Jag som liten.

Här får ni en bild på mig då jag var liten :D


Dagens blogg.

Skriv en kommentar att du är med, och jag drar en vinnare ikväll. :)

Äntligen dator.

Nu har jag äntligen dator igen, våran har varit ifrån kopplad så har verkligen inte varit aktiv.. Men I'm back! :) Igår va jag i Skövde och shoppade med Sarahy & Dustin. :D Och då fick jag med mig detta:

Halsband från H&M 79.90 kr.
Skor från skopunkten 249 kr.
Tröja från Gina Tricot 99 kr.


Tröja från Gina Tricot 199 kr.


Dålig uppdatering.

Sorry för en dålig upptadering, men hade inte tillgång till dator igår, plus hade inte tid att blogga. Var och klippte mig och var även på trafikskolan. Nu sitter jag i skolan och tar det lungt. :) I morgon blir det att åka och shoppa en sväng, och kanske ska till Göteborg nästa vecka, för då är det ju lov. :D SKÖNT!  Peace.

Här har ni en riktigt gammal bild på mig då jag va svarthårig. :o


Gammal men berör fortfarande.


Beställa.

Nu ska jag beställa min studentmössa, och allt sånt. Alltså ett studenpaket, och där ingår det trosor, t-shirt och en hood tröja för 639, plus att jag gjort i ordning min studenmössa så den kommer vara rosa inuti och en rosa diamant så allt blir 1546 kr sammanlagt.. 7 månader kvar till studenten nu då! :D Här har ni en bild på hur den kommer se ut ungefär. :)

Fredrik.

Här har jag en blogg som är bra, och jag rekommenderar till er att följa honom. Fredrik heter han. :)
Själv kom jag precis in, har varit ute och sprungit, va skönt med lite motion, och snart ska man gå och lägga sig, så säger väl godnatt för idag. :)


Körkort.

Nu ska jag börja med körkortet, så har varit inne på körkortsportalen och laddat hem några pappren. Sen på onsdag blir det att gå till trafikskolan och beställa tid för att börja köra. Så nu taggar man stort för körkortet, mycket viktigt! :)


Detta funderar jag på att köpa !


Grattis!


Varför jag valde denna blogg var på grund av att jag tycker den är intressant, har mycket med kläder att göra för både tjejer och killar. Det är också en kille som bloggar och tycker det är roligt när killar bloggar, och rekommenderar att ni följer honom på bloglovin. :) Klicka på bilden för att komma till hans blogg. :)

Dagens blogg.


Skriv en kommentar att du är med, och jag drar vinnaren ikväll. :) Lycka till! :)

Lördagsmys.

Sitter här och moffar i mig lite godis, riktigt gott är det. Lite lördagsmys. Är även hemma själv, mamma och pappa är hos faster medan syrran är och hämtar sin kille, dom ska iväg och bowla sen.. Hon har ju fått körkort nyligen så hon är ute på vägarna hela tiden :) Riktigt roligt för henne. Vad som händer mer ikväll vet jag inte, det blir iaf en lugn helg. :)


Låttips.


Lyssna & njut en härlig lördag. :)

SNÖ I OKTOBER?!

Visst är Sverige ett konstigt land med  vädret, men att det skulle komma SNÖ i oktober trodde jag fan aldrig. :O Det är helt otroligt.. Varför? Visst jag tycker det är mysigt IBLAND med snö men då ska det bara finns snö på julafton och nyår. Inte annars! :) Men nu kom det snö och nu kommer vi ha det ett bra tag tror jag. Fan, jag vill utomlands. :( Vill bara gå och lägga mig i sängen och inte gå ut, det blir så kallt och blött. :(

Mycket i skolan.

Har legat i sängen och pluggat lite, har som sagt prov i morgon i personlig försäljning. Tvärtråkigt. & nästa vecka har jag fyra j*vla prov. :o Är inte det otroligt vad skolan göra? Snart ska jag plugga igen eftersom det är 95 sidor att läsa på, så det är mycket. Sedan ska jag gå och sova, måste sova ordentligt för att orka i morgon. Så tror heller inte det blir något mer inlägg idag. Hörs i morgon, peace. :)

Dålig bild, men det kommer bättre.


Önskemål.

Har fått önskemål om att ladda upp bild på min piercing, men kan inte göra det än, jobbigt att få ut tungan eftersom den är så svullen nu. Så ni får hålla er några dagar. :) &  folk som tycker det är "fjortis" med piercin i tungan då säger jag bara tyck det.. Jag själv tycker det är snygg och det är absolut inte fjortis.. Jaja har inte tid med detta nu, vi hörs sen :)

Iiiiiiiiiiiiiiiiiih.

Det här har jag gjort, och en av er hade rätt men du har tyvärr inte blogg så kan inte reklamera dig. :D Är så fuckiiiiing glad :D:D


Vad händer i morgon?

I morgon ska jag göra en sak, och den som gissar rätt blir reklamerad i en vecka. :) Så passa på nu och gissa vad jag ska göra i morgon, det blir en stor dag för mig. :) Peace ! :)


old times.

Här har vi en gammal bild på mig och Daniii. :love: Tiden går så fruktansvärt fort och man skapar så mycket minnen. Saker man vill ha tillbaka ibland. Jag kommer aldrig få tillbaka det bandet vi hade mellan oss eftersom du nu bor långt ifrån Daniii :( Jag saknar dig, jag saknar våra dagar tillsammans när jag tog hand om dig då vi var små. :( Jag älskar dig. :love:

Nagelförlängning.

Bilden kommer från Alexandra Mellgren. :)

Har funderat på att göra nagelförlängning, är sjukt sugen på det. Och kanske ha något rosa mönster som liknar ungeför på den första bilden, eller har ni något tips på vad man kan göra? :)

Städ/Pluggdag.

Min söndag består av att städa mitt rum och plugga, har massor att plugga. Ska fan plugga mest på idrottsprovet så jag kan få min dator så fort som möjligt. Längtar som fan, men det är jobbigt att plugga. I morgon är det skola och då är det ju projektarbete som gäller, och på tisdag ska jag vara ledig, och det tänker jag inte säga än varför, det får ni se på tisdag. :) Men vi hörs sen, peace.


Dansfeber.

Kollade precis på dansfeber, och jag tycker det är tvärrolig att kolla. :D Hahah, det kommer verkligen saker man inte förväntat sig, och nu var det ju finalen jag såg. Tycker faktiskt rätt personer van, Markolio och Tobbetrollkar, dom dansade till dirty dancing. Tvärroligt! Hahah, kollade på det hemma hos faster och hennes man men kusin vitamin och massa fika. :) Ikväll ska jag inte skriva flera inlägg så vi hörs i morgon. Peace :)

En mätt Dajana.

Åååh jag är så otroligt mätt, käkade världens godaste mat.. Bosnisk potatissallad med fisk. Och det är inte som svensk potatissallad och svensk fisk. Vi gör det på vårat sätt med smak, balkanmat har mer smak än svensk. Så när man äter så njuter man. Hur gott som helst, nu funderar jag på att städa mitt rum och fixa mig lite. Vad händer ikväll gott folk? :)

Utvald laptop.

Nu har jag valt min laptop, och det blev nummer 6 :) Den hade det mesta och den verkar suverän plus snygg som fan är den! :) Sitter här med kusin vitamin, mamma och pappa är i stan och handlar mat. Syrran vettefan vart hon är, om hon är hos Emil eller något, så vi hörs sen. Peace. :)


Tidig fredag.

Nu ska jag gå och sova, är så fruktansvärt trött. Så för mig blir det en tidig fredag. Godnatt alla ! :)

Träning.

Snart ska jag ut och springa, satt även och pratade med Ida vi ska börja gymma. Så ska ha månadskort som kostar 150. :) Najs najs, blir hård träning. Lagade asgod mat förut som jag blev riktigt mätt på, och den är nyttig. Wookgrönsaker och en bit hamburgare. Joe och Dustin & Sarahy ? Kanske kommer förbi sen, myssss :D


Laptop av pappa...

Jag ska få en laptop av min underbara pappa :D Men jag har ingen aning om vilken jag ska välja, så kan jag få hjälp? :) Eller har ni kanske tips på någon dator? :) Nummer 3, 5 & 6 är min favorit :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.

HAHAHAHA!

O.B.S! Missade lite text, det ska stå You gonna die and you know when.
Hahahah! Detta gjorde verkligen min kväll, killen är så söt så han blir ful. Hahahah, asså detta är inget speciellt men jag har sån jävla dålig humor så jag dör när jag läser detta. Hahahah, speciellt det med näsan och då hans svar blir fuck you. Hahahahah :) Puss på detta!  Snart ska jag ut och springa ! :)

Projektarbete.

Idag i skolan hade vi projektarbete, Celina hoppade in i våran grupp. Soft! Men vi va på polisstationen, och fick telefon nummer till något uppe i Stockholm som vi ska ringa till och boka träff, så det blir förmodligen Stockholm på höstlovet med Celina och Amanda, :) roligt roligt. Sen gjorde vi en marknadsundersökning, frågade 5 personer tre frågor var. Var nog bara en som gav ett vettigt svar tycker jag! Nu ska jag kolla lite högskolor och testa förra årets högskoleprov, damn! :o Helt sjukt vad mycket det är... Men men, blir förmodligen Spa-programmet i Örebro, eller massage i Sala. I Örebro håller det på i 2 år, men i Sala en termin, ska vi satsa på Sala då ? :D Nej men ska tänka lite till. Hörs sen, puss.


Dagens inköp.

Idag var jag en sväng i Skövde, träffade en och innan det så köpte jag lite saker.
  • En ring.
  • Ett armband.
  • & ett par svarta tights.
  • Fyllde även på mobilen.
Nu ska jag ut och springa, sen ska jag sova, så natti natti.

Ångra aldrig något som en gång fått dig att le.

Har fått reda på en helt sinnessjuk grej och det är om den där killen som tog livet av sig i direktsändning i flashback. Han tog på sin cam och hängde sig framför folk som kollade på. Men det jag blir mest irriterad över är folket som inte stoppade honom, folk som sa att han var för feg för att göra det, som verkligen peppade honom att ens göra det. Det var få personer som försökte stoppa honom och när han väl gjorde det så tror jag att dom som inte ville stoppa honom har skuld känslor nu och vet ni vad? Det borde ni har, ni borde skämmas.. Jag tycker bara synd om killens familj, hans nära och kära. Ni kunde ha räddat ett liv, men ni valde att låta bli.. Det finns även folk till mig som kände denna kille som tog livet av sig, och jag lider med dom. Att se dom vara så ledsna gör mig ledsen även fast jag inte kände killen så sprider sig sorgen. & hur fan kan man lägga upp klippet på honom där han tar livet av sig på Internet.. Vissa har ju i alla fall inget vett i huvudet, och det har gjort mig så otroligt arg. Hoppas ni är lyckliga !
R.I.P Marcus Jannes. :|

Riskakor....

Sitter och äter lite riskakor, mumss säger jag bara :) Senare blir det att plugga och ikväll blir det att ta en liten springtur. I morgon så börjar projektveckan, fast jag ska iväg till Skövde och shoppa lite. :) Hörs senare, peace.

Paradise Hotell

Nu har äntligen paradise hotell startat, & jag njuter av varje minut. Tycker det är roligt folk denna gång och den snyggaste är ju såklart Andreas ! :) Muummsss. Vem tycker ni är snyggast? :)
Aja, kom precis hem efter en springrunda, känner att jag måste få igång mig själv nu. Men vi hörs i morgon, peace!

min bästavän.

Nu gick Sarahy hem, det var mysigt som fan att va med dig. Vi var ute en sväng, sen kom vi hem och satt vid datan, sen käka vi lite mat och sedan kolla vi på lite olika klipp. Du får tiden att rulla iväg så fort, och jag mår bäst när jag är med dig honey. :love: :) Jag älskar dig! :)
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och plugga lite ergonomi. Så vi hörs i morgon. :) Puss

Pluggis.

Nu ska jag vara en riktig pluggis. Ska plugga stenhårt med körkorts teorin, och även massa andra skolämnen. Så körkortet ska vara på topp för mig just nu. :)
Här har ni min pärla :D 


Did you tell me you would never leave me this way?

You say you really know me,
You're not afraid to show me
What is in your eyes
So tell me about the rumours
Are they only rumours?
Are they only lies?
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
If you really knew me
You couldn't do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it real?
Did I dream it?
Will I wake from this pain
Is it true?
Is it over?
Baby did I throw it away? 

weightless foundation ?!

Jag har köpt den nya foundation från Max Factor som heter Weightless foundation.. Och jag tycker den är superbra! :) Så för er som vill prova på något nytt och bra så rekommenderar jag detta till er. & den kostar 175 kr, men jag hade rea på Lindex så jag fick den för 144 kr. :)

humhum..

Jag saknar tiden med dig. Detta är det värsta jag någonsin går igenom, jag kan bara inte leva utan dig! Dina ord plågar mig.

Idol.

Snart blir det soffan och mysa och kolla på idol samtidigt som jag sitter och hejjar på Jay Smith ! :)

Jag har glömt bort vad kärlek är, hur det känns att tycka om, jag minns sorgen när du gick, men inte glädjen när du kom.





Hatar besvikelse.

Ååh jag blir så fruktansvärt arg!!! :S Hatar när man blir sviken i sista sekund. Hade hoppats på något jag blev lovad så hände det inte ens, vet att det aldrig kommer hända om jag inte går till Dennis och ber honom göra det åt mig. Ska fan kolla om jag kan fixa det idag eller nästa vecka!!! Hoppas på det nu iaf. :)

Helgen består bara av att slappa idag, så vi hörs senar. Peace! :)


In tha shcool.....

Hej! Sitter nu i skolan och har programhantering, astråkigt.. Men men, bara kämpa sen har jag även prov.. I religion vilket jag inte kan ett skit. Fuck! :( Idag ska jag även göra en sak, men tänker inte berätta än, så ni får reda på det senare ;) Puss

Well I hope there's someone out there, Who can bring me back to you

So lately, I've been wonderin 
Who will be there to take my place 
When I'm gone, you'll need love 
To light the shadows on your face 
If a great wave should fall 
It would fall upon us all 
And between the sand and stone 
Could you make it on your own 

[Chorus:] 
If I could, then I would 
I'll go wherever you will go 
Way up high or down low 
I'll go wherever you will go 

And maybe, I'll find out 
The way to make it back someday 
To watch you, to guide you 
Through the darkest of your days 
If a great wave should fall 
It would fall upon us all 
Well I hope there's someone out there 
Who can bring me back to you 

[Chorus] 

Runaway with my heart 
Runaway with my hope 
Runaway with my love 

I know now, just quite how 
My life and love might still go on 
In your heart and your mind 
I'll stay with you for all of time 

[Chorus] 

If I could turn back time 
I'll go wherever you will go 
If I could make you mine 
I'll go wherever you will go

JAG DÖÖÖÖÖR!

Jag är totalt kär i Jay Smith's röst. Den är sådär hes och grym!
Älskar killar med sån röst...
Hjääääälp mig ryser ihjäl när jag lyssnar på honom.. :o

And you gonna make me cry.

Minnen som alltid kommer finnas kvar!

Godmorgon.

God morgon på er, nu har jag ätit frukost och fixat mig ska strax gå till bussen.. Ännu en skoldag, men sen idag ska jag träffa mamman till barnen jag ska börja ta hand om & i morgon blir det en stor dag för mig ! :D


Barnvaktsmöte.

I morgon ska jag på "möte/träff" eller vad man nu ska säga, om barnvakt, ska börja ta hand om en tjejs barn. Kommer nog bli kanon, får se i morgon hur barnen är så håller tummarna att dom inte gör ett helvete för mig. Men men, älskar man barn så gör man ju det ! :) Mycket mysigt och ta hand om småttingar..
Nu ska jag hjälpa mamma lite sen måste jag plugga, har religions prov på torsdag..   -.-

Pappa ! <3

Åh vilken söt pappa jag har ! :love: Han kom hem igår kväll och när jag vakna i morse så såg jag att det låg en mascara pappa hade köpt, så han hade lagt den på mitt bord bredvid sängen. Va inte det lite gulligt gjort av pappa? :) Fickmascaran max factor false lash effect. Puss på dig pappa.


BYE !


Give me.


Dagens fråga?

Vem tycker ni ska vinna idol?

Städdags

Nu ska jag gå och städa och sätta på musiken på högsta volym ! :) Tråkigt att städa men soft att lyssna på musik. Så vi hörs senare. Peace and Love.
Minnen kommer alltid finnas i bakhuvudet.

Vampyrer suger.

Nu hade jag tid för att äntligen kolla på vampyrer suger, men kände att det var fett onödigt. Den är så otroligt värdelös så det inte är sant, för er som inte sett den jag rekommenderar att ni inte ska kolla på den. Sämst asså! :s Visst kanske är lite efter med filmen men har tyvärr inte haft tid att kolla på den tidigare. Bättre sent än aldrig  :)

:@

Tvärsur och svullen i käften sen den där fucking smällen jag fick rakt på käften av någon kille.
Sen den där fula bitchen som börja knuffas men gav upp då hon såg att hon flög åt helvete då jag putta henne. :)
Hahaha, kvällen var väldigt rolig förutom allt jävla bråk, men säger bara att det var den bästa kvällen på länge.
Hoppas bara svullnaden går ner snart!

TAGGA TAGGA TAGGA

Sitter hemma hos min babe och taggar som fan för kvällen då vi ska partajjjja :D Kvällen kommer bli super bra med superbra folk :) nu ska jag städa lite, sen fixa mig och vänta på min lilla Kiko och sen kör vi igång :)  pusss

Dagen består av:

O.B.S!
Skrev fel, det ska stå Fredag och inte måndag.. Vart lite fel & orkar inte ändra.
Men detta är dagens schema.
Puss.

RSS 2.0
Heart Chat Bubble