Lördag.

God morgon alla, vakna för itne så längesen. Käka frulle och satta mig vid tv:n lite. Igår va det en rolig dag, jag och Amanda åkte till skövde och shoppa lite. Hon köpte asmycket ;o hehe. Men jag köpte en hoodtröja, rosa som det stod "over and out" på, assnygg 249 :- på gina trico, sen köpte jag en till sak som man har typ över linnen och så, 49:50 :- på rea på gina :) och så köpte jag två par strumpr, svarta och med leopard mönster, 39:90 :- också gina. Sen köpte jag den nya Max Factor mascaran på kicks för 155 :- och en till på H&M för 49:90 :- så jag var rätt nöjd.

Idag kommer min farbror och faster till oss, ska bli kul. Dom ska ge mig lite tips om min vikt nu när jag håller på och går ner i vikt. Sen blir det fest ikväll med Ida och massa andra, vi ska fira Bea som fyller 18 år, grattis tjejen. Haha fast vet dock inte vem hon är, men det är ju fest! :D

Sen här om dagen så hitta jag världens snyggaste tagentbord, jag bara måste bara ha en sån. :o gaah jag blev kär på en gång asså! ;o TITTA HÄR!

Love it!Alexandra Burke ft. FloRida - Bad BoysKe$sha - Take it offKe$sha - Tik Tok.

Torsdag.

God morgon bloggen. Vakna för en stund sen och jag kan säga att det var inte den roligaste morgonen. För när jag vakna så va jag sjukt trött och såg en svart prick på väggen vid min dörr. Jag gick upp och kolla va det var så va det världens äckligaste spindel. Och jag våga inte gå ut för den va vid dörren. Så jag öppna dörren och sprang egenom och börja ropa på pappa och tvinga han dödda den. Men så ville han inte så jag börja tjuta och då kom han. haha. Jag är en mes jag vet, men jag är så jävla rädd för spindlar så det inte är sant. Min största rädsla är för spindlar, och så är dom så sjukt äckliga. Ah nog pratat om dom.  ;o Idag är jag hemma från skolan, ont i magen och massa bajs. Plus vad jag fick höra så sluta vi runt 12:00 och jag börjar liksom 10:25 så liksom ingen idé för jag har bara en lektion och det var idrott. Så jag slapp åka till skolan. Ska städa lite, äta och sedan träna ska även kanske kolla lite film och ligga och mysa med mig själv. :)

Så nu ska jag gå och ta bort sminket från igår vilket jag aldrig gjorde igår kväll, orkade inte. Så nu har jag ont i ögonen, eller ah det svider. Vilket jag vet att det gör det alltid om jag inte tar bort sminket på kvällen innan jag lägger mig. Så jag får skylla mig själv. :)

Peace and Love.

Hissar och Dissar. • Modifast hissar jag mycket, för att det visar resultat och att jag går ner i vikt! Fast har kvar några veckor så det kommer visa ännu mer resultat. :D
 • Och nu är det heller inte så långt kvar till sommarlovet egntligen. ;o
 • Att till sommaren ska min bästa vän Amanda med till Bosnien, och då ska vi festa, sola och bada dygnet runt.
 • Sen hissar jag också att snart så ska jag renovera mitt rum, och det ska va the pink room.
 • Att jag fyller 18 år om några månader.
 • Och sist men inte minst så ska jag pierca tungan. :D • Jag dissar alla dessa jävla äckliga spindlar. Varför finns ni ens? Ni får mig bara att tjuta och skrämmer livet ur mig så firt jag bara ser er.
 • Och denna snö, när ska den försvinna?
 • Sen dissar jag också alla falska människor, f!ttor som ljuger ni borde skjutas allihopa. Falska killar som sårar mina vänner och girls who takes boys from other girls.
 • Att jag ska ha pratktik snart och har inte hittat någon plats att praktisera på.
 • Och tillslut så dissar jag er alla, för jag är bra.

Mensvärk hellu.

Hellu, ligger i sängen nu med världens mensvärk. Har sjukt ont, ligger och lyssnar på två olika låtar som är så sjukt fina. Fast dom är på bosniska, för min bebbe skickade dom till mig förut när vi typ "tjaffsa" eller ah det var inte direkt tjaffs utan "allvarligt" snack eller vad man ska säga. Fanns visa saker som jag var tvungen att säga, annars visste jag inte om jag kunde vara seriös. Men det ordnade sig, han lyssnar alltid på vad jag har att säga. Du är speciell honey och så otroligt söt.

Ah, men iaf. I morgon stannar jag hemma från skolan. Woho, ska bli skönt. Så då blir det att ta det lungt, sitta vid datan kolla film och bah mysa med sig själv. Kanske kolla lite grejs till bloggen också.Darko Filipovic - trebas mi.


Svar på era funderingar.Sofia.

1. Hur många bloggläsare har du?
Svar: Jadu, jag har inte så värst många, men från 68 och uppåt.

2. Varför ska du gå ner i vikt?
Svar: Jo för det första så är jag ju överviktig, och jag har väldigt dålig kondition så måste förbättre den. Och vill även vara smal så jag inte behöver skämas för att visa mig på stranden eller liknande grejer.

Princessovic/Sarah.

3. Varför är du så jävla snygg?
Svar: Haha här kommer det en väldigt dum fråga, en fråga jag dock inte håller med om att jag är snygg så jag kan tyvärr inte svara på den. För i mina ögon ser jag mig inte snygg.

4. Vilka bloggar läser du?
Svar: Jag läser väldigt många bloggar, alla mina vänners bloggar och även lite olika. Foki är den jag bevakar mest, sen chekar jag in på någons blogg som jag kanske bara hittat över någon sida eller någon annans blogg.

5. När ska du hälsa på mig?
Svar: Jag ska hälsa på dig i sommar då jag har lite mer tid och lättare att komma till Göteborg.

6. Varför tycker du att du är tjock när du inte är det?
Svar: Jag tycker jag är tjock för jag är det. Hehe så enkelt är det, jag är överviktig och då är jag tjock.

Amanda.

7. Hur ofta är du kåt?
Svar: Haha ska jag vara helt ärlig så nästan aldrig.

8. Är du kär nu?
Svar: Hmm, jag har själv funderat på det de senaste dagarna. Kanske lite småkär, men jag tror att käsnlorna börjar försvinna för jag märker att killen inte visar intresse längre.

Parwen/Alicia.

9. Hur kan du vara så söt?
Svar: Hehe här kommer det en fråga som ställts två gånger, och därför måste jag svara att jag vet inte. För jag ser mig inte själv som söt. Kanske vissa tillfällen så tänker man "ah jag ser väl rätt bra ut nu" men det är inte något jag tänker ofta. För mitt självförtroende är down.

Matilda.

10. Varför flytta du till Sverige/Har du alltid bott här. Tänkte mest på att du har släkt i bosnien.
Svar: Nej jag har inte alltid bott i Sverige. Jag kom till Sverige när jag skulle fylla två år. Vi kom hit för det var krig i Bosnien, jag föddes mitt under ett krig. Så innan vi kom till Sverige så bodde vi i Ungern i ett år. Så mitt första språk var då ungerska.

11. Går det bra med pulverdieten, är det något du rekomenderar till överviktiga?
Svar: Ja, det går riktigt bra måste jag säga. Det visar resultat snabbt, fast det är rätt jobbigt ibland. Absolut, jag tycker detta är ett bra hjälpmedel till att gå ner i vikt. Men man måste ha mod till att klara av det, för det kan vara jobbigt vid väldigt många tillfällen och då måste man vara stark nog och klara av det. Fast klart jag rekomenerar det.

12. Vad använder du för mobil?
Svar: Jag använder Sony Ericsson T700, den rosa. Och jag är väldigt nöjd med den.

13. Favoritmusik?
Svar: Min favorit musik är då hip-hop, rapp och r&b. Det är det jag lyssnar mest på. Sen kan jag även lyssna på techno och lite poplåtar, som Michael Jackson och liknande.

Frågestund.Hej alla glada bloggläsare.
Nu tänkte jag jag ha en frågestund. Och ni får ställa vilken fråga ni vill till mig och jag ska svara med ärliga ord. Era frågor med erat namn kommer komma med och sedan kommer mitt svar så alla kan läsa. Kommer det en och samma fråga mer än två gånger så skriver jag den bara en gång från en person.

Ni kan antingen ställa frågorna här eller ta kontakt med mig över dajana_ramic@hotmail.com
Här har ni eran chans att få svar på allt ni vill veta.

Med tanken på vad du gör, kan jag inget annat än gråta.Det har gått mer än ett år och jag vet inte hur jag känner. Har jag kommit över dig eller inte? Jag har raderat ditt nummer och även dig ur mitt liv, men bilderna och alla minnen är kvar. Du var min i nästan ett helt år, men halva tiden så va det inte bara mig du va med, utan även en annan. Något jag aldrig visste om, hela sanningen kom fram då du gjorde slut. Då du lämna mig på ett så kasst sätt, jag älskade dig, jag va så kär i dig att jag kunde dö. Jag minns allt du sa, alla dina ord, då du sa att för mig kunde du dö, att du aldrig älskat någon så mycket som mig. Men om det nu var sant varför blev det som det blev? Sa du bara dessa ord för att få mig vara glad? För att få mig att le, och du lyckades med du har även lyckats att krossa ett hjärta som redan var krossat. Att döda en själ som uppståd under en svår och kämpig tid. Du fanns för mig jämt, du gav mig det ingen annan gav. Jag trodde allt var äkta med allt var bara fejk vilket du erkände senare. Eller va det bara något du sa får att såra mig ännu mer? Jag har så många frågor men får aldrig några svar. Jag är totalt ute ur ditt liv, jag vet. Och du ur mitt, men ändå någonstans djupt i mitt hjärta sitter du och skär mig i hjärtat. För jag känner den smärtan, den är obeskrivlig smärtsam. Varför kan du inte bara ta dit pick och pack och dra, så jag kan komma tillbaka till mig själv och våga.. Med ett krossat hjärta har du fått mig att hata kärleken. Jag vet att du inte läser detta, du vet inte ens att jag tänker på dig varje dag nån gång under dagen, men jag vill skriva. Skriva och hoppas på att du en dag ska säga förlåt och mena det. Du vet att jag alltid kommer älska dig, även hur mycket jag än säger till alla att jag hatar dig, vilket jag gör.. Fast jag kan aldrig hata någon så mycket som jag en gång älskat.

Bilder från sista lektionen.

Här kommer det bilder som jag tog idag när vi hade våran sista lektion, I-valen där jag har Digital bild och foto. Skulle ta kort på vad som helst så tog jag kort på tre killar, två ur min klass och den tredje går i ettan.

Klicka på bilderna så du ser du dom större:
God morgon.

God morgon bloggen. Vakna runt en 7:30, gick och dushade sedan torka jag håret käka frulle och sedan fixa iordning mig lite snabbt. Nu sitter jag här vid datorn och väntar på att tåget ska komma, hoppas den kommer idag eftersom det är så mycket inställd tåg och shit vilket inte är bra.. Idag är det ju en lång dag som sagt men än då ganska soft, har ju dock bara tre lektioner, fast den sista är ju väldigt lång. Fast det gör inget för det handla ju om fotografering och photoshop vilkt jag älskar! :) Och det ska bli även kul och träffa kompisar, man saknar ju vissa av dom.N-Dubz ft. Mr Hudson - Playing With Fire.

God Natt.

Detta är mitt tredje inlägg idag? Hehe vet ej varför jag skriver så mycket, men tänkte bara skriva av mig lite. I morgon är det skola igen, så lovet är över. Har inte direkt haft något lov om man säger så eftersom jag varit på sjukhuset hela tiden. Inte varit med en enda vän? Oj så kul va, den enda som kom och hälsa på mig var Sega, och du är den enda jag ska tacka. Sen träffade jag ju också Damjan i fredags en stund, även Armet och Sandro, era gipsy. Hehe men i morgon jag då slutar jag 16:30, inte den roligaste dagen kan jag lova. Har en lång lektion den sista lektionen, från 14:10 - 16:30, Digital bild och Foto, ska hålla på med fotografering och photoshop! :D Där har vi något roligt iaf, hehe. Just nu ligger jag i sängen, ska strax gå och lägga mig för att sova, i morgon ska jag upp, äta duscha och fixa mig. Sedan dra till skolan. God natt alla.

Ny design.

Tjenix. Nu har jag en ny design som ni ser. :) Matilda fixa den, fast det är bara småsaker som ska ändras sen är det helt klart. Det är en väldigt enkel design som int för förmycket. Ville ha en enkel men rätt najs. Jag blev nöjd med denna. :)  Nu sitter jag här och ska strax kila för att träna på min crosstrainer lite. Sen kl åtta blire att käka det där pullvret igen. ;o Gosh börjar fan tröttna på det.

Men vi hörs bitchech, puesss.

Bloggtrafiken.se

Hellu bloggen.Nu har jag ett enkelt men ganska roligt tips till er som vill få fler besökare.
Gå in från denna länk så gör ni mig en stor tjänst för då värver jag vänner..
Sen finns det en annan sida som går direkt och det är

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=dajanaramic

www.bloggtrafik.nu

Denna sida kan få er att få fler besökare/läsare.
Hellu.

God morgon, vakna runt nio gick upp och käka frukost. (Modifast, Hallonsmak) Sen tränade jag på vår crosstrainer och det gick skitbra faktiskt! :) Ska snart gå ner och äta igen, och sen ska jag ringa mormor i bosnien och se hur det är med dom där nere..Om bara du, kunde se hur jag faller. Om bara du, kunde se hur jag känner. Att vakna bredvid dig med dina armar runt omkring mig är det bästa som finns. Att känna hur dina läppar nuddar mina är underbart, så mjuka och lena och otroligt härliga. Du är min bebbe och jag gillar dig mer än allt annat på jorden. Går inte att förklara med ord, orden räcker inte till för att jag ska beskriva vad du är för mig. Honey, du har ändrat så mycket i mitt liv. Och det är positivt, du får mig att känna kärlek och du för bort ensamheten. Du ger mig trygghet och vänskap, allt på en och samma gång. Jag ser en ljus framtid, en framtid med dig.. Hålla din han, krama dig, kyssa dig, hålla om dig och bara ligga med dig, att ens få vara i din närhet får mig att sväva på moln. När vi ligger i sängen och håller om varandra. När jag ligger och kollar på dig när du sover, hör hur du andas, hör dina hjärtslag ler jag för jag känner mig så trygg hos dig. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt liv.Bilden på bebbe för en vecka sen när vi vakna upp tillsammans, va bara tvungen att ta en bild, för du är så otroligt söt. Och dina bruna vackra ögon sjunker jag in i och ser det finaste pojken på jorden.

Dajana is back!

hellu bloggen. Nu är jag tillbaka efter fem sex dagars upphåll. Har ju som sagt varit inlagd på sjukhuset för jag börja med pullverdiet, Modifast heter sorten. Och det har gått skit bra, jag har gått ner fyra kilo sen måndags. :D Haha erkänn att det är bra ;o

Idag har jag varit med bebbe, va underbart mysigt och träffa dig igen. Va även med han och amanda i fredags och lördag, kanske har skrivit det tidigare.. Men ville upprepa för det var ännu mysigare då!

Nu ska jag strax gå och träna på vår crosstrainer! (Y) Sen blir det att checka lite film och mysa med familjen.


Aemon - Helt ensam kvar.

Detta är en låt jag fastna för när jag va på sjukhuset. Grymt bra!

Låtar som berör.Gabbe & Linus - Om bara du.
Atle ft. Mandy - Släng upp en hand.
Akon ft T-Pain - I cant wait.Akon - We don't care.


1 dag kvar.

Hellu bloggen. Nu är helgen över och i morgon blir jag inlagd för då ska jag börja med pullverdieten och då blir det ingen uppdatering förän fredag. Hoppas ni kommer sakna mig. Haha. Fredagen och lördagen har varit underbar. För då va jag med min bästa vän och min bebbe. Vi sov hos henne, haha och jag och bebbe snodde amandas säng så hon fick sova på golvet på en madrass. :) Hehe förlåt gumman. Jag saknar honom sjukt mycket så det bara skriker om det. Mysigt som fan var det att sova med dig, du gjorde min helg.

Idag är det alla hjärtans dag och jag borde va med min älskling och fira det, men jag har ingen skjuts till honom och han har ingen till mig. Synd :( Men vi får prata i tele sen så bir det bättre än inget. Jag kollade även repris på melodifestivalen. Såg att Eric Sadde med låten Manboy gick vidare vilket jag tyckte var skitbra ! Han är sjukt snygg och va sexig när han dansa ;o rawr ! Jag tror även det är en låt som han kan komma långt med, och jag tror han är en flickidol. Han har rösten, han har utseendet och han är helt enkelt en sån som många tjejer kommer skrika efter.Eric Saade, kolla så snygg han är ! ;o


Dajana deltar i en tävling.

Nu ska jag delta i en tävling jag blev medlem från http://fokis.se/

Alla kan vara med och tävla!

Så här gör ni för att vara med:

 • Gå in på Melba.se och välj ut en produkt som ni vill vinna.
 • Skriv ett inlägg i eran blogg om att ni är med i tävlingen, och länka till Melba.se.
 • De som inte har en blogg kan istället registrera sin e-post adress till Melbas nyhetsbrev. (I rutan mitt på huvudsidan).
 • Kommentera på fokis.s och berätta om ni deltar i tävlingen.
 • Hon utser vinnare på Torsdag! Lycka till!

Så min önskan är att jag en gångskull vinner en tävling, och jag skulle gärna vilja ha "Bellas Bag" så jävla snygg väska. Föll för den på en gång. ;o Så snälla låt mig vinna. ;$Ge mig denna snygga väska asså.

shopping dag.

Hellu bloggen. Nu är Dajana tillbaka och är hemma, har varit på en shopping tur i Skövde, "Elins Esplanad" fanns mycket man ville ha, men man har inte så mycket pengar så man kan inte köpa allt man vill ha. Men jag köpte mig iaf saker som är till nytta:

 • Crosstrainer, Sportex 1.299 :-
 • Gymboll, Rusta 179 :-
 • Tröja, Gina Trico 49 :- REA
 • Armband, Kappahl 59.50 :-
 • 2 DVD filmer, Ö&B 19,90 * 2. ca 40 :-
Sen va man även och köpte sig små grejor i torsdags när jag tog ett nytt pass. Och där så köpte jag mig:

 • Röd plånbok, Karlins 119 :-
 • Halsband, Guldfynd 79,90 :-
Så nu är jag pank igen, har bara 240 kr kvar fram till sista februari. Och nu är det även bara 9 dagar kvar tills jag blir inlagd. Hehe jag längtar, nu blir det mycket träning.

Peace and love. / dajana

Helg Yes!

Hellu bloggen, har inte uppdaterat på ett tag men har haft mycket att göra. Hehe, men nu är jag tillbaka. Det är även fredag vilket känns underbart, och sen är det bara 10 dagar kvar tills jag blir inlagd på sjukhuset och ska börja med mitt pullveridet. Är sjukt taggad, hoppas på stora förändringar. Mitt mål är att få fin kropp till sommaren, någon som kommer peppa mig? Kommer träna varje dag och sen hålla på med pullveridieten i åtta veckor. Så det ska bli skönt, riktigt skönt.

Nu sitter jag och lyssnar på en grymt bra låt. En favorit, <3Colby O' Donis - I wanna Touch you.falsk vänskap.

har inget mer att säga än att du är helt och hållet falsk, eller inte bara du utan ni två/en tjej till. alla kan ta sig i röven och dra åt helvete. amanda du är den enda och bästa. jag älskar did, <3

RSS 2.0
Heart Chat Bubble