HELT SLUT

Nu ska jag sova, är heeelt slut! Så bloggar senare. :)

TILL SYRRAN & BRUNO

Jag har planerat att åka till syrran & Bruno och sova där med dom. :) Ska bli underbart att gosa med min lille vän. Så just nu håller jag på och packar för åker om en halvtimma så måste skynda med. Imorgon är det skola har bara en lektion så vi får höras i morgon istället! Ha en bra kväll, xoxo!

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med Sandra, en mycket fin och gullig blogg! Så kika gärna in en snabbis i hennes blogg.. Ni kommer inte ångra er! :)

PLUGGAR

Sitter och pluggar matte, fyfan vad svårt det är.. Jag får fram rätt svar, iaf fast det är såna där småfel som blir cp vilken av svaren som ska komma först och fall det ska vara minustecken framför eller inte Sjukt svårt.. :( Har några uppgifter kvar sen har jag gjort min läxa. Snart kommer mamma hem, hon har varit & opererat sig. :(

JAG ÄR SÅÅÅ AVUNDSJUK

Fyfasen vad avundsjuk jag är nu, min syster fyller år idag.. STORT GRATTIS ! & som sagt så fick hon världens gulligaste kanin av sin pojkvän i födelsedagspresent.. & det är något jag önskar mig :( han är sååå gullig, jag är verkligen käääär.. Bruno Westis heter han hahaha, en lite bebis är han ca 4 veckor gammal.. Min nya bästis ! :love:

LÄNKBYTE

Nu var det ett tag sedan jag hade länkbyte, så nu är det dags igen. Kör ett länkbyte med denna goding.. Hon har en grym blogg faktiskt och hon är sjukt vacker! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! Den är läsvärd! :)

FYFAN VAD JAG SKRATTA

Hahahahahahahahahha, här kan man säga att jag skrattade en heeeeel del!

HIHIHI

Fick en ny kula av syrran till min piercing, blev jätteglad tycker den är superfin! Skulle va finare om pärlan var rosa: :) Hahah, men men, jag är glad och tacksam.. :)

HEJ PÅ ER GODINGAR

Hej hej, sitter i syrrans lägenhet och inväntar två idioter som vi sedan drar vidare till stan och chillar.. :) Ska bli en trevlig kväll med trevligt folk, får se vad kvällen har att bjuda på, hoppas något roligt iallafall. :) Så ikväll blir det inget bloggande mer så vi hörs i morgon när jag kommer hem till min dator.. Tråkigt att blogga när man inte har sin egen dator för då kan man göra roligare inlägg. :) Så ha en trevlig kväll allihopa. xoxo

NY VÄSKA & NÅGRA FAVORITER

Har fått hem min nya väska jag beställde, älskar den tycker den är sjuuukt snygg! :D Sen tänkte jag visa några av mina favorit väskor, handväskor. :) Har massa väskor, pallar inte ta kort på alla. 2 av dom väskorna på bilden är från bosnien, det är den där lila & leopard mönstrade väskan.. Köpte i bosnien för 100 kr styck, :) Använder dom dock inte så ofta men gör ju knappt något med mitt liv. :) haha

MEEENS BLÄÄÄ

Nu har jag fått min mens igen :( vilket innebär att jag ska börja med p-piller igen, eftersom min mens krånglar en hel del så ska jag börja med detta igen för att det hjälper verkligen att få mensen stabil eller hur man nu ska säga.. & ja min mamma vet att jag har p-piller så få inte sån tanke "vet henne mamma" lala.. Hon vet! Jag hatar mens, får sån jävla mensvärk så jag knappt kan röra mig usch, hatar när det gör så ont. :( Men men, ska städa mitt rum nu ser ut som bombnedslag! xoxo

BOSNISK MUSIK

Fyfan vad jag älskar bosnisk musik, det är så sjukt bra.. Njuter verkligen av musiken och man får så mycket minnen när man lyssnar på låtarna. Om man förstår låtarna såklart, finns inget bättre!

IDOLBILD

Fick en jättegullig idolbild av någon, men vet ej vem det är.. Fick den på min hotmail så adda jag personen men hon är aldrig inne & jag antar väl att det är en hon inte så många killar som läse min blogg.. Vore glad om du som gjorde denna bild kan skriva det till mig, blev jätteglad iaf! Roligt när man har några som verkligen fastnat för min blogg och gillar det jag gör. Så vem det nu än är så TACK och skriv gärna till mig.. Jag bits inte! :) Vill du också skicka en idool bild till mig? Ja men säg till så ger jag min hotmail till dig.

TIPS

» Tänkte ge ett litet sminktips till er. För er som inte vet det här så innan ni tar på foundation ska ni ha på någon sorts lotion i ansiktet eller något, och sedan ta foundation. Det blir mycket bättre, jämnare och hyn blir slät och fin.. Man får inte fläckar eller något. Så det tycker jag verkligen ni ska testa! :)'

PLUGGAR

Idag när jag var påväg till skolan så cyklade jag förbi ett ställe och där stog det massor med folk, så såg jag att det brann som fan! Det var några nya lägenheter dom hade byggt upp som blev nyligen klara och nu brann det i dom, hela övervåningen var förstörd såg det ut som. Ganska dålig bild men man ser iaf att det brinner.

BAKAR

Håller på och bakar sockerkaka just nu med chockladbitar i, mummmmms hoppas på att den blir god. :)

HAR INGET ATT BLOGGA OM

Har faktiskt inget att blogga om, så ge gärna tips på vad ni vill läsa så ska jag lova er att det ni önskar er ska jag blogga om! :) så kom gärana med lite tips..

TRÅKIGT

Sitter hemma och har sjuukt tråkigt, funderar på att ut och cykla lite eller om jag ska Vänta på att Kristijan kommer om han nu kommer. Vet ej än.. Hehehe, som sagt va första skoldagen, va la sådär hände dock inte så mycket så hoppas dom andra dagarna blir bättre.

TJENA MORS

Vaknade nyss, så nu ska jag fixa mig och sedan kommer Anita och hämtar mig så drar jag och hon tsm till skolan Bra att man känner någon, :) Ska bli spännande och se hur det kommer gå nu när jag har lite svårare ämnen än förut. Men men, ska iaf kämpa som tusan. Hörs senare, puss!

SKILLNAD?

Har hört att jag har långa ögonfransar? Hehehe, har väl långa när jag har mascara på men korta annars, ni ser ju skillnaden. :)

LOVE


JUST NU: PACKAR

Just nu håller jag på och packar, för ska till syrrans och hennes killes lägenhet i veckan. Ska bo där hela veckan, och i morgon är det skola.. Woho, komvux för mig.. Japp japp, dagen i Göteborg igår va grymt roligt, träffa massa nya roliga människor, tittade på grymma dansare, kunde inte blivit bättre! & självklart har jag att tacka min bästa vän en heldel för att hon är rolig när man är med henne. Puss :)

SLÄNGER IN TVÅ BILDER

Slänger in två bilder på mig när jag var liten. :) Den första är min favorit.

HELLU

Hellu blogg läsare, klockan är 08:08 och jag är vaken, och det är jag eftersom jag ska fixa mig för jag och sarahy ska till Göteborg. :) Vi ska till kulturkalaset och på Gbg Jam. Någon mer som ska dit? Ah men så idag blir det inget bloggande som ni märker, men slänger in ett tidsinställt inlägg så det kommer upp något mer iaf. :) Hörs imorgon, puss!

JAG VILL BARA TACKA KEVIN

Vill bara tacka dig Kevin för du ställt upp så mycket för mig. :love:
Har inte ens känt dig i ett år och du finns för mig mer än vissa vänner jag känt flera år!
Att ha dig i mitt liv betyder mycket och det känns bra.
Jag kan prata med dig om allt, du förstår mig och du försöker verkligen hjälpa mig på alla sätt som går.
& vad som än händer kommer jag alltid finnas vid din sida och hjälpa dig så gott jag kan.
Du är verkligen en av de få människor som hör av sig och frågar hur jag mår.
Du fanns där för mig när jag var som sämst och du vet just varför.
& här om dagen frågade du mig hur min mormor mår, ingen har gjort det utom du.
Du är verkligen bäst.
Peace and big big love to you!

NEXT: DUSCHA

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan iväg och hämta ett paket jag fått på ica, vet inte vad det är så det ska bli spänande.. Idag ska jag bara ta det lungt det är ju som sagt skiiit tråkigt väder.. Bläääh. :( Ska även pyssla lite i rummet och fixa syrrans födelsedagspresent! :) Fyller som sagt år snart, och det gör jag med! :D

HIHIHI

Detta ska jag få nästa vecka, det är sååå sjuuukt gott! Stooor hisss!

SORY

Sorry för att ajg inte bloggat något, men har verkligen inte haft tid! Har jobbat till klockan fyra sen somna jag. Va sjuukt trött, hade ingen bra dag idag. Sen kom syrran och hennes kille så satt jag med dom och nu börjar jag bli trött igen, hade nyss en tjaffsfight med pappa, fan vad sur jag blev! Men men vi får höras i morgon orkar inte blogga mer idag. Peace and love!

SLEEP TIGHT

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och jobba.. Sista dagen sen är det helg, fyfasiken vad skönt! :) Blir Göteborg i helgen också, på kulturkalaset. :) Det ska bli kul, och jag längtar tills jag får min lön då blir det shopping. Men men, nu ska jag sova så ni får ha det bra alla läsare. Puss !

MINA SKOR ♥

» Jag älskar mina nya skor! ♥ Dom är snygga och sköna, vet att jag är efter dom kom ut "förlängesen" men so what? Jag köpte dom nu och är super nöjd! Första gången jag faktiskt tycker att kängor är snygga för en gång skull! :)

MINA LÄSARE

Fler och fler av mina bloggläsare har lagt till mig som vän på facebook, riktigt roligt.. Vill du också göra det? Ja med då kan du klicka HÄR för att lägga till mig! :) Alltid kul med fler vänner, eller vad säger ni? :)

NEXT: JOBBA

Nu ska jag iväg och jobba, jag orkar inte, jag vill inte heller... Hatar att jobba med något som inte passar mig!

SVARAR HÄR


FAVORIT HALSBAND

Detta är ett av mina favorit halsband!
Älskar korshalsband, tycker det är supersnyggt! :)

ALLT ÄR PÅ PLATS IGEN

Yes, nu är min design tillbaka igen, och jag tackar Melinda för hon kunna fixa det, tur att jag hade bild på min header och på själv designen så Melinda kunde fixa allt.. Hon som fixade min design lyckades tabort allt, och verkar som det var med flit också eftersom hon tog bort mig som vän från facebook också.. Varför hon gjorde så vet jag inte, kanske vill förstöra? Men men, nu är allt på plats igen! :D Här har ni hennes blogg, jag tycker den är suverän, brukar läsa den så gör det ni med, klicka HÄR!

HMMM

Har min design försvunnit? Det har den iaf från min dator? :(

GRYM !

Glömmer aldrig denna dagen, den va så jäkla tråkig..
Men fyfan vissa var riktigt grymma på dansa, speciellt han ajg filma nu!

WHERE'D YOU GO, I MISS YOU SO

Jag fattar inget, efter 5 års väskap så pratar vi knappt med varandra?
I don't get it..

NATTI

Godnatt godingar, nu ska jag sova så vi hörs i morgon. Sov gott och dröm sött det tycker jag ni är värda! :)

NEXT: PROMENAD

Nu ska jag gå ut och gå, 8 km! Funderar på att kanske cykla först men gör jag det kanske jag inte orkar gå, haha! Nej men jag går först och sen efter om jag orkar så cyklar jag. :) Hörs sen kanske tar med kameran ut och fotograferar ute, vi får se.. :)

ENSAM HEMMA

Nu är jag ensam hemma, mina föräldrar åkte precis iväg till några och kommer la inte förän ikväll nån gång.. Så vad ska jag göra då? Ingen aning, kanske göra lite popcorn och kolla film? Näe, tror jag cyklar iväg och köper lite godis och myser lite, sen får jag väl se om bästavän vill hänga med ut, kommer nog även ta en lång promenad sen. Så vi hörs senare ! Peace.

VIDEO

Fick ju som sagt önskemål om att hjälpa er hur man laddar ner Gimp.
Gimp är ett program som photoshop fast gratis.
Här har ni och hoppas ni är nöjda!
Och ursäkta för min fula röst men jag har problem med halsen.

HAHAHAHA

Fyfan vilken rolig dag med kusin i Örebro.
Skriver inget mer så får ni kolla på bilderna och njute! :D
Hahahah jag garvar sönder!

ÖREBRO

Nu ska jag iväg till Örebro med mamma, pappa & kusin. Shoppingdax, :D hahaha, ska även träffa min lilla sötnos kanske, hoppas det iaf. :) Sen idag vet jag inte vad som händer mer iaf, men kommer med bilder sen på vad jag köpt om jag köper något, peace ! :)

MUSIKEN I MITT HJÄRTA


ALLA FÖRÄNDRAS

Alla förändras genom åren, inte bara utseendemässigt utan som person också. Man byter vänner för man märker att man växer ifrån varandra eller att man kanske inte är lika ju äldre man blir, eller så har helt enkel en av oss svikit varandra som gör att man inte är dom man va förut. Man blir äldre, mann blir vuxen och man ska ta mer ansvar för sig själv och saker omkring en.. Det finns även en period då man inte vet vem man är, man känner inte sig själv och man vet inte vem man ska vända sig till om problemet. Men det är bara att bita ihop för man klarar allt, och klarar man inte något så ska man inte falla utan stå på benen och det bättre nästa gång eller hoppas på att man kan göra något annat. Man måste kunna älska sig själv innan någon annan kan göra det! Alla har vi haft det jobbit i livet men oavsett alla hinder ska man ta sig över dom, det finns ingen ribba som är lika hög som du, upp med huvudet, rak i ryggen och visa att du är en bra människa!

BOSNISK/ENGELSK LÅT

Här har ni en grym låt som nästan alla bosnier älskar! 
Den är så skön som man kan inte sluta lyssna på den, den är både på bosniska och lite på engelska.
Så lyssna :)

FORTSÄTT GILLA

Fortsätt gärna gilla min sida på facebook om min blogg, skulle uppskattas massor!
Och ni med blogg får ju en länk, bara ni säger till att ni gillat!
Så va lite gulliga nu och gilla min gillasida! :)

DAGENS SHOPPING


3 ÅR ♥

Idag har jag haft min kära blogg i tre hela år ! Helt otroligt att jag lyckats ha kvar den och inte lagt ner att blogga. ♥ Men som sagt jag har ju haft bloggpauser och ibland har jag varit riktigt usel på att blogga och inte haft något intressant och så är det med alla bloggare en viss period. Men jag har klarat av och fortsatt för detta är verkligenn min hobby. :) Det är väldigt roligt att se hur bloggen har ändrats, jag tycker den har förbättrats jättemycket för om man tänker när jag startade så hade jag tråkig design, tråkiga inlägg och inga läsare och inga kommentarer, så det är roligt att se hur man förbättrats själv som bloggare med sina inlägg, sättet man skriver på och hur fler och fler lockas till bloggen.. Jag ska fortsätta ett tag till! :) I ♥ MY BLOG!

UNDERBART

Cyklade precis till ica och köpte fler såna här korsords grej med olika knep & knåp i. Jag tycker det är super kul att sitta med sånt, speciellt sökord. :D Kan sida 24/7 med det, och jag kan inte sluta förän jag är klar med det jag börjat. Hahaha och ja jag har den lättaste, dom andra är försvåra. :D Men men nu ska jag fortsätta, hörs sen! :) xoxo

NYTT I BLOGGEN

Nu jag fixat Cbox så ni kan ställa frågor till mig, ni kan antingen göra det här eller på blogresponse, för mig kvittar dig för jag kommer svara från vilket av dom. Ska kanske tabort blogresponse och bara använda Cbox får se men nu har jag båda ett tag, har även två inbjudningar fall det är någon som vill ha?! Peace !

LINSER

Jag är med på Anastasia blogg och tävlar om ett par valfria linser hos henne där man kan välja bland riktigt snygga linser. Vill du också delta? Ja men då ska du klicka på bilden och anmäla dig och följa instruktionerna! Lycka till!

JAG ÄR GLAD

Jag är riktigt glad faktiskt, just nu känns livet rätt skönt, har bra kompisar har nog lyckats komma in på komvux att plugga dom ämnena som fattades för mig till högskolan, ska söka jobb och har nog hittat världens gulligaste pojke. Så roligt när livet rullar på som man vill, men har fortfarande problem med mina korsord som jag inte lyckas lösa.. Någon som är bra på det?

SVAR PÅ TAL

Men som sagt om ni vill ha något program där ni kan redigera och hålla på och leka med era bilder så kan ni ladda ner Gimp, som jag sa det är som photoshop fast gratis. Klicka här för att komma direkt till sidan och ladda ner. :)

DÅLIG FANTASI

Jag har så ruktansvärt dålig fantasi så jag vet inte ens vad jag ska blogga om, ge gärna tips på något ni vill att jag ska skriva om som ni kan tänka er läsa. :) Kan vara vadsomhelst bara det lockar er! :)

JUST NU !

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och håller på med lite korsord, går dock inte så bra men det är bara att försöka. :) Ska kanske ut med älsklingen sen, hoppas det iaf ! :) Så bi hörs väl senare, puss puss !

BOSNIEN I MITT HJÄRTA

Äntligen har jag fått bosniens flagga. Fyfan vad jag är glaad. & världens bästa vän fixa det åt mig, tack så mycket damir du är en ängel.

YOU MAKE MA STAY LONGER

Jag ÄLSKAR verkligen när man kommer in på bloggen och ser detta! :) Mycket kommentarer, det är så underbart roligt så det inte är sant. Har ju sagt att jag inte ska kolla på statistiken och det gör jag inte, jag bloggar för min egen skull och det är jättekul, men det är ju så mycket roligare när andra gillar det och när dom kommenterar så mycket. Stooor kärlek till er alla!

HAR INGA ORD KVAR

Jag älskar dig ! ♥

LÄNKNINGAR

Nu ska jag länka två bloggar för dom gillade min blogg på facebook, klicka här för att komma till en av mina favoriter. Sen har vi en till söt tjejs blogg, klicka här. :) Fortsätt gilla! :)

GILLA PÅ FACEBOOK

Ja precis, alla som gillar min sida på facebook får en länkning. :) Och om ni har någon sida så gillar jag den gärna och då kan jag göra det som ett tack för att ni gillar min. :) Skulle bli jätteglad om ni gillade det på facebook, men det är ju upp till er. :) Puss !

.SE

Som sagt, ni kan få en gratis domän, och för er som inte vet vad där är så är det när eran blogg/hemsida slutar .se ist för blogg.se eller devote.se så kan ni ha .se ist. :) mycket smidigare och det kan ni få gratis genom att klicka på bilden och bli medlemar. Oftast så brukar det kosta en hel del, men inte här.. :) Jag får min domän inom kort. :) Gör som jag och många andra och bli medlem. :)

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR

Jag är med och tävlar om tandblekining från beconfident.se hos http://aamandanathalie.blogg.se/.
Vill ni också vara med så gå in på hennes blogg och anmäl er, följ bara instruktionerna.
Men vill ni inte delta kan ni fortfarande få in på henne blogg för den är suverän.
(Bilden är tagen från hennes blogg)

MAMMI ♥

Godmorgon mina solstrålar. ♥ Idag kommer mamma hem från Bosnien som nu varit där i 4 veckor? Ah men något sånt.. :) Ska bli rätt skönt faktiskt och man saknar ju henne dock inte hennes tjat. :) Idag får vi se vad som händer det regnar massor ute :p inte roligt inte. Men hörs sen. Peace out !

MOHOMBI - SEXY


MY WORLD IS PINK

xoxo

2

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Helt ärligt så är det nästan bara negativa tankar jag får när jag ser mig själv i spegeln.
Oftast, "fan vad tjock jag är,  dags att banta" eller "förstår varför ingen vill ha mig"
Men det finns även stunder då jag ser mig själv som söt.
När jag kanske gjort mig extra fin för att träffa någon killer, eller om jag ska ut.
Då kan det komma tankar som är positiva.

I ♥ BiH

Ska visa hela världen vad mitt hjärta slår för, Bosna i Hercegovina! ♥

GE MIG TIPS

Skulle bli väldigt glad om jag fick tips på bra bloggar, vill hitta några nya. Har dock några favoriter som jag följer dagligen men vill hitta fler. Vill hitta insperation från fler bloggar, så tipsa mig gärna så blir jag glad ! :)

1

Tio saker du inte visste om mig.
» Min största rädsla är spindlar och smärta.
» Min mobil är mitt allt i stort sätt.
» Jag älskar att dekorera rum och möblera.
» Min dröm är att åka till Los Angeles eller Tokyo.
» Jag har bott i Hova i 17 år nu.
» När jag var 13 år så var jag hårdrockare. (piiiiinsamt)
» Jag vill jobba som kontaktperson, behandlingsassistent eller något liknande.
» Jag lekte med barbie tills jag var 13-14 år typ.
» Jag är även rädd för att köra bil.
» Jag vill flytta hemifrån och bo i en egen liten mysig lägenhet.

MINA BILDER HAR KOMMIT !

Vill du också framkalla bilder? Gå in på FujiDirekt.se, det är billigt och bra. Du får dina bilder inom 1-4 arbetsdagar. Jag blev tipsad om denna sida från en tjejs blogg och därför tipsar jag även er om denna sida för den är riktigt bra och bilderna blir superfina ! :)

NU SKA NI FÅ VETA LITE MER

1 - tio saker du inte visste om mig.
2 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
3 – tre saker jag gillar & 3 saker jag ogillar med mig själv.
4 – fyra saker jag stör mig på.
5 – fem saker jag är beroende av.
6 – sex saker jag måste göra i mitt liv.
7 - typ av killar jag faller för.
8 – det här oroar jag mig för.
9 – fem saker jag ofta funderar på.
10 – mina djur. 
11 – en låt som får mig att gråta.
12 – mina rädslor.
13 – detta finns i min väska.
14 – fem platser jag vill åka till.
15 – såhär sminkar jag mig.
16 – min tro.
17 – min favoritlåt.
18 – en bild på mig som liten.
19 – tre saker som får mig att gråta.
20 – vad jag skulle göra om jag vann en miljon.
21 – en ett år gammal bild på mig.
22 – det här åt jag idag.
23 – mina favoritartister.
24 – detta vill jag att mina barn ska heta.
25 – min bästa vän.

SAKNAR

Fyfasen vad jag saknar mina galna flickor. Känns så tomt att inte träffa er varje dag och ha våra galna pratstunder. :( Jag hoppas vi ses snart och att vi håller kvar kontakten föralltid, vill verkligen aldrig förlora er! Ni är mina två favorit tjejer! Älskar er Arbresha & Egzona. Puss

MIN ÄLSKLING

Som sagt, detta är min älskling!
Jag älskar denna mobil, den är så bra på alla sätt som finns. :)
Finns så mycket roligt med den och den är snygg och liten och smidig. :)
Vad mer kan man förvänta sig av en mobil? :D
Japp, jag tipsar er om denna grymma mobil.
Fast sen handlar det ju dock mycket om hur man hanterar mobilen.

FILM TIPS

LEGALLY BLONDE
Tänkte bara tipsa om en super bra film, Legally Blonde heter den. :) Det finns ettan och tvåan och båda är lika bra tycker dock etta är lite bättre, :) Men båda filmerna får 10 av 10 poäng från mig, jag gillar den verkligen & gillar henne också, så skön är hon. :) Så den tycker jag verkligen ni ska kolla på, en sevärd film. :)

GRATIS DOMÄN

Vill du ha en gratis domän?
Ja då ska di klicka på bilden för att komma till en sida där du ska bli medlem.
Gör som jag och många andra och följ instruktionerna så får du se. :)
Det är en väldigt bra sida måste jag säga! :)

MIN DROG


Japp ni ser rätt, smycken! & massa smycken, jag älskar smycken kan leva på det.. Helt sjukt att man kan va så beroende av smycken men helt ärligt det är som en drog, måste ha mer och mer. & det ska jag köpa idag för jag ska till stan en sväng så då ska jag köpa smycken om jag hittar något snyggt! :)

TIPS

Ville bara tipsa er om en parfym som luktar underbart gott! :) Beyoncé's nya Heat.. Jag älskar lukten, den kostar 250 ungefär olika i alla affärer men runt det priset och jag tycker verkligen det är värt pengarna eftersom man luktar riktigt gott! :) Så för er som inte har den tycker jag ni ska köpa er en eller kanske önska?

GODMORGON

Godmorgon, jag vaknade precis men är fortfarande trött som ett ass eftersom jag somnade kl 4 inatt så hoppades jag på att jag skulle sova lite längre men hepp. Nu ska jag kolla film och sen ska jag äta frukost. Så vi hörs mer lite senare. Puss

RSS 2.0
Heart Chat Bubble