-


Who says I can't be strong?


I'm not the girl you think I am.


(Y)


I will never ask.

Träffade denna snygging i helgen efter jag varit på ullared, det va sjukt underbart att se det efter mer än ett år. Men iaf på ullared köpte jag växa, 10 naglack, almanacka, underkläder, lila paraply, lite smått och gott, rakhyvel med raklödder eller vad det heter sen kommer jag fan inte ihåg mer :o

huuuun.

Tja! Sitter hos my homie Sarahy :) Assoft, sitter och pratar och lyssnar på musik, jag hjälpte henne nyss att kolla vad hon ska ha på sig på klassfotot, skitsnygg kommer hon vara! :D Fast det är hon alltid dock!! Nu ska vi nog se på film, puss :)


Orkar inte

Orkar fan inte blogga. Så peeeeace
Marko <3

!

When life gives you thousands of reasons to cry, show life you've got milions of reasons to smile.

Fredagsmys.

Nu ska jag gå och göra lite popcorn och sedan sätta mig framför tvn och ha fredags mys med mig själv. :D Är ju själv hemma så det är skönt att bara koppla av. Puss ! :)

HAHAHAHA!


Skolan...

Sitter i skolan nu efter att ha varit på sjukhuset, det gick bra men det var det äckligaste jag varit med om kan jag säga er. Jag tror inte ni vill veta vad det handlar om. :O Hahah ! Men men, äntligen är det över. Jag ska även till sjukhuset i morgon för min hals är fucked up, har fått infektion i körteln. Inte roligt inte, ska även kolla om jag har körtelsjukdom som mamma, håller tummarna att jag inte har det. :) Nu ska jag jobba med programhantering, så vi hörs sen. Peace.


Hejdå.

Nu ska jag kila till bussen och vidare till skolan, men innan jag ska till skolan så måste jag till sjukhuset. & jag vill verkligen inte.. Fan fan fan. Aja hoppas allt går bra och att inget är fel med mig.  :(
Puss

En liten present.

Fick en liten present av min granne som kom hem från Bosnien igår. & det var typ som en plånbok som man kan ha pengar i och även stoppa i mobilen. Jättegullig och smidig, blev faktiskt jätteglad för den var så gullig. En liten sak kan göra en människa så himla glad. Tack, & puss på dig. :)

FAAAIL!

Jimmie Åkesson vill hjälpa flyktingar?
Hahahaha, detta var nästan skrattretande, först vill han bevara Sverige svenskt genom att få ut 90 % av invandraingen sen helt plötsligt vill han hjälpa flyktningar?

Ingen massage.

Hellu, kom hem nyss fast slutade 11.55 för har ingen massage på onsdagar längre, bara på tisdagar. Soft ! :) Fast jobbigt fick vänta på bussen, men nästa gång ska jag ta tåget som går kvart över tolv så jag slipper sitta och vänta. Men var kvar en stund idag, för var med Max min baby :) :love: Hahah, så söt så. Nu sitter jag hemma, ska plugga natur snart så jag skriver sen. Puss :)


Hummm.

Humhum, jag hade tänkt & plugga men hepp det blev aldrig av. Sen denna veckan blir fan jobbig, för ska till sjukhuset på torsdag, och även på fredag. Fan jag kommer bo på sjukhuset, har även prov på fredag också.. Inte kul inte, men jag klarade provet jag hade idag om musklerna på kroppen ! :D  Puss

Min baby är tillbaka igen.

Jag är lyckliiiiiig ! Har fått tillbaka min stora kärlek, min platttång. Den har inte fungerat på flera veckor, och nu funkar den äntligen. Jag var och skulle kolla efter en ny eftersom min var sönder, så sa han snubben som jag köpte den av att han kunde den fixa den eftersom jag berätta vad felet var, assjysst då behövde jag inte köpa en ny. & detta är verkligen den bästa plattången jag någonsin haft ! Rekommenderar den till. Den heter Babyliss något. Ingen aning, men det är med en inbyggd kam. Grym ! :)
Sen fick jag även en grymt snygg bild av min lilla Max, där några har gjort asmäktigt graffiti på en stor byggnad som är världens största graffiti konst, & det ska även vara med i Guinness world records 2011. Mäktigt att Mariestad ska vara med. :) Har bara bild på en liten del av det. :)
Snyggt va?


Du är saknad !

Känns så sjukt ensamt, att inte se dig springa över till oss varje dag. Att inte höra det där lilla gulliga & så lyckliga skratt. Kom hem ! Du har varit borta förlänge & jag saknar dig något så enormt. :( En så liten person kan ta en så stor plats i någons hjärta. :love:

nanananan.

Ta mig härifrån. :( Smärtan tar över mitt liv. :|

-

vet du varför jag druckit, och varför jag tagit droger
för jag vill va som fågeln och fly mina plågor

SVERIGE?! ;s

Damn säger jag bara, hur fan tänker svenska folket.. Ni har röstat in Sverigedemokraterna, & jag fattar bara inte varför :s  Hur kan människor vara så och egocentriska och tänka på sig själva istället för att tänka på Sveriges jämställdhet och välfärd. Att SD har lyckas ta sig in i Riksdagen är mycket oroväckande. Människans grymhet har inga gränser. Vart är Sverige på väg egentligen? I mitt fucking rövhål säger jag bara!  Jag vill gärna ha en bra förklaring till detta.  :s Men säger bara fuck alliansen & äntligen är den här skiten över!


Tidsfördriv.

Nu har jag städat klar, röstat klart & nu är det bara att plugga. Sen är man klar med allt.. :) Skönt! Tänkte fördriva tiden med att svara på dessa frågor: 

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
Är du singel? maybe.
Är du lycklig? ja. 
Är du uttråkad? ja.
Är du ledsen? nej.
Är du italienare? nope.
Är du cooling? alltid
Är du från Irland? nej?
Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej.
Har du någon gång blivit sårad? yes.
Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?yes.
Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? hm, ja..
Har du kysst någon under de två senaste veckorna? ja.
Har du haft en hemlig beundrare? nej, tror jag inte.
Är du kär? vet inte.
Vill du gifta dej när du blir stor? ja.

10 TVÅ ALTERNATIV
Hår eller ögon? ögon.
Katt eller hund? hund.
Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? några få bästa vänner.
Tv eller internet? internet.
Coca-Cola eller Pepsi? cola.
Utekväll eller romantisk hemmakväll?  båda!
Pengar eller lycka? båda.
Dag eller natt?  båda.
Msn eller mobil? mobil.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej.
Brutit ett ben? nej.
Gjort nåt du ångrar? ja.
Hoppat Bungee Jump? nej!
Ljugit för någon du tycker om? mjo.
Ätit en hel tårta? nej
Gjort bort dig offentligt? yes.
Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? yes
Gråtit när ett husdjur dog? ja.
Velat försvinna?  ja.

SENASTE
Telefonsamtalet du gjorde? Fredric.
Telefonsamtalet du fick? Fredric.
P
ersonen du var med?  Sarahy & Melissa.
'book antiqua', palatino; font-size: small;">Roligaste grejen som hänt? mycket.
Personen du smsade? Fredric.
Du skrev till på myspace? har inte myspace.
Du kommenterade? Kiko.
Du tillbringade natten med? Ingen som är värd att minnas.
Du kramade? Mamma <3


It take a second to sa I love you, but a lifetime to show it.


RÖSTTIME!

God morgon på er, sitter här och skriver min svenska uppsats som måste vara klar tills i morgon. Men jag har heller inte så mycket kvar. Idag ska jag även rösta på sån där partiskit. & för min del blir det Socialdemokraterna. Varför jag gör det, har jag faktiskt ingen aning förutom att dom kanske ska höja studiebidraget och att inom skatten så får dom rika betala mer än dom som har mindre pengar, vilket jag tycker är bra !
Skriver mer sen, :) puss

Lite sen men.....

Lite sen men fan vad MÄKTIIIIIIG! :o

HAHAHAHAHAH!


MÅLA NAGLARNA.

Sitter här och målar naglarna, märkte också att jag hade 49 naglack. :D Ganska många och roligt att variera. Ska någon landa hem fler när jag åker till Ullared. Ska bli roligt. :) Nej nu ska jag gå och hitta på något. Pussss ♥

Armet Saljevic. <3



Här har ni en video där en av mina närmaste polare rappar, that's freestyle. :) Lägg en kommentar.

Want that back.

Åh, sitter och kollar på bilder när man var lite. Fan vad lätt allt var då, man hade inga bekymmer och hade man det gick man bara till mamma och pappa så fixade dom det. Man fick den där kärleken man önskade och allt var sjukt lätt. Någon mer som önska man kunde vrida tillbaka tiden då och då. Vrida tillbaka den och få en andra chans, att kanske förbättra saker och ting man gjort fel.. Livet är inte alltid det lättaste.

I'LL NEVER LET YOU IN AGAIN.

Sitter och väntar på att kusin vitamin ska komma, ska även städa och möblera om mitt rum hade jag tänkt, så hoppas på att det blir bra. Ska även måla naglarna, fast vet dock inte vilken färg, men det fixar sig alltid. :) Sen ska jag även till Ullared om exakt en vecka, ska handla massa småsaker som jag hittar. Har faktiskt aldrig varit där. Så det blir första gången för mig med. :D

Puss :)

Skolarbete på en lördag?

God morgon på er, har ni sovit gott? :) Det har iaf jag och nu sitter jag och skriver skolarbete på en lördag, så himla roligt. NOT! Aja, nu är det bara att fortsätta att skriva min lilla berättelse med ett leende på läpparna.

Skriver mer sen, puss :)

Phone with Fredric först. <3

Nu ska jag gå sova, men först ska jag prata i phone med Fredric en stund. :love:
Pusss.

MUMS.

Nu ska jag gå och beställa pizza :D Mums, sitter även med kusin vitamin :) :love:

NY FILM UTE!


?!

Look into my eyes
Tell me what you're waiting for
There's no need to lie
Baby, love is all I'm asking for
So tell me what's the price
and I will pay you with my life
I'll stand by your side
Till the end of time
Baby look into my eyes

Nu ska jag sova.

Nu tänkte jag gå och lägga mig, ska även läsa lite först sen ska jag somna. Så godnatt sötnosar.
Puss :love:
Pontus & Jag :D

PAPPA ! <3

God morgon på er allt, nu är jag nyvaken och nyduschad. Ska strax gå och fixa mig, sitter med en tjock och varm morgonrock, mycket mysigt. Tänkte bara uppdatera lite, nu är min kära pappa hemme och det känns hur bra som helst, jag har saknat dig massor pappii. :love: 

Sen har jag även får praktik på Expert, så det blir najs :D Mycket najs.. Det är ju bara för jag är expert :) hahah.
Men nu ska jag kila.
Peace

Nu har jag en fråga, vill gärna att ni svarar

Hur hade ni reagerat om ni va hemma oss en kille/tjej och han/hon sms:a med en annan kille/tjej, som älskling, baby och massa hjärtan och sånt, hur hade ni reagerat?

Hejdå !

Du har krossat mitt hjärta för andra gången, därför säger jag nu hejdå till dig och din kära. Fett dålig stil !

Göteborg.

Sitter i Göteborg nu med Sarahy och Kiko, Damjan sover?!  Aja imorgon bär det av hem igen, men en dag till så är jag här. Det har inte hänt så mycket men ändå har det vart skratt och mys. :)
Säger godnatt nu för jag inte kommer skriva något mer inlägg. 

Puss :)

Dagens sötis.

Tyckte denna katt va så söt för att den ser livrädd ut. :) Men den var allt liten och gullig.

Vill ha !

Någon som vill köpa detta till mig? :D Vore assjysst. !
Näe fan nu ska jag slagga så natti natti bitches. :)

Cupcakes.

Muuums, idag så bjöd Per mig på cupcakes, det var hur gott som helst. :O Muuuums säger jag bara, har faktiskt aldrig smakat på det tidigare än idag och jag kan säga att det är något av det godaste som finns enligt mig. Speciellt med nogat över. Har även varit hos faster och firat bajram som muslimer gör, men jag är dock inte muslim men det är en tradition för oss att fira eftersom min faster och pappa är muslimer. Så det var massa mat idag, gott. :)

Rösta på min blogg?

Skulle ni kunna vara gulliga och rösta på min blogg på Cecilias blogg. För då blir jag veckansblogg. Skulle vara rätt najs, och jättegulligt av er :) Men tänker inte tvinga er det är ju ändå upp till var och en. :love:

06.00

God morgon på er alla. :) Har precis varit och duschat, vaknade 05.30 och nu är kl 06.00, har torkat håret och värmt mig med hårtorkaren, frös så in i h*lvete.
Snart ska jag gå och sminka mig, sen drar jag till bussen och därefter blir det ju skolan. 
Idag ska jag även träffa Kelsey, :love: :) & sen ska jag till min faster och sen är dagen över.
& då kommer fredag så blir det skola som vanligt sen blir det Göteborg med världens bästa vän. Love it !

Jävlar du!

Såg precis ett videoklipp på youtube, och detta är hemskt. Nu vet jag dock inte om detta är på riktigt eller inte men hemskt ändå ! Fyfan vilka skuldkänslor man borde få. :|

Min sjukdom.

För er som kanske undrar vad jag har för sjukdom som jag drog upp i det förra inlägget, det ska jag berätta för er nu så jag slipper få samma fråga hela tiden.

Min sjukdom handlar om att jag tappar hår, vissa perioder är värre än andra.
Men ska jag vara mer detaljerad så tappar jag hår ungefär hela tiden men när jag blir stressad och får för mycket press på mig då tappar jag hår alldeles för mycket.
Och med det menar jag att jag får fläckar där jag inte har hår alls, med andra ord på mina fläckar så är jag helt flint.
Men! Dessa fläckar växer ut när jag inte är stressad eller så, och då kommer håret tillbaka.
Sen håller det på så hela tiden, och det kommer säkert hålla på så resten av livet om jag inte lyckas hitta ett sätt att hantera min stress på.
Enligt läckarna så heter min sjukdom Alopecia och kommer på grund av stress, och det finns tyvärr ingen medicin för detta än.

Väldigt tråkigt när man är en tjej som bara är 18 år liksom.
Då är inte det roligsste att man tappar hår på fera olika ställen av skallen.

Här har ni en bild på hur det ser ut.



Saknar håret.

Åh vad jag saknar mitt gamla hår. :( Kommer aldrig få tillbaka det. Fuck denna äckliga sjukdom jag har... :(

Ny design.

Nu har jag äntligen en ny design. :D Och det har jag att tacka Emilie för, tack så jätte mycket!

I väntan på en vän.

Sitter här och lyssnar på musik och väntar på en kompis ska komma Pia :) Eller i för sig, två kompisar Sarahy ska ju också komma förbi. Pia kommer förbi ens sväng för att säga grattis och så eftersom hon aldrig hade tid igår. Så då blir det mys. Sen tänkte jag ladda upp bild på mammas underbara smörgås tårta hon gjorde till mig på min födelsedag, hon gjorde även en chocklad tårta men den tog jag inte kort på, sen ska jag visa er vad jag hitta hemma i köket när jag kom hem igår!!!! & även min favorit choklad som är från Bosnien !!! :D
Sen kan jag även berätta vad jag fick i födelsedags present, och det va massa choklad, ett armband, en ring, sen fick jag skålar, blommor, en rosa sminkväska, 3 läppglans, mascara, en flaska bacardi mojito och piercing i tungan fast det har jag inte tagit än får se när jag har tid för det blir att ta hål i tungan i Småland, sen fick jag 1200 kr & nu när Pia kommer så får vi se vad hon har köpt, har något med Gucci att göra iaf :o
Puss

18 år.

Hej på er :)
Tänkte säga att det är en stor dag idag.
För det är min födelsedag.
18 härliga år !

Skor / Uggs.

Sitter här med mamma och vi ska börja städa lite, för om en stund börjar folket komma. Har även beställt ett par skor som ni ser om ni klickar på länken, beställde en jacka också men hittar den inte på hemsidan, så ni får se den när jag får den om typ tre veckor. :)
Men men nu ska jag gå och hjälpa mamma, peeeace.

Mamma & jag.

Nu ska jag & mamma baka en smörgåstårta och en choklad tårta.
Den som gissar rätt först varför vi gör det blir reklamerad ! :)

Tjuter sönder.

Den sjukaste videon, tjuter varje gång jag kollar så gråter jag.
Jag hoppas folk får en tankeställare efter dom sett denna.

Ska jag?

Känns som om jag ska lägga ner min blogg eftersom ingen kommenterar eller något.
Känns inte kul att blogga då...

RSS 2.0
Heart Chat Bubble