GISSA KÄNDIS

Nu var det ett tag sen jag körde på gissa kändis men det är fortfarande samma regler. Den första som gissar rätt på vem kändisen är som gömmer sig på bilden får en länk bland mina hundratals läsare! Tror dock denna är VÄLDIGT enkel ;)

CALIPPO SHOTS

Igår smakade jag på den "nya" glassen calippo shots som jag tjatat om att smaka sen den kom ut men aldrig gjort det. & jag kan säga att jag älskade den glassen, jag är isglassfreak :D Hahaha, så den var supergod, nackdelen var dock att dom var svåra att få ut mot slutet om dom inte smälte. Vad tycker ni om den, ni som smakat på den?

SOLIG DAG

Ska strax gå och duscha och sedan ska jag iväg till Skövde med syrran!
Det är så soligt ut så jag måste ta med mina snygga solglasögon :D
Loooove them. Tyvärr tänker jag inte säga vart dom är köpta, det får ni klura ut själva om ni inte redan vet.
Men jag säger inget, sorry bitches..
Ska dra och duscha och sedan fixa mig, xoxo

NU: STÄDA

Nu ska jag städa medans syrran & Jocke är iväg och fixar i deras lägenhet. Först ska jag bara iväg och handla lite sen ikväll blir det film & mys, kanske lite spel också. :D Ska handla lite dipp och sånt till morötterna sen. :D Vi får höras senare efter jag städat! xoxo
vårt hus i Bosnien :love:

PRESENT

Fick en liten fin present av min syster :D Ett halsband & en ring, hon vet vad jag gillar! Jag blev superglad, tyckte både ringen och halsbandet var fint. Tack älskade syster ! :D

FETASTE LÅTEN


NELLY.COM HAR OUTFITEN FÖR DIG!


Linnet 149//Svart Jeans 449//Jeffrey Campbell 1895//Väska 349//Halsband 149

FÖRLÅT

Ber om ursäkt för jag inte bloggat något idag och väldigt lite igår, men varit helt utsliten och trött så har inte orkat. Men imorgon blir det mycket bloggning så hoppas ni kommer tillbaka då :) Nu ska jag gå och sova, och vakna sent imorgon dock är jag själv hemma imorgon vilket kommer bli skönt. För mig blir det lång helg, ska tillbaka på kursen på torsdag igen. Hörs imorgon. :love:

NY DESIGNAT

Igår gjorde jag en ny design åt två tjejer & jag blev rätt nöjd med resultatet faktiskt :D Det  blev dom med verkar det som iaf. Vad tycker ni om headern? :)

DAJANA DISSAR

Ogillar verkligen Justin Biebers nya låt som heter boyfriend asså jag tycker inte det är hans "stil" med tanken på alla andra låtar han gjort. Jag är inget stort fan av han, är inte så att jag sitter hemma och lyssnar på honom men vissa låtar är bra faktiskt. Fast denna var inget vidare, jag tycker det låter som Darin i låten & honom AVSKYR jag :o Vad tycker ni om Justin's nya låt?

GODNATT ALLA

Ska strax gå & sova är riktigt trött och imorgon ska jag iväg på jobbgaranti. & det innebär att det kommer bli dålig bloggning om jag inte tar med mig min dator och det tror jag faktiskt inte att jag pallar. Det finns ju liksom datorer där bara att mina inlägg kanske inte blir lika roliga då. Ni får helt enkelt stå ut, så hörs vi imorgon! xoxo

DAJANA ÖNSKAR

Innan jag dör så MÅSTE jag åka till dessa tre städer.. Detta är verkligen en dröm & jag ska uppfylla den, hur gammal jag är spelar ingen roll men dit ska jag åka & helst i unga ålder men det kommer ta tid tills jag uppfyllt min dröm. :(

MYSDAG MED PAPPA

Idag ska jag & min söta pappa iväg på lite "äventyr" eller vad man ska kalla det.. En far & dotter dag eller något där vi ska glida runt på stan och kicka i affärer, han ska på någon undersökning och ville ha med mig. Sen ska vi nog förmodligen äta god mat också :) Därför måste jag strax gå och duscha, mitt hår är tväräckligt :o Blä! Jag älskar min pappa! :love:

COPCATS = BRIST PÅ EGEN FANTASI

Som alla vet så la jag upp ett kollaget med unerkläder från Gina Tricot för några dagar sedan?
Gick nyss in på en tjejs blogg som tidigare har kopierat det mesta gällande min blogg ang. design!
& så hitta jag nu att hon gjort elle kollaget med underkläder från Gina precis som JAG gjort, man ser ju verkligen hur hon kopierar & det värsta är att hon kopierar nästan texten också :s
Vadå har du brist på fantasi eller? Jag vet att du läser min blogg så det kan du inte komma med att du inte gör, för jag VET att du GÖR det.
Snälla skaffa dig egen fantasi, visst man blir inspirerad av andras bloggar & det blir du av min JA, men man behöve väl inte kopiera inläggen nästan helt rakt av?!
Dessutom har du ju till och med baxat hela din fucking design av Cassandra som lägger ner tid på det hon gör så kommer det ett fuckface som gör exakt samma?!
Usch, HATAR copycats.
Stackars människa som har en blogg som inte är ens från hennes egna tankar utan från andras, PINSAMT ju!
& ja jag bryr mig om sånt här eftersom jag lägger ner massa tid på min blogg & så inläggen ska bli roligare att läsa och en bättre blogg & såklart så ska det ju komma antingen snorungar, fjortisar eller idioter med brist på fantasi och kopiera det man gör.
Äsch, ska inte skriva mer har redan skrivit massor..

FESTLIGT KLÄDD

Kör på en snygg fest outfit som jag har vält ut efter "min" smak, inte för jag är sån som använder klackskor & klänning men tycker fortfarande det är snyggt ;)
Så därför har jag gjort ett kollaget till er som gillar sånt, så det är bara att köpa liknande och då har ni en snygg outfit för en fest!

ARCUS

Just nu sitter jag på arcus & vill håller på med en uppgift som handlar om fördomar och ska jag vara ärlig vet jag inte ens vad det ordet betyder.. Hoppas på att vi slutar snart, men jag har ett jäkla bra sällskap & vi har fått oss en hel del skratt. :D Dagen har gått fort tycker jag! Men vi hörs lite mer sen då det blir bättre bloggning, kommer även ta upp lite om morgondagens planer ;)

-

FAN också! Jag börjar 10.30 idag men ändå tog jag på alarmet kl 06.00 för jag glömde bort.. Fy satan vad trött jag blir, jag som tänkte sova ut nu & så gör jag inte det. Jag får helt enkelt gå och sova igen & sedan börja fixa mig. Helvetes jävla skiiiiiiiiiit! Damn it..

GUL KOLLAGET

Kör på ett till kollaget fast med gult eftersom jag märkt att ni gilalr när jag gör sånt här!
Funderar på att börjar göra outfits istället som man kan ha till vardag, festt & liknande.
& då menar jag inte att allt är i samma färg utan kläder som är snyggt ihop, eller vad tycker ni om det? :)

OPS

Sorry får så dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp idag! Kom hem typ halv 6 & sedan åt jag mat, sen gick jag ut & så kom jag hem för en stund sedan. Har verkligen glömt bort bloggen. :( Sorry babes! Nu ska jag ner & dammsuga sedan ska jag lägga mig och lyssna på musik & vila.

HÅRVÅRD!

Nu tänkte jag visa er hur jag tar hand om mitt hår i 3 enkla steg.
1. Jag börjar med den första flaskan Nivea intense repair som jag tar i när jag duschat, asså i blött hår. Den finns att köpa på ica//åhlens//lindex & liknande affärer.
2. Då använder jag mig av flaska 2 som är Björn Axén som jag tar i fuktigt hår, halvblött & halv tortt. & denna kan man köpa på apoteket//kicks & så vet jag inte mer, har sett dom bara på dom två ställen.
3. Sist men inte minst använder jag mig av Gliss oljan som jag tar i tortt hår då jag tar 1-2 droppar och smörjer in i hela håret & sedan borstar jag ur håret. Tar den även efter jag plattat håret om jag nu gör det. :) & denna kan man köpa på H&M//Lindex//Åhlens & liknande affärer :)


Detta är dom produlkterna jag använder steg för steg.
Jag själv tycker håret blir super lent & mjuk så jag blir nöjd med resultatet.
Priserna vet jag inte riktigt på den första flaskan men Björn Axén kostar ca 130 kr & Gliss oljan kostar ungefär 80 kr så det är inte så jättedyra produkter med tanken på att dom funkar :)

SLEEP TIME

Ska gå och sova nu, ska upp tidigt & dra på möte.. Kommer bli mycket möten nu framöver angående jobb osv. Hoppas man får ett jobb inom kort, orkar inte vara arbetslös längre & dessutom är jag i behov av pengar :( Så håll tummarna för mig nu genom att jag fixar detta. Men vi hörs i morgon, får se hur mycket bloggandet det blir men ska försöka slänga in något inlägg innan jag drar :)

DUSCHEN SNART

Ska strax gå och duscha & börja med min myskväll. Ska bara ta hand om mig själv och spela lite olika spel på mobilen. :) Jag är ju helt galen i min telefon, sa till mamma att det är min pojkvän haha. Hon trodde jag hade blivit galen när jag sa det, men som sagt jag älskar den :D Funderar på att cykla en sväng om jag orkar :)

DAJANA TIPSAR

Tänkte tipsa er om en tandkräm som jag använder mig utav som jag personligen tycker är skitbra! Den har verkligen gett mig resultat när jag använt den & har använd den i en vecka ungefär :) Har sett att många har dissat denna & jag vet faktiskt inte varför eftersom den har gett resultat för mig, tänderna blir vitare. Så jag tycker ni ska testa den!

NU: STÄDA

Nu ska jag städa mitt rum medans pappa lagar mat. Hoppas maten blir klar snabbt, börjar bli hungrig :( Idag är det ju söndag vilket innebär att det är ta-hand-om-mig-själv-dag. Jag gör ju det nästan varje söndag som ni kanske märkt. Fast på den senaste tiden har jag inte gjort det nu, men idag ska jag göra det! :) Mer bloggande kommer senare, för nu ska jag städa :)

KORALLFÄRG//ORANGE

Detta inlägg är önskat av en läsare, hon ville ha ett kollaget i korallfärg/orange för hon tycker detta är fint när man är brun & det kan jag faktiskt hålla med henne om.
Kommer komma med fler kollaget som är fint till sommaren då man är brun. ;)
Fortsätt komma med tips om det är någon favoritfärg ni har till sommaren :)

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en galet vacker tjej som driver en riktigt bra blogg!
En av dom bloggarna jag följer mest genom alla henens bloggar.
Klicka bara på bilden för att komma direkt till hennes underbara blogg där ni får sen en hel del intressanta saker. :)


Vill ni också göra länkbyte med mig?
Då har jag små krav ni ska ha:
- Ha snygg design!
- Ha en intressant blogg, & jag dömmer det efter mina behov.
Känner ni att ni uppfyller allt, då kan ni kontakta mig & om jag inte svarar på eran kommentar ang. länkbyten då har ni inte det som krävs för att göra länkbyte med mig tyvärr :(

PICNIK.COM

Alla som känner igen sidan picnik.com vet att den lades ner här om dagen, men nu har det ju kommit en ny sida istället som heter PicMonkey.com istället. Har inte testat den än me jag tipsar er om den ändå eftersom det är en gratis tjänst där man kan redigera sina bilder på olika sätt. & nej det är inte som photoshop, men den har sina egna fördelar. Så in och kika, det ska jag göra nu :)

LÅT DINA LÄPPAR GLÄNSA

Nu ska jag tipsa er om 4 heta färget till läppstift som man kan ha i sommar. Jag älskar läppstift, inte för jag använder det så ofta men det händer att jag har det. & jag tycker att nästan alla passar i läppstift, bara man hittar sin färg & nu tipsar jag om 4 olika. :) Alla har en favorit!

KOLLAGET

Satte ihop en liten kollaget med färgen mintgrönt vilken jag tycker är supersnyggt :) Färger är ju väldigt inne just nu, både ljusa & starka. Det ser man ju verkligen i alla affärer man går in i, så ser man färger överallt :)


Tycker ni jag ska göra såna här olika kollaget men kläder//skor//smycken//make-up & liknande?
Har ni någon speciell färg ni vill att jag ska fixa så säg till bara ;)

FRÅGA OM NI BEHÖVER HJÄLP

Jag brukar ju köra på blogghjälp som ni märkt & är det något ni vill ha hjälp med så säg till! & om jag inte hjälper er med det betyder det att jag inte kan. Fick en kommentar om att jag skulle dela upp menyn i boxar men det kan jag tyvärr inte eftersom jag själv behöver hjälp med det. :) Så skriv på om ni vill ha hjälp med något!

BLOGGHJÄLP

Vill du få kanterna runda så som jag har i mina inlägg? Eller vill du kanske ha det i både inlägg & menyn, då ska du kopiera denna kod:
moz-border-radius:
15px;border-radius: 15px;
moz-border-radius:
15px;border-radius: 15px;

Sedan klistrar du in den under det jag markerat. Det första är för inläggen = content & det andra är för menyn =side så ni väljer vart ni vill ha runda kanter om inte på båda & så klistrar ni bara in, sprara & man får oftast uppdatera :) Förstår ni inte så är det bara att fråga mig så hjälper jag er ;)

FIXA MIG

Vaknade nyss, ska gå och duscha nu & sedan fixa mig eftersom jag ska iväg till stan på ett möte. Har tid kl 13.00 men mitt tåg går ca halv tolv så måste fixa mig :) Hoppas mötet går bra, men jag hör av mig när jag är hemma :) xoxo

THINK PINK

Just nu ligger jag i sängen & håller på och laddar min mobil lite eftersom jag hade tänkt mig att dra ut en sväng och gå. Får se om man möter någon som ger en sällskap. Jag ska visa er en konversation sen om jag orkar så får ni se om jag har rätt i det jag skrivit :) xoxo

GODMORGON

Ska strax gå ner och äta frukos & sedan ska jag vänta på ett mejl där jag ska få någon information om bantningstips :) Får se hur detta funkar nu eftersom jag är inte sån person som vill träna flera timmar varje dag, jag orkar inte det och lär nog aldrig göra det :) Men jag kommer med mer info om det sen när jag fått mitt mejl. xoxo

KALLA FAKTA

Kollade nyss på kalla fakta där det handlade om en killes död då han körde mc och blev jagad av polisen. Vet inte om någon av er såg? Men jag tycker att polisen har gjort fel och har något med hans död att göra eftersom ingen polis får köra i 245km/h utan blåljus på & det gjorde ju dom i detta fall.. Tycker poliserna är lite idiotiska som påstår att dom inte gjort något fel, men men sammhället i dagens läge blir ju bara värre och värre! Fattar inte vad som händer längre med världen.. Ni som såg denna dokumentär, vad är eran åsikt?

LÄNKBYTE x2

Kör på ett länkbyte med en superfin tjej som driver en jättebra blogg.
Följer de en hel del & hon har mycket intressanta inlägg :)
Klicka bara på bilden för att komma direkt till hennes fina blogg!
Kör på ännu ett länkbyte med en annan superfin tjej.
Har inte läst hennes blogg så länge men det lilla jag kollat igenom så tycker jag verkligen hon har intressant blogg :)
Här klickar ni också på bilden för att komma till hennes blogg!


Vill du också göra ett länkbyte? ;)
Skriv då en kommentar så kommer jag kolla din blogg och se om den är tillräckligt intressant & om du har en fin design.
Om jag inte svarar på din kommentar angående länkbyte betyder det att jag inte är intresserad.

DAJANA TIPSAR



Jag ville tipsa mina söta läsare om några gratis appar till android som jag använder väldigt mycket :) Ni ser ju på bilden & instagram har fått en liten stjärna av mig på grund av att det är den bästa appen enligt mig & temple run är det roligaste spelet. :)

DISS INOM BLOGGVÄRLDEN

♣ Bloggare som skaffar blogg & tar bloggpaus hela jävla tiden. När dom säger att dom ska bli bättre så blir dom aldrig det?!
♣ Sen ogillar jag när bloggare bara lägger upp bilder på sig själv hela tiden nästan, man vill ju se några andra bilder, man går ju inte in på bloggen för att kolla på bloggarens ansikte hela tiden.
♣ Folk som gör videobloggar när dom inte har något vettigt att säga & när dom håller på med håret hela tiden. Vad är grejen med det asså, det är bara irriterande + när dom sägar mm, aaa & eeeh hela tiden :s Tabort fjortisstilen.


Detta är nu min åsikt så vad tycker ni om detta? Har jag rätt i något av det jag säger?
Kom gärna med eran åsik ifall ni tycker jag har fel eller inte :)

DET GAMLA KOMMER ALLTID TILLBAKA

Tog tillbaka min gamla design eftersom jag tröttnade på leopardesignen. Tyckete den blev ful när man hade den länge :( & det gamla kommer ju alltid tillbaka, inom alla kategorier :) Jag är mest nöjd med denna design eftersom den visar verkligen vem jag är :)

ALLA VILL HA DET BRA

Vem skulle inte vilja ha ett sånt här förhållande? Alla vill ju ha ett lycklig förhållande & det får man helt enkelt hitta på sitt sätt. Alla funkar ju inte på samma sätt så därför får man helt enkelt testa sig fram. Kärlek är så fint & man mår ju så bra när det verkligen funkar. Så njut av varje sekund ni har med eran kärlek, det gör jag!

MUSIK TIPS

Nu ska jag tipsa er om en av mina favoritlåtar, många har säkert hört den men jag tipsar den ändå eftersom den verkligen fastnar i huvudet så bra den är. Lyssna på den minst två gånger på raken, första gången är den lite speciell sen efter andra gången så kommer ni förstå varför jag gillar den :) Klicka bara på bilden!

FÖLJ MIG

Följ mig & min vardag som jag visar genom bilder där jag fotograferar mycket på saker omkring mig och saker jag gör. Samt personer jag gillar/älskar :love: Så därför tycker jag ni ska följa mig på instagram där kommer ni få uppleva en hel del bilder. Jag heter dajanaramic där, så lägg till mig nu! :)

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en söt tjej som driver en superbra blogg!
Detta är en av det få bloggarna jag läser varje dag och den inspirerar mig en hel del faktiskt ;)
Så om du också vill bli inspirerad som jag så klicka bara på bilder så kommer du direkt till hennes blogg!

LOVE GINA

Jag älskar Gina för dom har så galet snygga kläder, men dom får en stjärna i kanten av mig för dom har så snygga underkläder också. :) Jag gillar Gina Tricot galet mycket, någon mer som tycker som jag? :)

KÄRLEK

Asså jag är verkligen kär i min mobil! :o Min stora kärlek är detta, den har allt & jag tar med mig den vart jag än går. Tur att jag har en bra mobil nu för en gång skull som jag kan ha nytta av när jag är någonstans och kanske behöver vänta på något som på torsdag då jag ska på möte och får vänta ett tag så har jag ju min kärlek att umgås med! :D loooove!

FÖRLÅT !!

Jag vet att jag varit värdelös på att blogga den senaste tiden men kan inte hjälpa det. Har ingen blogglust :( Fast vill heller inte ta bort min blogg för då kommer jag bara ångra mig.. & jag som haft min blogg i snart 4 år vill nog ha kvar denna! Men ni får nöjda er med dom få inlägg jag gör, bloggandet blir bättre med tiden hoppas jag iaf. Följ mig på instagram dajanaramic då följer jag er! :D
ph: Dajana - Samsung Galaxy S2

STÄDA

ph: Dajana - Samsung Galaxy S2
Nu ska jag städa mitt rum som jag gör varje helg som ni kanske märkt :p hehe, men det blir ju äckligt annars! Får se vad som händer idag det är dock inget planerat, men det kommer. ;) Vi hörs senare, xoxo!

TIPSA MIG

Behöver tips på snygga bakgrunder/designer! :) Vill byta till något snyggt, den jag har nu är snygg men har tröttnat på den & jag hittade en supersnygg som verkligen är min stil! & den fick jag ju inte ta på grund av att en tjej har gjort bakgrunden själv :s Jävligt snällt! Den skulle passa mig perfekt på grund av själva bakgrunden liknar mitt skal jag har på mobilen :D Aja skit samma vissa är snåla ;) Men om ni har tips så skriv gärna vart man kan hitta snygga bakgrunder om ni också inte är snåla på att dela med er..

HEMMA

Nu är jag hemma efter en mysig dag i Skövde med min syster, vi sprang runt i affärer och sånt :) Jag fick en puder av syrran som jag velat ha länge nu sedan bytte jag skor, och va med syrran när hon handlade lite. Inte gjort så mycket mer  men ändå var det trevligt :)
ph: Dajana - Samsung Galaxy S2

FIX & TRIX

Nu ska jag fixa mig för snart kommer syster och hämtar mig :) Vi ska ha en såndär så kallad systerdag idag so innebär att bara jag och hon ska umgås. :) Vad vi ska göra vet jag inte, men vad som än händer så blir det bra är ju trots allt med min fina syster idag :) Jag älskar dig :love:

GODNATT

Nu ska jag strax gå och sova, är riktigt trött eftersom jag vaknade tidigt idag så har inte riktigt sovit ut men det ska jag göra nu :) Så därför hörs vi imorgon & ni får sova så gott och drömma så söta drömmar ;D
ph: Dajana - Samsung Galaxy S2

DAJANARAMIC@INSTAGRAM

Nu har jag gjort som dom flesta andra & det är att skaffa instagram :) Så ni som följer med er kommer jag följa om ni vill. Jag heter dajanaramic där så när ni lagt till mig så säg bara vad ni heter så kommer jag lägga till er med. Dessutom vill jag gärna ha tips appar som är bra och roliga :)

OBESKRIVLIG LYCKA

Jag är så lycklig så det inte är sant! DEN HAR KOMMIT :D Fyfan vilken känsla man får i kroppen när man fått något man längtat efter!!! Hahaha, dessutom märks det att det är fredag den 13:e för idag började bussen brinna när jag va på väg hem, & ja jag blev livrädd!

SÖT FASTER

Jag har en jättesöt faster, hon köpte två nagellack till mig & jag bara älskar färgerna! :D Rosa är ju min favoritfärg som alla vet ;)

JAG HAR BLIVIT BEROENDE!

Har märkt att jag blivit beroende av redbull :o Känner suger efter det typ varje dag & idag köpte jag en såndär megastor! Typ den största burken som fans.. Ncncnc :/ Men men, det var en mysig dag idag med pappa, faster & hennes man.. Har ännu inte fåt mobilen, så hoppas den kommer imorgon!

FIXTIME

Ska gå och duscha nu och sedan fixa mig för ska iväg till Skövde om någon timme, så det kommer vara dålig upptadering idag :/ Tyvärr men ni får hålla ut! Får många mejl & meddelanden på facebook om att jag ska blogga mer.. Men det kommer med tiden, har liksom ett annat liv bakom bloggen som jag inte nämner så mycket i bloggen. Men håll ut bara! :)

NIGHTi NIGHTi

Nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt imorgon och duscha och fixa mig sen ska jag iväg till Skövde med pappa & några till :) Hoppas jag får min mobil imorgon, men ni får sova så gott & drömma sött. :love:

HOPPSAN..

ÄNTLIGEN! Mamma glömde att visa mig paketet jag fick igår & jag hittade det idag så var det mitt skal jag beställde :D Äntlligen, nu fattas ju bara mobilen.. Men ska till Skövde imorgon och kolla vad dom säger, så får se om jag får det imorgon i posten eller i butiken :) Men jag är glad nu & skalet är supersnyggt! Dessutom har jag fått rabatt på nästa köp ;)

RINGER..

Sitter i luren och ringer till The phonehouse i Skövde angående min mobil eftersom jag inte fått den än och det var en vecka sedan jag köpte allt & dom sa att jag ska få din inom en vecka. Så jag får se vad dom säger om dom ens har skickat den till mig, för jag tänker fan inte betala någon mobilräkning när jag inte ens fått använda min nya lur!

YEAAAY

Nu är dom äntligen mina! Har väntat som fan på dom & såklart när jag får dom finns det ingen sol :( Typiskt.. Aja får hoppas solen kommer fram snart och även min mobil.. Just nu sitter jag hemma och har varit hos tandläkaren men ska strax äta. Så vi hörs senare ;)

PAUS

Vi hörs imorgon, tar en paus till imorgon eftersom jag orkar inte blogga nu & har annat för mig.
Men jag hoppas ni förstår så lovar jag er bra uppdatering resten av veckan
+ så ska jag visa er allt jag fått hem ;)
xoxo

LAGA MAT

Jag och min bebis har precis varit och handlat lite mat och ska strax börja laga lite spagetti & köttfärssås :) Dock är det inte jag som gör jobbet för jag kan inte sånt. hahaah, btw sorry för dålig uppdatering men har varit social och imorgon ska jag hem! Har dessutom fått mina solbrillor fast ska hämta ut dom imorgon :D :D Wiiiie! Väntar bara på resten nu :) Hörs sen xoxo

INTE OK

Sitter i stan med min kära vän och det är några omogna pojkar här som håller på och skriker och gapar, springer runt och tänder eld på saker :s asså SNÄLLA det är väl för fan dags att växa upp nån gång.. Usch får ont i huvudet av allt skrik.

NJUTER

Sitter och dricker en god kall redbull & väntar på att min kära vän ska komma snart :) Idag/ikväll satsar vi på att köpa lite goda frukter som jordgubbar och annat gott att unna oss till samt kolla på någon film. Vilken vi ska kolla på vet jag inte än, men det kommer ;) Vi hörs inomkort för nu ska jag kika på lite annat!

KLAR!

Nu har jag fixat mig & har bestämt mig för att ha lockigt hår idag för orkar inte platta det! :D & JA detta är mitt naturliga hår, så fråga inte :) Men men, ska plcoka undan här och ta på mig andra kläder sen åker jag. Hörs lite senare sötisar! xoxo

'

Vaknade precis & ska strax duscha och sedan fixa mig så pappa kan skjutsa mig till stan :) Får se hur det blir med bloggandet men jag kommer nog ha internet förmodligen! Ska piggna till lite nu & sedan gå och börja göra mig i ordning och packa det sista som behövs!

GE MIG ALLT NU!

OH orkar INTE vänta mer! :( Vill ha allt  NU NU NU.. Känns som om det var evighetersedan jag beställde detta + att dagarna går galet segt nu på grund av det, men imorgon kommer tiden gå fort! Så jag hoppas jag får min mobil, mitt skal & mina solbrillor på tisdag :) Orkar verkligen inte vänta mer :o

PACKAR

Håller på och packar lite kläder/grejer tills imorgon eftersom ska iväg till en kompis :) Den svarta väskan är den jag har kläderna i och sminket och sånt + mina teoriböcker & den rosa är bara en handväska vid sidan om där jag har mina smågrejer som plånbok och andra grjejer ;) Får se hur länge jag är i stan om jag är till tisdag eller onsdag, men jag ska försöka blogga något, får se om jag har internet när jag tar med mig datan & om hon har en dator. Men jag hinner slänga in några innan jag drar :)

DÅLIG DAG

Har verkligen haft en dålig dag idag, har varit grinig som fan och dampat här hemma som en galning! Så om jag verkar otrevlig mot er mina läsare ber jag om ursäkt men jag får såna här dagar. Och NEJ jag har inte mens, så fråga inte det tack! Nu ska jag lyssna på musik och packa och försöka lugna ner mig på något sätt..

SHAVE IT WITH FEELING

Nu ska jag raka mina ben sedan städa rummet & efter det packa :) Imorgon ska jag iväg till stan, ska ta med min dator & mina teoriböcker som jag kan plugga. Ska bli mysigt i stan, men nu ska jag fortsätta med mitt så hörs vi om en stund :)

JA TACK

Vem skulle inte tacka ja till något av detta? Fan vad fint det skulle sitta med en Louis Vuitton väska eller något :D Någon som vet var man kan köpa billiga, dock behöver dom inte vara äkta för bryr mig inte om sånt, ser ändå inte skillnaden på äkta och fejk!

NÖJD

Jag blev nöjd med mitt lilla smyckeskrin, har slipat den & även lackat om så den får bättre färg :) Så la jag in lite smycken så länge, dock ska inte alla dom va där i senare men bara för tillfället :) Nu ska jag sova, godnatt!

= LOVE

Galet vad jag är beroende av tuggummi! :o Jag kan inte klara mig en enda dag nästan utan att tugga tuggummi.. Nu har jag köpt en såndär stor burk med tuggummig som är typ 50-60 styckna i, inte för att den håller så länge eftersom jag har med mig den var jag än går :) Någon mer som är tuggummiberoende?

GLAD PÅSK

Har glömt att säga glad påsk till er mina söta läsare! :D Hoppas ni haft en mysig påsk, jag själv tycker påsk är överskattat och onödigt. Men det är ju min åsikt! Har ni gjort något speciellt eller fått något, vissa får ju presenter på påsk? :o

APPAR

Dessa appar är ett måste som jag ska ladda ner! Kommer ladda ner många fler när jag får min lur men dessa fyra ska jag ha utan tvekan. :) Så om ni har tips på bra appar så meddela mig gärna, skulle uppskattas mycket :) Har ju många från min andra mobil, men vill gärna ha lite nytt!

CUTE

Fick ett jättefint smyckeskrin av Carina idag eftersom hon visste hur mycket jag letat efter ett och så gav hon mig en superfin. :) Glad chey här! Måste dock rengöra den lite eftersom den är ganska skitig men det är skitsamma. Nu väntar jag på att mamma ska göra kyckling/pastasallad :D

HJÄLPA FAMILJEN

Nu ska jag hjälpa min mamma & pappa lite i källaren så dom blir klara snart. Sen ska jag även lägga undan mina grejer jag köpt till min lägenhet. Kanske visar allt sen om jag orkar ta kort på allt. :) Men vi hörs sen, xoxo

NELLY.COM

Tänkte tipsa er om lite snygga klänningar nu! Har kört på tre olika prisklasser som ni ser & alla är lika snygga tycker jag :) Alla dessa klänningar finns på nelly.com och mycket fler. Ni kanske hittar eran favorit på sidan om inte någon av dessa duger. :)

HIHIHI

Detta blir sista inlägget för idag & som ni ser har jag ändrat till zebra designen nu! :D Om ni inte ser så klicka bara F5.. Men men, imorgon är det söndag och sen är det bara någon enstakad dag kvar tills jag får min kära mobil, mitt skal till mobilen & även mina solbrillor ! :D Lycklig chey

WOP WOP

Har märkt att ni bara blir fler och fler & det är så sjukt mycket nya läsare :D Jag blir superglad när jag ser att statistiken höjs & att dom flesta kommit tillbaka. Tack så mycket !  ;) Just nu håller jag på och funderar över vilken design jag ska ha. Hjälp mig genom att kommentera i inlägget under!

HJÄLP MIG

Vilken av dessa ska jag välja, zebra designen eller den jag har nu? Zebra designen tog jag från Lova's blogg en riktigt fin blogg! Men vet inte vilken jag ska välja, så hjälp mig nu!

BOSNIEN I MITT HJÄRTA

Ni undrar säkert varför det är så många stolar här, & det är 11.541 stolar här och dom stolarna representerar folket som dog i Sarajevo så ni kan tänka er vad många som dog! 11.541 människor :( Helt sjukt vad hemskt detta är..

TRÖTT SOM FAN

Fy satan vad jag är trött ! Vet inte varför, har ju inte ens gjort något idag.. Skulle kunna somna när som helst och jag funderar faktiskt på att gå ta en liten tupplur :) Väntar bara svar från en tjej om hur man delar upp menyn i boxar om jag nu lyckas med det :)
T

ÄNNU MER SKOR

Tänkte tipsa om 2 par till snygga pumps :) Dock vet jag inte vart man kan köpa dom men dom är sjukt snygga! Önska jag kunde använda klackskor :) Men men, detta är till er som gillar klackskor ;)

GLAD CHEY IGEN

Oh vad glad jag blir att ni kommer tillbaka söta läsare! Välkomnar alla gamla & nya läsare ni förgyllar mina dagar bara så ni vet :) Blir superglad när statistiken stiger & kommentarerna rullar in. :)

GOTTI GOTT

Min & pappis lunch idag som jag lagade :D Supergott blev det, pappa älskade maten! Han gillar alltid min mat om jag inte saltar för mycket vilket kan hända ibland. Men denna gång blev allt perfekt, ingen gör kyckling som jag så det ska jag skryta om ;) För den är speciell, det vet jag!

PUMPS

Riktigt snygga pumps för endast 319 kr! :o Ja jag vet att jag stavade fel men jag orkade inte ändra :) Men jag måste erkänna att dessa är galet snygga, jag som inte kan använda såna här skor eftersom jag redan är lång och njae detta är inget för mig. :) Men jag ger mina söta läsare tips på snygga skor :D

USCH

Tittade ut nyss och se ser jag värsta snöstormen :s Detta blir man ju inte direkt glad över att se, dessutom är det april då borde det fan vara fint väder och inte ska det snöa. Men jodå i lilla Sverige så snöar det.. Här kan allt hända!

NAGELKIT

Håller på och kollar på en tvärbra sida där man kan beställa allt mellan himmel & jord! :) Dessutom är det riktigt billigt, det finns smink, parfymer, löshår, mobilskal, saker till naglar, kläder, elektronik och massor! Beställde ett skal därifrån för 85 kr som är riktigt snyggt! Håller på och kollar om det finns något mer roligt, vill ha nagelkit så man kan förlänga naglarna men har inte råd just nu :(

AMIGOS

Trött tjej här, men men är iaf vaken & har faktiskt sovit ut :) Dagens planer är att mysa med pappa & hjälpa honom medans resten av familjen är iväg på andra äventyr. :) Idag kommer det bestå mycket av bloggning, det kan jag lova er & nu ska jag verkligen göra roliga inlägg :D

PLUGGA

Nu ska jag lägga mig i sängen och pluga lite körkortsteori :) Tycker det är på tiden att jag tar körkortet nu eftersom jag fyller fan 20 år och borde då ha skaffat det! Så därför ska jag verkligen satsa på detta nu & hoppas det inte tar allt för lång tid.

4 MOBILER SNART 5

Hehehe.. Såg precis att jag har 4 mobiler och nu väntar jag på min 5:e :o Vet inte varför jag har så många men den vita sony ericsson krånglar, men ska fixa den och sedan ge till mamma :love: Den stora HTC:n fick jag av syrran för hon fick iphone, men den är låst och kan inte låsa upp den än, utan om ett år ! Den svarta sony ericsson, är egentligen syrrans killes men jag har använt den lite & den rosa har jag just nu :) Men min bebis kommer nästa vecka ! :D

3 SAKER JAG HATAR

  • Spindlar - det är nog det värsta jag vet! :s Är så galet rädd för dom & dessutom är dom sjukt vidriga så det bara skriker om det.. Äckligt när dom kryper runt och ännu  värre när dom är sådär sjukt snabba! :(
  • Folk som ljuger - förstår inte varför folk orkar ljuga så mycket som dom gör! Eller när dom överdriver om minsta lilla och försöker hitta saker hos andra dom ska påpeka. Man bara hallååååå, kolla dig själv i spegeln ingen är perfekt!
  • Att vänta på något man vill ha - det är så sjukt jobbigt när man beställt något och när man ska vänta i 100 år på att få hem den saken.. Finns nog inget värre, men jag älskar känslan man får när man fått sina grejer :D

STÄDA

Nu ska jag hålla på och fixa lite i mitt rum, ser helt förjävligt ut :o Så ska piffa upp detta, och sedan ska jag pilla med håret & efter det får jag se vad som händer! Jag har faktiskt ingen lust att blogga nu när det är så många som slutat läsa bloggen.. :s

FÖRLORAT MASSOR MED LÄSARE

Vad har hänt? Har förlorat massa läsare :s Har min blogg blivit så mycket sämre nu när jag verkligen lagt ner tid på den eller har folk slutat läsa för dom vet att jag tjänar pengar på dom? Om det är på grund av det så tycker jag det är riktigt fult! Men men, upp till er om ni vill läsa min blogg eller inte fast jag förstår inte varför så många har försvunnit :(

FIXAD & KLAR

Har precis fixat mig och snart tar jag tåget som rullar in till stan! Har fullt på schemat idag, ska se om jag kanske hinner träffa några godingar också :) Men som sagt, ni vet hur detta funkar jag bloggar när jag kommer hem! :) xoxo

G'NIGHT

Ska gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon, IGEN! Fast denna gång ska jag till stan till trafikskolan & även till arbetsförmedlingen! :( Ska fan ta tag i körkortet nu, sen ska jag väl kika runt lite på stan. Får se om jag hittar något, egentligen borde jag inte handla något för jag ska ju betala mina solbrillor & mitt skal när det kommer. Aja vi hörs i morgon! Sleep tight :love:

KLICKAT HEM

Nu har jag klickat hem ett supersnyggt skal! Bra att ha nu när man får hem sin mobil nästa veck :D Hittade dessutom en grymt bra sida med sjukt billiga grejer :D Köper en först och sedan om jag märker att det är en bra produkt då köper jag fler! :D

DAGENS INKÖP

Detta var dagens shopping i Skövde, 3 par skor, 1 mascara, hårfärg & en grej till håret + samsung galaxy S2 som pappa köpte till mig!! :D :D :D Fast den får jag nästa vecka eftersom den fanns inte hemma :) GUUUUUUD VAD JAG ÄR GLAD! Min pappa köper allt till mig verkligen, han skämmer bort mig till max! Även med kärlek :love: Just nu sitter jag iaf med hårfärg i håret, hoppas resultatet blir bra, kanske lägger upp en bild! ;)

FIXAR MIG

Nu ska jag ta & sminka mig så jag blir lite fin eftersom jag ska åka om typ 1 timme :) Hoppas jag hittar något i stan eftersom jag har typ inte shoppas på månader! :o Har ju som sagt varit en fattiglapp & nu håller jag ju på och sparar pengar till min nya lur ;) Hoppas jag kan köpa den inom kort! Men vi hörs sen när jag kommer hem. xoxo

TJENA MORS

Vaknade för en stund sedan & duschade precis :) Nu ska jag ta på mig kläder och borsta tänderna & sen dra till läkaren.. Får se vad dom säger :o Men men, efter det måste jag skynda mig hem snabbt & fixa mig och sedan dra och möta mamma & pappa :) Så försöker slänga in ett inlägg innan jag drar! :)

MORGON DAGEN.

Så här ser min dag ut imorgon! Hoppas på en mysig onsdag med mina föräldrar & imorgon blir det verkligen av att färga håret! :) Naaaajs! Får se hur mycket jag bloggar imorgon, kanske hinner slänga in ett inlägg efter jag varit hos läkaren & innan jag drar iväg igen. Annars hörs vi när jag kommer hem. xoxo

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med en supersöt tjej som driver en galet bra blogg! Diggar den verkligen, stor inspiration om jag ska vara ärlig :) Hon är grymt duktig på designer & är super söt. Så klicka bara på bilden för att komma direkt till hennes underbara blogg!

-

Nu ska jag försöka övertala mamma att färga håret på mig! :)

BARNMAT

Funderar starkt på att börja gå på barnmatsdieten! Kanske låter desperat som säger det men det skadar ju inte att testa.. Inte ens dyrt, en burk kostar typ 10 kr ;) Så det är ju billigt och bra, så äter man typ fyra burkar per dag? Och lite frukt mellanåt i kanske en vecka.. Hmm 4x10+7= 287 kr på en vecka? Inte så farlig!

MINA!

Nu har jag äntligen hittat dom, exakt såna jag vill ha! Har beställt dom nu så jag hoppas jag får dom snabbt :) Dom är så galet snygga, eller vad tycker ni? :D Oh vad jag är glad! :D :D :D

DESIGN TIPS

Vill du att dina bilder blir ljusare när man lägger musen över bilden? Då kopierar du bara koden nedan för här och klistrar in den mellan <head> & </head> i kodmallar och sedan spara så är det klart. OBS! Tänk på att klistra in på alla sidor om du vill att det ska vara så oavsett vart du klickar på bloggen!

<mce:style type="text/css"><!-- img{opacity: 1; -webkit-transition: opacity 0.7s linear; -webkit-transition: all 0.5s ease-out; -moz-transition: all 0.5s ease-out; transition: all 0.5s ease-out;}  img:hover{opacity: 0.6; -webkit-transition: opacity 0.7s linear; -webkit-transition: all 0.3s ease-out; -moz-transition: all 0.3s ease-out; transition: all 0.3s ease-out;}  --></mce:style><style  type="text/css" mce_bogus="1"><!-- img{opacity: 1; -webkit-transition: opacity 0.7s linear; -webkit-transition: all 0.5s ease-out; -moz-transition: all 0.5s ease-out; transition: all 0.5s ease-out;}  img:hover{opacity: 0.6; -webkit-transition: opacity 0.7s linear; -webkit-transition: all 0.3s ease-out; -moz-transition: all 0.3s ease-out; transition: all 0.3s ease-out;}  --></style>

AOUCH

Imorgon ska jag till en läkare, har tydligen fått någon fuktinflammation i öronen som gör ont, kliar och det irriterar mig som fan! :( Så hoppas dom ger mig något som gör så det försvinner, annars kommer jag få panik..
Aja, nu ska jag ringa elgiganten angående en mobil som jag kanske ska köpa som jag & pappa pratade om igår :) Han hjälper nog mig med pengarna ! :D

FIESTA

Fan vad soft det skulle vara att åka till Turkiet :o Sola, bada, shoppa, dricka goda drinkar & ha allmänt kul! Jag är så galet sugen på det så det inte är sant.. Jag måste dit asså, jag verklige MÅSTE! Ska tjata på pappa eftersom han själv vill dit så då kan jag ju passa på ;) OM vi åker så kommer vi besöka Alanya i år igen, har redan varit där en gång men va så liten då så det var inte ens kul, det är nu man ska dit i 18-20 år åldern ;)

NU ÄR JAG HEMMA

Nu är jag hemma godingar! :D Eller kom hem för längesen men kollade på tv och pratade med min familj & jag och min söta pappa pratade om en resa till Turkiet i sommar. Hoppas jag och han åker ner dit i en eller två veckor, skulle vara skönt! :D

GILLA PÅ FACEBOOK

Glöm inte att gilla min blogg på facebook! :D Är uppe i 120 likes och får jag 200 då startar jag en speciell tävling, så detta ska ni väl fixa?! ;) Btw så är ni bäst mina läsare, like u much! :D

DAGENS SÖTIS

OH! Titta vilken sötis :o Så himla liten och gullig :D Det ser ut som om lillen skrattar, hahahah! Så otroligt söt, detta är verkligen dagens sötis  eller vad säger ni?! :)

READY

I'm ready! Ida kommer och hämtar mig om typ en timme, ska försöka hinna äta lite innan vi drar. :) Har fixat mig och allt, nu ska jag packa ner lite saker i väska dock vet jag inte vilken jag ska använda men har typ en timme på mig att lösa problemet. ;) Men men, vi hörs senare!

FIX & TRIX

Håller på & fixar mig, ska iväg till Skövde med min galna kompis Ida! Vi ska kika lite i affärer, dock ska jag inte köpa något eftersom jag inte har pengar.. Eller jag har men sparar dom till min nya mobil! :) Så jag kommer skriva två tidsinställda inlägg för jag vet inte när jag kommer hem. Kanske skriver ett inlägg innan jag åker. :) Men nu ska jag sminka mig! xoxo

HÖGSKOLA

ÄNTLIGEN! Som ni vet sökte jag ju högskola/universitet 15:e mars & då var det något som var fel så dom var tvugna att ta bort hela mitt konto så nu var jag tvungen att göra ett nytt och nu har jag äntligen sökt! Fast nackdelen är ju dock att jag sökt lite efter alla andra nu och kanske har mindre chans att komma in. :( Men men, hoppas detta löser sig af! Har redan kollat lägenhet & allt fall jag kommer in, har ju sökt 10 stycken grejer så hoppas jag kommer in på någon av dom. :)

JAG BÖRJAR IGEN

Jag har börjat göra designer igen, MEN jag vill inte att folk ska bomba med kommentarer & mejl om designer och headers. Jag gör när jag har tid och lust så enkelt är det! & om man tjatar om en jävla design vilket många gör så kommer jag inte ens tänkta tanken på att göra en. Bara så ni vet :)

MUSIK ÄR LIVET

Sitter med min söta kusin & lyssnar på musik. Fixade hennes hår lite och vi har käkat supergod mat min mamma lagat. Nu tar vi det lungt & skrattar, får se vad som händer mer idag.. Känns så bra att folk inte kan kopiera min inlägg & skyltar längre så fuck you alla fuckers! Gå vidare till nästa person tills ni skaffar en egen fantasi. :D

VINNAREN AV TÄVLINGEN ÄR

Milijana! & jag har kontaktat dig via din mejl så nu väntar jag på svar, hör du inte av dig inom en vecka väljer jag en ny vinnare! Så grattis till dig och hoppas din dotter blir nöjd med skalet. :D Kommer upp en ny tävling inom kort.

ÄR SNÄLL IDAG!

Nu tänkte jag tipsa alla mina söta läsare om hur ma kan tjäna mycket pengar via bloggande & ju fler läsare man får ju fler pengar får man. Det är ett företag ni ska kontakta som kommer ge er mer information men jag kan säga lite vad det handlar om, det handlar om att ni ska annonsera om deras produkter & deras företag. Dom beskriver hur ni ska göra beroende på vad det är annonsen handlar om. Så alla som är sugna klicka HÄÄÄÄR eller på bilden :D Lycka till nu! När ni går in på startsidan, så finns det ett videoklipp ni måste lyssna på där det gäller regler, det är rätt dåligt ljud men lyssnar man noga hör man vad dom säger ! :D

SKA BLI MINA

Dessa två ska står först på listan som jag ska köpa till min telefon när jag köpt den! Galet snygga eller vad säger ni? Dom kostar typ 200 kr styck så dom måste jag ha.. Men först ska jag köpa mobilen sen skalen. Om ni vet någon bra sida var man kan köpa snygga skal till samsung så tipsa mig gärna. :)

NY MÅNAD NY TAG


RSS 2.0
Heart Chat Bubble