VAD SKA JAG BLOGGA OM?

» Jag har ingen aning vad jag ska blogga om & därför vill jag att ni ger önskemål om vad ni vill att jag ska skriva om. Har ju skrivit om min uppväxt, är det något mer ni vill att jag ska skriva som är personligt eller kanske ge tips på olika saker, egna åsikter eller vill ni att jag ska visa bilder på något kanske fotografera på olika saker och sedan visa? Berätta vad ni vill se! :)

HATAR RUBRIKER

God morgon alla kära läsare, vaknade nyss och tog en dusch. Så skönt, ska tydligen vara 20-25 grader varmt idag. :D Det taggar vi på. :D Snart ska jag och pappa iväg för att handla lite mat sen ska jag nog städa mitt rumt och försöka möblera om det om jag lyckas, men det ska nog gå. :) Puss puss.

TELE 2

Fick en kommentar av Tele2 om att iphon 3GS finns att beställa, så nu ska jag bara tjata på mamma och pappa och visa dom. :D Hoppas jag får den, har dock velat ha den vita, men svart funkar väl också. :) Fyfasen vad glad jag blev när jag såg denna kommentar. :) Tacl tele2 ! :)

KANSKE BÖRJAR BLI SJUK?

Godmorgon alla kära, sitter nu och väntar på tåget som tar mig till skolan. Inte långt kvar till studenten, känns underbart! Fast tråkigt, tror jag börjar bli sjuk. :( Hostar lite och mår illa. :( Inte roligt asså, vill ju inte vara sjuk på min student. Aja hörs lite senare, pusss !

HISSAR

Nu ska jag hissa två saker. Hand & Body lotion med lukt av cocos, mums vad det luktar gott ! :D Sen ska jag hissa tuggummina Toy, är en av mina favorit tuggummin just nu och sen är det lite fränt att dom funnits så länge. :D

MIN UPPVÄXT UNDER KRIGET.

Tänkte berätta om min uppväxt lite. Ni kan börja kolla på videon så kanske det kan förklara lite. Men som sagt jag är född i bosnien, föddes 1992 och det var då det började kriga i Bosnien och höll på ända fram till 1995, alltså 3 år. Vi blev utslängda från landet och va tvugna att fly, först bodde vi i Ungern i ca ett år och ungerska var mitt första språk, fast kan det dock inte i dagens läge. Men innan vi flydde från bosnien bodde vi i Bosnien i 11 månader under kriget, jag minns inget men är jobbigt när man tänker på vad mina föräldrar har gått igenom. Pappa var tvungen att springa ut i kriget för att hämta mat till mig och min syster, och när jag va 2 månader så fick jag en hög feber på 42 grader som oroade mina föräldrar och alla läkare att jag inte skulle överleva, svårt att hjälpa någon också när det krigar. Men se, jag lever! :) Det var en jobbigt tid för mina nära släktingar, många skadades och blev av med arm, ben eller blev dödade. Som sagt den tiden så krigade det inte bara i Bosnien utan även Kosovo och Kroatien, och dom som krigade var Serberna dom vill få ut alla muslimer.. Varför? Det vet jag helt ärligt inte. Men som sagt vi kom till Sverige och hade redan uppehållstillstånd eftersom några släktingar från pappas sida fanns här som även fixade det åt oss, jag började gå på dagis i skolan och gjorde allt för att passa in. Sen kom då jag blev tonåring och började 7:an då även mitt helvete började. Blev mobbad i 2 år om inte mer, fast inte lika mycket 3 året, folk gjorde allt för att kränka ner mig, alla visste vart jag hade mina svaga punkter, men tillslut börja jag stå på mig själv och säga ifrån vilket i längden gjorde att jag blev för kaxig och folk börja även ogilla mig för det. Har alltid haft något som har varit problem i mitt liv, i dagens läge är det mitt utseende, min kropp eftersom jag är rätt stor. Folk accepterar inte större personer ibland, utan många vill att alla ska vara smala, men så funkar det inte. Men men, åren har gått och jag tar studenten om 12 dagar typ och det känns underbart, hoppas på jag kommer in i högskolan i Örebro så blir jag lycklig. Nu har jag inte sagt mycket om mitt liv, men lite.

LEDSEN..

Nu är jag riktigt ledsen, va runt och kollade i hela Örebro efter iphone 3gs, men finns ingenstans för tele2. :( Bara iphone 4 och det vill inte jag ha. :( Blev jätteledsen att den inte finns, nu vet jag inte vad jag vill ha. :(

SHOPPTIME.

Nu ska jag iväg till Örebro med mammi & pappi. :) Hoppas på att jag får med mig hem något litet fint och att vi kollar på en iphone idag så dom vet vad jag vill ha mer exakt. :D Mina föräldrar är tvär dåliga på mobiler. :) Och ikväll blir det kanske crusin, får ser om jag får för mina föräldrar. :) xoxo.

VAD JAG ÖNSKAR MIG

Tänkte visa något jag önskar mig till studenten som jag kan få och något jag önskar mig som jag själv måste fixa. :) Jag önskar mig först och främst iphone 3 en vit! Det vill jag verkligen ha och hoppas på att jag får det. Sen vill jag ha mycket pengar, smycken och även körkort. Önskar också jag kommer in på högskolan och att jag får en lägenhet så jag inte behöver pendla 16 mil. Vore skönt med en egen lägenhet. :) Hoppas på en bra framtid. Fast i student present är det iphone 3 jag vill ha, mycket snyggare än 4 & 5. :)

PÅ FREDAG ÄR DET 2 VECKOR KVAR

Helt sjuuukt, i morgon är det bara två veckor kvar tills jag tar studenten. Jag längtar så jag dööör, kan inte ens fatta att det är snart, i morgon är det typ sista skoldagen som är vanlig, resten kommer bara vara slapp och ha massa skoj. :D Så det är skööönt.

NAGELFÖRLÄNGNING.

Inom kort ska jag göra nagelförlängning, :D så snyggt! Funderar starkt på att ha något med rosa och glitter som på denna bild, bilden är tagen från google. Men får se hur jag ska göra, blir förmodligen 2 juni jag ska fixa naglarna hos en tjej som är super duktig. :)

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med denna tös, en söt blogg. Kika in och se vad hon har att berätta. :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

1 AV 7

Sitter och pluggar för fullt, har precis gjort klart en sak av sju, har fram till fredag på mig. Hur fan ska detta gå, det är ju massor. Men men, bara att plugga.. :( Blev klar med fördjupningen om Bin Laden precis nu ska jag börja göra hälsopedagogiken som jag har två saker. :( Fy hatar skolan, & det är bara 17 dagar kvar till studenten. Underbart ! :D

NU: SMINKAR MIG

Godmorgon, håller på att sminkar mig och det är bara mascara. Orkar inte ha foundation och allt sånt där.. :) Kör bara på mascara och uppsatt hår, har som sagt jättekort. :( Men men idag har jag inte många lektioner, bild & historia. Så hörs senare babies.. xoxo



REST IN PEACE

Ligger i sängen och lyssnar på musik samtidigt som jag pluggar. Fast börjar bli riktigt trött så kanske ska lägga ner en stund. Väntar även på att bebbe ska ringa så jag kan prata med honom. :) Sitter och tänker på det som hände för någon dag sedan, två killar på 18 och 19 år har dött. :( Synd som fan, även fast jag inte kände dom. R.I.P GUYS!



NEXT: PLUGGA

Nu ska jag sätta mig ner och plugga, har några uppgifter att göra. Måste även skriva ett arbete om Usama bin laden som jag ska redovisa på fredag.. Usch hatar att redovisa, men men har inget val. Funderar faktiskt på att göra som en liten film om det så dom får kolla på bilder och läsa själva så slipper jag stå och prata. Bra idé va? :D

VAD VILL NI SE MER?

Vill gärna ha tips på vad ni vill se mer av i min blogg, vad ni vill att jag ska blogga om. Roligare att gå efter era önskemål. Så langa gärna en kommentar så jag vet :)

CRAZY NIGHT

God morgon på er, tänkte berätta lite om min kväll. Kan säga att den var galen, mycket rolig kväll. Va sjukt kul, först satt vi lite i lägenheten och sedan drog vi till en bosnisk klubb och satt där och hade soft. Sen kom vi tillbaka till oss och  satt och lyssnade på musik och verkligen hade det kul. Det var som sagt en galen kväll, går inte in på detaljer men galen ! :D

TJENA MORS.

Godmorgon, vaknade för ett tag sen och har klippt mig idag, blev för jävla kort ! :( Men va tvungen att klippa bort det slitna, har även sminkat Sarahy och ska snart fixa hennes hår. :) Hon är mycket vacker min flicka! Bilder får ni i morgon. :) Går dagen blev inte som planerat men hoppas på bättre dag idag. :) Så hörs senare, puss.

SUP OCH SVÄLJ TREVLIG HELG

Sitter med mitt hjärta här och har en trevlig fredagskväll, lyssnar på musik och dricker lite. :) Vi väntar även på att Rasmus ska komma, om han nu kommer... Så därför säger jag godnatt nu för lär inte skriva något mer. Natti natti.

HELGENS PLANER

God morgon kära bloggläsare, vaknade nyss och har precis duschat. Nu ska jag fixa mig och sedan dra till skolan. Taggar för helgen och hoppas på att det blir en rolig helg. Jag, Sarahy & Rasmus ska vara i syrrans lägenhet, laga lite mat och hitta på lite annat, i morgon ska vi träffa fler kanske och ha det roligt. :) Så vet ej hur mycket jag kommer blogga, men ska försöka. Kanske lägga in någon bild då och då. :) Vad ska ni hitta på?

BIKBOK

» Kolla vad snyggt bikbok har ått in, :) Fyfasen vad man längtar till sommaren när man ser dessa kläder. Så stor hiss på dessa plagg, vad tycker ni?

SLEEP TIGHT

Godnatt älskade ni, nu ska jag sova! Pusspuss.

YOU BETTER DO IT RIGHT

Detta är veckans låt, en stor favorit! Lyssnar på den tvär mycket, helt kär i deras röster, dom sjunger grymt ihop. Eller vad tycker nu? :)

DIRTY DANCER

Kom precis hem, provet gick skit. Då menar jag verkligen skit, ska göra om det på fredag och därför måste jag plugga mer än jag gjort innan. Fyfasen vad jag hatar hinduism, eller religion över huvudtaget. Vafan har det för nytta? Jaja, whatever.. Vill ha helg för då ska jag tillbringa min helg i syrrans lägenhet med Sarahy om hon får följa med. :) Hope so! Vad ska ni göra i helgen, några planer?

JAG ÄR KÄR

Kolla bara på bilderna så säger jag inget mer.
Jag är kär!

TAKIN' BACK MY LOVE

Godmorgon alla söta underbar ni, vaknade precis och ska strax hoppa in i duschen sedan vidare mot skolan. Har knappt lektioner idag, jo en men skiter i den fast ska till skolan för ska ha prov kl ett i hinduism, vet ej hur det ska gå? Har inte pluggat ett skit. :o Men men får sätta mig ner efter jag fixat om jag hinner, annars får jag plugga på tåget. Igår hade jag rena helvetet asså, seriöst jag blir total psykad av allt detta snack om domedagen att jorden ska gå under. Helt seriöst så är jag livrädd bara av tanken. Skiter i om folk skrattar men jag är rädd! :o Finns säkert fler än jag men whatever, nu ska jag duscha. xoxo

DAGEN BESTÅD AV

Min dag beståd av att umgås med Rasmus & Sarahy, färgade håret på Rasmus och sedan hade jag lite roligt med att sminka honom. Hahahha, höll på att dö av garv och därför får ni se två väldigt väldigt fina bilder på honom, han är så kattig!

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

 

Emma.
Hur gammal är du? :D
SVAR: Jag är 18 fyller 19 i år.

Saga ♥ 
Hur många läsare har du per dag?
SVAR: mellan 50-90 beroende på.
Varför började du blogga?
SVAR: Kände att jag ville prova på för såg att många andra gjorde det, sedan fastna jag för det.
Tycker du själv att din blogg är bra?
SVAR: Jadu det var en bra fråga, ska jag vara ärlig är jag rätt nöjd men det känns som att det är något som saknas.

Melinda.
Jag kan allt ställa en fråga :D måste komma på någon bara.. hmm! Gillar du din klass? :D
SVAR: Ja jag gillar klassen förutom att det alltid är så mycket grupper, om du förstår vad jag menar?
Längtar du efter att ta studenten? :)
SVAR: Jag längtar ihjäl mig så jag dör snart.

POSTAT AV: D
Kommer du sakna skolan efter att du tagit studenten?
SVAR: Kommer  nog sakna att träffa alla på det sättet som man gör.
Vad använder du för smink?
SVAR: Jag änvänder maxfacotr foundation, sedan använder jag  H&M’s bronzing puder & volume million lashes mascara. Sedan använder jag lite annat på utelivet, detta är vardagligen.


Vad är din civilstatus?
SVAR: Just nu är jag singel.
Skitsöt blogg, keep up the good work. :D
SVAR: Tack, vad glad jag blir!

Fredrika Persson.
Varför började du blogga? :)
SVAR: Svaret har du på andra frågan. :)

Matilda Rosqvist 14 år.
Vilket redigeringsprogram använder du? :)
SVAR: Lite olika, photoshop, Gimp 2 & photoscape.

Carro.
Vad är din högsta önskan, om du fick önska dig vad som helst?
SVAR: Bli smal tror jag.

Julia Blomstrand.
Hello! 
Skulle du vilja göra en header/design till mig? ( E-post är med isåfall! )
SVAR: Jag gör tyvärr inga.
Hur mycket pengar shoppar du upp på 1 månad?
SVAR: Olika, shoppar inte upp varje månad, men när jag väl shoppar mycket då kanske det är nära en tusen lapp.
Har du en pojkvän eller är du på G med någon?
SVAR: Just nu är jag singel och vet inte hur länge det håller.

Puss från Julia <3

Hondenrödhåriga.
Ålder?
SVAR: 18 blir 19.
Längd?
SVAR: 178 cm.
Singel?
SVAR: 3:e frågan, ja jjag är singel.
Oskuld?
SVAR: Det kan du gissa :)

Johanna.
Vilket är ditt bästa minne? :)
SVAR: Har många men en är när jag va i göteborg på en av mina största idoler, Dino Merlin, & i Stockholm då jag va på Chris Brown & sen Göteborg igen när vi va på Just Move It & Medina. :)

Sabina.
Använder du photoshop ? :)
SVAR: Ibland. :)

Fanny & Alex.
Gör du dina egna designer ?
SVAR: Nej jag har fått hjälp.
Hur gammal är du ?
SVAR: 18 blir 19.
Sugen på länkbyte ? ;)
SVAR: Ja jag gör länkbyte, men vi har redan haft har bara en gång med samma blogg.

 

 


SKA MAN TRO PÅ DETTA?

Klicka här så får ni se, och lägg gärna en kommentar på vad ni tror. Jag börjar bli rädd...

WE ALL HAVE A STORY TO TELL

Kiss a boy, who´s eyes is blue,

he kiss you once and always be true.

Don´t kiss a boy, who´s eyes is black,

he kiss you once and never ome back.

Kiss a boy, who´s eyes is brown,

he kiss you once and he never let you down.

Don´t kiss a boy, who´s eyes is green,

he kiss you once and then he go to an other queen


LEOPARD MÖNSTRADE LEGGINGS?

Vad tycker ni om leopard mönstrade leggings? Själv tycker jag att det är ganska snyggt beror på dock vilken färg och vad man har det till. :)

TASSIMO

Tassimo oboy är sjukt gott, speciellt om det är smak av marabou.. Jag drack sånt på min praktik och man blir som beroende av det, man vill bara ha mer och mer. Även jag som inte gillar oboy så mycket gillade denna väldigt mycket. :) Så detta hissar vi, vad tycket ni andra som har smakat? :)

NATTI


- DR. LOVE

Ska börja med något nytt nu. Har märkt att väldigt många kommer och frågar mig om kärlekstips & självklart hjälper jag till. Så ni som läser min blogg, om ni behöver råd och tips så kom till mig. I'm Dr. Love! :)

STOR HISS

» Måste hissa denna mascara, den är sjuuukt bra! Köpte den igår och har aldrig tidigare använt den och är super nöjd. Fransarna blir jättesnygga och långa och det är det jag vill ha. Har aldrig varit nöjdare med en mascara som nu. Så jag rekommenderar att ni köper denna ni som inte använder den. :)

HISS/DISS?

» Hiss eller Diss på onepiece? Jag både hissar och dissar, jag hissar det för det är något man kan ha hemma och mysa i. Men jag dissar det för det är verkligen fult att gå runt med sånt på stan vilket många gör. Varför? Ursäkta men enligt mig så skämmer man ut sig. Jumpsuit är en annan sak, det kan man alltid ha, men inte onepiece.. Det har man hemma bara!

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte men en tjej som har en söt blogg, och som man faktiskt fastnar för. Hon skriver om lite allt möjligt så kika in gärnna. Klicka här för att komma till hennes blogg.

BOSNIENS LÅT PÅ E.S.C

Nu ska ni få höra på han som sjöng för Bosnien i Eurovisen Song Contest eller hur det stavas, han sjöng ju på engelska i sitt bidrag vilket gjorde mig jätteledsen. Men därför ska jag nu ge er en låt som han sjunger på bosniska. Han är en jättestor artist och om ni minns så prata jag ju om att jag va på en konsert i Göteborg, det var på han. Dino Merlin! :love: Han är bäst.

SHOPPING

Sorry för dålig uppdatering, men igår va jag och shoppade & när jag kom hem umgicks jag med min kära vän Sarahy. Vi var och cyklade sen kom vi hem fikade och kollade på Eurovisen Song Contest eller hur det stavas, tycker fel person van. Sverige eller Bosnien skulle vunnit faktiskt.. Men men, igår käkade jag, mamma, syrran & joakim på en resturang som heter ThaiHous, det är thailändsk mat fyfan vad gott det var. Mumss. Visar en liten bild på sallad helt vanlig mat där men glömde ta kort på min beställning. Nu kommer det jag köpte igår också :)

NEXT: SHOPPA

Snart ska jag iväg för att shoppa, ska först fixa mig & sedan åker jag, mamma, pappa, syrran & Jocke. Hoppas jag hittar något bra, kanske kolla studentklänning annars tar jag den som jag beställde får se. Glöm inte frågestunden, alla som ställer en fråga blir länkade. :)



FRÅGESTUND

Vi kör på frågestund, ställ hur många frågor ni vill. Svarar på allt, eller nästan allt iallafall! :)

NI KOMMENTERAR DÅLIGT IGEN

Känns som att ni börjar kommentera dåligt igen :( & det känns väldigt tråkigt för då tappar man hoppet om att blogga. Ni kanske kan ge mig suget genom några kommentarer? :) Fast om ni vill bara, hehe. Nu ska jag sova, godnatt!

I SKOLAN

Idag är det torsdag och i morgon är det fredag vilket betyder helg. Underbart! Vad som händer i helgen är inte planerat än, men idag ska jag hem, till mitt riktiga hem och då blir det mycket bättre med bloggande det kan jag lova er. :) Nu sitter jag på lektion, kan inte skriva så mycket eller ah komemr inte på något speciellt. Så då hörs vi senare när jag är hemma. Puss så länge.

TAMPONG TOMTARNA

Här får ni en lagom skön låt, hahah skrattar när jag lyssnar på texten. :D

SORRY

Förlåt för att jag inte bloggad så mycket och så värst bra denna vecka, men som sagt jag är hos syrran och kommer heller inte på så mycket att blogga om. Ni kanske kan ge mig tips på vad ni vill läsa? Men men upp till er om ni lägger en kommentar på vad ni vill se mer i min blogg eller inte, :) Nu ska jag sova lite, är tvärtrött ! Puss

RUBRIK

Lᴏᴠᴇ ᴍᴇ? Gʀᴇᴀᴛ. Hᴀᴛᴇ ᴍᴇ? ᴇᴠᴇɴ ʙᴇᴛᴛᴇʀ. Tʜɪɴᴋ I'ᴍ ᴜɢʟʏ? Dᴏɴ'ᴛ ʟᴏᴏᴋ ᴀᴛ ᴍᴇ. Dᴏɴ'ᴛ ᴋɴᴏᴡ ᴍᴇ? Dᴏɴ'ᴛ ᴊᴜᴅɢᴇ ᴍᴇ. Tʜɪɴᴋ ʏᴏᴜ ᴋɴᴏᴡ ᴍᴇ? Yᴏᴜ ʜᴀᴠᴇ ɴᴏ ɪᴅᴇᴀ

OMG..

Vad är det som händer, blir chockad ffs. I förrgår hände det tre olyckor, en i Mariestad där en cyklist blev påkörd, en utan för Hova där en motorcykel krockade och en i Falköping där en 5 årig pojke blev påkörd av en lastbil eller vad det var, så han dog utan för sitt eget hus.. :( Nu på morgonen satt jag mad Sarahy ute på altan och då hörde jag två ambulanser.. Asså detta är katastrof. Omg, vet inte ens hur man ska vara när man är ute nu, olyckor hela tiden.. :(

UNDERBAR DAG

Kom nyss in, har varit ute med Sarahy först satt vo och pluggade sen spelade vi uno och efter det va vi och käkade pizza, fick gratis :D Hahah, sedan efter det tog vi en kaffe. VÄRLDENS GODASTE KAFFE! Brukar hata kaffe men detta var fan asgott.. :D Efter det tog vi en promenad och nu kollar vi på bigbrother. Fortfarande varmt och skönt ute. :D Därför blir detta mitt sista inlägg så vi hörs i morgon, godnatt!

DAGEN BESTÅR AV

Sitter ute på altan och solar väntar på min underbara vän sarahy som snart ska komma kanske. Jag hoppas på det iallafall.. Vi ska nog vara ute och ta det lungt som igår, det var riktigt roligt. :) Får vel se vad dagen har att bjuda oss, eller vad säger ni mina kära? Hur ser dagen ut för er? :)

NATTI

Nu ska jag och mitt hjärta gå och sova, så därför skriver jag ett kvällsinlägg och så får vi höras i morgon mina kära. Ha det bra så länge, så godnatt och sov gott och dröm sött godingar. :) Puss & kram. :love:

MED BÄSTA VÄN

Ikväll ska jag vara med min bästa vän Sarahy, hon ska även sova över. Alltså hos min syster, snart ska vi ut på altan och plugga i värmen. Underbart väder, älskar när det är så här och när man ser folk ute och gå med varandra och hur alla verkligen njuter av vädret. Hoppas detta håller i nu och att det inte börjar regna och snöa. :) Men hörs senare, puss puss.

GLÖM EJ

Glöm inte att ställa era frågor i blggsvar, :) Varje person som skriver en fråga blir länkad om man har en blogg förstås. :) Svarar på allt, nästan iallafall.. Bara det inte är för privat. :)

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med en underbaring, man blir väldigt lockad och intresserad av henens blogg så därför tycker jag ni ska kika in en snabbis där. Klicka här för att komma till hennes fina blogg. :) Den är läsvärd ! :)

BLOGG.SE KRÅNGLAR

Godmorgon alla kära, jag märker att blogg.se krånglar igen. Som sagt skrev ett inlägg igår som heter UNO, men det har inte kommit upp än. Mycket konstigt, eller jag ser det inte på denna dator jag är på. Ser ni det inlägget? Ser ni ens detta inlägg kanske jag också ska fråga? Hahah, men som sagt jag har det underbart hos min kära syster och snart ska jag till skolan inte lika underbart. Men senare måste jag även plugga när jag kommer hem, har två prov i morgon.. :( Någon som vill göra det istället för mig? :) Vad ska ni hitta på idag? Puss..

ORD SOM SÅRAR, ORD SOM DÖDAR.

Håller på och packar kläder, ska till syrran i veckan för orkar verkligen inte vara hemma. Allt man får höra är hur fet man är och hur värdelös man är på allt.. Alla är så mycket bättre än jag och jag gör absolut ingenting hemma, därför orkar jag verkligen inte mer. Vill inte låta som någon fjortis som sitter och tycker synd om mig själv men det börjar faktiskt bli jobbigt. :( Så därför tar jag mitt pick och pack och drar härifrån så hon får inse hur mycket hon sårar mig egentligen. :( Om hon ens gör det nån gång.. Så får se hur mycket bloggning det blir i veckan, puss på er.

LÄNKBYTE IGEN.

Kör ett till länkbyte med en snäll tjej, hennes blogg och också bra, fin design och en intressant blogg måste jag säga. Kika in gärna, :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med denna goding, en riktigt gullig tjej med en grymt gullig blogg! Tycker ni ska kika in lite där för det är hon värd och ni kommer gilla den också! :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

NI GÖR MIG GLAD!

♥ Blir superglad när jag att jag får såhär många kommentarer och många läsare. När jag kommer in på bloggen och ser allt detta då får ni mig att bara vilja fortsätta blogga och det är verkligen roligt. :) Ni gör mina dagar, finns nästan inget roligare än att läsa & svara på era kommentarer och sedan bara blogga mer. :) Jag hissar er upp till max nu! Puss på er underbaringar.

GODNATT

Nu ska jag sova, så vi hörs i morgon. Godnatt alla godingar ! :) Tycker ni ska sova gott och drömma sött för det är ni värda.. :)

BLOGGTIPS

» Variera inlägg. Ha olika inlägg, skriv inte om samma sak hela tiden utan ha en grundtanke eller hur man säger. Skriv om saker du själv blir lockad av, samma inlägg varje dag blir tråkigt. Ge tips på olika saker, skriv m roliga saker helt enkelt.
» Snygg bloggdesign. Jag tycker det är viktigt med en snygg design för då blir man mer lockad till en blogg. Inte så roligt att komma in till en blogg där allt ser tråkigt ut. Så design är viktigt tycker jag.
» Inga bildlösa inlägg. Lägg alltid ut bilder, det blir så mycket roligare att läsa! Tycker det är jättetråkigt att komma in på en blogg som har bildlösa inlägg hela vägen ner, lägg upp en bild som har med inlägget att göra eller bilder från dagen! Blir så mycket roligare att läsa då. :)

LÄNKBYTE?

» Nu ska jag börja med länkbyte & för er som vill göra länkbyte skriver en kommentar och sedan länkar mig. När jag sett att ni länkat mig då länkar jag er. :) Och det finns inga speciella regler där man måste ha minst 200 för att bli länkade av mig, nej nej här kan alla bli länkade. :)

NYSTÄDAT RUM

Nystädat rum, här ser nu för och efter bilder. Ganska små men fick dom inte att bli större. Jag har ett väldigt litet rum som ni ser, dock är det inte hela för har tv och en stor hylla i mitt rum också men det kom inte med på bilden. Nu är iallafall mitt rum städat och klart nu har jag massa annat att göra. Vilken rolig helg jag har.. :( NOT!

STÖKIGT

Vaknade precis och såg hur stökigt mitt rum är, blev nästan chockad. :o Då tänkte jag näe nu jävlar måste jag städa, och som sagt för ett tag sedan ville en läsare att jag skulle visa bild på mitt rum så det kommer senare. Före och efter bilder om man säger så. :) Men nu ska jag gå och äta lite frukost innan jag börjar städa, sen körr vi igång musiken och rör på fläsket. :) Hörs senare, puss puss.

NY DESIGN

Har en ny enkel men mycket fin design ser ni inte så tryck F5, som sagt så fick jasg hjälp av en sjukt söt tjej. Hennes länk finns under detta inlägg. :)

LÄSVÄRD

Måste bara hissa en tjej och hennes blogg, sjukt gullig och söt tjej som verkligen är snäll. Hon håller även på och hjälper mig med en ny design som kommer inom kort. Så gå in på hennes blogg här och läs, för ni kommer gilla det. :)

HISSAR

Hissar verkligen denna nya choklad smak, den är så fruktansvärt god. Mums, en av dom godaste måste jag säga, så ni som inte smakat på den borde göra det. Mums vad god den är.

FREDAG IDAG

Idag är det fredag vilket betyder helg, och helg betyder fest. Iallafall denna helg, i morgon ska jag och Sarahy hem till min underbara Ida och dricka och ha roligt eftersom hon fyller år på söndag. Ska bli suveränt, håller bara tummarna för fint väder. :) Men innan det är helg så är det skola, vilket är riktigt tråkigt. :( Men me bara att stå ut en stund. Hörs senare, puss puss.

MIN BÄSTA VÄN

Kan börja med att säga att jag älskar dig med hela mitt hjärta.
Du är verklige min bästa vän som har funnits här.
Du fanns där för mig när alla andra stack.
Du har alltid stöttat mig och varit så jävla underbar mot mig.
Vi har har haft dagar som gått upp och ner men ändå hittat tillbaka till varandra.
Hade aldrig stått här idag om det inte vore tack vare dig.
Detta inlägg är enbart till dig, ta åt dig av varenda ord jag skrivit, du är det bästa jag har.
Du kommer alltid vara nummer ett. :love:

WE♥IT


PYJAMAS I SKOLAN

Dagen består av att gå runt i pyjamas hela dagen i skolan. :o Då undrar ni säkert varför och det är så att vi har fått olika uppdrag att göra och idag ska vi gå i pyjamas. Dom som får göra uppdragen är bara dom som tar studenten, så det äör verkligen skitroligt. :) Hahaha, kommer kanske video eller någon bild. Puss puss

BLOGGTORKA

Har ingen aning om vad jag ska blogga om, så vore jättekul om folk kunde säga vad dom vill läsa. :)

JAG ÄR INTE DUM..


Jag ogillar när jag får kommentarer där folk säger vad som är rätt och fel, jag skriver exakt vad jag vill och är det problem med det så kan man sluta läsa. Jag skrev stad ist för land, vad är problemet? Kanske vill besöka en speciell stad så låt mig skriva som jag vill. :s Sluta bry er så mycket om ni ska klaga ffs.. Jag vet vad jag skriver, är inte helt dum i huvudet.

SMÄLTER

» Omg, jag håller på att smälta när jag kollar på detta.. För då ser jag en sjukt fin/söt kille, han den med mörkt hår och mörka ögon.. Omg så jävla vacker, man smälter verklige! Skulle inte vara fel att gå på dejt med han. Hahha :)

LÄR KÄNNA MIG BÄTTRE

Namn: Dajana Ramic
Piercingar: I tungan!
Tatueringar: 1 på handleden
Längd: 1,78.
Skostorlek: 40-41
Hårfärg: Brunett
Är du kär i någon: Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ohja..
Tänker du på självmord: Nej .
Tycker andra att du är attraktiv: I have no idea!
Dricker du alkohol: Ja.
Använder du droger: Nej, aldrig i mitt liv!
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du: lika men sunsilk gillar jag.
Vilken parfym använder du: Massa olika, million lady är favoriten nu.
Vad är du rädd för: Spindlar och smärta är nog min största rädsla.
Gillar du att tvätta: Hatar.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Beror på.

SENASTE..
Film du hyrde:
Minns ej.
Film du köpte: Ingen aning.
Låten du lyssnade på: Markoolio - alla borde va som mig, HAHA.
Låten du hade på hjärnan: Samma som jag lyssnade på.
Personen du ringde: Mamma.
Tv program du tittade på: OC.
Personen du tänkte på: Shan..

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Ja.
Gråtit över en flicka: Ja.
Ljugit för någon: Ja.
Varit i slagsmål: Ja. 
Blivit arresterad: Nej.

ANTAL..
Gånger du varit kär:
3 kanske..
Gånger ditt hjärta brustit: Alla..
Hjärtan brustit på grund av dig: En.
Tjejer du kysst: Räknar inte. 
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Någon gång.
Ärr du har på kroppen: 3 kanske, 1 stor iaf.

SENASTE..
Bok du läste:
Läser inte.
Personen du fick mail av: Vet inte.
Personen du fick brev av: Kommer inte ihåg.
Personen du fick sms av: no name.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Helgen.
Saken du köpte: Hmm, minns inte. :o

Vad har du gjort idag:
Varit i skolan, varit med Sarahy & Rasmus :love:
Var det kul: Ja.
Hur tidigt stiger du upp: Skolan 5 om jag duschar, halv 6 om jag inte duschar, sovmorgon kl 7.
Gillar du att slåss: Älskar (på skoj).
Vad ska du göra idag: Sova.
Är du seriös: Jadå.
Vad är du allergisk mot: Pollen lite iaf.
Var har du ont: Ingenstans.
Använder du hårspray: Ibland.
Kan du stå på händer: Omg, nej..

Håkan Hellström eller The Ark: Ingen.
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Ingen.
Salt eller socker: Socker.
Gillar du ketchup: Lite..
Är du glad nu: Nej. 
Var du glad igår: Lite.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Jag tror det.
Vad dansar du till: Musik.
Stockholm är: Blä
Göteborg är: Bäst.
Kan du sjunga: Nej.
Mer värt än guld: Familj, vänner & shan.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti.
Ett stad jag helst vill besöka:
Los Angeles.

DAGENS PLANER

Min dag består av att plugga och vara med Sarahy. :) Snart ska vi ut en sväng, ska bara skala potatis till mamma ovh vänta på att hon kommer sedan ska jag träffa min babe. Äntligen någon jag kan umgås med, så mycket som händer på sista tiden, usch!  Kollade på project runway precis och Anthony eller hur det stavas.. Han vann, så jäkla gött för han är verkligen bra så han var värd det. :D Men hörs sen, puss puss.

ÖNSKAR MIG

♥ Massa smycken. (armband, halsband & ringar)
♥ Önskar mig även skor. :D
♥ Väskor.
♥ Att jag får lägenhet i Örebro & att jag kommer in på högskolan.
♥ Att jag vore smal.

HISSLISTA

» Piercing i tungan - det tycker jag är något av det snyggaste som finns. Lika mycket på tjejer som på killar, och det är inte bara för jag själv har det. Tyckte det långt innan jag skaffa det, riktigt hett är det !
» Louis Vuitton - detta märke är riktigt snygg! Älskar väskor som är LV, sjukt snyggt fast det är dock ganska dyrt. Men ibland är det nog värt de pengar man lägger ut om det inte handlar om tusenlappar på en väska då skiter jag i det. Stor hiss på det. :)
» Lady Million - den godaste parfymen som finns typ. Luktar fruktansvärt gott, den borde ni köpa tycker jag. Det är även en fin liten flaska. :D

PRESENTER

Hissar min gulliga familj, när jag kom hem hade jag fått lite presenter. :D
Fick av mamma och pappa ett par jättesöta sommarskor, och armband.
Av min söta syster fick jag sminkborstar i en liten väska, blev super glad när jag kom hem. :D
Alltid lika roligt att få presenter. :)
Det gick heller inte att ladda upp bilden på mina skor, så ni får se borstsättet jag fick :)

MORGONTRÖTT


Godmorgon alla söta, hur mår ni? Själv är jag sjukt trött och deppig över att det är skola och en massa annat som hänt på sista tiden. :( Men men, bara ta dag för dag och kämpa, livet går vidare. I hope so. Nu ska jag gå till skolan, det är en lång dag idag, så jag hoppas den går fort. Så därför bloggar jag mer senare, ha det bra ! Puss puss.

YOU DON'T KNOW WHAT YOU GOT UNTILL IT'S GONE.

Jag känner mig dum så otroligt dum och ensam.
Det finns inget vi längre, du gillar mig säger du men om det vore sant hade du inte gett upp hoppet.
Allt hänger inte på mig och jag kan inte vara den enda som försöker göra allt bra.
Men nu har du bestämt dig och jag tänker inte tjata.
Allt jag ville var att ha ett svar och jag fick det, kanske inte som förväntat men jag fick mitt svar.
I mitt sagoland tar du mig i hand igen, inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen.
Men jag måste gå vidare för egen del, det var mitt egna fel
Borde gett mer, men det är lätt att va efterklok - lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel.
Måste bara släppa dig innan det växer mer.
Men i drömmen är det vi mot dom vi var lyckliga som vin och sång så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords.
Vill bara somna om.
Hur ska jag gå egenom denna smärta helt ensam, hur ska jag klara dessa dagar utan att ha
någon som lyser upp dom?
Varför blev det så fel, vad kunde jag gjort bättre.
Känns som att inget kan bli som vanligt.
Jag är verkligen tom utan dig.
Jag är inte mig själv längre, vet inte ens vart jag hör hemma.
Förut var det hos dig, men nu är jag hemlös.




IT'S OVER

It's not that I didn't care
It's that I didn't know
It's not what I didn't feel,
It's what I didn't show

NY HÅRFÄRG

Såhär blev resultatet av min hårfärg, kanske inte såå stor skillnad på bild men det är mörkare nu.
Jag som ville ha ljusare, aja det får duga så länge. :)

NORGE

En bild från Norge när vi var och hämtade mamma.
Min dag har bestått av att vara med familjen och så, vi har grillat och haft roligt.
Imorgon är det skola. :(
Tråkigt som fan, orkar verkligen inte med det.
Resten av kvällen blir det nog att ta lungt kanske plugga lite.
Hörs senare, puss puss. :)

GODMORGON

Godmorgon alla kära, håller på att hjälper mamma ska även färga i håret och ikväll blir det grilla med familjen och faster, vi gör så alltid första maj. Massa mys! :) Så vi hörs senare, pusss.

TEMAN PÅ WEBBLÄSAREN

Jag hissar på det, roligt att man kan ha olika teman som passar en på sin egen dator. Det är verkligen skitroligt, och att man även kan göra sitt eget tema. Det har jag gjort, jag som älskar rosa gjorde ett enkelt rosa tema, så svårt var det inte. Ska göra fler fast i morgon, nu är jag trött. :)
Mitt tema jag gjorde. :)

RSS 2.0
Heart Chat Bubble