NY HÅRINPACKNING

Var iväg och köpte ny hårinpackning, fick höra att denna är superbra så varför inte testa tänkte jag. :) Någon som har testat det mer som kan bekräfta att den är bra.. Aja nu måste jag fixa mig ska iväg med mamma och pappa strax på en shoppingtur, en liten iaf :)

2 BLOGGAR

Nu kommer jag blogga på två olika bloggar, ska hålla uppdateringen åt en tjej på hennes blogg http://evelyna.blogg.se/ eftersom hon ska vara borta så hon kommer inte kunna blogga och därför gör jag det åt henne. Så kika gärna in på den, har dock inte börjat än, gör det lite senare. :)

NAGELFÖRLÄNGNING?

Dags för nagelförlänging igen känner jag, är sjukt sugen på det. :) Hoppas bara jag kan få en tid snart innan mina pengar tar slut. :o Den bilden jag har här uppe är sen i somras, gjorde dom naglarna innan studenten och var super nöjd, förutom att dom växte ut fort. Men men, snart dags igen! :D

CRIMINAL


HMM? 118 800?

Hmm, tror faktiskt 118 800 är lite blinda eller dumma i huvudet? Är inte lik dessa tjejer någonstans så vart dom har fått det ifrån vet jag inte.. Men men, konstiga är dom iaf! :s

FYYY

TRÅKIG KVÄLL, fyfaaan vad besviken jag är! Jag som hade varit taggad hur länge som helst och verkligen längtat så när det väl kommer till den kvällen så var det helt jävla värdelöst! Lär ta ett tag tills jag drar på balkan fest igen asså..

FIXAR MIG

Just nu håller jag på och fixar mig själv, ska ju på balkan fest ikväll så det kommer bli fett! Men men, jag fixar ju mig nu eftersom vi ska till syrran och hennes kille en sväng innan så ah det kommer bli najs.. Har bestämt mig att ha rött läpstift idag. :o Fyfan, har aldrig gått ut med den men nu ska jag. Hörs senare, slänger in ett inlägg innan jag kilar. xoxo



LINNI ♥

Kommer aldrig förlåta folket för om gjorde så Linni åkte ut! Jag tycker hon var bäst! ♥ Jag älskar hennes röst, så grymt mäktig.. Nu hoppas jag på Robin men dock kommer Linni vara min favorit oavsett vad! FUCK att hon åkte ut!

SHOPPING

Detta köpte jag med från gårdagens shopping, till nästa helgs maskerad fest, gliss burken är för att reparera slitet hår [grymt bra] sen köpte jag två halsband och ett armband, va ju rea p smycken alla dom smycken ihop gick på 95 kr. Billigt billigt! :D

NEXT: STAN

Nu ska jag till Skövde med syrran & hennes kille.. Jag hoppas på att jag hittar något iaf men men man får se. :) Bloggar mer när jag kommer hem, så ni får ha det bra tills dess. xoxo



KILAR MOT SYRRAN

Blir inget mer bloggande idag, sorry men ska faktiskt iväg med syrran och hennes kille hem till dom eftersom imorgon ska vi iväg och shoppa lite kanske. Så ska sova hos dom ikväll så jag slipper åka fram och tillbaka! :) Så kanske slänger in något inlägg imorgon. :) xoxo



HEMSK MEN BRA

Fyfan vilken hemsk bok men ändå så sjukt bra.. Har inte kommit så långt 50 sidor har jag läst men ändå har det hänt så grova grejer.. För er som inte vet vad den handlar om så är det om en pojkes uppväxt där hans mamma torterar honom. Man kan inte beskriva boken i ord, så läs den! Finns 3 eller fyra delar och jag ska läsa dom allihopa.

IMORG ÄR DET HELG & LOV


SORRY


TATUERA IGEN KANSKE?

Vill och funderar faktiskt på att tatuera in denna text på nacken typ, ska kolla med en kompis om han kan och vad det kommer kosta.. Gillat stilen, och själva grejen med "angel" så ja vi får se. :D Vad tycker ni?

RUBRIK


GNIGHT


VILL HA

Klippte ut och klistrade ihop lite snygga saker som man skulle vilja ha.. Me like! :) Speciellt skjortan & väskan fastnade jag för. Dock gilla jag allt men lär ju aldrig ha råd att köpa allt på en gång. :(

SNÄLLA KLICKA PÅ LÄNKEN

KLICKA HÄR, skulle bli super glad om ni klickade och gillade eller kanske följde.. :) är nämligen emd och tävla så skulle uppskatta erat stöd. :) xoxo

VIDEOINLÄGG


GOD MORGON.

Godmorgon my lovers, vaknade för en stund sen och tog en varm dusch.. Grymt skönt! :) Nu ska jag fixa mig och sedan dra till skolan där jag har EN lektion, matte.. :( Är sjukt trött så det kommer nog bli jobbigt, om jag kanske inte tar några minuters sömn igen. Vi får se! :) Men men, vi får höras sen när jag kommer hem.. xoxo

TRÄNADE NYSS

Tränade precis på våran crosstrainar en stund, körde på hårt som fan och det känns i låren.. Skönt att lägga sig efter man tränat hårt. :) Tycket inte ni det också eller? Nu ska jag plugga lite och sedan ska jag lägga mig och sova för imorgon blir det skola för min del.. Kanske kommer med ett inlägg innan jag sover.

HEM KLICKAT

Va tvungen att beställa ett par uggs från skopunkten, dom kosta ju bara 149 kr så tänkte varför inte.. Dom är ju grymt sköna och jag vill verkligen ha ett par! Så nu har jag fixat det. :) Har ett par svarta fast dom är typ sönder, eller ah det är hål i dom. :( Nackdelen med uggs är att dom går sönder så lätt, eller det gör mina iaf.. Kanske är jag som inte kan hantera skor?

NEW IN

Fick hem min skjorta jag beställde för ett tag sen, beställde den på Ellos.. Minns inte vad den kosta men grymt snygg tycker jag, så nu är den min! :D

LÄNKBYTE

Kör ett väldigt speciellt länkbyte nu med en kille och det är inte ofta jag gör det.. & denna kille är homosexuell och står för det, han skäms inte och därför tycker jag om honom & hans blogg. Tycker den är väldigt speciell, & jag som alltid velat ha en bögkompis, har önskat mig det som fan och nu kör jag länkbyte med en.. Därför tycker jag ni ska gå in på hans blogg genom att klicka på bilden, & då ska ni inte gå in dit för att kränka honom utan för att läsa hans blogg och vara snälla! Jag diggar honom iaf.. :)

NÅGOT NI BORDE VETA!

‎10 saker du borde veta om folket från balkan

1. När vi svär åt varandra menar vi det inte
2. Vår svenska kanske inte är helt perfekt ibland men du förstår oss
3. Bråkar du med en, bråkar du med alla
4. När du hör mina föräldrar svära åt mig. Menar de inte på det sättet som de säger det på
5. När vi har fest (då e det verkligen fest)
6. Vi snålar aldrig
7. Vårat temprament e fucked up
8. Vi slåss inte i onödiga tillfällen. Men ber du om stryk, förvänta dig stryk
9. Vi har världens GODASTE mat som ingen kan slå
10. Vi kommer alltid vara stolta där vi kommer ifrån, och aldrig tveka på vart våra rötter sitter !!!!

MIN FRUKOST

Detta får bli min frukost, morötter med dipp.. Så grymt gott, skulle kunna äta detta hur mycket som helst.. Jag använder ju inte gräddfil i min dipp utan turkiskt yoghurt, det är mycket godare.. Tycker jag iaf! :)

DEJT MED SÄNGEN

Nepp, nu ska jag på en dejt med min kära säng.. Tycker det är dags, & får se om jag ska till skolan imorgon, får se hur min natt är.. Just nu mår jag inte bra men det kanske går över tills imorgon. :) Vem vet.. Så vi hörs imorgon älsklingar! Godnatt & sov gott. :) xoxo

SUPA SNART?

Vill inte låta som en "fjortis" men fan vad jag är sugen på att dricka, har massor med dricka hemma, cider, likör, sourz som ni ser på bilden, men fest är det aldrig känns det som.. Jo nästa helg är det balkanfest, och 5 november är det halloweenfest så det taggar man ju till iaf. :)

DAGS ATT PLUGGA

Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite psykologi, matte & natur.. Har en hel del att göra och denna jävla dator ger mig aldrig tid för plugg, men nu fan ska jag vara stark nog att lägga undan datorn, fast dock måste jag ha den bredvid eftersom jag ska lyssna på musik via datan. Aja vi hörs senare babes! :)

DAGENS LUNCH

Dagens lunch beståd av Lövbiff med keso blandat med creme fraiche & morötter med kol. Och det var hur gott som helst, så är proppmätt nu. :) Kommer nog vara det ett tag till!


TIPS PÅ EN BÄTTRE BLOGG

» Ha alltid bilder i inläggen. Det är aldrig kul att läsa bildlösa inlägg på en blogg så därför ha altid någon bild som passar till inlägget och har man inte bilder eller orkar inte fotografera hela tiden kan man gå in på weheartit.com och hitta fina bilder. Så ha aldrig bildlösa inlägg, eller inte ofta iaf!


» Variera inlägg. Skriv om olika saker, inte bara din vardag.. Du kan exempel ge tips på olika saker, ha tävlingar, ha photoshops tips  och massa annat. För kommer man till en blogg där allt handlar om ens vardag blir det uttjadande. Man vill ju se så mycket olika grejer. Ett bra tips är att skriva det man själv vill se i andras bloggar.


» Ha snygg design. Något som lockar dina läsare är fall du har en snygg design, ha något som är typsikt dig och din blogg. Något som visar vem du är! Men man ska heller inte ha förmycket på en design utan lagom, lagom är altid bäst!


» Bra uppdatering. För att hålla kvar sina läsare ska man alltid ha bra uppdatering, ha minst 2 inlägg per dag.. Fast ju mer ju bättre är det, fast man ska heller inte ha för mycket inlägg vilket kan hända väldigt ofta.. Fast har man inte tid att blogga så ofta kan man ju alltid använda tidsinställda inlägg och det funkar utmärkt, det är ju ingen som vet fall man har det eller inte.
»

DAGENS FRUKOST

Min frukost bestod av en kopp te eftersom jag antagligen börjar få magsjukan. :( Inte OK! Och samt ägg med spenat & lite ost i.. Grymt gott men magen protestersa, tog väldigt lång tid tills jag fick ner det. Mår inte så bra, om jag mår så här i dåligt på natten som jag gjode denna natt så blir det ingen skola för mig då eftersom då är det magsjukan. Men nu måste jag iaf städa mitt rum och sedan ska jag lägga mig ner och vila!

JUSTE, SKULLE VISA

Juste skulle ju visa vad som fanns i det där tjej-paketet, skulle lägga upp en bild på det.. Glömde helt och hållet av det.. Så här får ni bilden. :)

NEXT: MÅLA NAGLARNA

Nu ska jag måla naglarna hade jag tänkt, och valde röd färg.. Har ju svart just nu och kan säga er att det passar inte mig eftersom jag inte har så långa naglar.. & har man mörka färger så ser naglarna mindre ut. Därför ska man ha ljusa färger så ser dom längre ut, smart va?! :)

HISSAR

Måste bara hissa dessa produkter som är på bilden, sjuktbra! Använder det verkligen ofta så då kan man ju säga att det är bra produkter.. :) Någon som testat något av detta?

96 LIKERS

Glöm inte att gilla, har ju lovat er den person som blir 100:e person som gillar kommer få ett HELT inlägg om sig själv & sin blogg.. Så fortsätt gilla, just nu är det 96 likers. :) Blir super glad när jag ser så många, så kom igen nu! Klicka på bilden för att komma till min gilla-sida..

MITT FAVOSPEL

Nu ska jag visa er det där spelet jag hissa  tidigare  i ett inlägg! :) Grym roligt! Man ser ganska dåligt men hoppas ni ser något iaf. :)

HANDSKRIVET INLÄGG


VINNAREN AV TJEJPAKETET

Vinnaren kontatktar mig!

HUR MAN FÅR SKUGGA I RUBRIKER

Nu vet nu hur man får Skugga bakom Rubrikerna fall ni inte förstår av guiden, eller kanske inte hittar så är det bara att ni hör av er så kan jag fixa det åt er. Super enkelt! :) Några fler önskemål om vad ni behöver hjälp med så säg till, jag hjälpepr er med det jag kan! :)

ROLIGT SPEL

Måste ge er ett roligt tips på spel, Bam Bam Dash heter det, kan inte förklara vad det går ut på men man ska typ springa hoppa och såna grejer, skitkul! Hahaha, sitter och nördar det som fan.. Idag/ikväll kommer vinnaren av tjejpaketet så glöm inte att kika in, för vem vet det kanske är just DU som har vunnit det. ;)

DAJANA HAR RITAT

Hahahha tro det eller ej, man jag satt och ritade i lite mer än 1 timma och blev faktiskt nöjd med resultatet.. Tänkte dela med mig den till er, så säg vad ni tycker! Både bra och dåligt vill jag höra! :)

HAHAAH


TÄVLING - AVSLUTAT


» Skriv en kommentar att du är med, mer behöver du inte göra.
FÖR STÖRRE CHANS:
» Gilla min blogg på facebook, klicka HÄR
» Skriv ett inlägg i bloggen om tävlingen & länka mig.


Jag avslöjar inte vad som innehåller, men kan säga att det är något många tjejer gillar.
Även jag, för mig är det något av det bästa som finns, så för er som vet vad jag gillar förstår nog vad det är.
TÄVLINGEN AVSLUTAS 21/10 GENOM UTLOTTNING.1


HISSAR

Nu ska jag rekomendera er ett spel, wordfeud heter det, ni som har iphone eller android mobiler ni kan spela detta.. Så sjukt kul och beroende framkallande.. :o Inte okej! Men mitt favorit spel just nu... Vill ni köra mot mig så säg till så säger jag vad jag heter. :)

BLIR INGEN SMINKVIDEO

Blir ingen sminkvideo om jag inte laddar upp den på youtube, men det känns rätt onödigt som sagt.. Efter jag väntat 5 TIMMAR på att den där videon ska laddas upp så får jag upp en ruta att "något gick snett" så då blev jag lite arg kändes jävligt onödigt att sitta där och vänta flera timmar så funkar inte skiten.. Så skiter it! Något annat ni vill ha tips på?




HAHAHAHAH

Fyfan vad jag börja skratta! Måste säga att denna är så mycket bättre än orginalet.. Hahahaha, gud kan inte sluta kolla på den och kan heller inte sluta skratta. Så klockren. :D

LYSSNA PÅ TEXTEN


HATAR ATT DET GÅR SEGT

Håller ju på att ladda upp videon som jag filma med vad jag använder för smink och hur jag tar på det men det går så sjukt segt så det inte är sant! Har kanske gått en timma och bara kommer 27%.. Inte okej, videofyme borde bli bättre med det men annars HISSAR jag den sidan massor! :) Videon kommer upp så fort den är klar. :)

ARGGGG

Fy, jag ska aldrig mer ställa upp på tävlingar vinner ju aldrig något.. Vet ej hur många jag ställt upp i men nu räcker det för mig asså.. Blir ju bara besviken varje gång och det ska jag få ett sluta på. :) Någon mer som känner att dom aldrig vinner något? Ah, då kanske vi kan bilda en grupp? :) Aja thats it! Blir nog inget mer bloggande för idag så vi hörs imorgon. :) xoxo



BERÖRANDE BILD

Hitta denna bild på facebook, antar att många har sett den men ville lägga upp den ändå för den är verkligen berörande. Ellr vad säger ni? Ni kan ju läsa texten så förstår ni. :)

TÄVLAR

Jag är med och tävlar om en goodibag fylld med smink hos Hannalovisasol.se.
Fyfan vad underbart att vinna smink, har aldrig vunnit något på tävlingar så håller tummarna extra hårt.
Skulle bli super glad! Bilden är tagen från hennes blogg!

HEMMA HOS JULIA

Just nu ligger jag hemma hos Julia och väntar på att hon ska komma hem så vi kan börja med våra cp-jag.. Hahah, vi håller alltid på och fular oss och tar massa bilder när vi är. Kommer bli mysigt, ska ju sova hos henne inatt också så det ska bli skönt! Glöm inte tävlingen, KLICKA HÄR för att komma till tävlingen. ;)

Bli inte rädda när ni ser bilden, hon är supersöt! :love:



DAGENS OUTFIT

Kör på en dagens outfit, är inte så bra på sånt men får väl ändå försöka.. Ogillar att ta kort på min kropp, blää! Aja detta har jag på mig iaf. :) En sak jag gillar eller två blir det mintt korshalsband & den görna tröjan frn Ginta Tricot, har typ fyra såna fast olika färger och längder på ärmarna.. Sköna tröjor som fan! :) Nu ska jag kila till skolan! Btw, skulle ju lägga upp sminkvideo men det är så sjukt segt med att ladda på den på videofyme så gör det så fort den har laddats klart.. :) Hörs senare, xoxo.

SER NI?

Nu är min nya header upp, fall ni inte ser den klicka på F5 tills det dyker upp & jag måste tacka Astrid för hjälpen! Hon är super duktig och nu ska jag göra detta inlägg till enbart henne! KLICKA HÄR för att komma till hennes udnerbara och snygga blogg! Måste hissa hennes blogg, en är riktigt bra & måste även hissa min header.. Kunde inte blivit nöjdare, denna header ska sitta kvar ett BRA tag nu.. Hennes blogg är väldigt inspererande måste jag säga så glöm inte att kika in, jag tvingar er.. :) Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker om headern, senare kommer det en video på hur jag sminkar mig. :)

NY HEADER INOM KORT.

Ja ni ser ju rubriken, kommer upp en ny header inom kort. :) Ska få hjälp med det av en gullig tjej. Så det ska bli spännande :D Men nu ska jag sätta mig och plugga lite, hörs senare med bättre update. :)

MORGON INLÄGG

Godmorgon sötnosar! Jag har precis fixat mig, ska bara ner och käka lite snabbt och sedan vidare mot skolsan. En lång dag idag, slutar två men är hemma fyra, får förmodligen vänta i typ två timmar tills min buss åker, missar ju två bussen om vi inte slutar tidigare idag. Vi får se vad dagen har att erbjuda föruom plugg.. :( Kanske ringa sarahy och se om hon ska med ut på en promenad. Men men, ska inte skriva mer nu utan lyfta på arslet.. Hörs senare, kommer med ett videoinlägg kanske om vad jag använder för smink. xoxo



DAGS ATT SOVA

Ne nu börjar jag bli trött och jag tror det är dags för mig att sova om jag ska vara ärlig, kl är dock  bara halv nio men men vad ska man göra när man är trött.. Har städat mycket idag så kanske är därför, sen har jag även tränat på min crosstrainer, så det känns i benen nu. :) Kommer nog somna fint, och imorgon är det skola.. Usch säger jag bara! Men godnatt & sov gott världens bästa bloggläsare!

KÄRLEK TILL JUST ER

Underbart att komma in till bloggen och se dessa kommentarer, & det är tack vare er jag mår bra och bara vill fortsätta att blogga.. Ni ger mig hopp, och ni ger mig så gulliga kommentarer också. Funderar på att kanske börja med dagens blogg eller veckans kanske, vad tycker ni? Skulle ni ställa upp? :)

DAGENS LÅT


TÄVLING - VINN ETT TJEJPAKET

» Skriv en kommentar att du är med, mer behöver du inte göra.
FÖR STÖRRE CHANS:
» Gilla min blogg på facebook, klicka HÄR
» Skriv ett inlägg i bloggen om tävlingen & länka mig.


Jag avslöjar inte vad som innehåller, men kan säga att det är något många tjejer gillar.
Även jag, för mig är det något av det bästa som finns, så för er som vet vad jag gillar förstår nog vad det är.
TÄVLINGEN AVSLUTAS 21/10 GENOM UTLOTTNING.1

SANNA ORD

Detta är verkligen sant, synd att det ska behöva vara så.

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med en riktig sötnos! Tycker ni ska besöka hennes blogg, för den är verkligen fin och en väldigt personlig blogg. Läsvärd, klicka på bilden för att komma till hennes blogg. :)

3 SUPERTIPS



»Klipp och fila ofta! Det är precis som med håret, ju mer man underhåller det desto mer växer det. Vill man att naglarna ska växa snabbare kan man även massera dem, då blir det bättre blodcirkulation!
»Om man inte vill ha gula och fula naglar; ta alltid baslack innan du lackar naglarna! Baslack = genomskinligt nagellack. Sätt även på det efter att man har lackat, då håller det längre och blir snyggare! 
» Olja och fuktighetskräm! Om man vill att naglarna ska bli mindre fnasiga och skönare funkar nagelojla jättebra, men om man inte har det funkar det lika bra med vanlig olja.
[Inlägget är kopierat av http://hannalovisasol.se/] :)

DAGS FÖR DEJT MED SÄNGEN

Ne nu ska jag gå och dejta sängen och kudden, samt täcket.. Bästa dejten man kan få, eller vad säger ni? ;) Förresten så är ni världens bästa läsare, ni ger så gulliga kommentarer och får nya läsare varje dag. Tack så mycket allihopa! :D Kom gärna med förslag på vad ni vill se i bloggan. Godnatt & sov gott, xoxo ! :love:

VÄSKOR I MITT HJÄRTA

Det är helt sjukt vad man älska väskor så som jag gör! :o Är helt ärligt beroende av dom, har hur många som helst hemma och vill bara ha fler och fler. Kan inte sluta köpa dom heller! Måste typ ha olia sorts väskor beroende på vart jag ska, vad jag har på mig och liknande. Någon mer som känner igen sig?

TÄVLAR

Jag är med och tävlar om detta skal http://www.skal-man.se/back-cover-x8-diamond-zebra/2335-0 hos en tjej, klicka HÄR för att komma till hennes blogg och delta själva :)

LÄNKBYTE

Kör länkbyte med två söta töser, klicka på den bilden du vill komma till vars blogg. :) & när du klickar på bilden så öppnas det i ett nytt dokument. :) Båda bloggarna är bra på sitt sätt! :)

MITT RUM

Tänkte visa er lite hur mitt rum ser ut, har ju fått upp ett bord så har ändrat om lite så här får ni se hur det ser ut. :)

DAGENS LÅT


GODNATT SÄGER JAG NU

Ne nu fan säger jag godnatt, är så sjukt trött och har så jävla tärningsvärk sen min och Carros powerwalk igår, fyfan vad det känns i låren nu helt sjukt asså.. Men men vet att jag är en pussy, kl är bara 21.00 typ och jag ska sova men är faktiskt sjukt trött så ah, bloggar mer imorgon. Sleep tight!

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med denna sötnos & kan lova er hennes blogg är riktigt bra, hon har även en snygg design, det ser ni väl själva? :D Men kika in på hennes blogg tycker jag genom att klicka på  bilden! :)

NÅGOT AV DETTA

» I vinter när jag åker till USA så ska jag komma hem med en av dessa saker iaf, skulle inte bli fel med allt fast det kommer jag nog inte ha råd med, men en sak från denna lista ska helt klart med hem. Vill ha så mycket mer, men detta fick hamna på minn "vill ha - lista". Längtar som in i bomben tills jag kan åka, blir förmodligen runt nyår vi åker. TAGGA!

ÄLSKAR LÅTEN


DAGENS PLANER


» Jag gillar lugna och avslappnade fredagar, känns skönt att det snart är helg. Så underbart skönt faktiskt.. Är grymt trött och sliten så ska bli skönt att få vila ut mycket. :)


FIX

Nu ska jag fixa mig och sedan dra iväg till skolan, min dag börjar meed ett svenska prov.. Inte kul, inte! Sen har jag samhäll och då är jag klar för dagen, ska hem och plugga matte också idag. Måste hinna ikapp eftersom jag ligger efter. Huhu! Btw, här har ni en länk till en jättebra blogg, länkar henne eftersom hon gillade min blogg på facebook. :) Gullig tjej, klicka HÄR för att komma till hennes blogg! xoxo

SLEEP TIGHT


NYTT SKRIVBORD

Nu har jag skaffat mig ett nytt skriivbord, eftersom jag har så litet rum så kan inte jag ha något skrivbord som står på golvet så fick ha en på väggen, tog som en planka och skruvade fast iväggen, blev jättenöjd förutom att den kanske var lite för högt upp.. fast det gör inget, ska fixa iordning och sånt så det blir fint! :) Har även tänt rökelse så det luktar grymt gott i mitt rum.. :D Har som sagt möblerat om igen..

VINN EN IPHONE



»
Jag tävlar om en iphone 4 hos http://SweetBugs.Blogg.Se. Jag vill vinna denna iphone för jag har verkligen önskat mig en sån på den senaste tiden och skulle aldrig ha råd att köpa en egen, och därför deltar jag i denna tävlig för man vet ju aldrig, kanske har jag lite tur och vinner. Så jag hoppas verkligen på detta nu. Vill du delta gå in och anmäl dig och följ reglerna! :) Om du inte vill delta är det ju bara att du går in på bloggen ändå för det rekomenderar jag starkt, en mycket bra blogg som man fastnar för! :) Jag följer den iaf och jag vet att många andra av er kommer följa den om dom bara kikar in en gång. ;)

ÖNSKEMÅL

» Jag hoppas blogg.se gör en app för android mobiler också, hoppas dom ser detta inlägg och kan göra något. Jag tror inte jag är den enda som vill kunna blogga från sin mobil, eller vad säger ni, ni som har android mobiler?

DAG 3

DAG 3: En bild från sommarn



» Här är en bild från i somras, kommer ihåg att denna kväll va så sjukt rolig.. Va massa folk ute på krogen och dansade, söp och hade det grymt kul. Glömmer aldrig denna dag!

SVAR PÅ TAL + LÄNKNINGAR

Min diet går riktigt bra, har inte nämnt så mycket om den i bloggen eftersom jag efentligen inte vet om ni vill veta något av den. Fall ni vill får ni skriva det så jag vet. :) Men den går bra, lite svårt bara att man inte kan äta det man är van vid men det blir nog bättre med längden. :)
» Nu ska jag länka två bloggar som gillat min blogg på facebook och här är 1 blogg och här är den 2. Den 100:e personen som gillar min blogg på facebook, kommer få ett helt eget inlägg i min blogg, ett speciellt inlägg.. Hur det blir får ni se, det blir en överraskning. :) Så fortsätt gilla är uppe i 68 just nu. :)

PANIK SÅ JAG RYSER

Fyfan, nu ska ni får höra på något.. Det värsta jag vet är ju spindlar som kanske många av er vet. :( & i morse när jag vakna så ser jag världens största och äckligaste spindel på väggen bredvid mitt huvud, så jag kan säga att det fick upp mig snabbt ur sängen.. Sen helt plötsligt försvann den och jag visste inte vart den var tills jag såg den på golvet och då slängde jag den fetaste pärmen jag hade i rummet men lyckades tydligen missa på något sätt. Så den var helt borta. Så nu när jag höll på och städade rummet så plockar jag upp alla böcker jag hade på golvet och på det sättet hittar jag spindeln genom att jag TOG på den och jag fick sån äcklig rysning i kroppen så det känns som om spindeln får på min hand nu. Usch! Det är inte okej, men nu har jag iaf dammsugit upp den och lyckats få bort den. :D Bra va? Den såg typ ut såhär..



FORTSÄTT

» Fortsätt gilla sötnosar! Jag blir superglad när jag ser att fler och fler gillar, men kom ihåg om ni har gillat och ni har blogg och vill bli länkade får ni skriva till mig.. Jag kan inte hålla koll på vilka som gillar fall dom har blogg eller inte så det är upp till er efter ni gillat, men vill ni bli länkade så absolut att jag länkar er! :)

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med denna snygging, hon har enkel, söt blogg som är personlig som jag själv har fastnat väldigt snabbt för. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)

FAVORIT

» Detta är min favoritring, har massor av ringar och gillar alla men denna är lite speciell. Vet inte varför gillar den bara, älskar stora ringa! :D Denna köpte jag på H&M för ett tag sen, gillar bara inte att man blir grön på fingret fort det är det som är nackdelen med dessa ringar som är oäkta.. Men men, grymt snygga ändå! :D

MITT LIV, MITT ALLT!

ALDRIG, asså aldrig någonsin att jag skulle kunna klara mig utan en mobil.. Fyfan vad jag är beroende av min mobil jag har allt i den.. Anteckningar och allt verkligen. Fyfan att en sånhär liten filur kan betyda/göra så mycket (?!) Någon mer än jag som känner att dom verkligen är beroende av sin mobil och kan inte ens gå på toa utan den? Hhaha, så är det för mig iaf. :o

DAG 2

DAG 2: En bild på något jag vill ha
Jag vill ha wn Walk In Closet i rosa, fyfan vad mäktigt eller?!
Skulle absolut inte tacka en över huvudtaget men det är verkligen något jag vill ha!

KITES MOVIE 2010

Kollade precis på en sjukt sorlig film, men fyfan vilken kärlek.. Den är ganska seg i början men den är verkligen sevärd så jag tycker ni ska kolla på den och för er som inte har chansen att ladda ner kan ni kolla på youtube söt bara på "Kites 2010" Fyfan vad man gråter, iaf jag! :( & hon tjejen är så sjukt vacker, tänk och ha hennes utseende, skulle dö för mig själv!

LÄNKAR SOPHIE

Jag har ju lova att dom som gillar min blogg på Fb ska få en länk, har sett att många har gillat men bara en har skrivit till mig att hon gillat och därför länkar jag henne för jag kan ju inte veta vilka som har blogg och inte, & dom som inte skriver till mig att dom gillat har väl antagligen ingen blogg I guess. Men men det uppskattas som fan att ni gillar, och nu tycker jag ni ska gå in på Sophie's blogg, det är riktigt bra, snygg design också! Den är läsvärd! :)

DAG 1

DAG 1: Vad jag har i min väska
» Dedorant.
» Hörlurar till min kära mobil!
» Tamponger.
» 2 läppglans, ett läpp balsam & ett lypsyl.
» En liten spegel.
» Plånbok.
» Nagelfil.
»Parfym.
» Tabletter för mensvärken.
» En hårsnodd!

SKA BÖRJA MED DENNA

DAG 1: Vad jag har i min väska

DAG 2: En bild på något jag vill ha

DAG 3: En bild från sommarn

DAG 4: En bild på mig och en vän jag inte varit med på länge

DAG 5: En person jag saknar

DAG 6: Ett par snygga skor

DAG 7: En gullig bild

DAG 8: En bild från förra helgen

DAG 9: Jag och en klasskompis

DAG 10: En bild på mig och 5 saker om mig

DAG 11: En person som är snygg

DAG 12: En bild på en barndomsvän

DAG 13: En vinter bild

DAG 14: En bild från en resa

DAG 15: En bild som påminer mig om gamla tider


FORTSÄTT

Fortsätt gilla på facebook, just nu är jag faktiskt uppe i 64. :D Jag tycker det är skitkul!! Dom som gillar gör mig superglad ! :) Klicka på bilden för att komma dit. Men men, nu ska jag fixa mig för ska iväg till Örebro en snabbis och shoppa. Hoppas bara jag hittar något fint :) Hörs senare, xoxo

TÄVLING

Jag är med och tävlar om en Freebra, det är grymt bra! Vill du också vara med så klicka på länken http://hannalovisasol.se/2011/october/tavling-vinn-en-freebra.html#comment och följg reglerna för att delta. Jag hoppas jag får tur denna gång, har varit med i tusen tävlingar men aldrig vunnit..  [Bilden är tagen från hennes blogg]

SÖTNOS

Lilla sötnosen kommer idag på besök. Ska bli så kul att äntligen få träffa honom för första gången.. :) Dom bor ju i Kanada så det är lite svårt att träffa honom, men idag så äntligen! Ska leka och busa med han så han blir helt utsliten när han åker härifrån igen. :D Hahaha. :love:

YOU BRING ME UP

Som sagt för er som inte vet så har jag träffat en jättegullig kille :) Nämner inga namn här, mer får ni inte veta.. Träffade han idag en stund, vi låg och kollade på film och hade det grymt mysigt.. Hoppas på att han kommer på fredag igen, om han inte jobbar förstås. :( oh vad jag saknar han!

NO WOMAN NO CRY


SKA KÖPA

Måste åka och köpa denna imorgon, hoppas bara den finns kvar annars blir jag sur! Blev totalt kär när jag såg denna skönhet.. :( Ska även köpa en present till världens sötaste Melwin imorgon, han fyller 1 år 10 oktober.. :) & på fredag får vi lite besök från Canada, wihooo! :D

STOR KÄRLEK!


JAG HAR MYCKET KÄRLEK ATT GE

Jag är lyckligast i världen med er två i mitt liv, inte bara er utan även fler men ni har det där lilla extra! Ni är dom bästa killarna som finns på jorden, så mycket som ni finns för mig & som ni stöttar mig är obeskrivligt.. Jag vet inte hur jag ska tacka er men jag vill veta att jag älskar er med hela mitt hjärta! Att ni kan sprida sån glädje hur dåligt man än mår.. Speciellt du Anes för dig träffar jag lite oftare, önskar jag kunde träffa dig med Kevin men eftersom du bor flera mil från mig är det inte lika lätt, men ändå har du ett hjärta av guld och kollar alltid hur jag mår.. Snart ett år sedan jag började snacka med dig och jag ångrar inte en sekund, ångrar inget jag sagt till dig..
Jag minns så väl när vi träffades och firade nyår ihop, det var en underbar dag och det bästa av allt när man fick höra ditt skratt.. Hahah jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta så roligt det lät, men sen dess har du varit en äkta vän.. :love:
Anes för att kunna beskriva dig mer ord behöver jag nog hur lång tid på mig som helst för du en perfekt vän! Du är så roligt och så himla dum tror aldrig jag träffat dummare människa men det är just därför du är speciell.. & att du kan få en människa att må så bra på bara några få sekunder är obeskrivligt. Finns nog ingen bättre i världe än dig! :love:
Boys, det borde finnas fler som er, men jag kan bara tacka gud att jag har er i mitt liv.. Jag älskar er!

RUBRIKER ASSÅ

Bitch please, your pussy has been used more than google.

EGNA SMYCKEN?

Funderar på att börja göra egna smycken och sedan sälja, vad säger ni? Jag vet ej än men får se lite längre fram, måste isf köpa in massa olika saker också.. Aja vi får se, snart ska jag städa mitt rum & sen plugga och om ens tund kommer no världens bästa vän på besök en snabbis. :love:

I'M SORRY

Sorry för en dålig uppdate men har inte mått så bra.. Tänker inte ta det här så ni får stå ut, det kanske blir så här i några dagat. :(

DAG 1 - FRUKOST

Nu har jag börjat på LCHF, och min fukost bestod av stekt ägg med spenat i och tomater.. Mumssss, det är så gott! Det kanske ser skit äckligt ut, men det är verkligen gott! Så detta var början på min diet!


RSS 2.0
Heart Chat Bubble