Hejsan!

Hej mitt namn är Dajana Ramic, jag är född -92 & bor i en liten håla som heter Hova. I min blogg kommer du få uppleva en hel del tips av olika slag, min vardag, musik, bilder, design & en hel del annat. Hoppas du stannar! Puss & Kram

MUFFINS FAIL.

Vart ska man börja? Jo jag och sarahy gjorde muffins med smält choklad över fast det blev lite fail. Ah då skulle vi fika och då tog jag av den smälta chokladen som hade stelnat och skulle äta den men så fastna den i munnen, uppe i gommen och jag kunde inte prata och visste inte hur jag skulle få ner den.. :o Hahahah, fick ta ett glas saft så det skulle smälta.. Lyckad, och sarahy skratta nog ganska mycket där. :D Azuuuuuuuuuuuuuuum.
Våra muffins fast choklade som var smält var mer som ett lock.. höhöhö

Kommentera ♥ [3]
Kommentarer
Postat av: Nathi

Det var jag som frågade om du kunde ge bort en bloggsvarsinvite :)Min blogg: http://nathiys.blogspot.comOch min mail har jag skrivit =)

2011-04-10 @ 21:32:00
URL: http://nathiys.blogspot.com
Postat av: Esmeralda<3

jaha okej då lottar jag ut den till någon annan:)

2011-04-10 @ 21:33:00
URL: http://esmeraldaaa.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Åhåh tack snälla!! Har verkligen kämpat och deltagit i alla tävlingar så får jag en utav dig bara sådär. Gud va söt du är :D Tack så himla mycket!!

2011-04-10 @ 21:37:28
URL: http://nathiys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P