu är det bättre. :)
 


Gammal bild ! :D

SHU!

Som sagt jag har ingen dator hemma hos syrran och då blir det bara bloggande över skolan, så nu sitter jag i skolan och ska jobba med projektarbetet och väntar på att det blir lunch är hungrig som aset, käkade ingen frukost i morse. :( Igår var jag lite på stan med min kusin, shoppade lite små saker bara och senare på kvällen träffade jag en kompis, idag ska jag också träffa en till kompis och sedan bara slappa. Funderar på att kanske köpa en hårfärg och färga håret, men vet ej hur. Tips på något? :)

I SKOLAN.

Sitter i skolan och jobbar med projektarbetet alldeles ensam, rolig! Eller inte.. Snart ska jag dra hemåt, eller ah till syrrans lägenhet. :) Igår så tatuerade jag mig, bild kommer upp på fredag för har ingen USB-kabel hemma hos syrran plus deras internet funkar inte, då blir det dåligt med bloggande för tillfälle. Men men, det ska bli bättre mot helgen. :) I promise!
Gammal bild ! :o

IDAG GÄLLER DET?

Har precis packat och fixat i ordning mig, nu väntar jag på tåget som tar mig till skolan.. Sen denna vecka ska jag ju sova hos syrran i Skövde. :) Roligt ! & som sagt idag gäller det och jag är feting nervös, eller ah det är inte 100 % att det blir av idag men kanske. NERVÖS? JA! :o Hör av mig mer sen. :) Puss puss.

NATTI NATTI!


PLANER FÖR MORGON DAGEN.

Syrran & Joakim var precis på besök, och vi kom överens om att jag ska sova hos syrran nästa vecka. Måndag till fredag. :) Skönt att ha lite sov morgon och komma bort från Hova ett tag. Därför kanske det inte blirlika mycket bloggande, men ska försöka! :)  Hörs sen maybe. Puss puss.

GAMLA BILDER.


FÖRÄNDRINGAR?

Tycker ni jag har förändrats något på dessa fyra år? :)

VAD TROR NI?

Nu är det så att det är en sak jag ska göra på måndag, & den som gissar rätt kommer få en länkning. :) Så vad tror ni jag kommer göra? :)

ÄNDRADE PLANER.

Blir att vara kvar hemma och inte åka till Ida. Så sitter här med kusin vitamin och gottar oss med godis. :) Blir bra det också.

BOSNIEN, KROATIEN, MONTE NEGRO 2010.


STÄDTIME.

Nu måste jag börja städa, och sedan duscha och fixa mig. Ska ju till min underbara Ida ikväll. Så får se om jag slänger in ett inlägg innan jag drar. :)

IDA IKVÄLL.


HAHAHA, SKÖNA TJEJER!

När vi var i kilsbergen så dansade Mimmie, Josephine & Arbresha kongodans med Rebu som är från Kongo. Riktigt rolig, & sköna tjejer.

VI ÄR GJORDA FÖR VARANDRA.

Shan, det är för dig mitt hjärta bankar
hela tiden, du finns i mina tankar
du vet att det är avståndet som håller oss isär
utan dig är det inte samma atmosfär
för varje sekund som går slår mitt hjärta för dig
i ord är det inte mycket jag kan förklara
vänta tills vi träffas, då ska jag svara
finns ingen som dig även om jag börjar leta
det är för oss solen går upp, lyser som guld för kärlekens skull.
du är vacker som alla stjärnor på himlen
så fort jag tänker på dig så svävar jag över moln

DAJANA LAGAR MAT!

Håller på och lagar mat till mig och mamma, wokgrönsaker med nudlar. :) MUMSIGT!

JUST NU!


Sitter jag i skolan och har bara en lektion idag, fan vad sur jag blir! Hade ingen aning om att vi inte ska ha någon historia idag sen ska jag till ungdomsmottagningen först kl 10.00 och sedan kl 13.00 så missar mitt prov och religionen så har bara näthandel. TRÅKIGT! :o Hoppas dagen går fort, kanske ska hoppa runt på stan lite och se om man hittar något fint. & så kommer man hem tidigare såklart. SKÖNT! :)
Gammal bild, från nian när jag var blond. :o

HUR KUNDE DU?

Jag vet inte vart jag ska börja, allt är så jobbigt sen du lämnade mig, sen du lämnade oss.. Du bara stack och du pratar inte ens med mig, varför? ;( Vad har jag gjort, jag som har ställt upp för dig så mycket, jag som har funnits för dig. Kanske inte alltid men för det mesta. Om du bara kunde uttrycka dig mer så jag vet hur allt ligger till. DU ÄR JU FÖRHELVETE MIN SYSTER! Det gör ont i hjärtat att se mamma vara så ledsen, att se henne gråta bara för att du inte vill vara med oss, du kan väl ändå visa lite respekt? Nej du valde den vägen att såra oss alla, folk frågar hela tiden vart du är, och vi ljuger mer och mer. Det är så mycket som har hänt sen du försvann och ibland låtsas jag som om jag inte bryr mig, men egentligen gör jag det. & gråter mer och mer när jag vet att du inte finns hos mig. Det känns som om jag inte har någon syster längre, det är som att få ett knivhugg rakt i hjärtat, :( Förlåt att jag inte är den bästa syster, men alla begär så mycket av mig och jag klarar inte av. Jag kämpar och kämpar men ibland kämpar jag för ingenting. Det gör så ont, och jag är helt tom inom mig, har aldrig känt mig ensammare, aldrig så värdelös.. Det känns som om det är på grund av mig du stack. FÖRLÅT! ;(

KVÄLLENS PLANER.



GODNATT!

Nu ska jag och pullan gå och sova, kanske käka lite innan? Är fan feting hungrir. :o Aja, herrå. :)


IKVÄLL!

Snart ska jag gå och möta Amanda vid bussen, hon kommer till mig ikväll och ska sova över. & i morgon åker vi tillsammans till skolan.. Längesen jag & hon var men idag kommer hon. Vet inte vad vi ska hitta på, får ta kvällen som den kommer.

I'M BETTER THAN YOU.

I needed to forget, but they gave me something to remember.

KÄRLEK/VÄNSKAP/SEX.


- Kärlek, vad är kärlek? Alla ser olika på kärlek och upplever det olika. Många har aldrig upplevt kärlek. Men kärlek är när man känner speciella känslor för en person, många känner även kärlek för sitt djur.. Allt handlar inte om en partner, det kan vara speciell kärlek inom vänskap, familj eller något djur. Men i mitt fall så ska jag prata om kärlek mellan två personer. Kärlek gör oftast personerna blinda, och det värsta inom kärlek är att vänskapen  kan förstöras oftast när man lägger sina vänner åt sidan och bara är med sin partner, det är fel! :| Man ska aldrig lämna sina vänner åt sidan för en kille/tjej, man har aldrig sin partner för livet, men vänner har man ifall man inte lägger dom åt sidan, för sen när det tar slut och man mår dåligt då finns inte en vänner där längre för dom blev bortglömda då man hade ett förhållande. Inom kärlek är det mycket bra och dåligt, det dåliga är som jag sa vänskapen KAN förstöras men det gör den inte alltid, det är väldigt många som blir svartsjuka och sprider rykten och vill förstöra ens förhållande, säger saker som inte ens är sant och sist men inte minst man blir alltid sårad mer eller mindre inom kärlek.. ALLTID! & det är väldigt jobbigt. Otrohet är nog det värsta som finns, då man blivit bedragen bakom ryggen, blivit sviken av den man älskar, när folk ljuger rakt i ansiktet, det är som att få en kniv rakt i ryggen. Man faller ihop och har svårt att komma upp. Därför ska man vara försiktig inom kärlek!
- Vänskap är det starkaste som finns! Vänner ska man hålla i hårt för äkta vänner finns alltid där oavsett vad.  & gör man misstag ska man få en andra chans, vänner ska aldrig ge upp hoppet om varandra. Man ska aldrig lämna en vän åt sidan, men visst ibland har man dåliga dagar och vill vara ifred och då får man acceptera det. Man har familj, man har sin pojkvän/flickvän och då kanske man vill tillbringa lite tid med dom också, men en vänskap ska vara så stark att den aldrig bryts av. En vän ljuger inte för en, den ska vara ärlig så mycket som möjligt, men visst ibland måste man ljuga man kan inte säga allt jämt & då kan man inte göra så mycket mer. Inom vänskapen kan man göra allt och inget, man ska kunna vara sig själv, kunna slappna av. Prata om allt och verkligen känna sig trygg, vänskapen ska vara som en andra familj!

- Sex är något väldigt många tar oseriöst vilket jag tycker är väldigt fel. Alla ser olika inom sex, inom religioner så finns inte sex fören man gift sig och då kan man ha sex endast för att skaffa barn. Men kollar man exempel i Sverige så har nästan alla sex med varandra utan att ens tänkt. Många flickor/pojkar vill bara ha sex med sin partner. Sex enligt mig är inget man ska leka med hur som helst, visst lev ditt liv och ha kul men ha dina gränser. Finns så mycket saker som kan gå snett under ett samlag och då får man välja svåra beslut. Varför ta den risken? Eller för helvete använd kondom, hur svårt kan det vara?! P-piller, p-stav och sån skit det skyddar dig inte mot könssjukdomar, och det skyddar 99 % men har du riktigt otur kan just du bli offret om att ändå bli gravid. Kondom skyddar mot allt, fast även där kan man ha otur, där kan ju kondomen spricka, men därför ska man vara noga med storleken, den får inte vara för liten eller för stor. Sex ska vara underbart, det ska inte göra ont eller kännas obehagligt. Man ska trivas men den man har samlag med, inget får kännas fel. Därför var försiktig, och tänk till riktigt noga när du vill bli av med din oskuld så inte fel person tar den. & prata inte för mycket om ditt sexliv, det är ens privat liv. Folk snackar väldigt mycket här omkring.

INTERVJUADE EN FLICKA.

Jag gör ett arbete i skolan om våldtäkter & då intervjuade jag en tjej, eller hon fick berätta hur hon blev påverkad som person och hennes liv efter händelsen & att en person klarar sig så starkt som hon gjort det tycker jag är grymt gjort! Här kommer det hon skrivit.



Mikkaela 18 år.
Efter att jag blev våldtagen år 2010 så har mitt liv förändrats ganska rejält. Jag har nu i efterhand under mina bearbetningar fått lära mig att jag alltid kommer vara påverkad av våldtäckten som jag råkade ut för. Mitt självförtroende försämrades väldigt fort och jag sluta äta, fick bullimi och kände mig verkligen jätte äcklig.  Att ha ett seriöst förhållande är väldigt svårt eftersom jag har en väldigt stor rädsla för sex. Det viktigaste jag fått lära mig är att i mitt förhållande vara öppen och ärlig och förklara för killen att jag varit utsatt för våldtäckt och att jag har fått en skada av detta. Hela mitt liv förändrades väldigt kraftigt och visa saker jag kunde göra innan 2010 kan jag nu i efterhand inte göra ännu. Att bearbeta en sådan sak som en våldtäckt kräver lång tid, inte för alla, men för en del. Och i mitt fall har det dröjt år sedan min första utsatta datum. Har varit utsatt sedan 2005. Men tog 2010 som ett exempel för det är detta år jag kommer ihåg som värst. Att våga stå upp och anmäla den som våldtagit kräver mycket mod och i våldtäcksfall åker inte alltid våldtäcksmannen dit.  Men som sagt, efter att detta anmäldes har jag själv fått lära mig med att leva med att ha vissa hinder i livet. Precis efter våldtäckterna mår man väldigt dåligt, och i mitt fall tog jag till med droger, alkohol och skar mig väldigt mycket. Men när du fått hjälpen och insett att det inte var ditt eget fel så förstår du och kan bearbeta mycket snabbar. Är idag så gott som återställd. Inga problem med varken droger eller alkoholen, kan få återfall men försöker att inte röra detta. Skär mig inte. Och lever i ett seriöst förhållande sedan 9 månader tillbaka. Det funkar jättebra tillsammans med denna kille och han förstår mig! Men Man måste våga för att få ett slut på ett helvete & det är det viktigaste om du någon gång bli våldtagen. knyt dig till en du litar på som sedan kan hjälpa dig med anmälan och liknande. Har även försökt ta livet av sig, men blev räddad i sista sekund.

MINNEN.

Helvete vad tiden går, jag minns så väl men ändå har jag glömt allt. Jag vet inte vad jag ska säga men allt har en mening i livet. När ska livet ta slut egentligen. Därför tycker jag man ska leva livet. Jag saknar vissa personer, men nu är det försent.

DAGENS PLANER.


Idag ska jag bara plugga, dock sitta vid datorn en stund. :) Ska kolla lite på datorer, behöver gärna lite tips på vilka datorer som är bra. Så langa gärna en kommentar om ni har lust. Idag var det slappt i skolan hade knappt några lektioner, förutom sista den skippa jag orka inte vänta i flera timmar på lektionen. Sen tänkte jag fråga, kan ni hjälpa mig med hur man gör en bild större i bloggen, det funkar inte för mig! :s

RSS 2.0
Heart Chat Bubble