Hejsan!

Hej mitt namn är Dajana Ramic, jag är född -92 & bor i en liten håla som heter Hova. I min blogg kommer du få uppleva en hel del tips av olika slag, min vardag, musik, bilder, design & en hel del annat. Hoppas du stannar! Puss & Kram

sex, kärlek & vänskap.


Det viktigaste i livet är att man har minst en vän som man kan lita på fullt ut, som man vet att han/hon finns där i alla lägen oavsett vad. Någon som aldrig ger upp eller sviker vid svåra stunder, att man kan räkna med personen 24/7. Har man inte en äkta vän så mår man inte så bra, att leva ensam kan skada en människa både fysiskt och psykiskt. Så därför ska man hitta minst en vän men kan räkna med i alla lägen. Och sen ska man kunna behålla dom också, behandla alltid folk så som du själv vill bli behandlad. För med tiden kommer man se vilka minnen man har när man är så bra vänner att man kan göra allt ihop. En äkta vän har man livet ut. Ett citat som man borde minnas. " Hellre ärliga fiender än falska vänner", det är något man ska tänka på, om man själv är 100 % ärlig och om ens vän är ärlig. Och vänskap handlar om att bråka, men i äkta vänskap så förlåter man..


Oj, vart ska man börja när man pratar om kärlek. Kärlek är verkligen det underbaraste man kan tänka sig, men det kan även vara det värsta. Man ska alltid vara försiktig inom kärlek, för där kan det förekomma mycket lögner, otrohet, svek, rykten osv. Allt handlar om att man litar på sin partner och att man vågar visa för alla vem man verkligen älskar/gillar. Just nu går många efter utseende, som man brukar säga "utsidan lockar insidan inspererar" eller "utsidan ger insidan en chans", Men varför är utseendet det viktigaste om jag får fråga? Allt handlar väl inte om utseende, det viktigaste är väl hur en person är, personligheten. Döm aldrig någon efter utseende, det är det lågaste som finns. Men klart att utseende spelar en roll, fast om man ska tänka till så är det inte det viktigaste. Inte enligt mig. Men ta vara på kärlek när ni finner den, va rädda om den. För kärlek behöver man här i livet, och inte bara av sin pojk/flickvän utan familjen, vänner och allt. Kärlek är en stor del av livet.

Ja ni, sex.. Vad är sex för er egentligen? är det bara en lek eller är det kärlek. Kanske både och? Men sex ska man inte utnyttja förmycket.. Finns så mycket som är bra med det, men det finns så mycket som är dåligt också, tänk på alla sjukdomar, graviditeter osv. Det finaste sexet du någonsin kan ha är med den du älskar, med din pojk/flickvän som du verkligen älskar. Allt det där snack om fyllesex och allt det är en lögn, det är inte det skönaste eller det finaste man kan få. Fuck no, det är de äckligaste.. Många vågar inte ha sex eller göra något sexuellt för man är rädd för vad som kommer hända, men känner man sig inte redo gör man det inte, för det kommer med tiden. Alla blir redo nån gång, och sen ska man göra det med rätt person.. För allt kan hända, allt kan gå fel. Inte bara i vänskap och kärlek utan även i sex. Där kan det värsta hända. Så med ett bra råd så säger jag va rädda om er sjäv, om eran kropp, den ni älskar och det ni har. För en dag kanske du vaknar upp och allt är borta..

Kommentera ♥ [0]
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P