MIN STÖRSTA FAVORIT!



PLUGGA & MYSA.

Kom precis hem, skönt som fan! :) Strax ska jag äta lite mat och sedan gå och plugga och mysa med mig själv med en film och lite godis. :) Mumsigt! Evelina kanske kommer förbi mig sen en liten stund. :) Och resten av dagen vet jag inte vad som händer. Puss puss.

SKOLA.

Har precis duschat, nu ska jag gå upp och fixa mig och sedan åka till skolan. Alldeles för trött för att dra till skolan idag. :( Vill bara ligga hemma och sova, inget annat! Det är också en lång dag idag så därför bloggar jag senare. Peace!

MIN NYA PLATTÅNG SUGER.

Fyfan vad jag är sur, fick ju en ny plattång av min syster för ett tag sedan. Men den är helt värdelös! :( Fan vad sur jag är.. & min andra som var helt underbar är sönder, den glappar som fan. Måste köpa en ny. :(

BILDEN SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.

Låter bilden förklara.

JUST NU!

Sitter och dricker en asgod blåbärs dryck och leker med denna söta unge. En riktig busunge är han. :) Snart ska jag gå och plugga har prov på onsdag & fredag. :( Hörs sen kanske. Peace! ;P

VAD JAG HAR I MIN VÄSKA.

Har jag nycklar, lypsyl, mobil, plånbok, tamponger, penna, tuggummi, halstabletter, tändare, almanacka, hörlurar, parfym, hårsnoddar, tidtabeller. Allt kom inte med på bilden. :)

SÖTNOS!

Mitt kusinbarn, så underbart söt! :)

INNELISTA.


» Magtröjor: många använder magtröjor just nu, & det är riktigt snyggt! :) Man kan använda det med linne under eller inte ha något alls. Jag själv har några stycken men använder såklart linne under, inte min grej att visa magen. Vad tycker ni om magtröjort?





DETTA KOM MED HEM.

  • Den röda hårfönen fick jag av pappa, han köpte den till mig.
  • En rosa toaborste & en rosa sak som man plockar upp rester med i köket. (Ska med när jag flyttar hemifrån)
  • 2 filmer, Sex and the city & pojken i randig pyjamas.
  • 3 linnen & tights.
  • Tuggummi, 2 packet halstabletter & en choklad.
  • Ett diadem & två mascaror.
  • Snacks, japans mix. MUMS!
  • ProViva dryck, asgott.. Har fått järnbrist och dåligt med vitaminer så måste dricka något som är vitaminrikt.

SHOPPA.

God morgon. :) Vaknade för en liten stund sedan och nu har jag precis duschat. Ska gå och fixa mig och sedan ska jag åka och shoppa med mamma & pappa. Vi ska kolla på en dator, fast inte säkert att vi köper den idag. Så vi hörs senare, :) Pusspuss. Jag saknar min babe. :love:

NU SKA JAG.

dra till min faster och ha en mysig stund där med mina föräldrar och dom! :)

SAMMANFATTNING.

Nu är jag äntligen hemma från klassresan/utbildningen. Kan säga att det vara ganska roligt förutom när vi skulle utbilda oss. Vi fick jättemysiga stugor som vi bodde i 4-6 pers. Vi fick åka skidor, bada eller shoppa. & såklart så shoppade jag. Jag köpte lite kläder, smink, sedan köpte jag en present till mamma som är äkta silver örhängen. Jättefina! :) Sen köpte ett lila säng underlakan så tror jag inte det var så mycket mer. Bilder kommer lite senare. :)
Jag & Per på klassfotot.

KLASSRESA.

Nu ska jag packa klart det sista, sedan åker jag. Blir inget inlägg mer fram till fredag. Så på fredag när jag är hemma berättar jag om mina dagar och vad som har hänt. :) Därför säger jag hejdå nu, hoppas ni saknar mig! ;D Hahah, puss puss.

JUST NU!


Just nu sitter jag och packar kläde och andra saker, för i morgon åker jag på klassresa i kilsberg. Kommer tillbaka på fredag. & vad vi ska göra är att gå på fackutbildning, åka skidor, bada & shoppa. Vi får välja, :D Ska träffa min babe & ska shoppa. Jag fick ju min lön idag, 1688 som jag tjänat på två dagar. :D Det är najs det. Så det blir nog inte mycket bloggande, om jag inte tar tidinställt inlägg. :) Vi får se. Återkommer sen.

I'M SUPERMAN.


Klicka på bilderna för att se dom i större format. :) Väldigt mycket gamla bilder på mig. :) hahah.

MORN!


Nu har jag precis duschat, en morgon dusch är alltid skönast. Nu ska jag gå och fixa mig och sedan vidare till skolan. På onsdag ska jag på fackutbildning/klassresa i Örebro. Det kommer bli riktigt kul. :) Har man en rolig klass blir allt kul. Ska även träffa bebis då. :D Hörs sen, puss.
HP3 - Det går bra nu.

MITT LIV/MIN BAKGRUND.

Nu ska jag berätta lite om mig själv! :) Jag är en tjej på 18 år, heter Dajana Ramic, det vet ni nog redan. Jag föddes i Bosnien & Hercegovina i en stad som heter Trebinje, mycket vacker stad! Jag föddes under ett krig som pågick i Kosovo, Kroatien & Bosnien, det var då serberna som bombade och då var vi tvungna att fly, vi flydde till Ungern och där bodde vi i ca ett år. Så mitt första språk var ungerska, och jag kan inte minsta lilla av det nu. Sen kom vi till Sverige och hade uppehållstillstånd direkt för min farmor hade fixat det åt oss, hon bodde i Sverige. Vi kom till Sverige och flyttade till en liten by som heter Hova och i den byn har jag bott nu i 16 år, skulle fylla två år när jag kom hit. Lärde mig svenska och sedan bosniska. Nu går jag sista året på gymnasiet, program handel & administration. Tar studenten nu sommaren 2011 och sedan flyttar jag till Örebro, för första gången jag flyttar på 16 år. Känns rätt bra tycker jag. Som sagt, jag är singel för tillfälligt men har hittat mig en underbar kille som är helt otroligt vacker och speciell. Vi får se vad ödet för oss. På min fritid så brukar jag shoppa, vara med kompisar, festa lite & tillbringa en hel del med familjen. Varje sommar åker vi till Bosnien för att hälsa på min släkt som fortfarande bor där, och jag älskar att vara där. Fast skulle nog aldrig vilja bo där om jag fick välja. Jag trivs i Sverige med mina vänner och det kommer bli jobbigt att lämna dom, eller att inte kunna träffa dom på samma sätt som jag gör nu. :( Jag gillar även att fotografera och redigera bilder mycket, gillar att hålla på med datorn och därför funderar jag på att gå systemutvecklare i högskolan och ska även utbilda mig till massör. Ska bli intressant. Nu vet ni lite om mig, & är det något ni undrar över så är det bara att fråga. :)

EN LITEN PRESENT.

Fick precis en lite present från min underbara faster, asgulligt.! :) Hon vad hur mycket jag älskar armband, halsband & ringar så hon gav mig ett litet hjärthalsband. Så gulligt. Tack! :)


GODMORGON!

Vaknade för en stund sedan, käkade frukost och satte mig vid datorn direkt. :) Idag blir det en slappdag med plugg och min älskling. Jag saknar honom.. ;( Igår var det lite folk hos oss som firade mamma, och min underbara vän Sarahy var hos mig, vi kollade på film och hade det mysigt med lite gott och blandat. :D Filmen vi kollade på heter The Town, asgrym film, rekommenderar att ni kollar på den. :) Nu ska jag fixa mitt rum lite, hörs sen. Pusspuss.

NÖTMARÄNGER MED CHOKLADSMÖRKRÄM.

Nu ska jag ge er ett kakrecept som är asgott! :o Mums säger jag bara.

Ingrediens

ca 25 st.
1 dl valnötter, ca 50 g.
2 äggvitor.
2 dl florsocker.
125 g rumstempererat smör.
1 dl florsocker.
3 msk kakao.
ev 1 msk konjak.

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Mixa nötterna i en matberedare. Vispa vitorna till hårt skum. Vänd ner florsocker och nötter. Klicka ut smeten med en liten sked till 50 st små kakor på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen 12 – 15 min. Låt kallna. Rör ihop smör, florsocker och kakao. Rör i konjak. Lägg ihop kakorna två och två med kräm emellan. Tips Godast nybakade men håller även fint i kylen i en lufttät burk. Går även bra att frysa in.
























ÄNDRAT STJÄRNTECKEN?!

Jag fattar inte varför dom ändrat horoskopen, jag är fan jungfrun och vill inte vara lejonet. :o Helt onödigt att dom ändrat. :( Eller vad tycker ni, klicka här för att läsa mer om det.

GRATTIS MIN ÄLSKADE MOR!

Vill göra ett inlägg till min mamma, vet att hon inte läser men för skoj skull. Det är så att hon fyller år idag, hela 42 år. :) & som en överraskning så har jag bakat en tårta, köpt fotspa sak & ett hjärtchokladask. :) Sen gjorde jag ett eget födelsedagskort & mamma börja gråta så glad hon med.. Det var verkligen kul att se henne glad. :) Ikväll ska vi fira henne med lite gäster, jag älskar dig mamma ! :love:


MUMS!

Sitter och käkar en pan pizza, sjukt gott. :D Hahah och jag vet vad min babe säger när han läser detta, så det blir ännu roligare då. Hahaha, han är min lilla buse. :) Han är just nu och tränar på gymet och jag saknar honom som fasen. :( Min älskade prins. :love:

DAGENS ENA PLAN!

Har precis duschat och sminkat mig lite, tog bara på mascara idag orkar inte med någon foundation. :) Bara jobbigt att ta på. Blir även lockigt hår, orkar inte platta plus mitt hår är fruktansvärt slitet. :o Idag ska jag och min granne baka en tårta till mamma för hon fyller år i morgon. & som en lite present så ska jag göra ett överraskningskalas, plus har köpt två presenter. :D Hihihi, visst är jag gullig mot min mamma? :) Nu ska jag ta på mig kläder och kila till skolan, hörs sen. Puss puss!

Vad ska jag blogga om?

Rösta gärna på vad ni vill att jag ska blogga om. :) 

MIN BEBIS.

I hjärtat finns ett rum 
som bara är för dig. 
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig. 

Jag hör din varma röst 
som inspelad musik. 
Jag lyssnar om igen 
för den är helt unik. 

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram 
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära 
- min längtan efter dig 
när jag inte har dig nära.

THE STUDIO.

Idag hände det en väldigt rolig sak i skolan, det var så att jag fick ett samtal, kände inte igen numret så tänkte vem fan är detta? :o Men så svara jag och så sa dom att dom ringer från the studio och så berätta dom allt. & det är så att dom gör gratis make up, och fixar håret och allt sånt, sedan tar dom kort. Och då frågade dom mig om jag ville komma för en kompis hade skrivit upp mig om att jag är intresserad om sånt, och så självklart sa jag ju ja ! :D Sedan får jag med mig ett paket med smink & jag får även ta med mig kompisar max 4 st. Spännande, :D så jag ska dit den 29:e i Göteborg. :D Ska bli supeeeeeeeeeer kul asså ! :D Någon mer som varit där? :)

MITT BEROENDE.

» Smycken.
» Väskor.
» Smink.
Det kanske ni märker när ni ser min bild, fast dock ser ni inte alla mina väskor, haha dom skulle inte ens få plats i bilden så mycket jag har, och kan lova er att jag ska ha fler ! :D Vad älskar ni?

PLUGG PLUGG PLUGG.

Usch, nu sitter jag och pluggar igen, snackade men älsklingen i lur nyss & saknar honom redan. :( Fan vad jobbigt det är utan honom! Men men, har no life, sitter och tar skitfula bilder på mig själv, fattar inte hur man kan va så ful. :D Hahah, kanske kommer upp en snygging bild. :D Btw, ni har blivit dåliga på att kommentera. :(

DAGENS FRÅGA!


DEJTA SÄNGEN & BABE.

Snart ska jag gå och dejta sängen, men ska bara kolla klart på filmen Rush hour 3, så himla rolig! :D Hahaha, ska även ringa baby innan jag somnar, saknar honom otroligt mycket. :( Men men, vi hörs i morgon. Puss puss!

IDOLBILD.

Nu har jag fått min första idolbild av en tjej som heter sara, tyvärr har hon ingen blogg så jag kan länka henne men hon läser min blogg och då kan jag ju bara tacka henne, riktigt gulligt! :) :)

ETT STORT BEROENDE!

Jag är helt beroende av lypsyl. :o Hahah, använder det nästan 24/7, helt sjukt! Och sen luktar det ju så fruktansvärt gott. :) Finns ju olika sorter men dessa två på bilden är min favorit. :D

MITT SMINK JAG ANVÄNDER.

Har fått önskemål om att skriva vad jag använder för smink och för eran skull så är det väl klart att jag skriver det! :) Alltid kul med önskemål.
1. Använder jag foundationborste & Max Factor Weightless foundation. ( Finns bättre foundation.)
2. Max Factor puder.
3. Kulrouge som är från Bosnien.
4. Bronzing brush, som rouge fast det smälter in i huden mer. :)
5. Använder eyeliner som penna, ingen flytande.
6. 2 oika mascaror, en Max Factor masterpiece & Lancome.
Så nu har jag skrivit vad jag använder och vilken ordning, :) Hörs sen, puss puss!

SAKNAR!

Saknar mitt hjärta obeskrivligt mycket. :( Jobbigt utan min älskling.
I need you more than you think.
Du är helt underbar, du är perfekt & helt bäst! :love:

HELGENS PLANER.


IGÅR KVÄLL.

Då sov jag nästan hela kvällen, somna kanske mellan sju och åtta och vakna flera gånger av att babe ringde, så vi snackade mycket i lur, sen somna jag sen vakna jag på natten och pratade med älskling. Så sjukt gullig, och snart ska vi träffas, underbart ! :) Idag ska jag bara slappa och plugga för har prov på måndag, inte kul. :( Även snart ska jag gå och duscha, så hörs sen. Puss puss. :)

NI SUGER!

NI SUGER PÅ ATT KOMMENTERA! :(

FRÅGA TILL ER.

Är det något speciellt ni vill att jag ska blogga om? Kanske ge några tips på olika saker, lägg då gärna en kommentar. :)

HANDLA.

Nu ska jag gå och handla lite åt mamma, :) Så blir inget långt inlägg nu utan slänger in något inlägg lite senare. :) Puss puss!

MÅSTE SLÄNGA IN DAGENS LÅT!

Låten är mäktig, jag älskar den! Helt klart min nya favorit. :)

PLUGG PLUGG PLUGG.

Usch vad mycket jag har pluggat är helt slut i hjärnan, jag pluggade så mycket att jag somna sedan vakna jag av att mitt hjärta ringde mig. Snart ska jag plugga pyttelite till och sedan sova, i morgon har jag sovmorgon så det är skönt. :D Sova lite längre, så jag tror inte det blir något mer inlägg för min det, så hörs i morgon. Puss puss! :)

WHAT IS RIGHT?

They say hate is a strong word, but they throw around Love like it's nothing..

TO YOU BABE.

Jag vet inte vart jag ska börja, men kan säga att jag har nog hittat världens gulligaste och underbaraste pojke som någonsin skapats. Så söt och fin på alla sätt som finns, och det som är bra med dig älskling det är att jag kan säga allt till dig och du förstår mig. Du är nog den enda som förstår mig så bra genom att jag inte behöver förklara mycket. Du är helt underbar gubben. Tack för du finns för mig, du har en fruktansvärt stor plats i mitt hjärta och jag vet inte vad jag ska säga som beskriver allt jag känner. Du är den bästa och finaste jag vet. Fuck vad detta känns äkta. You are amaizing baby. Jag vet att du kommer läsa detta och jag skriver det till just dig, du har gett mig en sådan lycka i livet, på så kort tid har jag verkligen börjat tro på kärleken. :love:


HEMMA FRÅN EN VÄN.

Kom hem för en stund sedan från en underbar vän. Vi satt och prata, skratta & drog till affären och handlade, sen färgade vi håret, eller ah blonda slingor. :) Va en rolig stund och skönt att rensa skallen lite. Nu ska jag gå och sova, för i morgon är det skola. Hörs, godnatt. Puss puss !

SKOLAN.

Nu är jag hemma från skolan, och jag tycker det var kul att komma tillbaka och träffa alla igen. :D Tycker min klass är helt underbar, den är rolig och sprider glädje som fasen, så då är det kul att komma tillbaka. :) Sen är det en till bra sak, jag har tagit bort mitt gips och det är så fruktansvärt sköönt. :) Fast får inte använda tummen för mycket eller ah får inte anstränga den men måste träna upp den, det kändes så sjukt konstigt när jag tog bort gipset. Jag hade typ ingen känsel i tummen. :o Men nu har jag det. :D Vad händer idag? Jo jag ska kolla efter en dator som pappa ska köpa till mig. :D
Saknar Bosnien. :(

SVAR PÅ TAL.

(som sagt bilden kan inte bli större.)
Men Emma frågar om man är egoistisk om man är svartsjuk?

& mitt svar är, nej absolut inte, fast det beror ju också även på vad det handlar om. Exempel är du med en kompis och hon vill kanske köpa en skitsnygg väska och du blir svartsjuk för att hon har det och inte du så kan det ju handla lite om ego där, men svartsjuka är något man alltid får uppleva mer eller mindre och jag tycker inte det handlar om att vara egoistisk. Inom kärlek så tror många att svartsjuka handlar om att man inte litar på sin partner, men det är inte det allt handlar om utan även att man tycker om personen något enormt och kanske vill hålla den för sig själv vilket jag tror alla vill. Är man egoistisk då? För att man vill ha sin partner för sig själv och inte vill dela med sig? I såna sammanhang ska man vara egoistisk enligt mig. Svartsjuka är en rädsla som gör att man kan förlora den man älskar. Det är inte bra att vara svartsjuk för mycket, man kan få stora problem med det vilket i längden gör att man kanske står ensam. Så därför säger jag va inte svartsjuk för mycket, även om det bara blir så. :)

TRÅKIGT.

Sitter här nu och ska äta lite glass. :D Hahah, kanske galen som gör det mitt i vintern men äsch det är ju så himla gott med glass. Mums mums mums. :) Det blir inte så mycket mer att göra idag, ska lägga mig tidigt idag, blir upp tidigt i morgon för att sedan dra till skolan. :) Hörs sen kanske.

TILL MIN ÄLSKADE KUSIN. ♥


DAGENS INKÖP.

Kom nyss hem från stan, har som sagt varit i skolan och gjort prov och det gick suveränt, sen sprang jag runt på stan lite och fick med mig lite. Så är dagens inköp. :)
  • En ring.
  • Hårnålar.
  • & smoothing cream som man använder när man plattar, lockar & torkar håret. :)
Min vackra ring. :)

SISTA INLÄGGET.

Nu är det sista inlägget för idag, ska gå och plugga sedan sova, blir upp tidigt i morgon för att dra till skolan och göra prov, sen gå runt på stan och shoppa lite kanske. Så hörs i morgon. :) Puss puss!

MITT 2010.

ÅRET
Hur har året 2010 varit för dig?
- upp & ner.
Bättre än förra året? - ja det jag minns.
Någonting du aldrig kommer glömma 2010? - finns mycket.
Har du flyttat under år 2010? - nej, men 2011 flyttar jag.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - åhja!
Isåfall vilken? - Block 44 - somliga, m.m
Har du druckit alkohol? - aah. :)
Har du kysst en främling? - haha mjo.
Gjorde du något år 2010 som du aldrig gjort förut? - mycket.
Höll du några av dina nyårslöften? - Faktiskt inte!
Bästa boken du läste i år? - Ingen. :)
SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? -
nej, tror inte det!
Har någon i din släkt avlidit? - ja!
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - haha, ja.
Varit i slagsmål? - gills syrran?
KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? - upp & ner.
Har du varit kär? - japp.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - yes.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? -
massor.
Isåfall vad? - tänker inte ta upp det nu.
Har du ljugit för en vän? - aa, fast jag var tvungen!
Har du varit ute en hel natt? - aah.
Har du blivit tagen av polisen? - nope.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja.
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - ja.

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? -
Vadsbogymnasiet.
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej..
Hatar du någon på din skola? - JA!
Har du gjort ngt framsteg? - yes sir.
Haft alla rätt på ett prov? nej. :(

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - aa. :)
Har du förlorat en vän? - mjo. 
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Ja! :)
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej, absolut inte.
Har du många killkompisar? - ganska.
De bästa nya människorna du träffade? - Många. :)

JOBBIG DAG.

Jag har ätit frukost och nu har jag en jobbig dag att se fram emot, mycket mycket mycket pluggande. :( & måste även städa mitt rum, så gott jag kan, inte lätt med ena handen gipsad. Hahah, men vi får hoppas på det bästa, & i morgon blir det att ta sig till skolan för att göra prov sen ska jag gå runt på stan lite och se om jag hittar något fint, har feta pengar denna månad. :D Hörs sen, puss.
Bosnien. :love:

KVÄLLENS PLANER.

  • Ut med min kära vän Sarahy. :)
  • Vara barnvakt, fast vet ej än.
  • & plugga, har prov på måndag. :(

GE MIG SOMMAR!

Usch vad jag längtar till sommaren, värmen och sena kvällar där man sitter med kompisar. Man är ute dygnet runt och har roligt, är på stranden och grillar och dricker med kompisar. Då jag är i Bosnien och träffar min kära släkt. Fan vad jag saknar allt det. Jag hatar vintern, jag hatar snön och kylan. :( Faan! Ge mig sommar nu nu nu!

TACK KÄRA MOR.

Tack älskade mamma för du köpte piercingen jag önska mig. :D Hihihi, fick även ett par jeans leggings & rosa dukar som jag ska ha när jag flyttar hemifrån, ska skriva upp mig på kö för en lägenhet inom kort. :) Härligt härligt! Nu ska jag kolla på let's dance. :D Puss puss.

MÅSTE HAAAA!

Jag måste ha den äckligt söta hund, titta bara. Min lilla bebis, allt jag behöver göra är att övertala mamma vilket är väldigt kämpigt, men men. Vad gör man inte för denna goding? :D Min bebiiiiis. :D :love:

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA.

‎3år-Mamma ja älskar dig.
10år-Jaja mamma.
16år-OMG morsan går mig på nerverna.
18år-Vill flytta hemifrån!
25år-Mamma hade rätt.
30år-Vill tillbaka till min mamma.
60år-Mamma är borta.
80år-Jag skulle ge vad som helst för att träffa min mamma igen.
Min mamma är hon den korta.

HAN SKA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!


GOD MORGON!


Vaknade för en stund sen, va och handlade med pappa på ica, vi ska få gäster sen och då ska vi äta middag och ha de mysigt. :) Vet inte vad som händer mer idag. Vi får ta dagen som kommer. Hör av mig en snabbis sen. :) puss
Jag och kevin på nyår. :)

DUKTIGA DAJANA!


men har som sagt jobbat och så hände det en liten olycka på jobbet där jag bröt tummen. :( Jag använde en borrmaskin, och den sög åt sig min arbetshandske och då följde min kära tumme med och snurra ett antal vara. Det gjorde så ont att jag inte hade någon känsel kvar. Nu är jag gipsad! Fast har skadat mig tvärmycket idag, jag klämde fingrarna tusen gånger, sen träffa jag mig själv med spikpistolen och skar mig på kartinger hela tiden. Så det va ingen lyckad dag. :(

SOVA!

Nu, eller ah snart ska jag gå och sova för jag ska upp tidigt i morgon med och jobba.. Pengar pengar pengar. :) Härligt att ha cash nu när man ska tatuera sig, fast vet fortfarande inte vad jag ska ha! :( Help meeee.

ÄNTLIGEN HEMMA.

Skönt att jag är hemma nu efter 8 timmars jobb, är helt slut i kroppen.. Men i morgon ska jag jobba igen. :) Tjänat cirka 1400 kronor på 2 dagar, så det är najs. :D Nu sitter jag och vilar, ska alldeles strax gå och duscha och gå till affären och handla lite.. :) Så vi hörs sen kanske. Peace.

HAR TRÅKIGT!

Alldeles strax ska jag gå och sova, för ska upp tidigt i morgon och jobba. :( Tjäna lite extra pengar, det skulle inte sitta fel med cash! :) Hihihi, därför blir det inte mycket bloggande i morgon, men hör av mig i morgon kväll om jag inte är helt utsliten. Natti natti. :)

TIIIIIPS.

Ge mig tips om vad jag ska blogga om, det är ju ni som läser & då vill jag veta vad ni  vill läsa om.

LIVET ÄR SOM POKER, MAN MÅSTE CHANSA NÅN GÅNG.

Usch vad jag blir lack på livet ibland, när man hör hela tiden hur det är bråk hemma. När man inte vet vad man ska göra och vänner sviker och finns inte där. Jag får alltid skit för allt, jag ställer alltid upp utan att få ett tack tillbaka. Jag har ingenting kvar. Vad ska man göra då? Allt jag behöver är någon som orkar lyssna och finnas där för mig, som kan hjälpa mig att må bättre, som inte sviker och som jag kan lita på. ;( Jag orkar bara inte just nu.

VINNAREN ÄR...

Klicka HÄR för att komma till vinnaren. :) Som sagt, den som rösta mest hade störst chans. :)

DAGENS HETING.

Dagens heting är Tomas från Block 44, gaaah.. Han är så jävla sexig så det inte är sant. Fett med fin, söt och allt. :) Eller tycker ni inte det? :o

VECKANS BLOGG.

Ju fler gånger du anmäler dig ju större chans har du! :) Lycka till! :)

IKVÄLL.

Just nu gör jag lite popcorn som jag ska äta och sedan bara ta det lungt. Funderar på att se en liten film men jag vet inte vilken, och där har vi ett stort problem. :question: Hmmm. Måste nog även plugga lite, för den 10:e januari måste jag till skolan och göra prov. :( Inte roligt. Men hör sen maybe. Peace.

MUSIKEN BETYDER ALLT.

Vad betyder musiken för er? :) | För mig betyder den faktiskt allt, jag lyssnar på musiken varje dag, vad jag en gör så har jag musiken med mig. Jag hittar någon ny låt varje dag som jag blir kär i & just nu är det Block44.. Låten gick in rakt i hjärtat på mig. Lyssna på den! :)

DUSCHEN VÄNTAR.

Har vaknat för en liten stund sen och käkade precis frulle. :) Så alldeles strax ska jag gå och duscha, känner att mitt hår är äckligt. :) Dagens planer har jag ingen aning om, kanske bara slappa och ta det lungt. Imorgon börjar ju mina päron och syrran att jobba och då betyder det att jag är själv hemma. :D Soft! Så vi hörs sen. Puss!

SLEEP TIGHT.

Nu ska jag sova. :) Så det betyder att vi hörs i morgon, sleep tight sötnosar. :) Godnatt, puss puss! :)

DAGENS LÅT.


FÖRSTA JANUARI TVÅTUSENELVA.

Har precis kommit hem, efter en lång och hård natt. Som sagt det är ett nytt år. :) Härligt, kan börja om sitt liv på nytt kanske? Aja, ska berätta lite om min nyår och kan börja med att det var inget speciellt, men det var roligt man lärde känna nytt folk ganska najs. :) Sen var man med underbara människor, satt och drack och softade, först tog vi det lungt hos Kristijan, sen drog vi till Max på förfest och sedan vidare till en "stora" fest. :p Men var inget speciellt, haha. Aja tackar alla för en trevlig stund. :)
Som sagt, nu har jag färgat hårt och klippt mig, det blev blonda slingor i hela håret, på bilden är det mycket gult men det är på grund av lampan, eller ah ljuset eller hur man ska säga. :)

RSS 2.0
Heart Chat Bubble