HEJDÅ BLOGG.SE

Är trött på allt krångel med blogg.se & därför går jag över till nattstad och bloggar där, http://www.nattstad.se/dajanaramic

DAMN, DET GICK FORT

 
Idag när jag kommer hem från jobbcoachen så ser jag två paket i brevlådan med mitt namn på och visste direkt att det var mina skal :D Jag köpte ett likadant till mig och syster som ska vara vårat "systerskal" hahah töntigt men sant :D Blev riktigt förvånad över hur fort jag fick hem dom, beställde ju dom igår.. Älskar båda skalen, har leopard just nu och den andra som är rosa och vit med lite bubblor på är superfint för det är genomskinligt. LOVE IT!  Leopard kostade 149 kr styck & den andra 39 kr, bra köp ;)
 
 

TIPS?

Skulle gärna vilja ha lite tips på hur jag ska ha min header, tröttnade på min & tycker den var ful.. Vill ha en RIKTIGT snygg men har för dålig fantasi för att komma på något så gjorde en tillfällig.. Blir inte ens sugen på att blogga när hela min blogg ser för jävlig ut.. Så snälla ni, ge mig tips eller om någon vill göra en fin åt mig skulle bli ännu bättre!

MYCKET GLAD TJEJ

Denna underbara parfymen som är min favorit parfym fick jag av min syster igår & jag är super glad :D Klickade även hem 2 skal till mig och ett till henne & nu väntar jag på pappa ska komma och hämta mig sen ska jag och han handla och efter det blir det att börja städa här hemma. :o Cya later, ppppppppps: fan vad blogg.se krångar & är segt :s eller är det bara så hos mig?!

MÅSTE TESTA

Hitta detta på en tjejs blogg & tyckte det var supersnyggt & jag måste verkligen testa detta! Ska bara köpa en såndär svamp så får vi se om det blir lika snyggt i verkligheten som på bilden :D Någon som testat detta?
 

MYSIG DAG

Idag så kom min fina och hämtade mig sen åkte vi till sjön och satt där och hade det supermysigt och snackade om en massa.. Fick veta en hel del om han och det är så underbart att han kan vara så öppen mot mig, helt underbar!! :love: Här får ni en bild från dagen.
 

TÄVLING IGEN

Kör på en tävling i sammarbete med bloggtävlingar & iphoneskal där man kan vinna ett valfritt iphone-skal för MAX 500 kr. För att vara med och delta i tävlingen:
 
REGLER.
  • Kommentera "jag är med"
  • Gå in på www.iphoneskal.se och välj ut ett skal för MAX 500 kr. (måste finnas i lagret).
  • Länka även skalet du vill ha.
 
 
FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA:
  • Skriv om tävlingen i din blogg & varför just DU vill vinna skalet. & sedan länka mig och visa inlägget!
  • I inlägget där du skriver om tävlingen MÅSTE du länka med www.iphoneskal.se annars är inte inlägget godkänt
  • Gilla min fanpage-sida HÄR
  •  
OBS! Har du ingen blogg? Då får du skriva om tävlingen på facebook och länka mig!
Tävlingen avslutas när tillräckligt många är med & den med bäst motivering vinner skalet.

WHY HATE WHEN YOU CAN LOVE


YEEEAY

Imorgon ska jag jobba, ÄNTLIGEN :D Jag och min flicka ska iväg en sväng till stan och gå och kika lite i affärer och kanske ta en fika.. Får se vad vi gör, lär ju bli en glass i hamnen iaf :) Älskar detta jobb det jag själv och min flicka har roligt och att man kan få en att känna sig så mycket bättre :) 

JAG BLIR FUCKED UP

Helt seriöst så börjar jag bli sjuk i huvudet, så fort jag är själv hemma eller när typ pappa inte är i närhetn av mig så händer det saker.. Här om dagen gick min skål sönder bara sådär, sen hörde jag hur datorn slogs på nere i hallen då både jag och pappa var uppe på övervåningen & nu när jag är själv hemma så hör jag världens smäll så springer jag ner och ser en blomkruka nere på golvet som har välts omkull & det finns inte en chans att det glidit ner för mamma var noga med den och satte den stabilt.. Asså vafan är detta?!
 

I WANT YOU!

Just nu känner jag något riktigt starkt för dig, & har på den senaste tid tänk på dig mer än jag kunnat erkänna för mig själv.. Dom orden du sa till mig idag, den värmen du gav mig, allt det där känns så äkta & jag vill bara vara med dig. Jag får hoppas på att det andra tar slut så du kan komma till mig så som vi båda egentligen vill! 
 

SJUKASTE GREJEN

 
Ni ser skålen på bilden?
Jag var med om den sjukaste grejen just nu så jag håller på att dö..
Hade lite saker i den på bordet i mitt rum, så sitter jag och chattar på en kompis på msn, jaaa msn..
Så helt plötsligt hör jag hur det bara smäller till och jag ser skålen i två dela. :s
Asså det var inte mycket grejer i den så den kunde bryta i sär den liksom utan det var små grejer!
Fy tusan vad rädd jag blev & så hör man pappa skrika och frågar vad jag gjorde sönder nu men det var ju inte jag, jag rörde den inte ens. 
WTF?!
 

INTE SOM PLANERAT

Gårdagen blev ej som den var planerad på grund av att det var 18års gräns på hotellet, så vi drog till Veras och där hände det inget typ så vi fick glida runt och tråka och sen gå hem och käka korv med bröd.. Men men, bättre lyckat nästa gång!
 

YEEEEEEEES!

SÅ JÄVLA LYCKLIG!! Jag kom in & blev reserv på två likadana kurser, bara att jag gjorde en tabbe som alltid då jag inte kollar mig för.. Criminology kursen som är i Örebro undervisas på engelska & jag är sämst på engelska, vet ej hur jag ska klara det :| & på den andra är jag ju reserv.. Så jaa du, vet ej hur jag ska göra! Får fundera en stund sen se vad jag gör.

NERVÖS!

Om cirka 30 minuter kommer jag få reda på mitt antagningsbesked gällande högskola om jag kommit in eller inte & jag är så fruktansvärt nervös att jag inte vet vart jag ska ta mig till! Kommer bli så sjukt besviken och arg om jag inte kommer in & kommer jag inte så kommer jag få så sjuk lycka samtidigt som jag kommer ha panik!! :o Känner mig inte redo för högskola men vill komma någonvart med mitt liv.. Oh vad nervös jag är, känns som om jag har lust att skriva av mig i en halvtimme nu tills jag får mitt besked fast det tänker jag inte göra för då lär det bli hur långt inlägg som helst.. Hörs sen!! 

SORRY

Har inte bloggat något idag, men har varit på jobbcoach och har inte haft tid med andra ord. Kom hem för en timme sedan och har hunnit äta och vila lite, tänkte kila till ica en snabbis och köpa något gott men har haft en bra dag med Julia och här får ni två bilder :D
 

SÅ HÄR ÄR DET HOS OSS

Så här ser det ut hos oss & faster när man kommer på besök, då blir det massa småätande & fika man trycker i sig & det bästa utav allt är den trygghet & kärlek vi får & ger till  varann är obeskrivlig. Finns inget bättre kan jag lova er! Den kärlek vi har till varann har ingen annan & så är det!
 

SVAR PÅ TAL

Kan du inte visa hur man gör med den för att få bort smutset? :)
SVAR: absolut, här har du ett videoklipp på hur det funkar! Tyvärr syns den inte när jag laddar upp den men klicka HÄR för att komma tll klippet
 
 
 
 

FÖRSTA DAGEN SOM...

Idag ska jag jobba, och äntligen säger jag asså :D Det är min första dag på jobbet som Kontaktperson & det är inte många som  vet att jag äntligen fått det jobbet & som dom flest vet så är det ett av mina drömyrken. :) Anything is possible! Så nu ska jag pigga upp mig, äta frukost, städa mitt rum & sedan fixa mig lite och hitta på något roligt jag och min person kan göra :D 
 
Jag vill ta studenten igen!

AWESOME

Har fått hem min Cyber Clean som jag kan rengöra tagentbordet med & kan säga att den funkar så J*VLA bra så det inte är sant! Trodde fan inte den skulle få bort allt smuts mellan tagenterna men jorå det gjorde den :o Nu skulle jag tagit före -och efter bild vilket jag missa men nästa gång då ska jag banne mig visa er! Mitt bästa köp på länge!
 

 
 
 

LOVE IT

 
Jag älskar känslan av att bara ens tänka på att jag har en balkong från mitt rum nu! :D Så jävla underbart när det är soligt & fint vänder kan man gå ut och sola där och ingen behöver se dig, sitta där och chilla.. Fattas bara ett litet bord & två stolar som jag kan ta ut där :)

YUMMIE

Käkade precis världens godaste frukost! Vanilj yoghurt & färska jordgubbar & det var så galet gott asså :D
Yummie säger jag bara, någon mer som testa och tycker som jag? :)
 
 

USCH

Godmorgon, vaknade precus och kollar ut & ser världens tråkigaste väder.. :s Igår var det hur skönt som helst & nu regn och massa slisk. Jag hoppas det blir fint till senare! Nu ska jag äta frukost så hörs vi sen :)

FINN ETT FEL

 
Finn ett fel nu & vinnaren får synas bland mina hundratals läsare.. Det är en sak borta från den ena bilden som finns kvar på den andra.. Så kolla noga nu och vem vet, du kanske blir lycklig som får fler läsare till din blogg ;)

NU BÖRJAS DET

Nu börjar den där Riddarveckan som jag avskyr, det enda positiva med det är att det finns mycket folk i Hova för en gång skull.. Men sen är resten tråkigt tycker jag, på grund av att det är EXAKT samma skit varje år då det håller på i 1 vecka. Inte värt det! Kanske för dom som aldrig varit här men, jag har sett det så många gånger så fuck it!
 
Har fått frågan om jag gör designer & ja det gör jag.. Men bara för jag börjat igen vill jag inte bli bombad med kommentarer & mail angående designer utan att ni kan visa lite respekt för mig och inte behöva ha det på en gång. Så jag kan ta min tid jag behöver :)
 

LÄNKBYTE

 
Kör på ett länkbyte med denna fina tjej som driver en superbra blogg som jag tycker ni ska kika in på.
100% läsvärd enligt mig eftersom den har mycket variation på inläggen :)

NY HEADER

Har precis gjort klart min header, hade så tråkigt och kände att jag ville ha en ny header & jag blev rätt nöjd faktiskt :) Ville ha en header som står lite mer för vem jag är & det gjorde inte riktigt den andra :| Vilken tyckte ni var snyggast? 
 

KLICKAT HEM

Nu har jag klickat hem en Cyber Clean som jag kan rengöra min dator med, asså själva tagentbordet.. Det blir ju så äckligt emellan och går ju knappt rengöra, men denna sak ska fixa allt som man inte kommer åt & det kostar bara 49 kr :) Helt klart värt det om det funkar! :)

RIGHT NOW

 
Håller på att laga mat till mig & baba, lite wookgrönsaker med kyckling & nudlar. Yum yum.. Men såklart så brände jag mig som alltid, klant? Yes sir!

FILM

Har precis kollat på en superbra film som heter Cyberbully som verkligen handlar om verkliga livet & jag tycker den är så sevärd! Kolla på den vet jag ! 

SHOWER + LÄNKBYTE

Helt slut i kroppen efter hårda dagar så nu ska jag ta en dusch & sedan bara slänga mig i sängen och slappa till serien Vänner :D & imorgon är det fredag vilket innebär fredagsmys med pappa kanske? :love: 


 
Kör även på ett länkbyte med Madicken, klicka bara på bilden för att komma till hennes blogg!

LOVE IT

You're best! Dock skulle det vara kul med lite kommentarer också, men att ni ens besöker min blogg är guldvärt & ni peppar mig så sjukt mycket till att vilja blogga :love: Kanske ska börja med designer igen, eller vad tycker ni? ;)

NY DESIGNAT

 
Längesen jag gjorde en design faktiskt, & idag gjorde jag klart Julias & måste säga att jag blev nöjd med den :) Hoppas hon också blev det, vill ni se hela designen klicka bara på hennes bild som kommer ni direkt till hennes blogg :) 

GLITTEEEER

 
Har rensat bland mina nagellack & gett massa till syrran & nu har jag precis målat klart mina naglar med denna snygga färg :D Älskar glitternagellack, har tvingat mamma köpa med sig massa till mig så får hoppas på att det blir snygga färger hon haffar med sig :) 
 

HMMM?

Funderar på att färga mitt hår idag, får hoppas på att vi har hårfärg här hemma så jag kan göra det själv :D Annars får jag skita i det, ska färga tillbaka till mörkt som jag hade förut, måste ju bleka skiten för att få ljusbrunt och det kommer fucka hela mitt hår så nej tack! :) 
 

SÄNGEN ÄR MIN BÄSTEVÄN

 
Älskar känslan när man kommer hem och är helt slut i kroppen och bara slänger sig i sängen! Fyfan vad underbart det känns när det är så, eller vad tycker ni? ;) Kom nyss hem från jobbcoachen & lite annat har skett idag som jag inte tänker ta upp här.. Nu ska jag vila sen hjälpa pappa i trädgården och sen är jag ledig :D xoxo
 
 

SKA KÖPA

Nu den 24-25 juli har jag redan planerat mitt nya köp & det är detta underbara skal! Behöver ju trots allt ett nytt och känner att jag vill ha något i min stil som är rosa & leopard :D Fabulous liksom, eller vad säger ni?! Min fina Sarah har ett sånt här så såg det från henne sen hitta jag det på den sidan som jag beställer alla min skal från och va bara tvungen att ha det, har dock inte råd nu men när jag får mina cash då jävlar ska jag klicka hem fler skal fast detta är på topp listan :) Skyddar ju både fram och bak liksom, tvär bra!
 

NU BLIR MAN SERIÖS

 
Har inskaffat mig ett par nya solbrillor som jag fick av syrran, älskade dom så frågade henne om jag kunde få dom & det fick jag :D Sen så köpte Joakim en almanacka till mig som jag kan ha nytta av nu när jag har fått jobb och har massa annat att planera framöver :) Man måste ju bli seriös nån gång & almanacka är tvär bra att använda!  Ska snart gå och lägga mig, imorgon blir det ju att dra på jobbcoach och även kolla med min fina kompis när hon ska komma till mig! :love:

BYTA FÄRG

 
Nu ska jag fixa mina naglar, ska byta färg på dom ;) Som alla vet älskar jag rosa & därför ska jag byta från en annan rosa till en ljusare! Detta nagellack som är på bilden fick jag av min faster, har flera men vet inte vart dom är, min syster har säkert tagit som som allt annat :s
 

GLAD CHEY

Minns ni när jag var på arbetsintervju angående jobb som kontaktperson? Igår fick jag samtalet jag väntat på i år hundrade, så idag ska jag på ännu ett "jobbmöte" eller vad man ska kalla det :) Så jag får hoppas att det verkligen blir mitt jobb nu och framöver för jag brinner verkligen för detta! 
 

LOL

Igår var jag på bio med min kära vän & hennes mamma, vi kollade på filmen LOL. & jag måste säga att den är hur bra som helst, bland dom bästa filmerna jag sätt! :) För er som inte sätt den så rekommenderar jag den starkt & ni som har sätt den vad tycker ni? :)
 

HEMMA IGEN

Nu är jag hemma igen & måste säga att ni är supergulliga som stannat kvar även fast jag varit borta :) Berättar i mitt nästa inlägg om mina dagat i Göteborg nu vill jag bara vila lite! :) :love:

RSS 2.0
Heart Chat Bubble