LIKA SOM BÄR?

Någon mer än jag som tycker att Kenza och Leona Lewis är lika som fan. Bara att Kenza dock är finare! Men ändå, dom är lika som fan tycker jag.

INTE BARA JOBB UTAN ÄVEN..

Ska inte bara skaffa jobb utan även körkort! Kanske inte kommer köra så mycket nu när det börjar bli halt ute men ska absolut börja läsa lite teori som jag suger en hel del på. Vet inte varför men jag har svårt att komma igång.

JOBB-BEROENDE


LÄNKBYTE

Klicka på bilden för att komma till bloggen.

TJÄNA PENGAR?

Plusikassan, det är hur lätt som helst att tjäna pengar på denna sidan och det är så att när man fått 200:- så får man ta ut dem från kontot, riktigt bra. man får även 20:- vid registrering och 25:- om man gillar deras facebook sida. det finns inget snabbare sätt att tjäna pengar på nu har du ju redan 45:-, såhär gör ni:


1. gå in på länken, när du registrerar dig kommer där stå "eventuell kampanjkod" där behöver du inte skriva in någonting utan lämna den rutan tom.
2. du kommer få ett mail till den hotmailen du registrerade dig med, öppna alla mail ifrån dom så att ditt konto blir "aktiverat" så att du kan börja tjäna pengar.
3. fyll i alla uppgifter som behövs under fliken "mina uppgifter"
4. klicka på "tipsa vänner" då du tjänar 8:- per person som blir medlem via just din länk som du kopierar och skickar runder.
5. klicka på länken nedanför för att komma igång!


KNAS

Stirra på den röda näsan i 30 sekunder å blinka sedan mot en vit/ljus vägg! Sjukt het!:-)

BLOGGTIPS

http://evelyna.blogg.se/
Tänkte ge er ett tips på en grymt bra blogg!
Älskar denna tjejens utseende & hennes awesome blogg.
Tycker absolut ni ska kika in, ni kommer inte ångra er iaf..
Så yep, gör som jag säger kika in en snabbis vett jag. ;)

OBS! LÄS!

Ser att jag stavat lite fel lite här och där, men skit samma ni förstår ändå! Så nu vet ni reglerna, kan ni inte följa dom så blir det inge länkbyten med er som inte gör som det står i texten ovan!

TÄVLING

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos snygga http://www.nattstad.se/hannastangberg & känner du att du är i behov av smink eller kanske vill ha något nytt, jag då kan även du delta i tävlingen. Gå in på bloggen och följ reglerna. :)

WE FOUND LOVE

We found love in a hopeless place.

NY KATEGORI

Nu kör vi igång med Dr.Love, så fall ni har problem med kärlek, eller vill ha tips & råd om kärlek så är det bara att fråga. Jag har varit med om en hel del när det gäller kärlek så kan ge er goda råd. Dr.Love has the answers.. OBS! Såg att jag har stavat fel, men skit samma! Skäms inte för att fråga något.  :)

GODASTE CHOKLADEN

Så jävla god mörkchoklad med smak av blåbär fyfasiken man blir verkligen beroende av denna choklad. Min favorit va detta verkligen. För er som inte smakat, gör det! Ni kommer älska den. :D

NEXT: SHOPPING

Nu ska jag fixa mig och sedan ska jag vidare till Örebro med mamma & pappa för lite shopping, har dock inga pengar så får kanske se om mamma & pappa köper något, men jag har inte ett öre. :( Riktigt synd, men  men vad ska man göra..

DAGENS FRÅGA

I vilken ålder tycker NI att man ska bli av med oskulden & varför?
Skulle uppskatta om ni svarade på den frågan? :)

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med två tjejer som driver en blogg ihop, klicka på bilden för att komma till deras blogg!

TIPS

Tänkte ge er ett tips som har android/iphone mobil. Detta spel heter Help Out och är tvärroligt, det går ut på att få ut den där sötingen med ögon där vart pilen pekar och genom att få ut den måste nu flytta på dom som är ur vägen. En del är jätteenkla och andra är svåra, men det lättaste är när man inte tänker alls utan bara spelar då går det hur lätt som helst. Ska man hålla på och tänka då är detsvårare. Så för er som inte testat detta spel, gör det NU! :D

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med denna sötnos, klicka på bilden för att komma till hennes  blogg.

ÖNSKAR

Kolla?! Fyfan vad snyggt, håller ni inte med migeller? Fyfan vad jag önskar mig sånt här, nån gång i framtiden ska jag fixa sånt här åt mig själv där jag ska ha allt mitt smink och sånt.. Helt underbart, någon som har detta? Vad kan det kosta på ett ungefär? :)

BARBIE TEST

Du har….

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 11
Du …
() Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
() Använder läppglans varje dag
() Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
(x) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 5
Du har…
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 6
Totalt: 17

 

 


0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

GOD PARFYM

Tänkte tips om en sjukt god parfym! Lady Million som den heter, finns både för tjejer & killar oh båda luktar tvärgott! Så nu har ni tips på en god parfym. :)

STORA BLOGGAR JAG FÖLJER

Dennis.M är en blogg jag börjat läsa väldigt mycket på senaste tid & jag tycker den är intressant för han står verkligen för vad han säger och det är nog det jag gillar med honom. Han har mycket bilder i sin blogg och intressanta saker som han skriver..
Detta är en skitsnygg rosa blogg som man bara inte kan sluta läsa när man väl har börjat, finns så himla mycket bra med denna blogg. Det som lockar mig mest tror jag är nog att hon är så galen av sig denna tjej men ändå samtidigt lung. En grej jag & hon har gemensamt är att vi gillar leopard & rosa. :D
Nu till min absoluta favorit.. Jag kan erkänna jag har aldrig tidigare gillat Kissies blogg, men sen hon ändrades eller ah börja va "sig själv" så har jag verkligen fastnat för hennes blogg. Jag gillade inte när hon var elak och spydig.. Men nu jag älskar hennes blogg är inne flera ggr om dagen varje dag! Det är inte alltid intressant att läsa någon blogg som handla om ens vardag men Kissies blogg är nog den mest intressantaste, för hon har även små tävlingar. Inte för jag brukar vinna men jag deltar ändå! Något jag älskar med henne är hennes HÅR och fyfan vad jag vill ha det.. Helt sjukt vad hon passar i det..

LIKE THIS

Nästa gång jag gör nagelförlängning ska det se ut så här ! Fyfasen vad snyggt måste jag säga.. Eller vad tycker ni? Jag som älskar rosa skulle verkligen digga detta. :) Får dock se när jag ska göra nagelförlängning. :)

LÄNKBYTE x2

Kör ett länkbyte med snyggOlivia! :) Hon har en jättefin blogg med bra uppdatering och den är läsvärd! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)
Klicka på bilden för att komma till Nathalies blogg!

SVAR PÅ TAL

Har fått denna fråga många ggr så kan lika gärna svara med ett inlägg och dessutom hade du inte blogg. Men jag gör mina texter/skyltar på photoshop. :) Har man inte photoshop kan man ladda ner Gimp som funkar som photoshop fast det kan man ladda ner gratis! :)

MIN KAMERA?!

Det verkar som om min kamera har gått söndet..  :( För när jag tar på den så håller den på och hackar sig, man kan inte ta kort för linsen håller på att gå in och ut hela tiden. Fan den får inte vara sönder! Pallar inte vara utan kamera & min rosa har gått sönder och mammas kamera suger. :( FAAAN!

HELLU

Godmorgon på er! Jag har precis duschat & nu ska jag ta och fixa mig lite snabbt, bara på med mascaran sen är det klart. Orkar faktiskt inte sminka mig så värst mycket mer. Men idag har jag bara en lektion sen ska jag handla lite åt mamma & efter det ska jag glida runt lite på stan. :) Får se vad som händer.. Men vi hörs senare! :) xoxo



ÄLSKAR MINA LÄSARE

Fyfasen vad jag älskar er mina läsare, det är så himla kul när folk skriver till en om att dom gillar ens blogg eller när dom kommenterar mycket om att man har fin blogg och liknande gulliga kommentarer.. Fasen vad ni gör mig glad! :) Helt galet vad man blir tokig/spralliig på såna kommentarer. Stor puss på er babes! :)

100:E

Yep, Madelene Svensson blev min 100:e person som gillade min blogg på facebook. & därför ska hon få ett eget helt, stort inlägg på min blogg som ger henne chansen till fler läsare! Hon har en väldigt fin design förutom att det fattas en header vilket är synd.. Hennes blogg handlar om hennes vardag, alltså hennes liv. :) Jag tycker hennes blogg är väldigt enkel, tycker hon är värd att ni klickar in och kikar lite på hennes blogg, ge henne lite tips på olika grejer, kommentera! Gör det ni själva vill att folk ska skriva/göra åt er.. Däremot är hon väldigt väldigt söt tycker jag & ångrar inte att det är om henne jag skriver ett inlägg, tycker hon är värd det dessutom verkar hon en super gullig tjej! :) Kram på dig!

MITT HJÄRTA

Älskar min söte lille vän som ni ser här på bild! Han är världens sötast & finaste kanin, så himla gosig också.. Men dock kan han inte ersätta min förra kanins plats. Kan säga att detta är den bästa killen i världen, han finns när jag kommer hem, när jag går till skolan, när jag vaknar & när jag somnar så finns han alltid där.. Min fina Bruno! :love:

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med en supersöt tjej som har en grym blogg! STOR hiss på hennes blogg, den är både snygg & bra, så klicka på bilden för att komma till hennes blogg. Ni kommer inte ångra er ! :)

DAGENS FRÅGA?


MUSIK


HELT TOM INOM MIG..

Jag vet inte vad jag ska säga, är så sjukt ledsen och så himla besviken.. Att man verkligen tror något, hoppas på något när man tror att allt är perfekt så finns det alltid något som förstör. & nu var det du själv, kommer ALDRIG se dig på samma sett, om jag ens vill träffa dig mer. Jag gillade dig så sjukt mycket, men du svek mig. Visst du sa sanningen för du trodde jag själv hade gjort det du gjorde, man sanningen är att för mig så fanns ingen annan utom du och nu, fyfan.. Detta gör så JÄVLA ONT och jag är så jävla ledsen, men ändå kommer det inga tårar.. Du har verkligen fått mig från toppen till båtten och det förtroendet jag hade för dig har nu spruckit.. :'(

BRA BLOGGAR?

Jag vill gärna ha nya bra bloggar som jag kan läsa! :) Så om ni har någon bra, eller liknande något ni kan tipsa mig om att läsa så länka gärna. En blogg utan snygg design är inte alltid rolig att läsa, så den ska helst ha snygg design och intressant innehåll. :)

GLÖM INTE

Glöm inte min gilla sida! :) Är faktiskt upp i 98 st och det är superkul, men man vill ju gärna ha fler.. & som sagt alla som gillar får ju en länkning men det 100:e person kommer får ett heel inlägg i min blogg. :) Så vem blir det? :)

LÄNKBYTE x2

Kör på ett till länkbyte med en grymt fin tjej som har en grymt fin blogg! Och jag tipsar er verkligen om att klicka in er på hennes blogg genom att klicka på bilden för den är grymt snygg & grymt bra.. Så kicka in en snabbis, ni kommer fastna för den precis som jag! :D
Kör länkbyte även med min fina vän Matilda, visste faktiskt inte att hon bloggade men när jag gick in på hennes blogg så fastna jag direkt, den är väldigt fin, enkel men fin och intressant.. Mycket bilder och jag gillar den.. Dessutom är hon hur fin som helst! Så klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :D

VISSTE NI ATT..

• Jag tror på spöken.
• Jag har släkt i Canada & Amerika.
• När jag var liten ljög jag om att jag kunde massa olika spårk som kroatiska, serbiska, makedonska, albanska, polska & ryska.. Alla utom albanska liknar varandra mer eller mindre utom kroatiska och serbiska det är samma sak bara olika dialekter.
• Jag hatar att vara singel.
• Jag hatar smärta!
• Jag är i behov av pengar och gör allt för att få ett jobb.
• Jag vill resa till Los Angeles, Tokyo, Miami & New York.
• Jag vill jobba med människor som har problem av någon sort, ex. jobbigt hemma, missbruk av olika slag eller liknande.
• Jag vill vara rik!

LÄNKBYTE

Kör ett länbyte med denna sötnos, hon har en grymt söt och bra blogg. Så kicka in på den, läsvärd! Klicka på bilden för att komma till snuttans blogg. :)

FÖLJA VARANDRA?

Har fått många kommentarer om "vi kan följa varandra" och ja jag följer gärna din blogg på bloglovin' eller på blogresponse men för att jag ska följa er så ska ni lägga till mig för och säga till att ni gjort det, och då ska ni följa mig via BLOGRESPONSE inte bloglovin'! Säg till när ni lagt till mig så lägger jag till er var ni nu vill, och har ni inte blogresponse så är det bara att bli medlem, nu kan man göra det hur lätt som helst, förut behövde man få inbjudan vilket dom inte har längre och det tycker jag är bra !

PARFYM

Måste tipsa er om en sjukt god parfym som verkligen luktar fräscht! Den är rätt dyr men tycker ni ska köpa den ändå för den luktar grymt gott! Dock annorlunda lukt, men tycker ni ska testa den! :)

JOBB JOBB JOBB

Nu har jag varit duktig och verkligen tagit tag i att söka jobb, har hittat ett och det är vikarie och jag tycker det verkar kul, nu måte jag bara fylla i ett papper och skicka till polisen som sedan skickar mig belasningsregistret så dom får se att jag inte begått några brått.. :) Hoppas som fan på detta jobb nu! :D

SNYGG BILD? NOT

Nu har jag precis duschat och ska fixa mig och sedan dra till skolan, fyfan vad jag är trött måste jag säga! Sjukt jobbigt att gå upp tidigt. :( Vill ha lov igen, fast dock har inte jag så mycket kvar, slutar ju efter jul som tur är.. Idag efter skolan ska jag iväg och söka jobb på ett dagis. :) Får se vad dom säger ! :D

SAY WHAT?

Wtf?! Ska detta bli den nya fb? Hmm, måste säga att jag inte gillar det, jag kommer hålla mig fast vid fb och inte skaffa "ansiktsbok.se" eftersom jag tycker det verkar helt onödigt att dom skaffa det när fb finns kvar, okej om fb hade lagts ner men det har det ju inte gjort! Så njaah, diss på det!

SEXBLOGG

Hittade en sexblogg, jag älskar att läsa det! Vet inte varför men det är bara så himla intressand, klicka HÄR för att komma till bloggen! Hahah, fan vad intressant den är, dock va det inte många inlägg men det kommer la hoppas jag! Jag måste bara följa den, :D

IPHONE 4S



Var med och tävla om nya iPhone 4S hos generösahttp://www.dennism.se! Fyfan nu har jag världens chans att vinna något jag verkligen önskar mig, så hoppas hoppas hoppas att jag har sån tur att han väljer mig! Men men, gå in på hans blogg och tävla du med, en grymt bra blogg måste jag säga!

40 MINUTER KVAR

Ikväll kör vi en lugn kväll där vi satsar stenhårt på bingolotto med familjen och lite morötter med dipp! Mumssss, hoppas på vinst denna gång men ändå är det kul att spela även fast man inte vinner något. Men men, imorgon är det back to school och jag är verkligen inte peppad, tiden har gått så sjuuuk fort. Tycker inte ni?!

FEEEST

Klicka på bilderna för att få dom i större format!

LETS DO SOME CRAZY STUFF

Nu taggar jag för lördagens kväll som innehåller fest, och jag tror det kommer bli super kul! :D Imorgon är det även bajram vilket betyder middag hos faster.. nomnom, god mat! :D Men men, ska försöka ta kort på kvällens händelser, så får ni ha det bra tills vi hörs nästa gång.

FUCK SYSTEMET

Fyfan vad sur jag är nu, systemet är stängt idag på grund av att det är röd dag tydligen?! :s hade inte en jävla aning om det så nu blir det inget smultronvin för mig inte.. & ja jag är rätt sur för det, så nu vet jag inte vad jag ska dricka ikväll.. Palla dricka cider jämt, menn ska kanske få någon likör av syrran och henens kille, men den är la säkert äcklig.

LÖRDAGS PLANER


ÅH VAD SNYGGT!

Grymt snygg outfit, eller vad säger nu? Hittade denna på google så inte jag som har klippt ihop denna bild.. Men fasiken vad snyggt det är.. Jag är helt kär i väskan!

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med Michelle, en söt tjej men en söt och personlig blogg.. Kika in på den, den är läsvärd. :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

LV = LOVE

Någon mer än jag som älskar Louis Vuitton märket? Finns ju så snygga väskor så det inte är sant.. Bilden är dock tagen från google, [en annan tjejs blogg] hoppas det är ok! Men men, detta är grymt snyggt och jag vill ha en LV väska.. :(

OPSSS

Inte smart skrivet av mig, men men får ju skylla mig själv nu måste jag dricka 24 groggar blir väl gjort på lördag, hoppas det inte kommer fler tills dess.. Lär ju spy och må dåligt som fan. Hahah, men ändå en rätt kul grej, fast synd om mig dock! :(

GE MIG!

Fyfan vad jag vill ha en iphone, speciellt en vit men att få en överhuvudtaget skulle göra mig världens lyckligaste! Har verkligen varit beroende på den senaste tiden, har önskat mig den i julklapp men lär ju inte få det eftersom den är så sjukt dyr! :( Aja vi får väl se.. Drömmen kanske går i uppfyllelse.

★ Never mind, I'll find someone like you


DAGENS INKÖP

Detta fick jag med mig hem, ett paket lösnaglar till helgen, 2 linnen & 3 par trosor. Blev inte så mycket men jag är nöjd även med det lilla. :) Nu får jag se vad som händer, kom ju precis hem! xoxo

NEXT: STAN

Just nu håller jag på och lagar mat samtidigt som jag fixar mig för ska en sväng till Skövde och shoppa lite och se fall det finns något snyggt. :D Måste ha en röd tröja till halloween eftersom jag ska vara djävul. :) Men men bloggar mer när jag kommer hem och visar vad jag köpt fall jag köper något. :)

RSS 2.0
Heart Chat Bubble