LYX VS BUDGET

Ja ni.. Här har vi en riktigt dyr ring och en liknande som är så sjukt mycket billigare.. Men jag tycker den dyra är så grovt mycket snyggare även om jag inte hade velat betala så mycket pengar för en ring, så därför väljer jag den billiga just på grund av priset! Vad tycker ni? Är det värt så mycket pengar för en ring?

IF YOU WANT GUYS!


LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en söt tjej som driver en bra blogg med bra uppdatering.. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. Den är läsvärd! ;) Trust me.

SVAR PÅ TAL

Nu är vi här igen bland dessa omogna anonyma jävlar.. Jag har absolut inte sagt att jag ogillar denna bild, utan att jag skelar väldigt mycket på den! Men om du vill veta så ÄLSKAR jag denna bild, ;) Få in den i ditt patetiska huvudet.. & varför är du så feg och inte vågar säga vem du är? Aja, nu vet du iaf.. ÄLSKAR BILDEN, MMMMH :love:

GRATTIS

Ramy, du får kontakta mig och skicka länk på iphone skalet du vill ha. Gör du inte det inom en vecka utser jag en ny vinnare. Grattis! Men va inte ledsna jag kör en ny tävling under veckan som är ännu bättre. Håll utkik! ;)

SKÖNHETS TIPS


LYX VS BUDGET

Denna gång tycker jag dom dyrare var mycket snyggare! Inte för jag använder klackskor men dom va ändå snyggare.. Eller vad tycker ni? Lyx VS Budget? :)

I'M READY BITCHES.

Guuuuuud, vad jag skelar på denna bild.. ↓ Ser ni det?! :o
Nu har jag fixat mig, ska dock bara byte om så jag inte går i min Mickey Mouse tröja, hahah ! Ska även plocka upp i rummet det jag stökat ner sen gå och äta lite mat innan jag åker iväg. Måste också gå förbi affären innan jag drar till bussen. :) xoxo

JUST NU

Nu ska jag pack lite i min lilla väska där jag ska ha med mig min lilla plånbok, nycklar, vantar, busskort, hörlurar, tamponger, tändare, penna och sist men inte minst min lilla handkräm med lukt av coccos eller hur det stavas. :) Ska även fixa mig lite men först måste jag iväg och lämna mamma hennes ciggaretter på jobbet.. Kommer köra med två tidsinställda inlägg idag så jag får upp bloggningen. :) Hoppas det går bra för er!

GNIGHT LOVERS & HATERS

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, borsta tänderna & sätta upp håret i en fläta och lägga mig och kolla på film och mysa tills jag somnar. I morgon bär det av till en kompis där jag ska vara under dagen så det kommer inte vara så mycket bloggning då, men det tar jag igen på kvällen. :) Jag säger iaf gott natt nu så hörs vi imorgon bebisar!

LYX VS BUDGET

Kör på en Lyx VS Budget för jag vet inte vad jag ska blogga om.. Då kör jag skor denna gång, & jag måste faktiskt säga att jag personligen tycker dom billigar var mycket snyggare & inte för att dom var billigare utan tycker bara dom va snyggare faktiskt. :) Vilka skulle ni välja?

TRÄNINGS DAGS

Dags att börja träna nu, så jag kommer igång nån gång! :) Får se hur länge jag ska träna har faktiskt ingen aning, men jag hör av mig när jag är klar iaf.. & under tiden jag tränar ska en kompis fixa en sak med min blogg om hon kan, jag hoppas det iaf! :) Hörs snart..

GILLAR DEN SKARPT

Tänkte tiosa er om min kamera jag använder. Den är riktigt bra & är lika liten som en digitalkamera men har funktioner som en systemkamera.. Plus jag kan även ta kort i 3D format, men dock syns det bara på 3D skärmar men det är ju ändå coolt ;) rigth?

YOU TURN MY WORLD UP SIDE DOWN

Jag kommer aldrig släppa taget, kommer aldrig låta någon trycka ner mig! Jag har blivit så jävla självsäker tack vare dig & jag vet inte hur jag ska tacka dig bebbe.. Du om någon har har gett mig så fina ord, sagt så sjukt underbara saker till mig som tar mig upp till toppen. Nobody knows! Men vi har haft det galet bra och jag vet att det är tack vare dig som jag mår så bra just nu, speciellt när jag är med dig! My dear :love:

VILL HAAAAAA !

Dennis M är bäst!

MISS IT SOMETIME

Fyfan vad jag minns detta som om det vore igår.. Ibland saknar jag skolan och ibland inte, men jag saknar skolan för att träffa vissa sköna människor som gick i min klass. Man har ju knappt kontakt med någon av dom & man saknar ju alla roliga stunder man haft med dom!

NU SKA JAG SOVA

Nu ska jag sova gott folk, så vi får höras imorgon! :) Sov gott sötnosar & dröm sött.. Kom gärna med förslag på vad ni vill se mer av i bloggen.

DAGS ATT GÅ NER I VIKT!

Från och med imorgon ska jag börja träna/dansa här hemma med hjälp av Billy Blanks & det har tydligen gett stora resultat har jag hört. :) Hoppas bara jag är motiverad till att göra det varje dag eller minst varannan! Ska iaf försöka satsa på detta nu eftersom jag har svårt att ta mig in till gym och liknande. Håll tummarna för mig!

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med två riktigt söta tjejer som driver en riktigt bra blogg ihop! Bra uppdatering, intressanta inlägg som dom snyggar till & har en fin header! :) Klicka på bilden för att komma direkt till deras blogg.

SKA STRAX FÄRGA HÅRET

Ska snart gå och färga mitt hår, men först ska jag fixa en header till Rebecca. :) Sen blir det nog mys & spel med familjen, så det blir en lugn och fin söndag!

PRECIS STÄDAT LITE

Har fixat mitt rum & mitt lilla bord med parfymer, lotion, nagellack och såna grejer. :) Har även varit och handlat med pappa & nu ska jag städa deras rum och sen äta lite mat. :) Ikväll blir det även att färga håret och sedan bara ta det lungt. Hur ser eran kväll ut? :)

AVSLUTAS PÅ TISDAG

Glöm inte tävlingen där du kan vinna ett valfritt iphone skal upp till 500 kr! :) Kul va? Den avslutas på tisdag den 31 Januari så in och delta du med, klicka HÄR för att komma diret till tävlingen.. :) Önskar alla som deltagit ett STORT lycka till & det kommer bli svårt för mig att välja en vinnare för alla ni är värdiga vinnare.. :)

SNO STILEN


RUBRIKER ASSÅ

Nu ska jag fixa lite med bloggen, med stilmallar & kodmallar dock har jag redan börjat lite smått.. Ska se vad jag vill ändra på. :) Fast det är bara såna där smågrejer som rubriker, mer synlig skugga bakom inläggen och liknande grejer! Vill inte ändra min design, den ska vara kvar, men något annat.. Jag får se, :)

HEADER X2

Har precis gjort klart Madickens header & Cecilia's gjorde jag förut idag.. Tycker båda blev fina på sitt sätt & jag är nöjd! Hoppas bara dom två söta tjejerna också är nöjda, men det märkar man ju med tiden. :) Vad tycker ni? Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar :)

FÖRÄLSKAD

Asså jag är verligen förälskad i denna parfym! :o Det går inte att beskriva hur gott den luktar, helt underbar.. Man måste helt enkelt gå in i en affär och lukta på den + att flaskan är ju hur snygg som helst, eller hur?! :) Finns sjukt snygga grejer med Juicy Couture & jag måste säga att det verkligen är ett typiskt tjejmärke som alla tjejer faller för, iaf dom flesta. ;) Mmmmmh, lovely!

TILL DET SOM ÄR VACKERT

Nu ska jag kolla på en film som heter Till det som är vackert. Har inte sett den förut så vet inte om det är bra eller inte, men den verkar vara bra iaf & det är en svensk film. Någon som har sett den som har några åsikter om den? :) Jag skriver senare vad jag tyckte om filmen.
UPDATE: Filmen var bra, men väldigt speciell om jag får säga.. Ger betyg 3 av 5, men den är värd att se om jag ska säga.

NÅGON SOM VILL HA?

Har ett blonderingsspray om någon vill ha? Helt oanvänd, jag köpte 2 styckna för att få ljusare hår men nu ska jag hålla mig till mörkt så om det är någon som vill ha den så ger jag bort den utan tvekan eftersom jag inte har någon användning av den. :)

SNO STILEN

Shorts - H&M ♥ Solglasögon - Rayban ♥ T-shirt - Colorez.se ♥ Skor - Colette.fr ♥

KÖPA NYTT LIV?

Nu ska jag städa lite, och sen ska jag ta på ansiktsmask och efter det får jag se vad som händer. Tror det blir en lugn kväll idag! Det är balkanfest ikväll men har ingen skjuts så då blir det att sitta hemma som vanligt.. Yepp, that's my life.

VILL HA

Oh, ge mig denna tjejs hår! Helt sjukt vad fint.. Färgen, själva håret och allt. Asså fan vad jag vill ha långt hår, tror det är något jag verkligen har kämpat med i 3 år nu. Men det växer ju aldrig jävla skit hår, har slutat platta det men ändå slits det som fan..

AAAAAAAAAAAAAAAH

OMG! Jag fick den parfymen jag önska mig mest av allt av min syster.. Helt sjukt vad glad jag är, asså detta är verkligen rena drömparfymen plus att man får en snygg flaska med. Fyfan vad jag är glad, det går  inte att beskriva i ord vilken lycka jag har nu!

SHIT I LOVE


SNO STILEN

Inlägget är kopierat av http://normas.se så det är inte jag som har gjort bilden..
Skjorta - Hollister ♥ Jeans - Gina Tricot ♥ Väska - Chanel ♥ Soglar ögon - H&M ♥

SMÅ ÄTER DU OFTA?

Små äter du ofta eller kanske är sugen på sötsaker ofta som jag? Ja, då har jag faktiskt ett tips som funkar för mig och väldigt många andra. Ha alltid en flaska med kallt vatten/mineralvatten i närheten av dig.. För när du känner att suget börjar komma så dricker du bara vatten och det går över, och tro mig det funkar! Jag dricker minst en halv liter flaska med vatten. Tänk er att man ska dricka 2 liter per det, vilket är en stor mäng, men OM man kommer upp i den mängden lyckas man ofta hålla sig borta från sötsuget & småätandet.. :) Try it!

TIPS



‎1. Torka håret på rätt sätt

Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4. Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

NYA BLOGG.SE

Vad tycker ni om blogg.se's nya startsida? Jag gillade den andra mycket bättre om jag ska vara ärlig, man va ju så van vid den så nu känns det inte som blogg.se. Det är dock min åsikt! Men andra kanske tycker denna är bättre, I don't know..

FAVORIT

Avundsjuk på syrran som har detta snygga halsband, så hon får medveten om att jag kommer ta de ibland. :) Älskar det, sjukt snyggt.. Synd att det inte finns fler, annars skulle jag också köpa ett. :)

SHOO KATTEN

Sitter och håller på och pillar på en header, sitter bara och gör det för skoj skull. Ska INTE byta min, man måste ju hålla på för att bli bra, har precis börjat på denna vet dock inte vad jag ska ha på den.. Har så dålig fantasi just nu. Men men, man lär sig med tiden, right? ;)

LYX VS BUDGET

Kör på en till lyx vs budget där det handlar om två snygga klockor. & jag måste erkänna att jag tycker den billiga är mycket snyggare än den dyra.. Eller vad tycker ni? Vilken skulle ni köpa om man inte tänker på priset?

JAG KAN INTE LJUGA

Du var luften i mina lungor, pulsen i mitt hjärta, cellerna i min hjärna och färgen i mina ögon. Du va en del av mig, en del av min familj! Jag kan inte låta bli, men jag saknar dig så jävla mycket ! Kan inte låta bli att tänka på dig och allt vi haft, för det vi hade va speciellt och jag vill inte tänka på det som sabbade för oss. Jag önska jag kunde få tillbaka den vänskapen vi hade, dom studnerna då vi satt och snacka massa skit och skrattade, då vi hade tråkig som fan och satt och deppade tillsammans. Varför kan det inte bli så igen? Vi har gått igenom en hel del men du finns fortfarande i mitt hjärta Amanda.. Kollar på våra bilder hela tiden och tänker på varje gång vi umgicks, våra minnen är oslagbara. Jag vill ha dom tillbaka, jag vill ha dig tillbaka ! Jag hoppas du läser detta och vill ta kontakt med mig, jag har försökt få kontakt med dig men du undviker mig och jag vet inte hur jag ska få dig att inse att jag saknar dig och att jag vill få tillbaka allt.

TÄVLING

Glöm inte iphone-skal's tävlingen jag har som pågår fram till den 31 januari. Finns väldigt många snygga skal, så om ni är intresserad är det bara att klicka på länken där det står "iphone-skal's" och följ reglerna. Ni får ju välja en upp till 500 kr :)


SLUTA BLOGGA?

Vet inte vad jag ska blogga om, så kom med tips vad ni vill läsa om.. Känner jag så här länge till att jag inte vet vad jag ska skriva så tror jag nog att jag kommer lägga ner bloggen. Inte kul att skriva onödiga saker eller inte skriva så mycket. Så om det finns något ni vill läsa så skriv det!

SKRÄMMANDE

100 år sedan Titanic sjönk och nu har ännu en bok sjunkit, det är 100 år mellanrum.. Jag tycker det är sjukt skrämmande att en nästan likadan händelse hände igen. Man börjar ju faktiskt fundera på om man vågar åka färja och liknande saker, eftersom man tror dom är säkre, vilket inte stämmer som vi ser.. Vad tänker ni om detta?

RUBRIK?

I deserve you but the question is if I want you.


TIME TO TAKE A

Nu ska jag gå och ta ett bad, sen ska jag ta på ansiktsmask börjar få massa finnar :( Ska noppa ögonbrynen och efter det så ska jag sätta mig och läsa på lite körkortsteori så jag kommer nånstans med mitt körkort. Går ju så fruktansvärt dåligt för mig.. Men men, bara att kämpa, får se vad dagen har att bjuda på idag, men jag bjuder er på en snygg bild!

LYX VS BUDGET

Jag kör igång med en ny kategori som heter LYX VS BUDGET så jag kan bevisa att det dyraste inte alltid är de snyggaste i alla lägen.. Finns ofta billigare saker som är snyggare. Men vad skulle du välja här? I detta fall är ju dom dyra lite snyggare men det finns ett par som är typ 1000 kr billigare och liknar ganska mycket dom dyra. Vilka skulle du välja?

TIPSA MIG OM BRA BLOGGAR

Nu ska jag gå och sova, så vi får höras i morgon babes.. Tipsa mig gärna om bra bloggar, behöver nya! :) Ni kan tipsa någon ni gillar eller eran själv, vilken ni tycker nu är bra! :)

STORT TIPS

Måste verkligen tipsa er om en grej.. Alla som är tuggummi beroende borde bli medlem på DENNA sida! Den är verkligen bra, man får snabbt och enkelt poäng som man sedan byter ut mot något man vill ha i deras butik. Väldigt enkelt faktiskt! :) Jag har fått sjukt mycket poäng på bara någon dag och har redan fått 2 paket tuggummin. :D

HMMM

Käkade mat nyss lite potatisbullar, apelsin, saft & cappuccino samtidigt som jag kollade på O.C, och nu sitter jag och pratar i telefon. Ska strax fixa lite i rummet och sedan får jag se vad dagen har att bjuda på. :) Vad ska ni göra?

?


BLOGKEEN

Om ni vill göra blogkeenbyte, bloglovin' byte eller blogresponsebyte så säg till bara.. Jag gör byten med alla, så fall du/ni är intresserade så släng in en kommentar så fixar vi det.. :)

VIDEO

Svarar på två frågor från frågestunden i ett videoinlägg där jag visar några tips till er. :) Hoppas ni fått svar på allt ni undrar över.

ÄNNU EN HEADER

Har gjort en header till, till en jättesöt tjej och jag hoppas hon blev nöjd. Jag tycker själv den blev enkel och fin. :) Vill ni också ha header? Kontakta mig bara.. xoxo

BEFORE I DIE


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN


1. Vem inspirerar dig?

Jadu.. Ingen aning om jag ska vara ärlig!

2. Varför började du blogga?

Verkade intressant och ville testa nu vill jag inte sluta.

3. Nämn 3 saker du ogillar?

Spindlar, falska människor & fyverkerier.

4. Vad använder du för hår produkter, schampo balsam osv?

Schampo – dove, Balsam – Head and Shoulder & hårprodukterna är Björn Axén, Nivea & Gliss.  (Finns i ett inlägg)

5. Kan du göra en sminkvideo?

Har försökt 100 ggr typ, men funkar aldrig att ladda upp för mig.. Fast kan testa igen!

6. Vem är din idol?

Oj.. Har så många men Akon är en av dom.

7. Vilket land skulle du vilja flytta till?

USA faktiskt.

8. Vad är ditt drömresmål?

New York, Tokyo, Los Angeles & Miami.

9. Vad heter du "alla namn"?

Dajana Ramic, har inga mellan namn eller liknande..

10. Hur hoppas du att ditt liv ser ut om ungefär 10 år?

Vill helst inte tänka på det eftersom det är så långt fram, men jag hoppas jag har ett bra jobb och en familj för då är jag liksom 30 år.

11. Vad är dina absolut största intressen?

Shoppa, umgås med vänner, festa, fotografera & blogga.

12. Hur sminkar du dig?

Kan försöka visa i ett videoinlägg..

13. Vilken linje valde du i gymnasiet?

Handel & administration.

14. Har du några smeknamn?

Jaa, en hel del som exempelvis ”dajjis, dajjan, dajankii, dajancii, dajo, daco” och mycket mer.

15. Vilka serier kollar du på?

O.C, One Tree Hill, Vänner & Beck om nu Beck är en serie..

16. Gillar du att blogga?

Absolut annars hade jag väl inte gjort det?

17. Vad har för för mobil?

Sony Ericsson X8.

18. Favorit färg?

Rosa såklart!

19. Favorit film?

Ingen aning. :o

20. Bästa minne?

Har så många så kan inte välja ett av dom, tyvärr.

21. Gillar du att sjunga?

Ja verkligen, även fast det låter förjävligt.. J

22. Vilken är din favoritaffär?

Gina Tricot & Monki.

23. Är du kär just nu?

No comment..

24. Har du haft något seriöst förhållanden, om du har hur många?

Jaa, två som har varit riktigt seriöst resten har väl varit till och från.

25. Har du bra självförtroende?

Ibland men det är väldigt sällan!

26. Hemma mys eller fest?

Både och.

27. Vad är det du är nöjdast med dig själv?

Mina ögon faktiskt..

28. Vad är du minst nöjd med?

Min kropp, hehe.

29. Får du ha pojkvän?

Absolut, varför skulle jag inte få?

30. Vart ifrån ska han komma i så fall?

Hans bakgrund har ingen betydelse, bara han behandlar mig bra.

31. Vilka är dina bästa vänner/bästa vän?

Damir & Anes. :love:

32. Vad vill du syssla i framtiden?

Människor som har det jobbigt hemma eller problem med något sorts missbruk.

33. Vem är killen du dejtar?

Mr.M – Det är allt ni får veta..

34. Har du några husdjur?

Yes, en liten söt kanin som heter Bruno.

35. Hur kom du på att du gillade att göra blogg headerar och vad använder du för program till det?

Såg andra som var väldigt duktiga och att dom var bra på det så jag ville testa det och nu håller jag på med det har också gjort en hel del även fast jag inte är jättebra på det.

36. Någon/Något du inte kan leva utan?

Min familj & min mobil..

37. Tjänar du pengar på din blogg?

Yes!

38. Vad har du för kamera?

Olympus vet inte vad den heter mer..

39. Om du fick en miljon vad skulle du göra med dom då?

Shoppa som en idiot, skaffa en lägenhet & ge till min familj..

40. Hund eller katt?

Hund.

41. Vad har du för musiksmak?

RnB, hip-hop.. Dansmusik med andra ord.

42. Gillar du någon?

Jaa, lite kanske..

43. Favorit bok?

Pojken som kallades Det.

44. Vilka bloggar följer du?

Veys.blogg.se, Bruudar.blogg.se, Bybecka.blogg.se, Kissies.se & DennisM.se

 


TIME TO

Nu ska jag gå och ta en härlig dusch, eller rättare sagt ska gå och ta ett härligt bad! :) Sen ska jag fixa mig lite och efter det ska jag svara på frågestunden, vet inte om jag tar det via ett videoinlägg eller om jag skriver svaren, jag får se vilket som känns bäst helt enkelt. :)

VINN EN FREEBRA

Jag är med och tävlar om en Freebra hos en jättesöt tjej som heter Matilda och varför jag vill vinna är på grund av att jag velat ha en freebra länge, eftersom dom är väldigt enkla att använda och man slipper tänka på alla band ma har runt om och liknande. Jag vill gärna ha en hudfärgad freebra i storlek 85b, och hoppas på att jag kanske har tur och vinner. Vill du också delta? Klicka på bilden eller på hennes namn för att komma direkt till tävlingen. :) Lycka till!

GLÖM EJ

Glöm inte tävlingen jag har som varar till 31 Januari. Klicka HÄR för att vara med och delta och följ reglerna, det gäller samma för alla! & man ska ha en bra motivering till varför man ska vinna och med det menar jag inte att man ska börja fjäska som fan och tro att man vinner på det sättet.. Jag märker vilka  som överdriver och jag vill att rätt person ska vinna! Vill inte låta elak men det är såna regler som jag måste ha, jag har inte valt det själv förutom att man har större chans om man gillar min blogg på facebook, men det är ju valfritt.. Så nu vet ni lite mer och jag hoppas ni förstår.

WORD


MIN KVÄLL BESTÅR AV..

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Beck och äta lite chilinötter, riktigt gott & mysigt. :) Imorgon ska vi börja göra om våran källare så måste vakna tidigt. :( Fan också! Men men så blir det ibland. Dock saknar jag "Mr.M" väldigt mycket och hoppas på att jag kanske får träffa han i veckan. :)

KAMEROR

Tänkte visa vilka kameror jag haft, många har undrat på grund av mina bilder jag fotografetar.. & ner jag har inte använt systemkamera eller jo på någon enstakad bild men nästan alla bilder är tagna av dessa två som är på bilden tills vintras då fick jag en ny eftersom båda mina på bilden gick sönder för ett tag sedan. Så nästan alla bilder jag laggt upp på bloggen är tagna med mobilen eller med dom två på bilden innan 24 december. Efter julafton är bilderna oftast tagna med min nya kamera olympus eller med mobilen. :)

GRATTIS MAMMA ! <3

Grattis min älskade mamma på din 43 års dag! Hoppas du lever 100 år till frisk och att du mår bra! Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Du är mitt kött & blod så länge jag lever. :) Världens bästa mamma!

PRESENT

Fick två grymt fina halsband av min syster. Hon vet verkligen vad jag gillar & jag får tacka henne jättemycket! :) Men nu ska vi städa våra rum och sedan ska vi iväg till Jockes familj och ha spelkväll & imorgon ska vi fira mamma för hon fyller år. & jag har inte köpt present och det känns sjukt jobbigt. :(

BEAUTY

Har ett grymt fint armband jag fick av mina kusiner från Serbien. Detta är äkta kristaller från swarovski ett riktigt dyrt märkte, så jag vet inte hur jag ska tacka mina kusiner. Grymt fint iaf eller hur?! :D

VILL DU FÅ TUGGUMMI GRATIS?

Jag blev medlem på tuggummin.se idag och har redan fått massa poäng där jag redan kan få gratis tuggummi. Någon mer än jag som älskar tuggummi? Ja, då ska ni göra som jag och trycka HÄR eller på bilden där ni ska samla poäng där ni sedan byter utpoängen och får gratis tuggummi och även godis! :D Skit enkelt att samla poäng och sen har man massor att välja på exempel genom att länka, delta i tävlingar & blogga om det. Enkelt, snabbt & smidigt! PS. Bilden lånade jag av http://bruudar.blogg.se/

TJÄNA PENGAR?

Har fått frågan om jag tjänar pengar på min blogg & ja det gör jag. Det kan även du göra och det spelar ingen roll om man har stor eller liten blogg alla tjänar pengar. Ett väldigt enkelt sätt och finns oilka också, man kan tjäna per klick, per värvning och per såld grej. Så klicka på annonsen för att du också ska tjäna pengar! :) ↓ Men ser du inte annonsen kan du hitta den i menyn och klicka där ! :)
PS. Glöm ej tävlingen, klicka HÄR för att delta.

JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ


DAMN


Oh kolla här, ett rosa gym.. Typ varje tjejs dröm! Fyfan jag skulle gymma varje dag om det fanns ett rosa gym här, så jävla underbar! :) Eller vad säger ni flickor?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


ORKAR EJ BLOGGA

Orkar inte blogga, så säger godnatt & sovgott alla söta läsare, vi hörs i morgon.

FOR HIM

Har fått önskemål om att göra lite inlägg till killar också exempel på vad dom kan ha för kläder och liknande och då kan jag tipsa er om dessa två bilder & är ni sugna på det så finns detta på http://stayhard.se/ :) Hope you will like it.

BOYS BOYS

  • Dom ska vara breda och musklösa i axlarna/ryggen, gillar även när dom har fina armar och händer.
  • Älskar killar med mjukisbyxor, knas jag vet men fett sexigt!
  • Dom ska ha humor & dom ska kunna vara seriösa.
  • Som ringer en innan han ska gå och sova för att höra ens röst & som skickar sms på morgonen när han vaknar bara för att säga "Godmorgon älskling"
  • Utländska killar har ett STORT plus i kanten, men svenska killar går också.
  • Älskar när dom har "blattedialekten"
  • Av någon anledning älskar jag Göteborska killar, don't know why men det är så bara. Dialekten maybe?
  • Dom ska vara gulliga/charmiga.

HEADER

Har precis gjort en header till en jättesöt tjej! Vet dock inte om hon blev nöjd och fall hon ska använda den så det får jag väl se.. Men jag blev nöjd och tycker den blev fin, vad tycker ni? :)

<3


BARA ATT FORTSÄTTA

Måste lära mig ett manus utantill tills imorgon för redan imorgon börjar jag att jobba. Det är riktigt mycket jag måste lära mig men jag hoppas det fastnar snart annars vet jag inte hur jag ska klara mig. Men jag vill verkligen satsa på detta och hjälpa ALLA barn runt om världen OCH i Sverige!

-

Ska strax iväg till tåget som tar mig vidare till jobbet där jag ska på utbildning denna vecka. Hoppas på att det går bra idag. Kan tyvärr inte skriva mer nu eftersom jag måste gå och äta lite och sedan ska jag åka så vi får höras när jag kommer hem!

TIME TO SLEEP

Nu ska jag gå och sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och dra till jobbet. Fan vad vuxen jag känner mig nu när jag skriver att jag ska dra till jobbe.. Aja, so sagt får se när jag är hemma imorgon kanske slänger in några tidsinställda inlägg vem vet, men så ni får ha det så bra tills dess. xoxo

IPHONE 4S

Jag är med och tävlar om en Iphone 4S hos http://caarriinniiee.blogg.se/ och jag vill gärna vinna eftersom jag inte har råd till att köpa en egen. & att vinna en Iphone skulle nog vara min största dröm, så därför deltar jag i ännu en tävling! Vill du också delta, klicka på bilden såk kommer du direkt till tävlingen! :)

WOP WOP

FAN VAD GLAD JAG ÄR! Jag har fått jobbet och börjar redan imorgon, dock är det utbildning imorgon och resten av veckan. Hoppas verkligen på detta och ska satsa.. Många har frågat vad det är för jobb och det är inom rädda barnen där jag ska få folk att bli medlemmar och hjälpa barnen att få det bättre och att dom ska respekteras b.la inom Sverige och runt om i världen. Jag vill hjälpa barn som har det dåligt i Sverige och i andra länder därför jag ska satsa på detta jobb!

JOBBINTERVJU

Vaknade för en stund sedan och har precis duschat, ska fixa mig nu och sedan dra till Skövde där jag ska på jobbintervju :D Fyfan vad härligt måste jag säga, bara hålla tummarna för att man för jobbet, än så länge är jag inte nervös men antar att det kommer. Så vi får höras sen, vet inte när jag är hemma eftersom mötet börjar 11.00 :)

VIDEOINLÄGG


GIVE ME

Hittade ett supersnyggt armband & två snygga ringar som jag vill ha.. Dock vet jag inte om jag ska beställa det eftersom jag inte har några pengar. Så jag kanske ska vänta lite. :( Men fan vad jag vill ha dessa tre smycken! Visst är dom snygga? :)

RÖDA PRICKEN

Koncentrera dig på den röda pricken i några sekunder sen försvinner den blå cirkeln.


KLIPP KLIPP

Idag ska jag iväg och klippa mig, har tid 16.45 och är nervös.. Alltid lika nervös för att klippa mig, hatar det! Men mitt hår slits galet mycket utan att jag ens gör något som sliter på håret. Men men, hoppas det försvinner snart. Så jag kommer nog inte blogga så bra idag, så därför kan ni passa på att ställa frågor i frågestunden? ;)

GLÖM EJ!

Tänkte bara påminna er om TÄVLINGEN och även FRÅGESTUNDEN jag har på bloggen.. Sen kan jag lova er mina kära läsare att när jag avslutat tävlingen om iphone-skalet kommer det komma upp en STOR överraskning till er. & det kan jag verkligen lova er, så därför inte och anmäl er, ju fler som anmäler sig i tävlingar ju fler tävlingar kommer det. Right?! :)

NY HEADER

Har precis gjort en header till Emmie & jag tycker den blev enkel & snygg! :) Hoppas tjejen är nöjd.. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! Vill du också ha en header, kontakta mig då ?!
UPDATE: Gjorde ännu en header, dock vet jag inte om hon blev nöjd och ska använda den men har iaf gjort en sen får vi se om folk är nöjda eller icke. Vad tycker ni? :)

FRÅGESTUND

Kör på en frågestund, så kom igen nu.. Fråga det ni undrar över och jag svarar typ på det mesta kan man säga. :)

SORTERA

Just nu håller jag på och sorterar min garderob, måste se vilka kläder jag ska ha kvar och vad jag ska slänga. Fimms mycket jag inte använder och jag har tvärliten graderob. Önskar jag hade en walk in closet! Ser så snyggt och häftigt ut, och jag ska lova mig själv att jag ska fixa det när jag flyttar hemifrån och har ett jobb. :)

PEACE OUT

Sorry för jag inte bloggat något idag, har verkligen inte orkat.. Har ingen blogglust just nu, kanske för jag inte har någon fantasi för vad jag ska blogga om. Ge mig tiiiiips nån gång! Aja, nu ska jag iaf städa mitt rum så vi hörs senare. Kanske iaf !

NY DESIGNAT

Har gjort en design eller ah en header till Angelica, hoppas hon blev nöjd. För att se hela designen så klickar ni bara på bilden så kommer ni direkt till hennes blogg :)

VILL HA

En sånhär snygg vattenpipa vill jag ha! Fan vad snygg den är, eller vad säger ni? Någon som vet vart man kan hitta en sånhär, eller liknande iaf? :)

HELT PERFEKT

Alena Shishkova, är nog världens vackraste tjej! Hon är helt perfket. Kolla bara på henne, asså fyfan vad fin hon är.. Kan knappt kolla, är så sjukt svartsjuk på hennes utseende!

MASCARA

Har fått en fråga om vilken mascara som jag använder och som jag tycker är bäst. & det finns 3 st, men just nu använder jag loreal.. Jag tycker alla är lika bra! Visar en bild ist för att skriva.

HAHA !


TA ETT BAD

Nu ska jag gå och ta ett bad, lägga mig och slappna av lite. Känner att jag behöver det, sen ska jag fixa mitt rum och efter det ska jag plugga lite körkortsteori. :( Not funny, men man måste ju om man ska ha körkort. :) Men vi hörs om en liten stund!

YES !!

Fick ett samtal nyss får ett av jobben jag hade sökt. Så hon kvinnan pratade med mig lite för att se hur jag verkar vara och ska ringa mig under veckan för jag ska på JOBBINTERVJU ! Fan vad glad jag blev, ska dock till dagiset också men idag tror jag att jag skippar det eftersom det är värsta rengovädret. :o Not good, not! xoxo Glöm inte tävlingen, klicka HÄR !

JAAA!

Har fått frågan många gånger om jag gör bloglovin' byte, och JA det gör jag.. Det är bara att kontakta mig om ni vill göra det så fixar vi det. Oftast begär jag att den som frågar om byte, att den lägger till mig först och sen säger till mig så lägger jag till personen direkt efter.

GIVE ME MORE

Någon mer än jag som mår bra när man ser sånt här? Eller smink, smycken, väskor & skor? Tror det är alla tjejers paradis, iaf för mig.. Har hur mycket nagellack som helst, detta är inte allt om jag ska vara ärlig. Så här om inte mer ser du ut hos tjejer, plus allt smink och alla hårprodukter vi har. Vi tjejer älskar att pyssla med oss själv, eller vad säger ni? ;) Glöm inte av tävlingen där man kan vinna valfritt iphone skal, klicka HÄR!

MONEY MONEY




Tänker fortsätta att tipsa er om ADsettings eftersom alla vill ju tjäna pengar men oftast handlar det ju om att man ska ha mycket läsare. Men det behöver man INTE ha här. Alla tjänar lika mycket genom att annonsera ADsettings.. Jag tipsade detta för 2 tjejer privat & på bara några få minuter fick jag snabbt och enkelt in 140 kr, hur kul som helst.. Tänk er att man får pengar för att göra sin hobby, bara att blogga och du kan tjäna in tusentals kronor.. Är det inte värt ett försök? Bara att klicka på annonsen här ovanför så kommer du direkt till deras hemsida där du kan bli medlem. Om du inte ser annonsen så finns den i min meny så är det bara att klicka där ! :)

TIME FOR FOOD

Nu ska jag laga lite mat så det finns när mina familj kommer hem från jobbet. Tänkte göra lite wook, med nudlar & kycklingfilé.. Det är nog en favorit hos oss! :) BTW, glöm inte tävlingen i inlägget under! ↓

TÄVLING

Kör på en tävling i sammarbete med bloggtävlingar & iphoneskal där man kan vinna ett valfritt iphone-skal för MAX 500 kr. För att vara med och delta i tävlingen:
REGLER.

  • Kommentera "jag är med"
  • Gå in på www.iphoneskal.se och välj ut ett skal för MAX 500 kr. (måste finnas i lagret)
  • Skriv om tävlingen i din blogg & varför just DU vill vinna skalet. & sedan länka mig och visa inlägget!
  • I inlägget där du skriver om tävlingen MÅSTE du länka med www.iphoneskal.se annars är inte inlägget godkänt.
FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA:
  • Gilla min fanpage-sida HÄR
OBS! Har du ingen blogg? Då får du skriva om tävlingen på facebook och länka mig!
Tävlingen avslutas 31/1

VINN EN IPHONE

Jag är med och tävlar om en Iphon 4 hos Louise Konga. En stor chans för mig nu eftersom jag verkligen önskar mig och har inte råd att köpa en själv eftersom jag tog studenten i somras och har inte fixa jobb än vilket innebär att jag är arbetslös och därför deltar jag i denna tävlig med hopp om att jag kanske har turen att vinna.. Har deltagit i 5 iphone tävlingar men ännu inte vunnit något. :( Så håller tummarna denna gång! Vill du också delta? Klicka på bilden så kommer du direkt till tävlingen & följ reglerna. Lycka till!

JUST NU..

Just nu håller jag på och laddar ner massa Beck filmer älskar verkligen det.. Tror det är de bästa svenska filerna/serien eller vad man nu ska kalla det. Absolut min största favorit! Vilken är eran?

SKÖNHETS TIPS

Dessa 4 produkter är väldigt bra för dom som plattar håret, speciellt Nivea & Björn Axén. Det är mycket bra produkter som reparerar håret och som gör så det inte slits så mycket när du plattar håret.. Jag rekomenderar först och främst Björn Axén eftersom den har gett mig mest resultat!

TIPS

Tänkte ge ett tips på gott men bra godis som är sockerfritt. :) En liten påse med några små men goda godisar.. Tycker absolut ni ska testa viktväktarnas godis. :)

PICS

Tog lite bilder förut på en grymt fin blomma, älskar verkligen att ta kort och funder starkt på att gå ut och ta kort på lite olika saker, eller vad tycker ni? :)

DUSCHA

Ska gå och duscha och sedan fixa mig lite, får se hur dagen blir om jag ska iväg och träna zymba med Ida. Hoppas på det iaf och även köpa gymkort för att komma igång med min viktnedgång. :) Men vi hörs lite senare..

BRA LÅT!

Tryck på bilden och ni kommer komma till en sjukt bra låt.. Om ni vill kan jag tipsa er såhär med bra låtar och olika sorters låtar, party låtar, lugna låtar & liknande om ni vill såklart. :)

GOOD SHIT

Tänker fortsätta att tipsa er om ADsettings eftersom alla vill ju tjäna pengar men oftast handlar det ju om att man ska ha mycket läsare. Men det behöver man INTE ha här. Alla tjänar lika mycket genom att annonsera ADsettings.. Jag tipsade detta för 2 tjejer privat & på bara några få minuter fick jag snabbt och enkelt in 140 kr, hur kul som helst.. Tänk er att man får pengar för att göra sin hobby, bara att blogga och du kan tjäna in tusentals kronor.. Är det inte värt ett försök? Bara att klicka på annonsen här ovanför så kommer du direkt till deras hemsida där du kan bli medlem. Om du inte ser annonsen så finns den i min meny så är det bara att klicka där ! :)

FAIL

Svårt att spela när ingen av oss kan. båda två har dåliga bokstäver.. Hahah, men jag tänker fan INTE ge upp, har liksom 60 poäng med ett ord.. :D

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en jättejätte söt & fin tjej, så för att komma till hennes gulliga blogg så klickar ni bara på bilden här ovanför. :)

LIKE?

Alla som gillar min blogg på facebook får välja mellan en länkning i min blogg eller en header. :) Så för att komma till min gillasida så klickar ni bara på bilden. :)

-

-

APPAR/SPEL

Fick en kommentar om att jag skulle tipsa bra & roliga appar/spel till android så tänkte visa 6 st nu så tar jag fler en annan gång. Jag har massa olika appar på min telefon men vill ändå ha fler så om ni själva vet någon bra/rolig så skriv gärna en kommentar på vad den heter. :)

BIG LOVE

Som många av er vet så är jag helt besatt av smycken & väskor så tänkte visa lite av dom smycken jag har.. På bilden är det bara ringar & armband, har lite mer dock och plus massa halsband men jag orka inte ha med allt. ;) Älskar värkligen smycken, det är så snyggt & jag vill bara ha mer och mer, man blir beroende av det.. Galet!

SKÖNHETS TIPS


TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG!

TRYCK HÄR ↓ FÖR ATT TJÄNA PENGAR DU MED

ADsettings.com är det enklaste sättet att tjäna pengar på din blogg! Väldigt många bloggare tjänar pengar via ADsettings. Det är superenkelt att tjäna pengar på sidan. [Jag tror att de flesta tror att det är ett skämt, det trodde även jag från början] Jag fick en kommentar där en tjej tipsade om ADsettings och jag tänkte att det bara var ett skämt då hon skrev att hon tjänat 1000 kronor på en dag! Så jag registrerade mig inte, men nu har flera stycken tipsat mig, så jag registrerade mig! Och jag lovar, det är inget skämt! Helt sjukt, jag vet?! Men hur awesome? Du tjänar pengar via att visa annonser på din blogg eller skriva ett inlägg om ADsettings, som jag gör just nu! DET ÄR HELT GRATIS! Om du inte ser annonsen så finns den i min meny så är det bara att klicka där ! ;)

DAGENS BLOGG


BORING

Nu ska jag stryka lite kläder.. Fyfan vad tråkigt måste jag säga! :( Hatar att göra det, men alla balkan folk är typ skitnoga med at stryka kläder så det skulle inte ens förvåna mig fall dom börja stryka underkläder också, haha ! Skoja nu.. :) Vad vill ni läsa om i bloggen?

DISS

Alla som använder ricinolja ska sluta DIREKT! Eftersom man kan få mjäll, eksem & finnar i hårbotten och jag tror inte det är värt det.. Jag märkte att jag fick mjäll redan efter första användningen fast dock trodde jag inte det var på grund av det, men sen läste jag och fick höra att det är sant så jag har slutat.. Tur att jag bara använt det två gånger.

-


AAAW

Kolla vilken fin tavla, är helt kär! & denna ska jag få av min bästa killkompis så sjukt gulligt.. Han skulle slänga den eller något vet inte vad det va eller om den inte fick plats så han fråga mig om jag ville ha den & absolut den är sjukt fin. :)

BROKEN

ÅH! :( En av mina favoritringar jag har som jag fick förra veckan gick sönder precis och jag är skitsur/ledsen. :( Dock ska det väl gå att fixa den genom att lima tillbaka stenen men ändå, man blir ju inte glad av att något går sönder för då vet man ju att det inte håller så mycket bättre sen. Men men, hoppas den håller längre än en vecka nästa gång.

EN LITEN PRESENT

Fick en liten present av mamma, en jättefin ring som är äkta silver. NU har jag 3 st ringar som jag alltid har på mig som jag aldrig tar av, en fick jag när jag fyllde 17 år med äkta diamanter, den andra fick jag när jag fyllde 18 och nu fick jag en till. Tack!

VISAR LITE

Tänkte visa några teckensnitt jag laddat ner till photoshop som jag tänkt att ta och använda till skyltar och liknande grejer har dock laddat ner hur många som helst. Tror det var cirka 36 styckna olika, riktigt kul att komma igång nu som fan med photoshop. Ska verkligen satsa på headers! :D Vilken tycker ni är snyggast?

DOWNLOAD

Håller på och laddar ner massa penslar och teckensnitt till photoshop, så jag har snygga texter.. Om ni har tips på någon snygg teckensnitt så kan ni skriva vad den heter. :)

MEMORIES ALWAYS STAY


LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med sötaste Frida, hon har en riktigt intressant blogg, så klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

BAKTIME

Just nu håller jag på och bakar lite, är själv hemma så hade inget annat för mig så då valde jag att göra en god liten smarrig kladdkaka! Tror kladdkaka är en favorit bland alla mer eller mindre. Vilken är eran favorit bakelse? Jag gillar även dom där macaronis eller hur dom stavas, ni vet nog vilka jag menar. :)

?!

Vet faktiskt inte vad jag ska blogga om, har så dålig fantasi så det skriker om det. Känns som om bloggen är sjukt tråkig fast jag vill inte att det ska va så.. ;o Usch, hatar såna här dagar då allt känns tråkigt och att man inte har någon fantasi kvar. Vad vill ni att jag ska skriva om?

SKYLTAR

Satt igår och gjorde några skyltar åt Daniella som hon kan använda i sin blogg och jag hoppas hon blev nöjd. Alltid kul att göra folk glada så jag hoppas det dugar iaf. :)

SKÖNHETS TIPS


BRA TIPS

Just nu sitter jag och målar genomskinligt nagellack på mina ringar så dom inte blir "rostiga" så man inte blir grön om fingrarna när man använder oäkta silver/guld.. Dick har dom felsta redan lyckats blir fula som ni ser, men målar på dom ändå så det inte blir värre så jag kan använda dom mycket oftare. Gör det ni också om ni gilalr att använda stora ringar som inte är äkta. :)

SKÖNHETS TIPS


GLÖM INTE!

Glöm inte att du kan tjäna stora pengar på att blogga/visa anonser på din blogg så som jag gör just nu. & detta är inte fake det är på riktigt många stora bloggare tjänar pengar på detta sätt! Vill du också göra det så klicka bara på annonsen och bli medlem så rullar pengarna in som bara den. Mycket enkelt och smidigt

SNYGGT!

Sjukt snygga ögonbrynd eller vad säger ni? Vem skulle inte tacka ja till dessa, jag vill verkligen ha sån form och även så tjocka. Mina är alldeles för smala tycker jag, hatar det.. Mycket snyggare med tjocka och breda. :(

SORRY

Hei, sorry för jag inte bloggat idag men har inte haft tillgång till internet via datorn eftersom mamma stängde av det på grund av att det va ett sånt jävla liv om att jag sitter vid datan 24/7 vilket INTE stämmer.. Men men så är det när familjen har PMS. Så kommer blogga bättre under dagen om dom inte stänger av det igen.

HAHAHA

Folk ville höra hur pappas häst låter som han fick i födelsedagspresent, och här är den.. HAHAHAHA, den är tvärgullig eller vad säger ni? Lägger upp ett klipp sen på min pappa med sin fina hatt på så får ni se att han har både sin häst & sin hatt! :)

ÅÅÅH..

Hittade 2 st snygga sängkläder eller vad man kallar det på Victoria's Secret och vill köpa en av dom, dom va den där helrosa rätt dyr 800 kr, och leopard kosta 250 ca, jag är väldigt sugen på leopar och den rosa men vet ej om det är värt att betala så mycket för sängkläder. Vilken tycker nu? :)

HAHAHA

Hahahahah, kolla vilken söt häst pappa fick när han fyllde 50 år av en kompis till honom. HAHAHAH! Asså jag dog när jag såg denna, för den låter när man skakar den.. & min pappa hade lite hurmor så han tog på sig sin cheriffen hat som han fick för något årsedan av samma person när han fyllde år så sedan satte han sig på hästen och hoppade runt i huset.. Hahahah vi skrattade så vi höll på att dö, försökte film men hade inte mobilen på mig, annars hade ni fått se ni också.

VITARE TÄNDER?


VARFÖR?

Fy vad klackskor är snyggt asså, önska dock jag kunde använda dom men är redan 178 och vill inte bli/se ut längre.. Om jag ändå vore ungefär 170 då jag också kunde använda det, dock ser det väldigt svårt ut att gå i typ 15 cm klack, men det är så sjukt snyggt! Usch vilken besvikelse..

YOU'LL NEVER BE THE SAME

Just nu sitter jag med ansiktsmask på, har en såndär tahandommigsjälvdag som alla eller ah dom flesta tjejerna brukar ha. :) Ska dock tvätta bort det snart och sen ska jag noppa ögonbrynen och fixa mitt hår. Ska dock inte göra så mycket men bara fixa det lite. Bli inte rädda när ne ser bilden bara !

DUSCHA

Vaknade för cirka en timme sen och åt nyss frukost. Alldeles strax ska jag iväg och duscha men först ska jag ta i ricinolja i håret igen och ha det i cirka 30 minuter.. Tycker det är jobbigt att man måste ha i det så länge men vill man ha längre och tjockare hår får man tåla det. :) Men men, vi hörs lite senare. xoxo

HÅRTIPS


VINN EN IPHONE 4S

Jag är med och tävlar om en Iphone 4S hos Dennis M, och min telefon skulle få heta "white sugar" så klicka på bilden eller på hans namn för att delta du med i tävlingen.

SKÖNHETS TIPS

Har börjat med en ny kategori som heter skönhets tips och där jag tänker tipsa om bra saker som smink, olika lotion och liknande grejer, saker som är bra för håret med mera. Sen om det är något ni vill ha tips på så är det bara att kommentera så ska jag säga om jag har svar på det. :)

TRÄNA

Om ni minns så var mitt nyårs löfte att gå ner i vikt, så jag och Ida har bestämt oss att börja träna och dansa zumba några gånger i veckan.. :D Kommer bli riktigt kul, och hoppas på at vi kommer igång snabbt för annars lär vi aldrig komma igång och zumba är något jag velat testa väldigt länge. Någon som har testat och kan skriva några korta ord om det? :)

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med Evelina som driver en jättebra blogg! Hon har varierande inlägg som lockar en ännu mer till bloggen.. Hon är väldigt söt och underbar så klicka på bilden för att komma till hennes blogg. :)

NEVER SAY NEVER

Nu ska jag kolla på filmen Never say Never, har sett den 100 ggr men jag tycker den är så bra och gullig så vill se den igen. Är inget JB fan men filmen är awesome.. Han är så himla gullig och bra person asså. :) Tycker alla borde kolla på den även om ni inte gillar honom.

DON'T FORGET

Glöm inte att ställa frågor i blogresponse om det är något ni undrar över. :) Mycket bättre och smidigare om ni använder er av den, så utnyttja chansen nu. Nu ska jag sova, sleep tight!

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med en superduper söt tjej. Hon har en väldigt gullig blogg som jag tycker ni ska besöka, väldigt enkel och fin och läsvärd. Så kicka in på den genom att klicka på bilden. :)

VAD JAG HAR I MIN VÄSKA

I min väska brukar jag alltid ha min plånbok, minst 1 penna, parfym, dedorant, läppbalsam, tabletter för mensverkm tamponger, hårsnodd, min mobil och även hörlurar som inte kom med på bilden för dom är i min jackficka just nu. :)

SAKNAR

Åh vad jag saknar bosnien! :( Helt sjukt, jag vill bara dit och träffa alla, shoppa & ha så himla mysigt och roligt.. Älskar bosnien så grovt mycket.

TYPISKT..

Så himla typiskt att han ska vara bög.. Han är så sjukt sexig tycker jag, visst man märker väl att han är lite småttbög men ändå, varför ska det vara så snygga bögar ?!

RUBRIK

Vaknade nyss och nu har jag bestämmt mig för att gå och duscha och sedan fixa mig lite. Sminka mig och så bara för skoj skull eftersom jag inte har så mycket annat att göra. Får se vad dagen har att bjuda på! :) Men vi hörs lite senare, xoxo.

MIN MYSHÖRNA

Nu ligger jag i min mysiga lilla hörna och läser tidning, lyssnar musik och kollar facebook. Har släkt ner allt förutom en liten lampa. Riktigt mysigt, fattas dock bara lite sällskap.. Här ska jag tillbringa min tid ett tag, får se vad som händer sen. :)

LÄNKBYTE

Kör länkbyte med en super söt och go' tjej som driver en jättebra blogg. Så för att kicka in på hennes blogg så klickar ni på bilden, och ni kommer fastna för bloggen.. Den är läsvärd!

LIVIN' LA VIDA LOCA

Sitter och lyssna på Ricky Martin och dricker en actimel, yummie. Super gott ju! Får se vad kvällen har att bjuda på, vet iaf att jag ska ta i den där oljan ihåret ikväll. Skulle gjort det igår men det blev aldrig av så gör det förmodligen ikväll. :)

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med söta Astrid. Tycker ni ska klicka er in på hennes blog för det är en av mina favoriter eftersom hon skriver verkligen intressanta saker och varierar sina inlägg. Dessutom är hon hur duktig som helst på desgin/photoshop, hon har hjälpt mig en hel del med min blogg! :love: Klicka på bilden för att komma till sötnosens blogg. :)

TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG!

TRYCK HÄR ↓ FÖR ATT TJÄNA PENGAR DU MED
ADsettings.com är det enklaste sättet att tjäna pengar på din blogg! Väldigt många bloggare tjänar pengar via ADsettings. Det är superenkelt att tjäna pengar på sidan. [Jag tror att de flesta tror att det är ett skämt, det trodde även jag från början] Jag fick en kommentar där en tjej tipsade om ADsettings och jag tänkte att det bara var ett skämt då hon skrev att hon tjänat 1000 kronor på en dag! Så jag registrerade mig inte, men nu har flera stycken tipsat mig, så jag registrerade mig! Och jag lovar, det är inget skämt! Helt sjukt, jag vet?! Men hur awesome? Du tjänar pengar via att visa annonser på din blogg eller skriva ett inlägg om ADsettings, som jag gör just nu! DET ÄR HELT GRATIS!

YUMMIE

Sitter och äter lite av denna goda tårtan som är från Serbien, och fyfasen vad god den är. ;) Allt är bara gjort av choklad, jag är ett chokladfreak.. Något som är bra med denna tårta är att man inte kan äta hur mycket som helst för annars blir den äcklig. Så lagom är bäst!

LADDAT NER..

Har precis laddat ner massa appar till min mobil och en av dom är hemlig som ni inte får se. Tyvärr men det är min lilla hemliga app. ;) Har ni några bra tips för appar som man kan ladda ner till android? Alla från iphone funkar inte till android så då vill jag bara ha tips för android. :)

SKA KÖPA

En sånhär parfym ska jag köpa! Luktar så jävla gott, dock är den ganska dyr men tycker det är värt pengarna om man tänker på vad gott parfymen luktar och sikken snygg flaska man får också. ;) Eller vad tycker ni? En favorit! Bilden är tagen från google.

EN RÄDSLA

Finns en sak jag är rädd för, inte för jag tänker på det så mycket eftersom det är sällan jag är i "närheten" av det eller ser det, en det är fyrverkerier.. Jag tycker det är sjukt vacker att kolla på det,men jag vill inte vara i närheten av det när man ska smälla dom.. Helst ska jag vara en bit ifrån eller innomhus , jag har alltid varit rädd för det vet faktiskt inte varför, kan var på grund av ljudet. Någon mer som känner igen sig?





2011

Det bästa minnena under 2011, även fast det varit ett dåligt år så har jag ändå några få men superbra minnen.. Visar det mesta genom bilder fast ska även förklara i ord. Jag tog studenten, jag träffa en underbar kille, fick 2 underbara vänner som nu är mina BÄSTA vänner, va mycker bra fester/balkan fester, Bruno kom in i mitt liv, Joakim blev en del av familjen, jag va på dom bästa konserterna, jag tatuerade mig, va på bra utflykter med Sarahy, träffade nya människor och hade en roliga stunder med klassen. Detta är en liten del av mitt 2011, har dock hänt mycket mer dåliga saker än bra så därför hoppas jag på att 2012 blir ett mycket bättre år!

NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER

2012-01-01 ! Gott nytt år får jag väl säga.. Jag kan väl ta och berätta att jag ska försöka satsa på bloggen lite mer och skriva lite mer intressanta saker, få fler läsare och sånt. Men innan det så ska jag gå och sova lite först så hörs vi senare..

RSS 2.0
Heart Chat Bubble