BÖRJA SPELA

Tänkte tipsa om en superrolig sida där man kan spela Bingo online! Jag och även många andra tycker att spela bingo är väldigt kul och det är inte bara gamlingar som spelar det utan även många ungdomar. Finns även annat att spela än bara bingo så klicka på http://www.bingosidan.com/ finns även för nybörjare så det är inget att oroa sig för, väldigt enkelt att lära sig & väldigt kul måste jag säga! Det finns olika erbjudanden och på vissa när du ska börja spela så kan du få 50 eller 100 kr att börja spela med som dom bjuder er på till en början sen sätter man inte pengar och börjar spela bara, superkul sida! :D Så tveka inte med att börja, för man får sina vinstpengar väldigt snabbt! Så våga chansa för att kunna vinna, och det finns många olika spel att variera på och man hittar alltid något som passar en själv. Utan tvekan mina kära läsare!

HEEEELP

JAG MÅSTE ÅKA TILL STOCKHOLM NÄSTA HELG! Det verkligen är ett måste, en kompis vill att jag ska komma och hälsa på & problemet är bara att jag vet inte hur jag ska övertala mina föräldrar. & ja jag är över 18 men det spelar ingen roll för jag bor hemma hos mina föräldrar och då måste jag fråga dom, typsikt men så är det! Jag försöker komma på bra knep på att kunna åka iväg, dock har jag inte frågat än men vill inte få ett nej direkt när jag frågar så bättre att komma på en plan! Kom med tips om ni har bra knep. :love:
ph: google

MY MAN

Någon mer än jag som tycker Vin Diesel är galet snygg?! Fyfasen vilken man han är, helt galet! Yummie yummie på dig godbiten.. En sånhär man skulle man behöva som vet vad han gör. Eller vad säger ni flickor? Btw, jag råka tabort ALLA kommentarer från förra inlägget.. :(

HIHIHI

Tänkte fixa naglarna nu, men vet inte hur jag ska piffa till dom.. Får se vad jag kommer på, jag har ju så många olika färger så vem vet vad man kan göra med nästan 90 nagellack.. Har ni tips på något snyggt man kan göra? :)

ÄNDRADE PLANER

Blir ingen utgång idag eftersom det strular så mycket med skjuts så jag och min underbara vän planerade att gå ut i helgen med några till i Kristinehamn. & jag har aldrig varit ute där så det kommer bli spännande, får hoppas på att inget skiter sig då! Men är hemma hela dagen idag så kanske ska passa på att tjäna ihop lite extra pengar till lördag? ;) Glöm inte dagens blogg i inlägget under ↓



DAGENS BLOGG


TAGGAD TILL TUSEN


TUGGUMMIN.SE

Tuggummin.se
Någon mer än jag som är tuggummi älskare? Jaa, då ska ni göra som jag och bli medlem på tuggummin.se och där ska ni samla poäng som ni sedan byter ut mot tuggummi eller godis vilket ni vill! :D & det är superenkelt att samla poäng, jag har inte ens haft min i en månad och har över 700 poäng + att jag har byt ut mot tuggummi.. :D Och vem gillar inte gratis liksom? Allt är 100% gratis på sidan! Klicka bara på annonsen eller på länken jag har så kommer ni direkt till sidan! :D

OH NO

Ska iväg till tandläkaren strax, väntar bara på att pappa ska komma och hämta mig.. Hatar tandläkaren då dom petar i min käft, det är tväräckligt! Men men, sen när jag kommer hem ska jag sova igen är så sjukt trött så det inte är sant. Men vi hörs sen!

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med en av mina favoritbloggar som jag följer dagligen & som har gett mig så galet mycket inspiration inom bloggvärdlen! Tycker verkligen ni ska kolla in den & gör det genom att klicka på bilden!

SANNING ELLER MYT

Ett bra shampo löddrar mycket.
Myt. Det bästa schampot löddrar inte så mycket. Löddret har inga rengörande effekt.”
Håret bör tvättas ofta. Hår som lätt blir fett ska tvättas varje dag.
Myt. Om du tvättar håret för ofta försvinner hårbottnens skyddande yta. Detta kan leda till att hårbottnen till exempel lätt blir inflammerad. Tvätta håret med 3-4 dagars mellanrum. Fet hårbotten kan bero på dåliga matvanor. Sluta med fet mat och använd schampo som passar din hårbotten.”
Applicera balsam endast i hårtopparna.
Myt. Applicera alltid balsam i hela håret, också i hårbottnen. Hårets fjällskikt öppnas längs hela hårstrået, så balsam behövs i hela håret. Längden spelar ingen roll, balsam på bara!
Ett bra shampo löddrar mycket.
Myt. Det bästa schampot löddrar inte så mycket. Löddret har inga rengörande effekt.”
Håret bör tvättas ofta. Hår som lätt blir fett ska tvättas varje dag.
Myt. Om du tvättar håret för ofta försvinner hårbottnens skyddande yta. Detta kan leda till att hårbottnen till exempel lätt blir inflammerad. Tvätta håret med 3-4 dagars mellanrum. Fet hårbotten kan bero på dåliga matvanor. Sluta med fet mat och använd schampo som passar din hårbotten.”
Applicera balsam endast i hårtopparna.
Myt. Applicera alltid balsam i hela håret, också i hårbottnen. Hårets fjällskikt öppnas längs hela hårstrået, så balsam behövs i hela håret. Längden spelar ingen roll, balsam på bara!

HUR KOMMER DETTA BLI?!

Sitter med hårfärgen i håret just nu, får se hur detta blir har färgat det helt själv.. Dock har jag färg i hela ansiktet typ, men det går bort förr eller senare bara det inte syns på onsdag hahah.. Inte bra inte, men ska strax tvätta ur färgen och sen ska jag fixa mitt hår och efter det ska jag pyssla med min garderob.. :)

TAGGA

På onsdag ska jag & min bästa vän ut på krogen! :D Det är ju 100 dagars till studenterna men jag och Amanda hänger på lite där, hahah! Men nu ska jag ner och äta frukost!

FAVORITEN

Tänkte visa en av mina absoluta favoritväskor, dock har jag många men denna är väldigt speciellt.. :) & jag köpte den faktiskt på ullared för 150 kr ett riktigt kap måste jag säga! Jag är hur nöjd som helst med den och den är galet snygg tycker jag, ullared har mycket bra saker! :) Har visat bilden förut, men skitsamma..

NYSTÄDAT RUM

Har städat mitt rum idag, blev klar för en stund sedan & kan säga att det var STOR städning.. Har aldrig sett så mycket damm i hela mitt galna liv! :o Fyyyy, nös 100-tals gånger under tiden jag städade mitt rum.. Jag bytte även matta i mitt rum, nu har jag en lite roligare! :D

SANNING ELLER MYT

Är det sant att shampoo sliter på håret? & det är en myt faktiskt.. Shampoo sliter inte på håret vilket folk påstår, men däremot trokar det ut håret! & detta vet jag genom att en vän till mig är utbilldad frisör och även klipper min väldigt ofta och jag har frågat henne.. Men för att minska på uttorkningen så ska man använda pyttelite shampoo, en klick bara & därmed använda balsam & även hårinpackning för att undvika att håret torkas ut!

LA SALLE

Ska be min söta pappa köpa detta vin till mig, har aldrig druckig GODARE vin! :o Jag är en vinhatare, ogillar allt vin nästan utom detta och ett till.. :) Någon mer som smackat på detta och gillar det? :)
ph: google.

VÄDRET ÄR PÅ G

Håller på och städar mitt rum just nu och sen ska jag ta en dusch och fixa mig lite och gå ut i det superfina vädret! Man blir så glaaaaaaaad när solen skiner! :D Btw så fick jag ett mejl av en person tänker inte nämna vem men det personen skrev att jag verkar ha en stalker här på bloggen.. :o Detta känns inte bra asså, hahaha!

MIN LÖRDAG

Detta bestod min lördag av, drinkar.. Mumsssss, alltid lika gott & man tröttnar aldrig. :D Ska strax gå och sova, börjar bli rikttigt trött och mamma & pappa är hos några kompisar. Vet inte när dom kommer men skitsamma, jag ska nog sova.. Så vi hörs i morgon, xoxo!

YUMMIE

Sitter och mumsar i mig lite jordgubbar & gud vad gott det är! Får sommarkänsla när jag ser jordgubbar eller känner lukten av dom.. & jag längtar till sommaren verkligen, hoppas tiden går fort. :) Någon mer som tänker på sommaren när man ser jordgubbar? :)

TACK MAMMI

Mamma vet exat vad jag behöver och vad hon ska köpa till mig när jag behöver något.. Behöver inte ens säga vad jag vill ha så kommer hon med det jag vill! :) Gullig mamma jag har, eller hur kära läsar?! :) Tuggummi är alltid kul att få.. Nu ska jag städa mitt rum, peace!

JUST SAYIN'


ÄNDRADE PLANER IGÅR

Vi ändrade gårdagens planer, det blev ingen bio utan vi drog och åt mat sedan bowlade och hade super kul men jag förlorade inget ovanligt, hahah! Efter vi hade bowlat så drog vi ut krogen och tog några shottar & några super goda drinkar och satt och skrattade och hade en rolig kväll! Vad gjorde ni igår?

BIOMYS

Tog precis en skön dusch & nu ska jag fixa mig för snart ska jag iväg med min älskade syster och hennes kille & Joanna för lite biomys. :) Underbar start på helgen, vi ska kolla på This means war som verkar riktigt rolig! Den har ju gått väldigt mycket på teven nu på senaste tid så det ska bli spännande.. :)

ORKAR INTE VÄNTA

Oh, jag vill ha sommar! :( Längtar efter att gå i sandaler eller barfota grilla & festa med kompisar.. Ha sena sommarnätter på stranden och bara ha det allmänt kul med dom man älskar mest! Någon mer som känner som jag och har en så stor längtan efter sol, värme & fester?

BLOGGTIPS


» Ha alltid bilder i inläggen. Det är aldrig kul att läsa bildlösa inlägg på en blogg så därför ha altid någon bild som passar till inlägget och har man inte bilder eller orkar inte fotografera hela tiden kan man gå in på weheartit.com och hitta fina bilder. Så ha aldrig bildlösa inlägg, eller inte ofta iaf!
» Variera inlägg. Skriv om olika saker, inte bara din vardag.. Du kan exempel ge tips på olika saker, ha tävlingar, ha photoshops tips  och massa annat. För kommer man till en blogg där allt handlar om ens vardag blir det uttjadande. Man vill ju se så mycket olika grejer. Ett bra tips är att skriva det man själv vill se i andras bloggar.
» Ha snygg design. Något som lockar dina läsare är fall du har en snygg design, ha något som är typsikt dig och din blogg. Något som visar vem du är! Men man ska heller inte ha förmycket på en design utan lagom, lagom är altid bäst!
» Bra uppdatering. För att hålla kvar sina läsare ska man alltid ha bra uppdatering, ha minst 2 inlägg per dag.. Fast ju mer ju bättre är det, fast man ska heller inte ha för mycket inlägg vilket kan hända väldigt ofta.. Fast har man inte tid att blogga så ofta kan man ju alltid använda tidsinställda inlägg och det funkar utmärkt, det är ju ingen som vet fall man har det eller inte.

GRATIS DESIGN?


FÖR HONOM

Tänkte tipsa er om parfymer för en kille! Som ni kan köpa till er själva eller ni tjejer kanske vill köpa det till någon nu gillar?! :) Då har jag dessa 3 att erbjuda er!  Bilden är från adaras.se

INSPIRATION

Har satt upp lite bilder på min garderob, på insidan av dörren.. Dock kommer det fyllas på med massor av bilder & det är för varje gång jag ska välja kläder så kan jag kanske få tips av bilderna och bli motiverad till att gå ut och gå/träna så jag kan gå ner i vikt! Men nu hade jag tänkt mig gå ut och gå en sväng, powerwalk kanske?

SKÖNHETSTIPS

1. Innan du målar, se till att din nagel är torr, det vill säga undvik cremer och oljor minuterna innan.
2. Applicera ett underlack för att skydda nageln mot missfärgning.
3. Måla på ditt lack. Se till att det är fräscht – ett för gammalt lack känns segt i konsistensen och flyter inte lika bra. Måla två lager om det behövs.
4. Avsluta med ett transparent överlack.
1. Innan du målar, se till att din nagel är torr, det vill säga undvik cremer och oljor minuterna innan.
2. Applicera ett underlack för att skydda nageln mot missfärgning.
3. Måla på ditt lack. Se till att det är fräscht – ett för gammalt lack känns segt i konsistensen och flyter inte lika bra. Måla två lager om det behövs.
4. Avsluta med ett transparent överlack.

SMOOTHIE


NO WORDS

Asså jag avgudar denna kvinnar.
Så ääääääääääckligt vacker är hon så man smälter asså, skulle kunna döda för att få hennes utseende.
Så damn beautiful, eller vad tycker ni?
Hon har perfekta utseendet, hyn och perfekta kroppen kolla bara på hennes läckra rumpa?!
Yummie yummie..
Har inte ord som kan beskriva hennes skönhet!

LYX VS BUDGET

Nu kör vi på en Lyx VS Budget eftersom det var längesen nu.. & här ser nu tvp sjukt snygga armband, så vilken skulle ni välja? Asså jag diggade den dyra lite mer men hade aldrig lagt ut så mycket pengar på ett armband. :o

SHUUUULULU

Hola amigos, hur mår ni? Har varit värdelös på att blogga idag men har inte haft tid. :( Men nu har jag det! :D Sitter och lyssnar på musik och tar det lungt och ska träna lite zumba om en stund.. Sen blir det att ta det lungt så vi hörs lite senare! :)

ÖVERRASKNING 12.00

Kl 12.00 kommer det komma upp en överraskning här på bloggen. :D Kan säga att det är en tävling, men säger inte vilken, endel vet för jag skrev det på facebook igår medan andra inte vet.. Så detta ska bli kul, eller vad säger ni?

SLEEP TIGHT

Nu ska jag sova, godnatt mina kära läsare! Vi hörs imorgon!

TRÄNA NU

Tänkte träna lite zumba nu och testa och se hur det funkar, har hört att det är super kul! :) Ska bara prata klar med lilla Besnik och sen sätter jag igång!

OOH!

Fick hem ett paket idag & gissa vad det var?! Jo, Zumba fitness som jag vann i Ida's blogg! Fick även med en liten söt rosa penna! :D Fyfan, äntlige ska jag köra stenhårt med min viktnedgång!! Och jag är så glad att jag vunnit detta, första gången jag vinner något & vilken känsla man får! :D Tack Ida & Uffessakerochting.se för ni ger mig denna chans, peace & love! :love:

NY DESIGNAT

Har precis fixat Alicia's blogg satt upp en ny design & fixat en header och allt är nytt i hennes blogg nu! :) Så klicka på bilden för att komma till hennes blogg och se hela designen! :)

EGEN PIL PÅ BLOGGEN

Vill du ha en annan muspekare på bloggen? Det finns mängder av pekare att välja på!



Klicka här för att hitta din favorit.

Det enda du behöver göra är att kopiera koden och klistra in den längst ned på sidan innan:
</body>
</html>

Glöm inte att göra detta på alla sidor!

BLOGGTIPS


Tänkte tipsa om en SJUKT bra blogg jag har börjat läsa varje dag. Adaras.se & tro mig när jag säger att den är bra, handlar om allt mellan himmel & gjord, hon har tävlingar superroliga & en gaaaaaalet snygg design!! Asså jag bara älskar bloggen & blir helt beroende av den, jag vill bara läsa mer och mer och mer. så kolla in den! Har till och med sparat bloggen som ett bokmärke, så kolla in den! Ni kommer inte ångra er för fem öre, klicka på bilden för att komma till hennes blogg! I Love Your blog Ida! :love:

NY DESIGNAT X2

Har precis gjort klart en design till Lina, har gjort 3 styckna idag, en hel del att göra men det är super kul tycker jag! :) Klicka på bilden för att se hela designen ;)
UPDATE: Har precis gjort klart en till design & jag tycker den blev väldigt snygg! ;) Klicka på bildern fr att se hela designen!

LADDAR NER..

Just nu håller jag på och laddar ner ett redigeringsprogram som verkar väldigt bra! Det är INTE som photoshop, utan där kan man redigera olika kontraster och liknande, och färgskalor.. Bara ett enkelt program som inte kräver så mycket erfarenheter! :) Så detta ska jag sitta och pyssla med ikväll!

SÖNDAG

Sitter och njuter av en härlig söndag som denna med en snicker & ska snart köra igång med min tahandommigsjälv-dag som jag brukar ha på söndagar! Sen ska jag slå på en film, tända ljus och njuta och mysa helt enkelt.. & vara lycklig över att jag är singel & fri.. Eller?!

HISSAR

Har två saker att hissa/tipsa er om.. LdB deo som luktar gudomligt gott & handcream av coccos som också luktar underbart! :D Tipsar er verklgen om dom, hållbara & luktar gott! ;)

LONG TIME AGO

Jag är riktigt sugen på att supa till det, att festa som fan! :o Va riktigt länge sen.. & nej jag är INTE en fjortis som jag vet att jag kommer få någon kommentar av någon idiot som måste yttra sig! :) & jag och Amanda ska förmodligen köra till den 29 februari, hoppas bara jag får pengar! :D

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en superduper söt tjej som driver en jättefin blogg! :) Läsvärd upp till 100 % så klicka på bilden för att komma till hennes blogg! ;) Ni kommer inte ångra er, i promise! :love:

VILKEN?

Ska jag ha den här jag har nu, eller ska jag ta tillbaka min gamla? Hjälp mig, vilken ska jag ha?! Vad tycker ni, jag ber er ni måste komma med era åsikter har beslutsångest! :(

KÄNDISEN VAR..

Alla gissade rätt igen men den som var först var denna TÖÖÖÖÖS Grattis till dig! :) Jag funderar på om jag gör alldeles för enkla, hade en svår så jag kanske ska köra på lite svårare men inte jätte? Alla gissade ju rätt på detta.. Hmm, v får se hur jag gör.. Glöm inte dagens blogg, den kommer upp idag ;)

OPAAA

Höll på & pillade på kusins hår förut & så här blev resultatet! Tycker det blev supersnyggt & även hon blev nöjd! :D Kul när folk är nöjda när man gör något åt/på dom.. Nu ska jag spela wordefeud & sedan sova! Sleep tight ;)

HHIHIHIHI

Ska strax kolla på melodifestivalen med min söta kusin Melissa :) Vi kom även hem precis och har varit en stund hemma hos hennes farmor vilket blir min faster och där satt vi och myste. Så jag hör av mig lite senare kanske får se om jag bloggar mer ikväll! :)

GISSA KÄNDIS


5 AV 5

Kollade nyss på filmen Hur många lingon finns det i världen och jag måste säga att filmen är riktigt bra & galet rolig! Jag trodde inte det först men ju mer man kolla på den ju mer fastna man för den & dessa människor som är med i filmen. Sån glädje man får när man kollar på detta, så den tycker jag verkligen ni ska se om ni inte har gjort det! :) Betyg: 5 av 5

OOOOOH

Jag är med och tävlar om TVÅ fulla säckar med roliga grejer & såg att allt som finns i är nog något alla tjejer verkligen ÄLSKAR & vill ha! Så jag måste, verkligen måste vinna detta!!! Allt detta får man med:

Säck 1.

- 10 st nagelack från märket Depend i olika färger
- Ett presentkort på Kicks värt 1100 kr!
- Tandbleknings kit från Simple smile
- 3 st Victoria Secret Body Splash
- Ett par låga Converse i strl. 38

 

Säck 2.

- 5 biobiljetter till valfri film på valfri SF biograf!
- Lancome Euphoria parfym
- Ett presentkort på MQ värt 900 kr!
- Ett par Hunters i strl 38
- Foundation, concealer samt puder från makeup store!

 

Så vem önskar sig inte detta? Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen! HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!


SNYGGT

Tänkte tipsa om snygga kläder/outfits som finns på Nelly.com & kan säga att det finns massa snygga kläder där & även skor.. Så in och kika nu då! :D UPDATE: eftersom det finns folk som är så sjuuuuuuuuuuuuukt äckligt petiga & inte fattar att bilderna är från nelly så SKA jag länka den personen som tror sig är tagna från hennes blogg.. Men fuck it, jag orkar inte tjaffsa och därför länkar jag denna tjej som tror sig något & hoppas skiten är löst! :) HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

DAGENS BLOGG

Kommentarer som inte har med detta inlägg att göra skriv i inlägget under. :)

4 SAKER JAG ÄR BEROENDE AV

Min mobil - har allt i den.
Min dator - facebook & blogga.
Min kamera - fotografera.
Smycken & väskor - måste alltid ha något när jag åker någonstans, känner mig naken annars.

YEAY

Nu ska jag gå och kolla på våra bästa år och efter det ska jag ta en dusch, mitt hår är sjukt äckligt! Sen ska jag fixa mig och efter det får jag se.. Det är ju helg nu, så vad händer i helgen? Jo jag ska kanske iväg på ett ställe imorgon men säger inte än vart det är. ;)

NIGHT

Funderar på att gå och sova, är rätt trött vet faktiskt inte varför.. Kanske för jag inte gör ett skit om dagarna och blir uttråkad därmed trött? I don't know, men ska iaf lägga mig i sängen så får vi se om jag somnar eller inte.. Säger iaf godnatt så hörs vi imorgon! :) I love you :love:

MYSIIIGT

Sitter och kollar runt lite och försöker hitta någon snygg design jag kan ha.. Har tröttnat lite på min men ändå vill ja ha rosa, så ska se vad jag kan hitta.. Om ni har något tips på vart man kan hitta snygga designer så länka mig gärna. :)

EGEN IKON I BROWSERN

1) Börja med att välja en ikon. Gör en eller fråga någon om du får låna deras.
2) Ladda upp bilden som vanligt, var noga med att den inte är förstor, jag
tog 400px. Klicka på bilden & kopiera länkadressen till bilden.
3) Klistra in adressen till bilden i anteckningar eller någont
sånt för nu  ska du kopiera den här länken:
<link rel="shortcut icon" href=" BILDENS LÄNKADRESS">
4) Gå in i din kodmall & lägg in länken under <head> & klistra
in bildlänken där det står BILDENS LÄNKADRESS.
KLART! Om du inte förstår eller det inte fungerar,
kommentera så kan jag försöka hjälpa dig! :)

1. Börja med att välja en ikon. Gör en eller fråga någon om du får låna deras.
2. Ladda upp bilden som vanligt, var noga med att den inte är förstor, jag tog 400px. Klicka på bilden & kopiera länkadressen till bilden.
3. Klistra in adressen till bilden i anteckningar eller någont sånt för nu  ska du kopiera den här länken:
<link rel="shortcut icon" href=" BILDENS LÄNKADRESS">
4. Gå in i din kodmall & lägg in länken under <head> & klistra in bildlänken där det står BILDENS LÄNKADRESS.
KLART! Om du inte förstår eller det inte fungerar, kommentera så kan jag försöka hjälpa dig! :)
Jag har bara min för tillfället, ska byta den när jag fixat en snyggare.. :)

NICE

Kollade nyss på Real Housewives of Beverly Hills & jag tycker det är så jävla bra! Skulle lätt kunna leva ett liv som dom, dock är det mycket drama men shit the same. Skulle vara coolt och leva som dom! :D Någon mer som skulle kunna tänka sig det?

UT MED EMMIE

Ska strax ut en sväng med Emmie & någon vän till henne. :) Ska bara fixa mig lite snabbt och ta på mig kläder sen ska jag möta dom två ute en snabbis. Sitta och snacka lite som vi brukar när vi ses, annars vet jag inte vad som händer idag.. Får ta dagen som den kommer!

NY KATEGORI

BOY: you know, you are A B C D E F G H I J K?
GIRL: what does it mean?
BOY: Attractive, Brilliant, Cute, Dazzling, Elegant, Funny, Gorgeous, Hot!
GIRL: so sweet! how about I J K?
BOY: I'm Just Kidding!



Barnet: pappa hur kom människorna?
Pappa: GUD bildade adam och eva sen fick dom barn sen blev de fler och fler
barnet: mamma mamma! Hur bildades människorna?
Mamma: först var vi apor sen börja vi ändras till människor
Barnet: pappa varför ljug du för mig, mamma sa vi va först apor
Pappa: men hon snackar om sin egen familj..



En blatte har brutit benet, en svenne kommer fram och frågar " varför ringer du inte ambulansen?"blatten svarar "har dom Comviq?"



Har ni några roliga skämt ni vill dela med er? Då kan ni mejla mig på [email protected] och om ni har blogg så blir ni även länkade med erat skämt & eran blogg adress.. Så skicka nu in till mig om ni har något roligt att dela med er! :D


LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en söt tjej, klicka bara på bilden för att komma direkt till hennes blogg!

I'M SORRY

Jag vet faktiskt inte vad jag ska blogga om, det är så mycket som snurrar i mitt huvud som påverkar mig hur jag beter mig mot folk.. Jag kan faktiskt inte hjälpa det just nu och det har även påverkat min bloggning och jag är verkligen ledsen för det. Hoppas jag löser detta snart så jag kan blogga som vanligt, men man tröttnar lite också när man har bloggar i snart 4 år, fast jag ska inte sluta! Bara lösa mina problem.

SVAR PÅ TAL

Hej! :) Jag bor i Hova & tror inte jag känner någon från Nyköping, varför? :) Tack så mycket! :) Jag kommer från Bosnien.. Så nu har du fått svar på din fråga! Är det något mer ni undrar är det bara fråga :)

HJÄLP MIG

Nu behöver jag eran hjälp, ni måste hjälpa mig välja vad ajg ska ha för design någon av dom bilderna eller om jag ska ha kvar min rosa, eller hitta en annan rosa? Snälla hjäääääälp mig, alla som hjälper mig får en länkning i min blogg.. :D Om jag hittar någon annan design lägger jag upp den, ge mig annars förslag på några snygga designer!

BACK ON TRACK

Nu är jag tillbaka, blev en kort paus men jag kände att jag behövde det plus jag kom precis hem ifrån min kära vän och pallade inte blogga hemma hos henne. Men I'm back on track babies! Kan börja med att säga Glad alla hjärtans dag och hoppas alla har det mysigt..

NEED TO

Kör på en bloggpaus nu när jag ska iväg, jag kommer ju inte vara hemma så det kommer inte bli så bra uppdatering, så tar en paus nu istället. Hoppas det går bra och att ni kommer tillbaka söta läsare. Det är ni som stöttar mig ska ni veta! :love: Men nu måste jag packa klart det sista sen borsta tänderna och kila. Så vi hörs under veckan. I LOVE YOU GUYS!



TRÖTT PÅ DETTA

Skönt och komma bort imorgon, är så trött på att vara i detta hus och få skit för ALLT som försvinner i detta hus bara för jag är den feta i familjen.. Men vet ni vad?! Ni slipper det nu, för imorgon ska jag iväg och ska bli så jävla skönt att slippa er! Bråk varje dag i denna familj, minns fan inte när det hade gått en dag utan att det varit bråk, skrik, gap och en massa skit.. Vill bara ha det lung här hemma men det funkar tydligen inte.. Kanske dags för mig att skaffa eget & därför hoppas jag på att jag kan få jobb snart eller kanske komma in på högskolan så jag kan få egen lägenhet, snälla GUD hjälp mig!

MEEE LOVE

Fick en kommentar om att visa alla mina smycken, & jag kände att det skulel blig sjuuuuuukt mycket bilder och jag pallade verkligen inte ta kort på allt.. Så visar en bild på bara mina armband dock är inna alla med men de flesta, kanske dålig bild och man ser inte allt men den får duga iaf. :)

GISSA KÄNDIS

Nu kör vi på en till gissa kändis och denna gång är det ett lite roligt val.. Hahah, vi får väl se hur många som klurar ut detta, anitngen är det många eller väääääääldigt få! Så vem tror ni det är? ;)

TIPSAR

Nu ska jag tipsa er om en riktigt bra handkräm dock vet jag inte vart den är köpt men.. Mamma kanske har köp den i Bosnien eller Serbien, ingen aning. Men krämen är gjord av en sorts nötter och den gör händerna mjuka och lena i flera timmar, dock är jag beroende av att smörja mina händer så gör det typ varje halvtimme om jag har tråkigt. Hahaha!

NYTT I BLOGGEN

Nu har jag lagt upp en copyright stämpel i bloggen vilket innebär att INGET får tas från min blogg utan mitt tillstånd annars kommer ni bli anmälda! Så visa respekt nu söta läsare..

TIPS

Läste nyss på Melindas blogg om ett nagellack som ska ge starka, långa & hela naglar och att det finns att köpa på kicks och lindex bland annat.. Kanske ska prova detta? :) Kostar runt 125 kr också.. Så detta ska jag verkligen köpa och testa.. Bilden är även tagen från Melindas blogg!

R.I.P

Jag blev faktiskt chockad när jag såg imorse att Whitney Houston var död. :o Läste det på aftonbladet & hon blev bara 48 år.. Men men, det blir så när man knarkar. :/ TRYCK HÄR för att läsa artikeln!

MIN LOVE

Juste glömde visa er min lilla mobilficka jag fick. :) Jag älskar den, älsar färgen och allt! Så himla bra att ha en sånhär om man är lika klantig som jag som tappar telefonen ofta.

SLEEP TIGHT

Nu ska jag lägga mig i sängen och spela coin dozer så galet roligt! Melodifestivalen sög ikväll, jag tycker det blir sämre och sämre för varje år om jag ska vara ärlig.. Men men, skit i det nu ska jag lägga mig och bara vila så det blir ingen mer bloggning. Därför säger jag godnatt! :)

PYSSLA

Eftersom jag inte har något att göra så tänkte jag sätta mig och pyssla lite med mina naglar. Jag tycker sån är superkul! :) Tror dom flesta tjejerna gillar sån & som sagt det verkar som om jag måste börja skriva namn på mina skyltar eftersom det finns folk som inte har lärt sig fråga om dom får ta något från min blogg.. Tråkigt att det förstör för dom som faktiskt frågar och får ta mina skyltar, men men! När folk lär sig acceptera något så blir det som vanligt. Annars, ni som vill ha skyltar kan ju höra av sig så kanske jag kan fixa några? ;) Soft va?!

MIN


KÄNDISEN VAR..

Märkte att denna gång på gissa kändis var lite svårare, alla trodde olika men det vara bara en som gissade rätt &  det var Rebecca Bengtson men har inte någon länk till hennes blogg, så vet inte om hon har någon blogg. Grattis till dig iaf! :D Kanske var lite elak som tog en så svår? :o

I'M A FREAK

Var iväg till affären för att hitta något att ha mina smycken i, så hitta jag två styckna och i den ena ska jag ha mina ringar & i den stora ska jag ha armband och annat :) Måste bara hitta alla mina ringar jag har, ser så lite ut och vet inte vad jag gjort av dom?! :o Men gillar min lilla gulliga låda jag fick för 10 kr! :D

LOOOVE

Asså jag är nog helt besatt av smycket! :o Jag tycker faktiskt det är jobbigt at tjag slänger ut så mycket pengar på smycken, nagellack, väskor & smink när jag inte har någon inkomst.. Fast jag kände att jag var värd det eftersom jag har inte köpt något till mig själv sen december vilket var två månader sedan jag köpte något till mig själv. Så vad säger ni, var jag värd detta lite? :) Aja, nu ska jag gå och äta frukost. Peace!

DAGENS INKÖP

Fick med mig ganska mycket hem idag när jag var iväg till Skövde med syrran och Joakim, och jag märkte att neonfärger är inne just nu. Väldigt populärt bland smycken & kläder vilket är så SJUKT snyggt tycker jag, och dom sa att det kommer mycket mer kläder med neonfärger & just nu är alla neonfärgade smycken + mycket annat på rea, jag fick med mig en del och jag älskar dom färgerna.. Kolla vad jag fick med mig ↓

GISSA KÄNDIS

Då kör vi på en till sån här, och ni vet hur det går till?! Den som gissar rätt på vem personen är kommer få en länk i min blogg och synas bland mina hundra-tals läsare, så vem tror ni detta är?

STRAX IVÄG

Ska fixa mig lite nu och sen blr det iväg med syrran & Joakim för syrran ska tatuera sig idag! Ska bli spännande att se & jag ska låsa upp min mobil så jag kan börja använda den snart. :) Så det blir nog inga inlägg tills jag kommer hem. Eller kan köra på ett gissa kändis om ni vill?! :) Ja men det gör jag. Så hörs vi senare!

DEN SOM GISSADE RÄTT VAR..

Jaa, kändisen var Zlatan Ibrahimovic och ALLA gissade rätt, kanske var den för enkel? :o Men som sagt den som gissade först som hade rätt var denna tjej ! Grattis till dig :) Nästa gång tror jag att jag kör på lite svårare iaf, eftersom exakt alla visste vem det var & ska kanske länka två styckna om det blir många som har rätt. :) Men men, imorgon kommer det upp en ny kändis där ni har chansen att synas bland mina hundra-tals läsare! :D

LITE OM MIG


UNDERBART

Vårat underbara badkar, tog ett härligt bad förut och kände att jag ville slappna av lite vilket jag behövde.. :) Underbar känsla, dock gillar jag mer att duscha än bada, fast bada är skönt ibland vilket det var idag. :D Men men, vet inte vad som händer ikväll & imorgon och i helgen! :( Hatar att det inte händer något i mit liv..

DUSCHA NU

Nu ska jag gå och duscha, mitt hår är galet äckligt asså. :s Blääää! Sen ska jag fixa mig lite och efter det ska jag städa lite här hemma, samt måla naglarna & sen ska jag underhålla mig med OC & Unga mödrar vilket jag tycker är riktigt intressant. :) Någon mer än jag som kollar på Unga Mödrar? Aja, vi hörs om en stund iaf, ha det bra tills dess. xoxo

GISSA KÄNDIS

Vem är kändisen? Den som gissar rätt får en länk och kommer synas bland mina hundra-tals underbara läsare! Så gissa på nu, vem tror ni att det är? ;) Jag tror denna är ganska enkel faktiskt..

TIPSA MIG

Ge mig tips på bra bloggar, helst såna med rosa och tjejig design & bra uppdatering.. Dom kommer få min uppmärksamhet mest! :) Men länka även eran favorit om det finns någon som har bra blogg som inte är rosa så ger jag det en chans! :) Så tiiiiiipsa mig nu nu nu nu nu.

TO GIRLS

Ville bara säga att anävnda läppstift är så galet snyggt! Nästan alla passar i det, & jag gillar när man har rött eller rosa läppstift, riktigt snyggt är det! Jag själv har inget rosa utan bara rött, men jag ska allt skaffa mig ett rosa läppstift det med. Hur snyggt som helst! Så därför tjejer ska ni använda läppstift oftare speciellt om ni drar på fest eller något! :)

VIKTIGT, LÄS!

Har sett att väldigt många använder sig av mina skyltar utan mitt tillstånd! Problemet är inte att ni använder dom utan att ni inte frågat mig om ni får ta, ibland kanske jag inte vill att ni tar vissa saker och jag ska inte behöva skriva mitt namn på allt, eller? Jag tycker det är jättekul att ni gillar mina skyltar och allt sånt, men FRÅGA mig för guds skull! Jag bits inte, man får bara acceptera ibland ett nej om man får ett! & är det så att ni vill ha skyltar så kan jag kanske göra några åt er, men inte för många och då vill jag att ni ger mig respekt och följer mina regler, vill ni ha något ska ni förtjäna att få det! Right?

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med Emmy, en jätte gullig tjej.. Klicka på bilden för att komma direkt till hennes blogg som ni sedan kan kika på! :)

SÅ GALET SEXIG PÅ NÅGOT SÄTT

Gud asså, jag tycker Sean Banan är så galet snygg & sexig! :o Det är något med honom, hans utseende, hans stil och allt! Mumsssssss, säger jag bara. Hahahah, någon mer än jag som tycker han är galet sexig? :D

DET BLIR BÄTTRE

Är verkligen ledsen att jag haft världens sämsta uppdatering och världens tråkigaste däremot! :( Har haft massor att göra dessa dagar och har heller inte direkt haft någon lust till att blogga. Men det ska förbättras, jag lovar er! Kom gärna med förslag på vad ni vill se i bloggen, ex: skönhets tips, gissa kändis, dagens blogg, eller vad ni vill.. :)

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en grymt fin tjej som driver en jättesnygg blogg! :) Klicka bara på bilden för att komma till hennes blogg! :)


VEM GISSADE RÄTT?

Kändisen var Britney Spears och den som gissade rätt var.... denna tjej! Grattis till dig. :) Tycker ni jag ska köra på fler såna här små tävlingar? :)

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med en grymt snygg tjej som driver en riktigt fin blogg. Har inte läst den så mycket så vet inte riktigt vad den handlar om men gör som jag och kika in och ta reda på vad den handlar om. Snygg är den iaf ! ;) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

TÄVLING

Jag är med och tävlar hos Ida Eriksson om en valfri vara hos Uffes Saket och Ting och jag vill vinna Zumba Fitness på grund av att jag vill gå ner i vikt eftersom jag varit överviktig sedan jag var 11 år och har aldrig lyckats hålla kvar vikten när jag gått ner. & Zumba skulle hjälpa mig extrem mycket eftersom jag har svårt att ta mig till ett gym på grund av att det närmaste är 3 mil och det går sällan bussar från det stället jag bor i, och nu vill man ju inte vara ute och röra på sig, så jag hoppas jag får denna chans av Ida att visa alla att jag KAN gå ner i vikt. Jag håller verkligen tummarna nu för att vinna denna stora chans.. Klicka på bilden för att vara med du också och vinna en valfri vara.

VAD TYCKER NI?

Vad tycker ni om att sminka och fixa små barn så galet mycket som dom gör på minimodeller? Raka benen på en 8-årig? :s Har man ens hår på benen då? Shiiiit! Och i USA där dom tar botox i ansiktet på små barn fyfan säger jag bara, helt galet. Ne jag ger en fet diss till det, visst det är kul att kolla på såna program men jag tycker inte man ska göra det på barn..

GISSA KÄNDIS

Vem är kändisen, den som gissar rätt får en länk! :) Så vem tror ni att det är? :)

NEW PHONE

Jag har fått en ny mobil! :D Hihihi, eller ah fick min systers gamla eftersom hon fick iphone 4 vit som jag ville ha!! :( Orättvist, men jag fick ändå hennes gamla mobil som är grymt bra och den är inte så jättegammal och hoppas den håller för mig, dock måste jag bara låsa upp den för den är låst till bara 3 operatörer och jag har tele2. :) Ska fixa det så fort som möjligt!

FÖRLÅT

Förlåt för dålig uppdatering idag, har verklige inte haft tid har varit med familjen en hel del sedan var jag med Sarahy och har inte ens tänkt på bloggen men ändå stannar ni kvar underbara läsare! Ni är bäst utan tvekan kan jag lova er! & imorgon blir det bättre bloggning jag lovar.. Men nu ska jag sova så vi hörs i morgon, xoxo

EXTRA BLOGG

Har gjort en extra blogg där jag kommer visa upp mina bloggdesigner jag gör.. Har gjort ett inlägg redan med dom designerna jag gjort, eller ah headers ska jag väl säga.. Klicka på bilden för att se alla mina headers, & checka in min design på bloggen är supernöjd! :D

MYSKVÄLL

Ikväll ska jag ha TaHandOmMigSjälv-kväll vilket jag verkligen behöver, ska duscha sen ska jag raka benen, ta på ansiktsmask, noppa ögonbrynen och bara mysa med mig själv.. Alla tjejer behöver en sånhär kväll eftersom tjejer gillar ju att pyssla om sig själva och då tycker jag söndagar passar bäst eftersom det är då man typ aldrig har något att göra. :)

DAGENS BLOGG VINNARE

VINNARE 1
Vinnare 2
Vinnare 3
Detta var dagens blogg vinnare, men va inte ledsna det kommer en ny chans under dagen eller imorgon jag får se. :) Grattis till er som vann iaf! Tycker ni var värdiga vinnare, puss ! :love:

DETTA ÄR MITT RUM

Tror folk missuppfattade inlägget där jag la upp på ett rum, om ni hade läst texten så hade ni sett att det är min systers rum och nu fick jag en kommentar på att visa bild på mitt rum & detta är mitt rum, orkade inte ta massa bilder så tog en bild från dörrens vinkel..

TATUERING

Jag ska tatuera mig igen, och det blir nog inom kort och då ska jag tatuera in dessa namn och ett litet hjärta som står för min pappa, mamma & min syster & det ska jag ha på sidan av armen.. På lilfingrets sida om ni förstår? :) Fy tusan vad taggad jag är men ändå inte eftersom jag tycker det gör så galet ont.. Men jag klarar av att bita i hop i några minuter :D Vad tycker ni? :)

OJDÅ, EN TILL..

Gjorde nyss en till header till en tjej/kvinna som har lyckats gå ner nästan 30 kilo vilket är galet bra! Där har jag verkligen en förebild när det gäller att gå ner i vikt.. Bara att tänka på henne och hur bra hon lyckades och att jag också ska lyckas så kommer det nog gå! Men men, nu ska jag sova så vi hörs i morgon. Love!

FÖRE/EFTER BILDER

Lite före & efter bilder efter jag var så duktig och städade min systers rum eftersom hon och hennes kille är och firar denna helg som ett års dag för dom.. Gulligt ju! Jag hoppas dom blir glada när dom kommer hem och ser att det är rent och fint! :D

NY HEADER

Har precis gjort en header till min kusin, jag hoppas hon är nöjd.. :) Jag tycker den blev snygg faktiskt, vad tycker ni? :) UPDATE: Gjorde en till header till en jättesöt tjej, min kusins kompis så jag tycker båda va fina.. Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar :)

SKÖNHETS TIPS


STÄDA STÄDA STÄDA

Håller på och städar förfullt här hemma, är så trött och ont i ryggen så är inte alls peppad för detta plus min mamma gapar som en jävla åsna så sjukt irriterande.. Vill bara flytta hemifrån så jag inte behöver göra så här mycket varje dag eftersom det är dom som stökar ner mest.. Grisar är ordet som passar dom :) Men vi hörs sen när jag är klar. Glöm inte Dagens Blogg i inlägget under detta.. :)

DAGENS BLOGG

Andra kommentarer skrivs i inlägget under, tack på förhand!  :)

2 GGR I VECKAN

Har precis tvättat mina sminkborstar dom var hur skitiga som helst. Visste ni att man ska göra det 2 ggr i veckan egentligen? Men jag tror ingen orkar det helt ärligt, fast nu tog jag tag i skiten och tvättade som fan så nu är dom riktigt rena. Kolla vilken skillnad, & kolla vad skit det rinner ur min rosa borste, knas!

GODMORGON

Godmorgon alla kära läsaree, vaknde precis och ligger kvar i sängen och spelar lite castleville eftersom jag vägrar gå ner till mina föräldrar på grund av att det är bråk så helst vill jag ligga kvar här. Men snart kommer dom upp och säger att jag måste komma ner, usch vill verkligen flytta hemifrån! Aja, jag får se hur mycket det blir av bloggningen idag, men jag ska försöka! Hörs sen..

VINNAREN AV MIN MINITÄVLING

Ingen av er gissade exakt rätt av summan jasg hade, men den som kom närmast var en jätte söt tjej.. Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.. Tänker inte skriva summan för då förstår nog folk vem vinnaren är och då kommer dom inte kolla in personens blogg, så man får klicka på länken för att se vem vinnaren är. ;) Grattis till dig!

STÖRSTA ÖNSKAN

Som sagt så har jag önskat mig en iphone 4 vit väldigt längt och vill fortfarande ha en! Det är verkligen min största önskan att få just nu.. Helt sjukt vad jag vill ha en, och jag hoppas jag får pengar snart så jag kan köpa en själv eftersom jag lär aldrig få den av min föräldrar. & tro inte att dom är snåla bara för dom inte ger mig en iphone, men som sagt dom kostar en hel del och man kan inte alltid få allt men vill ha. Ibland måste man skaffa det själv!

VAD TROR NI?

Undra hur mycket mynt jag har här, den som gissar rätt eller den som kommer närmast den summan jag har i den väskan får en länkning i bloggen. Så vad tror ni, hur mycket pengar tror ni det är? Mycket? Lite? Ja, det är bara att gissa.. ;)

MIN LUNCH

Detta blev min lunch idag, en flaska mineralvatten & en naturdiet's choklad. Detta tog jag ca 1 timme efter jag hade tränat, jag vill ju inte gå och vräka i mig mat som fan efter jag tränat.. Men kände att jag kunde ta något som är gott och nyttigt! :D Ni borde prova :)

DAGS ATT TRÄNA

Ska träna nu på min crosstrainer eftersom jag inte har något annat att göra och eftesom jag vill gå ner i vikt! Så ska ta på mig massa kläder, tjocka kläder och köra stenhårt! Ska svettas så mycket som möjligt eftersom det är då man bränner fett & kalorier. Önska mitt liv va mer spännande..

3 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

♣ Jag biter på naglarna.. Äckligt jag vet! Men försöker sluta faktiskt, finns perioder då jag lyckats sen börjar jag bita igen. :(
♣ Jag började noppa mina ögonbryn när jag gick i 9:an.
♣ När jag gick i 7:an lyssnade jag på hårdrock och liknande musik, och usch säger jag bara! :s

OM NI VILL SÅKLART

Om ni vill så skulle jag bli superglad fall ni vill gilla min blogg på facebook.. :) Men det är ju såklart upp till er, jag älskar er ändå eftersom ni besöker min blogg så mycket. Utan er hade jag inte velat blogga så mycket, och lagt ner så mycket tid på att verkligen försöka göra mina inlägg så roliga som möjligt att läsa. Tack underbara ni! Ni är verkligen bäst, jag menar det! Klicka bara på bilden för att komma till min fanpage sida! :)

PINK IS MY WORLD

Som ni alla säkert vet eller märkt så är jag ju galen i rosa och enligt mig så finns det ingen snyggare färg.. Vill till och med måla mitt rum i rosa! Många av mina prylar är rosa, exempelvis hårprodukter, och såna liknande grejer. :D Vilken är eran favorit färg?

NICKI MINAJ

Måste verkligen säga att Nicki Minaj är en stor förebild för mig! Så grymt skön stil, hon är en levande barbie asså.. Hahah, så galet härlig och har grymma låtar dessutom är hon tvärsnygg!

DISSAR

Finns två saker som jag måste dissa just nu, som verkligen irriterar mig så grovt mycket! Jag ska förklara varför.
» Dennis M: står som sagt på min lista & det är på grund av hur mycket han provocerar på sin blogg, han har blivit så sjukt elak! Han har gått över gränsen genom att kränka folk och hänga upp dom på sin blogg när han vet att han har en så stor blogg och han vet att folk läser den och därför hänger han ut folk som exempelvis blondinbella när han skrev att hon var tjock.. Asså vad är poängen? :s Mår han bättre av det själv?! Eyuu, jag gillar han inte längre
» Snö: Har blivit galet trött på snön och denna kyla.. Det är ju så galet kallt ute, man vill ju fan inte ens gå ut utanför dörren.. Vill att snön försvinner och aldrig mer kommer tillbaka helt ärligt! Jag vill ha sommar året om, värme fyfan vad underbar.

FAVORITER

Dessa tre parfymer är mina absoluta favoriter, Beyoncé Heat, Viva La Juicy och den i hjärtformad flaska vet inte riktigt vad den heter. Men dessa luktar underbart gott så dom tipsar jag er verkligen om! :D

HOTTIE

Vår snygga pärla, älskar färgen på bilen fast dock ska vi försöka sälja den.. :( Vill inte, jag vill ha den, men har inte ens körkort och tror inte den skulle passa mig eftersom den går så jävla fort.. Hahah! Men snygg eller hur?! :D

DESIGN TIPS

• Hur får man skugga bakom inläggen och menyn? Då kopierar ni detta:
-moz-box-shadow:0px 0px 25px #000000;
box-shadow: 0px 0px 25px #000000;
• Sedan går ni in i stilmallar och klistrar in vart jag har markerat på bilden. Spara och sedan brukar man oftast få uppdatera sin blogg för att det ska synas. Side står för menyn och Content är för inläggen!
Om ni inte förstår kan ni kontakta mig så förklarar jag bättre! :) Vill ni ha fler såna här tips med bloggen och liknande grejer?
-moz-box-shadow:0px 0px 25px #000000;
box-shadow: 0px 0px 2

GODMORGON

Vaknade för en stund sedan och har hunnit äta frukost som va lite choklad puffar, snart ska jag ta på mig och fixa lite i rummet sen ska jag nog ut och gå en liten sväng. Efter det får jag se vad som händer, har ingen aning.. Kom gärna med förslag vad ni söta läsare vill se om i min blogg! :)

LOVE

Fasen vad jag älskar er, ni är så galet underbara som besöker min blogg & som kommenterar så mycket. Jag älskar verkligen att blogga när jag ser att det kommer fler och fler läsare.. :) Ni gör mig superglad, tro mig! Utan er hade jag nog inte tyckte det vore lika kul att blogga. Kramiiiis :love:

SVAR PÅ TAL


GO AND SLEEP MAYBE?

Är sjukt trött och har varit det hela dagen, så funderar faktiskt på att gå och lägga om om jag ska vara ärlig. Dock är kl bara 19.42 när jag skriver detta, men skitsamma. Jag ska nog gå och lägga mig så får jag se om jag somnar eller inte! :)

DAGENS BLOGG VINNARE

Jag tyckte det var svårt att välja en vinnare så jag valde faktiskt fyra styckna! :D Men imorgon kommer det en ny chans där man kan delta i dagens blogg och ta del av mina hundratals läsare! :D Grattis till er som vann!
VINNARE 1
Vinnare 2
Vinnare 3
Vinnare 4

DUKTIG JAG ÄR

Mamma bad mig fixa köket lite och det gjorde jag. Jag känner mig duktig! :D Fast idag har jag varit sjukt trött så har inte orkat göra något verkligen :o Men här får ni före och efterbilder! :)

ÄNTLIGEN

Yes ! Äntligen ska jag göra nagelförlägning igen, nu på måndag. :) Är så sjukt glad, bill ha som jag hade en annan gång, bilden längst ner till höger som är min egna bild. Dom andra två bilderna tog jag från google som jag tyckte va sjukt snygga, men jag får se hur jag vill ha. Kanske tar helt vanliga, vem vet och det kostar ju bara 150 kr vilket är sjukt billigt! :D HAPPYFACE! Glöm inte dagens blogg som jag utser ikväll, klicka HÄR för att komma dit.

DAGENS BLOGG

Andra kommentarer skrivs i inlägget under, tack på förhand! :)

RSS 2.0
Heart Chat Bubble