MIN BÄSTA VÄN I ALLA LÄGEN


Jag skulle se på dig även om jag var blind,
Jag skulle lyssna på dig även om jag var döv,
Jag skulle krama dig även om jag var förlamad,
Jag skulle älska dig även om mitt hjärta slutat slå.

HE SAID I WAS THE ONE

vissa killar kommer vilja förändra hela dig.
men den rätta killen kommer vilja ändra en sak. ditt efternamn!

MY BEAUTY

Nu är jag hemma efter en slitsam dag på jobbet, så just nu ligger jag och vilar lite. Har sjukt ont i fötterna och hoppas maten är klar snart för är hungrig ! :) Idag ska jag vila hela dagen eftersom jag ska jobba i morgon också, :( Men men, får pengar så why not. :D Här har din en bild på min snygging ! :love:

LÄNKBYTE !

Kör ett länkbyte med Emmie, klicka här för att komma till hennes blogg. Den handlar om henne och hennes vardag, ger tips på olika saker och sen visar hon bilder hon fotograferat. :) Checka inte, det är värt det!

DAGENS LÅT

Kör som sagt låttips, ni kanske inte fattar något men laddar upp den för jag verkligen älskar denna låt! Helt sjukt hur bra den är, och det är synd att denna artist är död för han är/var verkligen en stjärna! :(

BAD UPDATE

Sorry för dålig update men har som sagt jobbat hela dagen och sedan har jag sovit och träffat min bästavän så har inte haft tid för att blogga och kommer vara så dom två senaste veckorna, därför kommer det vara mycket låttips ist för skrivande inlägg, kanske kommer bilder också som jag kommer fotografera, något mer ni önskar? :) Säg till isf, nu ska jag duscha och sedan sova, :) Puss

NEXT: JOBBA

Nu ska jag iväg för att jobba så det blir inte mycket bloggning denna vecka, ska jobba i två veckor sen är jag ledig. Najs, hörs när jag kommer hem! Peace..

VIDEON FRÅN LISEBERG


Detta är den nyaste grejen på liseberg och den är sjukt läskig. Den är 146 meter över Göteborg och går i 110 km/h och man är nere på 4 sekunder, så den går riktigt fort kan jag säga & jag åkte den?! Fyfan, har aldrig åkt något läskigare.. :o

Här har vi Sarahy när hon åker uppsvinget, jag vågade inte åka den.. :( Men nästa gång kanske, haha ! :D

HOME SWEET HOME

Vill ni se bilder och videoklipp från liseberg? :) Inte mycket bilder men lite iaf! :)

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Glad midsommar alla läsare, just nu är jag ju på liseberg och det betyder att detta är ett tidsinställt inlägg. Kommer inte skriva så mycket eftersom jag inte vet vad jag ska säga. Ville bara hälsa glad midsommar och att alla läsare har så roligt som möjligt! :) Bloggar när jag kommer hem

PACKAR

Just nu håller jag på att packa och fixa mig för snart åker jag till Göteborg. :D Firar min midsommar på liseberg, sedan på beachparty & sist men inte minst ska vi till en latinskfest! :D Underbart, hoppas på att allt blir lyckat med fint väder.. :) Som sagt har inte tid att blogga nu, här måste det fixas! :D xoxo



HELGENS PLANER

Jag kommer tillbringa min helg i Göteborg med min underbara vän Sarahy, vi åker i morgon. Kommer bli en underbar helg för först ska vi till Liseberg, sen ska vi på beach party och efter det ska vi på en latinskfest, så schemat är fullbokat, :D Lovely, hoppas allt blir bra och att vädret håller. Ska bli sjukt kul att åka till liseberg eftersom jag inte varit där på 4 år. :o Galet längesen, men i morgon då är jag där. :D Kommer inte bli mycket bloggande så därför kommer jag ha tidsinställda inlägg under helgen, & på söndagen kommer bloggningen vara som vanligt. :) Nu ska jag ta och packa lite tills i morgon, :)

MITT HJÄRTA FYLLER ÅR

Grattis världens bästa kusin, hoppas du får en sjukt underbar födelsedag. Önska dock jag kuna var i Bosnien för att fira dig, för att ge dig världenns största present och ge dig all kärlek jag har. Jag älskar dig mitt egna lilla hjärta. <3 Btw, ser att jag glömt ett N på bilden, men shit the same ni fattar. :D

NEXT: FRUKOST

Nu ska jag gå och äta frukost, sen ska jag kolla på tv. & fan jag missa mitt favorit program precis, våra bästa år.  :( Älskar den serien, vet inte varför men den är bra! :D Någon mer än jag som tycker det? :) Aja, idag vet jag inte vad som händer, kanske planera för morgon dagen lite. :) Hörs sen, peace!

NU RÄCKER DET

'
» Vill inte låta otrevlig eller så men nu räcker det med alla kommentarer som handlar om att jag ska rösta på någons klänning, blir sjukt irriterande med alla dessa kommentarer men jag måste säga till nu, fast vill dock inte att ni tror jag är sur men om ni fortsätter att skicka såna kommentarer så kommer jag bli sur. Om det är en klänning jag tycker är fin då kommer jag rösta på den själv, folk ska väl ändå inte behöva säga till mig att jag ska rösta på just deras klänning. Aja nu vet ni och jag uppskattar att ni inte skickar såna kommentarer mer. :)

NU: DUSCHA

Nu ska jag duscha och sedan fixa mitt rum lite, sex kaooooz ut, :D hahaha. Och senare kommer så klart världens bästa vän till mig, alltid lika roligt som sagt. :) Vet dock inte vad vi ska hitta på, kanske spela uno som vanligt. :D

DAGENS LÅT


SVAR PÅ TAL

Fick en fråga hur jag gör mina skyltar, jag gör mina i photoshop, dock har jag inte gjort alla själv dom flesta har jag tagit från andras blogg, kanske är dålig stil men jag är ändå ärlig. :) Har börjat göra mer och mer egna nu, tycker det är roligt och lär mig väldigt mycket nytt, men jag gör det i photoshop. :) Hoppas du fått svar på din fråga, våre roligare om du kunde skriva namn nästa gång. :) xoxo

TEORI

Fyfan vad bra det gick igår med teorin, hade rätt på alla. Gjorde 7 olika tester och hade rätt på allt. :D Underbart kul när det blir så, roligare att plugga då. :) :) Ska fortsätta snart om jag orkar, haha får se hur det blir om jag inte tar boken och bara läser lite. :)

DAGENS OUTFIT

Kör på en dagens outfit för första gången, inte min grej dock men vi testar. Har på mig en jumpsuit idag. Ska ändå bara vara hemma. :)

GOD MORGON!

Godmorgon på er söta läsare, jag vakande för en stund sen och åt frukost. Äggmackor, så himla gott! :D Nu håller jag på och lagar mat till mamma och pappa & syrran så dom har lunch när dom kommer hem. & på torsdag ska jag och bästavän åka till Göteborg, kommer bli awesome! :D Nästa vecka ska jag också jobba i två veckor, skönt att få pengar, kommer få runt 7000 kr. :D FETT!

PLUGGAR TEORI

Just nu sitter jag och pluggar till körkortet, måste få in lite teori i huvudet, det är inte bara att köra. :( Men men, i sommar då fan ska jag få körkortet och det är mitt mål. Jag ska nå mitt mål annars vet jag inte vad jag kommer göra.. Någon mer som håller på med körkortet?

ALLA SOM FRÅGAR BLIR LÄNKADE

Glöm inte blogresponsen att ni kan ställa frågor där om det är något ni undrar, jag kommer svara på allt. & alla som ställer en fråga till mig på blogresponsen kommer bli länkade på min blogg. :D Roligt va?! :D Så ställ gärna, roligt att svara på olika frågor. :)

WORD!

En man hade föreläsning för 500 ungdomar.
Han tog fram en 500-lapp och frågade:Är de någon som vill ha den här?
Alla räckte upp handen!
Han knölade ihop den och frågade samma sak. Alla räckte upp handen.
Han stampade på den och frågade samma sak. Alla räckte upp handen.
Då sa han: Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful, smutsig och tilltufsad av livet någon än är så har han eller hon fortfarande samma värde.

LÄNKBYTE

Kör på ett länktbyte med en jättesöt tjej! Tycker ni ska in och kolla på hennes blogg den är awesome och värd att läsa, fin design och allt! :D Så klicka på bilden för att komma till sötnosens blogg. :)

BEROENDEFRAMKALLANDE

Fyfaaaan vad roligt spel asså, sorry ordspråket men det är så jävla roligt så det inte är sant. Man blir verkligen beroende av det. Dock är det roligare att spela det på iphone men på facebook är det också roligt! :D Testa vettja! :D Hahaha, underbart att jag hitta nytt spel att underhålla mig själv med. :)

HUR SKA NI FIRA MIDSOMMAR?

Jag kommer nog vara med kompisar, men vet inte 100 % än.. Hur ska ni fira midsommar? :)

GÅRDAGENS INKÖP

Här kommer det bilder från gårdagens shopping, detta köpte jag till mig och sedan köpte jag en Ed Hardy parfym till syrran och fyra DVD-filmer till joakim, och även smycken till sarahy i födelsedags present! :D Är nöjd som tusan med inköpen speciellt UNO, älskar det spelet! Finns fasiken inget roligare spel än UNO, någon som håller med?! :D Nu ska jag hoppa äta och sedan hoppa in i duschen, :) xoxo

TIME FOR SHOPPING!

Nu ska jag till Örebro en sväng för att shoppa, och efter det ska jag till mitt hjärta och fira henne för hon fyller ju 18 år på måndag. :D Hihihihi! & Grattis Amanda på födelsedagen & även Rasmus på sin 18 års dag, hoppas din får en awesome födelsedag.. Jag kommer ha en super dag, först shoppa och sen va med min älskling! :D Hihihihihi, hörs sen. Pusss pusss.

RYSER I KROPPEN.


GE MIG TIPS

Vill ha tips på bra bloggar, ni kan tipsa eran egen, era kompisar, eller kanske dom ni läser? Tipsa vad som helst bara jag får någon bra. :D

HELT ÄRLIGT NU

Helt ärligt nu så har jag verkligen tappat suget om att blogga, för kommer verkligen inte på något roligt att skriva.. Vette fan vad jag ska göra när ingen ger tips på vad dom vill läsa/se i min blogg. Så aaah, får väl sevad som händer med bloggen. Peace..

SHOPPTIME.

Snart ska jag till Skövde och shoppa med babe. :D Hoppas jag hittar något fint. :) Fast först ska jag fixa mig lite och sen ska jag gå till bussen. Hörs senare, pusss.

LITE BILDER FRÅN I FREDAGS

Orkar inte ladda upp alla bilder, eftersom det är väldigt många. Så ni får kolla på dessa. :)

DAGENS PLANER

Dagens planer består av att åka in till stan och fixa min kusin, hon har skolavslutning och då ska jag göra henne fin. :) Sedan ska jag träffa lite kompisar, måste även till arbetsförmedlingen för att snacka om jobb, och sedan blir det komma hem. Igår jobbade jag lite, så fick ihop lite pengar, skönt. :) Så hörs sen, ska visa lite bilder sen. :) xoxo



STOR HISS

Tycker denna tjej är grym, fyfan.. Tänk och kunna sjunga/rappa som hon, det vore inte helt fel. :D Därför hissar jag henne stort.

BAD UPDATE I KNOW

Förlåt för dålig uppdatering men som sagt har haft en grym helg.. I fredags tog jag studenten. :D Grattiiiis, sedan kom vi hem och då var det förfest hos mig med massa gäster, fick många fina presenter och mycket pengar. Sedan på kvällen så drog vi till olstorp där det är studentfest, hittade 100 kr där haha, gött som fan. Kom hem och då sv sarahy hos mig, sedan igår drog vi till stan och började supa med några kompisar, kom hem i natt och sedan vakna vi förut, och mötte några pojkar drog till pizzan där dom åt och sedan satte vi oss i hamnen. Nu är jag bara hemma och tar det lungt, mår som jag förtjänar, det har varit en galen vecka. :D Nu är det dags att söka jobb, hörs sen.. :) Puss

FYFAN VAD VI ÄR BRAAAAAAAA

Idag är det studenteeeeeeeeeeen, nu ska jag fixa mig och ta på klänning fyfaaaan, sedan knäpper vi första och drar till stan. :) Idag blir det inget bloggandet så därför hörs vi imorgon. FÖR JAG SKA TA STUDENTEN FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FÖR JAG SKA TA STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN FYFAAAAN VAD JAG ÄR BRAAAAA! :D

FLER BILDER

Fick önskemål om att lägga upp fler bilder från gårdagen, och det är väl klart jag laddar upp fler, fast dock inte alla. :)

HP3

Fyfasiken vad jag gillar min klass, iaf några lite mer.. Idag var det en underbar dag med mina pojkar och flickor. Först drog jag och mötte mergim, besmir och rebu sedan drog vi till rebu och börja dricka där så kolla jag när dom spelade fifa, :) Efter det drog vi till hamnen där alla hade samlats för att spela volleyboll och forsätta med drickandet, var en grym dag. :D Lägger upp lite bilder inte massa, 200 bilder har jag tagit. Hahah, fast innan vi skulle till rebu så krocka vi, jäkla lyckat!

SUPA IDAG, EN ONSDAG

Idag blir det supa med klassen och senare runt ett tiden ska vi spela volleyboll, blandade ihop dagarna. & vi är indianer, dock kan jag inte va med på min favorit sport för har ju skadat handen.. :( Så får sitta och hejja på mitt lag och ta några kalla, :D Så vi hörs senare, pussss! :D

STAN IKVÄLL?

Nu måste jag städa mitt rum lite, ser ut som kaooooz. Fyfan! Hahah, imorgon blir det att supa i skolan, hoppas på en rolig dag med min klass. :D Sista veckan nu, så ska försöka ha så roligt som möjligt. :) Sedan måste jag iväg och kolla efter kläder jag ska ha på fredagkväll, det är ju feeest då! :D Funderar på att kanske dra till stan, dricka med kompisar men sovplats är krångligt. :(  xoxo



IMORGON: SOLA

I morgon har jag planerat att efter skolan sola solarium, måste bli brun inför studenten. Så ska förmodligen sola tisdag, onsdag och torsdag. Vet att det är farligt, men jag ska ta den risken. Kan inte vara så blev som jag är nu, ska även sola ute också om det är fint väder. Men nu ska jag gå och sova, för ska upp tidigt i morgon. :) xoxo

LOOOVE

Älskar vädret så sjukt mycket, så nu ska jag ut med min underbara guzz. Puss & Kram. :D

SUMMER, I LOVE THAT WORD

Fyfan vad sugen man blir på party när man hör denna låt. Verkligen en sommarlåt som man kan festa till. Älskar vädret, älskar att jag tar studenten om 4 dagar, älskar min Sarahy ! :)

NEXT: FRUKOST

Godmorgon underbaringar, vaknade för en stund sen och nu håller jag på och hjälper mamma och pappa lite med att deras rum, fast nu ska jag ner och äta frulle. :) Mumsss, i morgon är det skola, då ska vi grilla med klassen och sedan ska vi ha volleyboll i skolan. :) Roligt roligt, får se om jag kan va med eftersom jag har skärt upp min hand. :( Ajaa, hörs sen gullisar. xoxo



TRODDE JAG SKULLE SVIMMA

Skadade mig idag, kanske inte ser så allvarligt ut på bild men det är värre än vad det ser ut. Skulle torka en sak så va det en skruv och jag såg den inte, så den biten som stack ut trycktes in i handen och jag drog till. Fyfan höll på att svimma av smärta, så jag gick och la mig och somna på en gång och vaknade runt halv tio. Kan inte göra så mycket med handen, knappt skriva på datorn, :( Hoppas det blir bättre i morgon.

6 TIMMAR

Har suttit sedan kl 12 och kollar på Tough Love, så jävla braaa! Fan vill också hitta min kärlek och vara lycklig och kär. Fy fasen vad avis jag blev på alla tjejer som hittade någon kille dom mådde bra med.. Aja nu ska jag hjälpa mamma och sedan kanske ut och steka i solen. :)

FB NAMN

Kände att jag ville byta facebook namn något som passa mig perfekt. :D Det ser ni ju själva det som är understrykt. Hihih, lite roligt att många tänker på prinsessa när dom hör mitt namn, även fast det inte stavas likadant eller uttalas exakt samma så är det liknande. :D Men men, nu ska jag sova efter en underbar dag med världens bästa vän, sarahy! ♥

SARAHY GÄSTBLOGGAR HIHIHI

Chachaa bloggen.. nej orka va sån tönt. Hej bloggen! idag har ja o dajanki (the girl who run this blog) varit me hennes kusin Melissa aka Kusin vitamin. Vi har faktiskt inte gjort ett piss ooohj ja sa piss ah tja har inget att skriva egentligen o Dajankis hjärna e tom på fisar. Kuku va hon fiser asså. Ah iaf jag e coolast o bäst o snyggast o... okej ska inte ge mig sj så mkt luft. Men nu ska ja berätta en hemlis för er hheheh de vill ni allt veta haaaa ? ah men Jag älskar Dajanki more than ever för hon e bäst. Den som läser hennes blogg kan få en kyss oxo ;) tack o hej leverpastej! xoxo Sarahy


UNDERBART VÄDER

Ska snart ut och lägga mig och steka i solen, så sjukt skönt ute! Älskar vädret. :D Vill också bli brun, sen ska jag sola 2-3 gånger i veckan i solariumet måste bli brun till fredag. :)

NÄSTA

Det vackraste en pojkvän kan säga till sin flickvän är, nästa tjej jag någonsin kommer att älska på denna jord kommer att bli vår dotter!

BAKAT TÅRTA IDAG

Idag har jag bakat tårta och varit med kusin vitamin, är det dock fortfarande. :) Har sminkat henne lite och bara gjort lite lockar i håret för ska fixa henne för hennes skolavslutning så skulle bara visa lite. :D Jag är GRYM! Aja, snart ska vi ner och äta min goda tårta, hoppas på att den är god iaf. :) Har ni bakat något idag? Puss.

INGA BILDER

Nu är mitt rum helt fixat, har dock inga bilder för blir aldrig bra bilder när jag tar eftersom jag har så litet rum. :( Därför får ni inte se några bilder. Just nu ligger jag i sängen och ska strax ner och äta frukost sen kanske Ida kommer runt tolv och vet inte vad vi hittar på. :) Hörs sen.
'

NÖJD SOM TUSAN

Var idag hos en underbar tjej som fixade mina naglar, blev super nöjd. Hon är jätteduktig och verkligen petig och göra ett suveränt jobb.. :D Vad tycker ni?


DAGENS PLANER

Godmorgon underbaringar, har precis fixat mig och ska strax gå och äta frukost. :) Sedan drar jag till skolan, och efter det ska jag träffa Melissa och jag och hon ska sova hos Johanna. :)  Awesome, sedan i morgon ska göra nagelförlängning kl 9 på morgonen. :D Är nervös, hoppas det blir snyggt, eller det kommer bli snyggt det vet jag. :) Men jag slänger in ett inlägg sen. Puss!

RSS 2.0
Heart Chat Bubble