Hejsan!

Hej mitt namn är Dajana Ramic, jag är född -92 & bor i en liten håla som heter Hova. I min blogg kommer du få uppleva en hel del tips av olika slag, min vardag, musik, bilder, design & en hel del annat. Hoppas du stannar! Puss & Kram





KÄRLEK/VÄNSKAP/SEX.


- Kärlek, vad är kärlek? Alla ser olika på kärlek och upplever det olika. Många har aldrig upplevt kärlek. Men kärlek är när man känner speciella känslor för en person, många känner även kärlek för sitt djur.. Allt handlar inte om en partner, det kan vara speciell kärlek inom vänskap, familj eller något djur. Men i mitt fall så ska jag prata om kärlek mellan två personer. Kärlek gör oftast personerna blinda, och det värsta inom kärlek är att vänskapen  kan förstöras oftast när man lägger sina vänner åt sidan och bara är med sin partner, det är fel! :| Man ska aldrig lämna sina vänner åt sidan för en kille/tjej, man har aldrig sin partner för livet, men vänner har man ifall man inte lägger dom åt sidan, för sen när det tar slut och man mår dåligt då finns inte en vänner där längre för dom blev bortglömda då man hade ett förhållande. Inom kärlek är det mycket bra och dåligt, det dåliga är som jag sa vänskapen KAN förstöras men det gör den inte alltid, det är väldigt många som blir svartsjuka och sprider rykten och vill förstöra ens förhållande, säger saker som inte ens är sant och sist men inte minst man blir alltid sårad mer eller mindre inom kärlek.. ALLTID! & det är väldigt jobbigt. Otrohet är nog det värsta som finns, då man blivit bedragen bakom ryggen, blivit sviken av den man älskar, när folk ljuger rakt i ansiktet, det är som att få en kniv rakt i ryggen. Man faller ihop och har svårt att komma upp. Därför ska man vara försiktig inom kärlek!
- Vänskap är det starkaste som finns! Vänner ska man hålla i hårt för äkta vänner finns alltid där oavsett vad.  & gör man misstag ska man få en andra chans, vänner ska aldrig ge upp hoppet om varandra. Man ska aldrig lämna en vän åt sidan, men visst ibland har man dåliga dagar och vill vara ifred och då får man acceptera det. Man har familj, man har sin pojkvän/flickvän och då kanske man vill tillbringa lite tid med dom också, men en vänskap ska vara så stark att den aldrig bryts av. En vän ljuger inte för en, den ska vara ärlig så mycket som möjligt, men visst ibland måste man ljuga man kan inte säga allt jämt & då kan man inte göra så mycket mer. Inom vänskapen kan man göra allt och inget, man ska kunna vara sig själv, kunna slappna av. Prata om allt och verkligen känna sig trygg, vänskapen ska vara som en andra familj!

- Sex är något väldigt många tar oseriöst vilket jag tycker är väldigt fel. Alla ser olika inom sex, inom religioner så finns inte sex fören man gift sig och då kan man ha sex endast för att skaffa barn. Men kollar man exempel i Sverige så har nästan alla sex med varandra utan att ens tänkt. Många flickor/pojkar vill bara ha sex med sin partner. Sex enligt mig är inget man ska leka med hur som helst, visst lev ditt liv och ha kul men ha dina gränser. Finns så mycket saker som kan gå snett under ett samlag och då får man välja svåra beslut. Varför ta den risken? Eller för helvete använd kondom, hur svårt kan det vara?! P-piller, p-stav och sån skit det skyddar dig inte mot könssjukdomar, och det skyddar 99 % men har du riktigt otur kan just du bli offret om att ändå bli gravid. Kondom skyddar mot allt, fast även där kan man ha otur, där kan ju kondomen spricka, men därför ska man vara noga med storleken, den får inte vara för liten eller för stor. Sex ska vara underbart, det ska inte göra ont eller kännas obehagligt. Man ska trivas men den man har samlag med, inget får kännas fel. Därför var försiktig, och tänk till riktigt noga när du vill bli av med din oskuld så inte fel person tar den. & prata inte för mycket om ditt sexliv, det är ens privat liv. Folk snackar väldigt mycket här omkring.

Kommentera ♥ [0]




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P