Hejsan!

Hej mitt namn är Dajana Ramic, jag är född -92 & bor i en liten håla som heter Hova. I min blogg kommer du få uppleva en hel del tips av olika slag, min vardag, musik, bilder, design & en hel del annat. Hoppas du stannar! Puss & Kram





DAJANA HISSAR

Kör på en hisslista idag där jag hissar spetstrosor, speciellt röda! :D Snyggt med alla färger och jag har typ 100 såna här och man kan köpa billiga på Gina. Tycker det är supersnyggt med såna trosor, eller vad tycker ni?

Kommentera ♥ [4]




Kommentarer
Postat av: Fowie

Jag förstår dig, absolut det gör jag, och det kommer en dag när jag också tröttnar på allt detta, men en så länge kommer jag fortsätta provocera eftersom det är det som för besökare till min blogg :) Och tro mig, veys har tagit bilder, designunderlag och texter från mig och det är hon även anmäld för :)

2012-03-25 @ 18:28:01
URL: http://fowies.blogg.se/
Postat av: Fowie

Och du var med henne när hon gjorde sina skyltar etc? Detta är egentligen mellan henne och mig så förstår inte vad du gör inne i hela denna saken från början. Hon har snott alla sina "Sno stilen" skyltar osv, kolla bara härifrån: http://victestblogg.blogg.se/ och http://victoriasfashion.blogg.se . Detta är min väns blogg och detta är alltså någon hon har varit hos polisen och anmält.

2012-03-25 @ 19:07:16
URL: http://fowies.blogg.se/
Postat av: ~ L I N N ~

Veckans blogg vinnarna är nu dragna!

Kika in och kolla om det blev du, om inte, finns en ny chans redan nu! ;-)



Direktlänk -> http://linnhahne.blogg.se/2012/march/veckans-blogg-3.html#comment

2012-03-25 @ 19:39:36
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: ~ L I N N ~

Kul att du är med och tävlar, lycka till! :-)

2012-03-25 @ 19:52:00
URL: http://linnhahne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P