Hejsan!

Hej mitt namn är Dajana Ramic, jag är född -92 & bor i en liten håla som heter Hova. I min blogg kommer du få uppleva en hel del tips av olika slag, min vardag, musik, bilder, design & en hel del annat. Hoppas du stannar! Puss & Kram

hemma dag.

igår mådde jag verkligen ingen bra alls och därför ville mamma att jag skulle sova med henne. så pappa sov i mitt rum och jag och mamma, och syrran sov i deras rum. skönt att få sova ut och igår fick jag verkligen känna att min mamma verkligen bryr sig om mig. har inte insett det och jag tror inte mamma har insett tidigare att jag mår dåligt. så frågade mamma mig igår om jag skulle till skolan så sa jag att jag inte visste att jag svarar henne på morgonen. & jag orkade inte med skolan, ville bara vara hemma och ta det lungt slippa tänka på allt som har hänt och hon accepterade det.. har bara varit hemma idag och verkligen tagit det lungt, rensat skallen lite smått. har duschat och städat övervåningen idag, och suttit vid datorn för det mesta. en skön hemma dag. snart ska jag gå och plugga har massor.

  • administration. * 2
  • samhäll.
  • multimedia.
  • idrott.
  • engelska.
så det är en hel del, mycket prov och läxor. men i morgon är det helg också, så det ska bli sköööönt! sen är det heller inte långt kvar till jul. i morgon ska vi även till faster och fira bajram, sen på söndag blir det att fira pappa för han fyller år, 49 år. skriver ett inlägg då, och ska även ladda upp bilder jag kommer ta under dagen.

Kommentera ♥ [6]
Kommentarer
Postat av: Anonym

vi har inget idrottsprov på onsdag tror jag, har för mig han den där gubben på gympan sa det ;)

2009-11-27 @ 19:32:39
URL: http://melindasvensson.blogg.se/
Postat av: dajana

aha :o varför har vi inget prov? :o

2009-11-27 @ 19:42:32
URL: http://dajanaramic.blogg.se/
Postat av: Anonym

vet inte riktigt, jag tror det var för att hon är sjuk! men är inte helt säker på om vi har prov eller inte, men har för mig att han sa det ;O får fråga dom i skolan på måndag (a)

2009-11-28 @ 12:11:10
URL: http://melindasvensson.blogg.se/
Postat av: dajana

aha ok, :DD sjysst att du sa, vet ej vem du nu är med xD

2009-11-28 @ 15:28:12
URL: http://dajanaramic.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha så lite så (; melinda är jag! hahah :D

2009-11-29 @ 02:07:37
URL: http://melindasvensson.blogg.se/
Postat av: dajana

jaha ok :D hahaha

2009-11-29 @ 11:50:18
URL: http://dajanaramic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P