PRESENTKORT

Fick mitt present kort idag från syrran på nagelförlängning som jag ska göra inom kort :) Då blir det akrylnaglar, dock gillar jag gele bättre eftersom jag alltid haft det, men får väl testa akryl med :) Någon som använt båda och vet vilken som är bäst enligt er? :)

FUCK POLLEN

Fy satan, nu har jag också börjat känna av pollen.. Hade det för två år sedan sist och inget förra året så kom det tillbaka nu. Jag blir täpt i näsan och får svårt att andas och därför måste jag knarka nässpray :( Sjukt jobbigt! Någon mer som är pollenalergiker & hur reagerar ni på det?

NU HAR JAG OCKSÅ SKAFFAT KIK

Lite efter ja, men nu har jag också skaffat kik messenger som dom flesta andra har :) Kände inte att jag behövde det förut, inte nu heller egentligen men man kan ju testa ladda ner det och se hur det funkar för skoj skull! Så ni som vill kan ju bara lägga till mig, dajanaramic heter jag där :)

DAJANA HISSAR

Måste bara hissa LdB produkterna & då menar jag alla! Deo, bodylotion, shower & allt dom har! För det första så luktar det äckligt gott & för det andra håller dom länge och det mjuknar upp huden, tycker dom är mycket bättre än nivea & dove om jag ska vara ärlig.. Dove är också väldigt väldigt bra, men gillar LdB snäppet mer :) Vilken är eran favorit? :)

REDY AND GO

Har precis sminkat mig & nu ska jag ner för att äta frukost och sedan dra vidare till stan.
På torsdag ska jag även sova hos min fina vän Julia :love: så det kommer bli mys.
Har inte hunnit göra tidsinställda inlägg nu, så ni får nöja er med detta tills jag kommer hem! :)
xoxo

INSPIRATION

Kör på en till inspirationsbild som jag gillar att visa upp :)
Har fått mycket inspiration av KEELA också, älskar hennes blogg.
Tycker det är den roligaste & fränaste bloggen faktiskt, härlig fantasi tjejen har :)

SMÅPLANER

Nu ska jag & min söta mamma kolla på glamour & efter det ska jag dammsuga lite och sen ska vi två gå ut och gå en promenad.. Båda vill & behöver gå ner i vikt så nu ska vi försöka göra det ihop, och vi börjar med att gå ut en liten sväng :) Ska bli kul, får hoppas på att det inte börjar regna bara! Så jag bloggar mer sen när jag är klar med mina planer. xoxo

NÄSTA MÅNAD

Nästa månad när jag fått mina pengar ska jag ta hål i öronen, jag har haft det förut men det läkte igen & det är en lång historia som jag inte tänker skriva upp allt här. Så Inom kort kommer även jag ha hål i öronen & kunna använda snygga smycket, kostar ju bara 125 kr att ta här :)

NAGELFÖRLÄNGNING SNART

Jag vet att jag har tjatat länge om att jag ska förlänga naglarna, men har inte råd & så fick jag ett presentkort av syrran på en speciell affär som gör nagelförlängning som jag ska göra nu inom kort, lite innan sommaren. :) Blev super glad då hon sa att hon köpte det för hon vet hur mycket jag tjatat om att förlänga naglarna.. Håller även på och spara ut mina lite så det ser snyggare ut sen när man tar på akrylnaglarna.

SKÖN DUSCH = JAG PIGGNAR TILL

Har precis tagit en skön dusch så jag kan piggna till lite och dra på jobbcoachen vilket är min sista vecka då jag går hela veckan, sen går jag bara på onsdagar tills jag hittar ett jobb.. Rätt segt att tillbringa sin tid där borta nu på sommaren, men men vad gör man inte för jobb liksom? Aja, nu ska jag ta på mig något & fixa mig och även fixa några tidsinställda inlägg som ni kan kika på under tiden jag är borta.

HEMKLICKAT

♥ Har precis klickat hem en super snygg & sommaraktig jumpsuit. :D
Galet söt är det, så jag hoppas jag får hem den fort så jag slipper vänta länge.
Den var ju inte så speciellt dyr heller, eller vad säger ni? Ja jag vet att det finns billigare, men det finns dyrare också ;)

GLÖMDE VISA ER..

Jag glömde visa er mina söta läsare vad jag köpte till min fina syster igår :) En snygg sminkväska som passar henne tycker jag, jag tyckte hon behöve en med tanken på att hennes andra är äcklig nu och trasig.. Så fick en grymt fin av mig & jag hoppas hon är nöjd med den :D Ville köpa en till mig med, men jag har så många så ville inte slänga ut pengar i onödan :)

NU ÄR JAG KLAR!

Nu har jag precis städat klart mitt rum & ÄNTLIGEN säger jag! Skönt att det är överstökat nu, ska ut och sola nu medans jag väntar på att maten blir klar. Har även lite kläder att stryka, men det går väl fort får jag hoppas på.. Vi får höras om en stund, jag är ju iaf inte dålig på att blogga :)


DUKTIGA JAG

Håller på & städar mitt rum nu, stor städning som gäller här.. Har precis tvättat mina fönster så nu är dom fräscha som ni ser. Inte en enda fläck, inte ;) Något jag är duktig på så är det att tvätta fönstren, mycket bättre än dom flesta andra.. Har dock mycket mer att städa nu men datorn låter mig inte städa :o

:love:

Grattis på morsdag min älskade mamma :love: Man borde ge sin mamma kärlek lika mycket varje dag & inte bara på den dagen som är "morsdag". Jag älskar dig lika mycket varje dag & det kommer jag alltid göra.

YEEEEAY

Har precis haft kvällsmys med la familia & vi har kollat på ESC :D Tycker verkligen att rätt låt vann, kunde inte blivit bättre.. Diggade även Rysslands låt med dom där gulliga tanterna, hahahah! :D Skulle vara lite udda om dom vann faktiskt, men Loreen var värd detta :) Då kanske man är i Globen och ser ESC live nästa år?! ;) Vem vet, det vore ju något!

SVAR PÅ TAL DIN IDIOT!

Oh jag orkar inte med negativa människor som spelar dummare än vad dom redan är.. "exakt hur blir du inspirerad av en glass?" Asså lilla hjärtat, men kan bli inspirerad på många olika sätt & i mitt fall blir jag inspirerad av färger väldigt mycket. Så om du inte vet hur jag tycker och tänker behöver du inte bry dig. Läst inte min blogg om du ska vara en sån bitterfitta! Fy vad irriterad jag blir på såna människor :s

NEW IN

Superglad chey här, fick två bar korta leggings av mamma! :D Tycker det är snyggt med turkosa byxor, så dessa ska jag använda en hel det nu ;) Har precis käkat grillad mat, årets första grillning för min del :) Blev lite kött & grönskaker på spets. Mumsss vad gott det var, nu är jag mätt & belåten och ska ut och sola :)

ANG. DESIGNER

Nu är det så att jag har bestämt mig för vad jag ska göra angående designer. Jag ska börja ta betalt dock kommer det inte vara stora summor, 50 kronor för en hel design & 20 kronor för endast headers. Jag tar betalt för att jag vet att många ej kommer fråga om designer då, men det gör jag mest för min egen skull. Tjänar ju inget på att göra gratis designer & att ta betalt är inte så dåligt med tanken på att det inte handlar om stora summor. Ni kommer säkert undra hur man ska ge mig pengarna & har man NORDEA får man föra över till mig den summan & har man en annan bank eller kanske inte har någon alls får man skicka pengarna i ett brev.. Jag gör & ger designerna när jag fått pengarna så ingen lurar mig eller så jag inte gör något i onödan. & nu kommer många få tankar om jag ljuger och ej gör designer och lala, men jag är 100% ärlig och om ni inte tror mig då behöver ni inte komma till mig. Jag gör & ger designer när jag fått pengarna! :)
Här har ni 6 av alla designer jag gjort, har många olika & tänker inte visa upp alla men några av dom finns ju här.

FRIDAY

Det är ju trots allt fredag idag vilket innebär för min del lite snacks & Shan the man Atci :D
En riktig stjärna är det där asså, tror inte någon har bättre humor än han för allt han säger är 99% sant.
Han skapade blattehumorn! ;)

ZELJKO JOKSIMOVIC


VIKTIGT - LÄS !

Asså så här är det, jag gör INGA varken designer eller headers nu. Jag har inte tid och ingen lust heller att sitta och göra i ordning andras bloggar, måste fixa min egna först! Har redan skrivit i ett inlägg tidigare att jag har pause från designer och ändå fortsätter folk maila & skriva kommentarer om att dom vill ha designer.. Jag tycker det är kul att ni frågar, får då betyder det att ni gillar dom jag gjort & det är uppmuntrande :love: men jag orkar verkligen inte hålla på med det nu, hoppas ni förstår sötnosar! :)

PICS BY ME

Tänkte visa 4 bilder jag själv har fotograferat, dock var det ett tag sen jag tog dom och jag har säkert visat dom förut någon förut men tar bild i repris ;) Detta är några av mina favoritbilder jag tagit om jag ska vara ärlig, jag är riktig nöjd med dom faktiskt.. Säg gärna vad ni tycker om dom, alltid kul med andras åsikter :)

WIHO

Nu har jag äntligen köpt det jag har tjatat om hur länge som helst :D Fick ju pengar idag vilket känns skönt, så nu har jag köpt det första.. Men men ska som sagt iväg nu med syrran & hennes kille till Wassbacken & ska även fixa nagelförlängning på mig själv.. Får se hur det blir, men kommer nog upp bild sen om det inte blir allt för jävligt ;)

UTBILDNING

Just nu sitter jag på utbildningen eller vad man ska kalla det, rätt soft vi sitter i ett annat rum inte det vi brukar sitta i & där har vi laptops som jag kommer ha min "egna" hela dagen.. Kommer vara lite mer uppdatering idag än vad det bukar vara då jag är här :)

L´ORÉAL PARIS

Igår när min syster kom hem så kom hon in med denna mascara som är helgrym! Det är den jag använder hela tiden nu & det var så bra eftersom min gamla höll på att ta slut & jag tänkte köpa den nästa månad när jag får pengar, men hon kom med en igår :D Taaaack! Nästa månad ska jag också iväg på äventyr, tänker inte säga än men kul kommer jag ha! :)

GRATTIS SÖTNOS

Va precis på kalas där min lilla pojke fyllde 6 hela år. Åren går galet fort, minns när du föddes & det kändes som det var igår! Små barn växer som ogräs asså, fort som fan.. & det är kul att se dom ändras hela tiden, men ändå är han lika söt :)

RING HIT RING DIT..

Men kommer ingen vart ändå, håller på och söker jobb förfullt men det finns ju typ inget nu. :( Inte inom det området jag vill som mest, men kanske får söka inom sminkbutiker och lite annat. Skulle ju inte vara så tråkigt ;) Nu har jag 2 samtal kvar, sen om det inte blir något så tar jag andra saker som står på min lista..

VILKEN SKA JAG VÄLJA?!

dålig bild jag vet.

Sitter och försöker välja ut vilken ring jag ska använda mig av, men vet inte om jag ska ta guld eller silver?! Galet svårt att ebstämma sig när man ha många.. Men jag funderar faktiskt över den stora guldblå, ugglan eller den stora silversvarta. Ajaa, får ta och ta på mascara medans jag funderar en stund till. ;)

INSPIRATION


SII = MITT ALLT

Vet inte vad jag hade gjort utan min telefon! :o Jag är helt seriöst beroende av den, jag har allt i den.. Mitt allt med andra ord! Kan säga att detta är världens bästa mobil jag någonsin haft, så om ni vill ha en bra telefon så ska ni ta en sånhär som jag har. Ni kommer aldrig vara nöjdare, dessutom är den ju riktigt snygg vilket är ett stort plus ;) Nu är ju min skärm äckligt skitig eftersom jag inte har skydd på skärmen men det ordnar sig snart ;)

KÖPA LÄGENHET!!!

Ligger i sängen och har galet on i huvudet, vet faktiskt inte varför om det är på grund av värmen och att jag druckit för lite vatten eller om det är för jag sovit dåligt inatt. :( Hoppas det går över snart! Men som sagt, jag har en väldigt bra nyhet att berätta för er mina läsare. Pappa & jag ska köpa en lägenhet till mig inom kort, vet inte när men vi ska göra det :D En superfin lägenhet mitt i stan, :D :D Såååååå glad jag är! Så nu ska jag kolla på lite inredning hur jag kan ha det ;) & denna snygging ska jag ha med mig in i lägenheten ↓

LÄGG DAGS

Nu ska jag gå och sova, blir att vakna tidigt imorgon för att dra till utbildningen.. Kommer blir segt känner jag men har bara två hela veckor kvar, sen går jag en gång i veckan :) Fy tusan vad skönt! Godnatt & sovgott älsklingar, tack för ni peppar mig med bloggen :love:
ph: samsung galaxy SII
min älskling ute i gräset idag i det fina vädret.
jag älskar dig!

ETT MÅSTE!

Nästa månad när jag fått mina pengar så ska jag rensa bland mitt smink och slänga sånt jag inte använder & sån som är slut & skaffa mig detta! Fit Me foundation, puder & rouge. Jag ska köpa hela kittet, funderar även på att ta concealern men får se det då.. Har hört att den är skitbra & en sett på en kompis att den verkligen smälter in, och jag har länge funderat på att skaffa mig det sminket men har inte haft cash, så nästa månad blir det iaf av! :) Happy girl..

AWESOME KVÄLL

Måste verkligen säga att det var supertrevlig kväll igår! :D Åkte hem till Julia runt halv nio där hon fixade sig samtidigt som vi hade förkrök, sedan drog vi till krogen där vi mötte upp massa andra sköna människor.. Vi dansade lite, drack en hel del & satt och snackade mycket. Längesen man träffade allt folk! Nu ska jag plocka upp i mitt rum som jag stökat ner och sedan lägga mig ute i solen med Bruno :love:
ph: samsung galaxy SII
Instagram - dajanaramic

FÖLJ MIG

Följ mig gärna på instagram så blir jag superduper glad! :D Jag följer er om ni följer mig, men då måste ni säga till ;) dajanaramic heter jag där som sagt!
xoxo

LETS GET THE PARTY STARTED

Håller på att städa rummet nu & sedan ska jag äta lite smörgåstårta & efter det blir det att fixa sig och tagga för utgång ikväll! :D
Kommer bli superkul tror jag, har iaf ett härligt gäng med mig ut ikväll + att man träffar massa andra där ute också ;)
Dajana taggar till tusen, I will party for you too!

PARTY TONIGHT?

Ska strax börja städa & funder över ifall jag ska dra ut på krogen ikväll eller inte?! Hmmm, svårt att bestämma mig.. Var ju ett tag sedan jag var ut och söp och hade det kul men folket, så jag vill dra ut men sen är ju frågan om jag också har råd till det just nu? Kanske kan tigga ihop mig en slant av mina päron?! :) Är sugen på en en riktigt fet jävla fest ;)

DAJANAS FAVORIT

Detta är min favorit väska & mitt favorit halsband :D Halsbandet använder jag dagligen medan väskan har jag mer när jag går ut på fest eller drar på stan. :) Båda två är köpta på Gina Tricot fast det var dock längesen, väskan fick jag av min syster för 2-3 år sedan som hon köpte till mig när jag var i Bosnien. Halsbandet köpte jag för 1 år sedan kanske, fans ett armband som tillhörde halsbandet också. :D Supersnyggt and I love it!

GE MIG PENGAR!!

Jag vill åka till USA! :( Skulle ju gjort det i vintras, men blev aldrig av.. Fast jag själv har ju inte råd till det nu, så kanske dags att spara ihop pengar till att åka ner dit och kunna shoppa som fan. Vill verkligen se vad som finns i dom kända affärerna som alla pratar om nu! :o

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ


GE OSS VICTORIA'S SECRET AFFÄR!

Kollade nyss på Victoria's secret fashion show & fyfan vad mäktigt asså ! :o Skulle lätt dra på en sån modevisning, vem som helst får ju dra dit liksom ;) Fast det måste vara riktigt dyrt för att komma in med tanken på att många kändisar är där + att det är värsta festa shower ! :o Men skulle nog vara värt det iallafall, någon mer som diggar denna modevisning? Har fan lust att åka till USA och gå in i deras affär, fyfan skulle vara överlycklig.. Den borde dom ta in i Sverige, eller hur?!

VITAMIN DRICKA

Måste bara tipsa om en sak, dom här vitamin dryckerna! Dom är så galet goda :o Min favorit är 4 & 5 på bilden, diggar dessa som fan! :D Vilken är eran favorit på dom ni nu smakat om ni nu har det, men tror dom flesta testat dom här.. Dock har jag inte testat dom där andra, finns ju typ två olika sorters vitamin drycker. Ska testa dom med! :D

DAGS ATT STÄDA

Nu är jag vaken & ska köra igång med min städning i rummet, som vanligt ;) Sen när jag fixat det så ska jag hjälpa mamma lite & efter det ska jag gå ut och gå med hundarna idag.. Det var ett tag sen jag gjorde det nu med tanken på att det har regnat så grovt mycket :o Men vi hörs senare, xoxo!

HEMMA & SKA SNART IVÄG IGEN.

Nu är jag hemma efter en heldag i Skövde med min roliga kusin. Vi var runt i affärer massor och köpte oss lite, sen var vi och käkade på donken vilket var supergott! :D Ska strax iväg till min faster där kusin är också, så vi får höras sen. Men detta lilla fick jag med mig hem.. Ett par leggings, ett linne & en tröja. Ska se om det finns några snygga färgade byxor i veckan i stan! ;)

SNART: SHOPPING

Just nu håller jag på & fixa mig, ska strax iväg med kusin vitamin till Skövde för lite shopping.
Det var ju så längesen, så jag hoppas jag hittar något fint :)
Igår var jag på utbildning & sedan var jag iväg och klippte mig, så nu är allt slitet borta. SKÖNT!
Som ni vet kommer det vara dålig bloggning idag med, men jag visar bild sen på allt jag köpt ;)
xoxo
ph: samsung galaxy S2 (bild i repris)

FÖRLÅT

Förlåt att jag inte bloggade något alls igår men har inte haft tid asså. :( Jag är inte hemma om dagarna så jag kan knappt blogga, jag hoppas ni förstår för när jag kommer hem är jag trött och allt & bloggen är inte det första jag tänker på då. :/ & idag ska jag klippa mig så vet inte om jag hinner blogga så mycket idag. :( Kanske ska slänga in tidsinställdainlägg? Men ska fixa mig nu & sedan dra! xoxo

HELA PAKETET

Jag tänkte tipsa om 3 grejer.
Shampoo, balsam & inpackning från Garnier ;)
Hur grymt som helst, håret blir riktigt mjukt & det hjälper om man har torrt hår som jag.
Jag använder denna dagligen, eller varannan dag man ska ju inte tvätta håret varje dag, men som sagt använder den ofta och den har gett mig stora resultat.
Därför tycker jag att ni som inte provat detta eller något av detta så tycker jag ni ska göra det.
Ni kommer bli super nöjda, det kan jag lova er!

IT'S A MYSTERY

It’s a mystery why I can’t stop thinking of you
Mystery, how everything circles around you
In my mind, I’m doing all in my power to get free
In my mind, I promised myself ’till this day I’d be
But it’s a mystery
It’s a mystery why I can’t stop thinking of you
Mystery, how everything circles around you
In my mind, I’m doing all in my power to get free
In my mind, I promised myself ’till this day I’d be
But it’s a mystery
Y

BOSNISK MUSIK ÄR BÄST!


INSPIRATION


COCOO.SE

Oh vad jag vill ha pengar och köpa massa smycken. Dock tänker jg inte köpa från cocoo.se på grund av att jag tycker det är sjukt dyrt där när det gäller att köpa smycken :o Så därför handlar jag hellre sånt i vanliga butiker :) Men alla dessa smycken på bilden är från cocoo.se så det är bara gå in och kika ;)

BLOGGTIPS

Jag tänkte tipsa er om en blogg som inspirerar mig väldigt mycket. Jag älskar bloggar med snygg design + såna som gör sina inlägg roliga. Och har hittat en tjej som heter Emmie som bloggar HÄÄÄR & hennes blogg är grymt bra. Headern säger väl en hel del också, för den är ju riktigt fiffig.. Så klicka bara på bilden så kommer ni direkt till hennes grymma blogg!

KINGEN GLIDER IN.

Som ni ser så har min lilla prins fått en liten säng & han älskar den verkligen. :love: Han är världens gosigaste & sötaste, så klart han ska bli bortskämd lite. Det är inte varje dag ett husdjur har en egen säng som det dessutom står KING på den ;) Fiffigt va?!

DAJANA HISSAR

Måste hissa en sak, tror jag redan hissat det några gånger förut men skitsamma.
Nagellack i alla fall, det är roligt att det finns sånt som man kan underhålla sig själv.
På bilden nedanför ser ni alla mina nagellack, tog den bilden idag så den är uppdaterad & jag har inte tagit den från någon annan ;)
Någon mer som samlar/har massa nagellack & gillar det minst lika mycket som jag?

TIPS TIPS TIPS

Kom med tips vad jag ska blogga om, har typ ingen fantasi längre. Så skulle uppskatta om ni sa vad ni har för önskemål, ni har ju olika kategorier på högra sidan i menyn, och har ni några andra önskemål som inte finns där så är det ju bara att ni skriver det! :) Ju mer ni kommer med tips ju mer bloggning blir det..

PARTY SNART?



Fy tusan vad jag är sugen på att festa, asså riktigt stor fet fest! En skön förfest med sköna människor där man kan köra olika spel & efter det dra ut på krogen och festa och dansa. Bara gå loss helt enkelt, ha en fet kväll med sina vänner och träffa nya! Ne nu fan tror jag det är dags för mig snart med det.

LÄR KÄNNA DAJANA


SENASTE:
1. Dryck: Smirnoff Ice
2. Telefonsamtalet: Jassin :love:
3. SMS: Kusinvitamin.
4. Sång du lyssnade på: Somebody that I used to know.
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Dejtat? Jag dejtar inte.
7. Har någon varit otrogen mot dig: Yepp..
8. Varit kär: Oh ja!
9. Förlorat någon speciell person: Jaa.
10. Varit deprimerad: Jaa.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Jaa.
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Rosa
13. Vit.
14. Svart
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Absolut!
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Jajjamän.
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ohh jaa!
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Jaa, det har jag verkligen gjort!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Yes..
21. Kysst en kompis: Ja.
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Ingen aning, dom flesta.
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2.
24. Har du några husdjur?: Jaa, min älskade Bruno som alla känner till.
25. Vill du ändra ditt namn: Njaae, jag är nöjd.
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Kommer faktiskt inte ihåg.
27. Vilken tid vaknade du idag: typp 9, jag är pigg som en jag vet inte vad.
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sov fuckers!
29. Någonting som du längtar till: Träffa en speciell person.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Min kropp när det gäller mig själv, i mitt liv är det nog att jag får jobb och tjänar cashflow.
32. Vad lyssnar du på just nu: Inget.
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Vettefan.
34. Vad gör dig irriterad just nu: falska människor, som exempelvis ens så kallade vänner som förändras och slutar höra av sig.
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Dajana
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: Jungfru
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Ja.
41. Gymnasie: Ja.
42. Högskola: Nej, men hoppas jag kommer in.
43. Hårfärg: Brunt
44. Långt eller kort: Kort.
45. Längd: Ungefär 1,78.
46. Vad gillar du gällande dig själv: Mina ögon.
47. Piercings: Tungan.
48. Tattoos: Yes, handleden.
49. Höger eller vänster: Högerhänt.
DIN FÖRSTA:
51. Operation: Aldrig varit md om ngt sånt tyvärr!
52. Piercing: Tungan, eller öronen hade det när jag va liten.
53. Tatueringen: den på handleden.
54. Bästa vän: Amanda.
55. Sporten du spelade: Fotboll & pingis.
56. Husdjur: Kanin :love:
57. Vaccination du minns: Vet ej vad den heter.
58. Konsert: Zeljko Joksiovic i Bosnien.
60. Alkohol du drack: Men snälla, tror du jag minns vad jag drack för 6 år sedan?
JUST NU:
61. Äter du: Inget.
62. Dricker du: Inget.
63. Är du på väg att: Äta.
64. Lyssnar du på: Inget.
65. Väntar du på: Inget.
DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Japp.
67. Vill du gifta dig: Japp.
68. Karriär i åtanke: Va?
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon.
70. Kramar eller pussar: Hm.. båda!
71. Kortare eller längre: Längre!
72. Yngre eller äldre: Helst äldre!
73. Romantisk eller spontan: Båda wtf.
74. Snygg mage eller snygga armar: Armar.
75. Tatueringar eller piercingar: Tatuering, fast ej för mycket.
76. Känslig eller inte: Ja men nt allt för känslig vafan.
77. Ragg eller förhållande: Förhållande idiot. eller va?
78. Bråkstake eller tveksam: Både och, får inte vara förmycket badboy men inte en pussy heller.
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Vettefan.
80. Gjort något sjukt spontant: Har ja säkert hah.
81. Tappat glasögon eller linser: Nej.
82. Haft sex: Vad tror ni själva mina kära läsare?
83. Krossat någons hjärta: Ja..
84. Har någon krossat ditt hjärta: Jaa.
85. Har du blivit arresterad: Nej!
86. Dissat någon: Jaa.
87. Gråtit när någon dött: Jaa.
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Jaa.
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Jadå.
90. Mirakel: Jaa i vissa fall.
91. Kärlek vid första ögonkastet: Njae..?
92. Himlen: Nej.
93. Tomten: HAHA nej.
94. Att kyssas på första dejten: Jaa.
95. Änglar: Noppe.
SVARA ÄRLIGT:
96. Varit otrogen: Nej!
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Men neeej det är väl samma som otrogen?
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja!
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Nära&kära, mobil, dator & Bruno.
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Men jaaaa.

TEMPLE RUN

Som ni ser, jag är ett temple run freak. Jag spelar det hela tiden & då menar jag verkligen hela tiden.
Första gången jag spelade detta så var det när jag fick mobilen & det var ca 3 veckor sedan & igår nådde jag mitt mål & det var att komma över 1 milijon. :D
Hahahah, jag lyckades i alla fall och jag är helnöjd! :D
Någon mer som älskar detta spel?


Sorry för jag varit värdelös på att blogga men har inte haft lust & igår satt jag barnvakt eller först var jag på "utbildning" sen var jag barnvakt, jag va även med kusinvitamin.
& idag ska jag ut och gå med två hundar, kommer gå ut och gå med dom varje dag framöver så jag kan gå ner i vikt.
Hatar ju att va ute och gå själv men nu när jag har hundar är det skitbra! :D
Vi hörs sen, jag LOVAR att jag bloggar mer idag.

MIN BÄSTA VÄN

Har ingen ny bild på oss så denna får duga!
Jag älskar dig Amanda :love:

ROSA KOLLAGET

Precis gjort ett rosa kollaget/outfit.. Gillar allt som finns med på bilder fast jag skulle aldrig kunna gå med varenda detalj på mig med rosa. Jag är ju ett freak när det gäller rosa, men att ha hela outfiten rosa är inget för mig. Sen finns det ju såna som kan det och här har ni! :D

FÄRGA HÅRET!

Oh jag vill färga håret! :( Men måste klippa mig först eftersom det är väldigt slitet och det blir ju inte bättre om jag färgar det nu.. Får fixa en tid snabbt så jag kan få ett friskt & härligt hår ;)

SLEEP TIGHT



Kom precis hem efter en trevlig kväll hos grannen med ett härligt gäng pojkar där vi suttit och ätit mat, druckit massa alkohol, rökt vattenpipa & även spelat spel och snackat en hel del. Kul att man lär känna nytt folk, och får nya kompisar. Blir nog att åka upp till Stockholm på konsert med dom 12 maj, så det ser jag fram emot. :) Men nu ska jag sova så hörs vi imorgon. Har inte haft tid att blogga eftersom jag varit i örebro och shoppat lite och sprungit runt i affärer & sen va vi hos grannen. Kom hem precis  :) xoxo

RSS 2.0
Heart Chat Bubble