god morgon bloggen.

god morgon bloggen. vaknade runt elva tiden och märkte att ingen var hemma utom syrran fast hon låg och sov. låg kvar i sängen och sen hörde jag mamma komma in, kom upp till mitt rum och börja tjata på dirren. men sen käka jag och syrran frulle, macka/vanilj yogurt! så gott, mums på det. sen drog jag och syrran och tog ut mina pengar 1050 plus fick 100 kr av syrran sen vi slog vad ! :D hon köpte även en liten plånbok, skitful dock och så gick vi till kiosken och jag fyllde på mobilen med 195, gratis sms :D vi köpte en bok som en gubbe från hova har skrivit, den handlar om hans uppväxt/barndomstid. verkar sjukt hemsk, och den ska jag läsa fast måste vänta tills syrran har läst klart den, sen så köpte vi även cigg. :) sen kom pappa hem, han hade varit i stan och handlat mat köpte massa frukt, och jag blev överlycklig x) haha, frukt hjärta dajana = föralltid. nu ligger jag i sängen och har tråkigt, folk är osociala på msn. så det var min morgon, kanske kommer tillbaka sen med lite bilder jag ska ha på nyår :)


lite av frukten pappa köpte, jag la upp det i en fin skål som vi ska ha på bordet. men pappa köpte mycket mer asså, har för mig att han köpte tre stora annanas. :D mumsigt !



puss, love u bitches / dajana ramic.

diggar.

i mitt tidigare inlägg "chacha bloggen" så berätta jag om att jag diggade den nya ICA reklamen där ulf bloggar. :) haha omg säger jag bara, så fucking klockren, typ amandavardet stil :) haha. diggar den, tycker den är grymt skön asså. ;o



sen så skulle jag också vilja säga vilken bloggare jag diggar mest, & det är foki, hennes länk om ni vill kolla http://foki.se/ respekt till henne asså !

chacha bloggen!

jag sitter här och pratar med min tvilling bror. vi tog nyss en bild ihop som ni får se alldeles strax. jag och han är busiga, vi har typ pratat om håår hela dagen bah för vi älskar hår, allt vi äger är hår, han har även en kuk i pannan, men jag redigera bort den just på denna bild :3 sen så skulle jag bah säga att jag älskar den nya ica reklamen där ulf bloggar ! hahaha :3 så jävla bäst, han är tiep en fjortis preciis som jag.. näe nu ska jag gå och smeka min brors kuk som han har i pannan.  chacha, pwuss på alla mina bloggläsare ;*

här kommer vår fina bild :$


noll.

Jag kunde lika gärna vara asfalt. Det är så jag känner det ibland. Grå, skrovlig, urlakad och helt jävla ointressant.

Säg mig, vem är den som ägnar marken man går på någon tanke. Ibland kanske någon njuter lite extra då ett par bara fötter får smeka den vita, ljumna sanden eller det gröna sommargräset. Men vem bryr sig om den fula, konstlade och intetsägande asfalten man går på.

Ibland önskar jag att jag var en härlig praktfull sommaräng, mitt uppe i sin fulla prakt. Jag vet att jag siktar alldeles för högt när jag tänker så. Visst finns det många vackra sommarängar bland oss. Jag är inte en utav dem. Jag är asfalt. Grå och trist. Hård och skrovlig. Ful.
Allt är bättre än att vara asfalt. En sammansatt massa som måste plattas till ordentligt för att den ska passa in.

Jag, tillplattad för att passa in. Tappade visst bort mig själv någonstans på vägen. Mitt forna jag försvann för all framtid under ångvältens bryska framfart. Fast för all framtid i tjärans händer. Fast för all framtid under fotsulorna på dem som all lycka fick och blev till en praktfull sommaräng.

En dag är det min tur.

Även de vackraste blommor är starka nog att växa genom asfalt.

lovet suger.

vad finns det att säga, alla suger och lovet suger. ingen hör av sig typ, nästan alla dissar.. har inte vart med en enda person på lovet förutom sarahy en gång.. henne tackar jag iaf. och snart är det nyår, hoppas på att det blir roligt och att det inte suger som detta lov, dålig start ! har varit hemma hela tiden förutom igår så åkte jag, mamma och pappa till örebro. va världens snöoväder, smockat med folk och vi hitta typ ingen plats att parkera bilen i marieberg. sen va det så jävla mycket folk så tog mer män en timme inne på gina tricot, men hitta mig två linne. en rosa & en grå aktig. den rosa kostade 99 :- & den gråa 75 :- fanns massa fina kläder, man han knappt kolla för pappa orka inte va på marieberg pågrund av allt folk. vi va även inne på ikea och dom affärerna där, hittade lite småpynt.. men inte mycket, ska dra till skövde en dag nu på lovet och kolla mer kläder :) just nu ligger jag i sängen och degar allmänt irriterad på alla typ. men men, hoppas att lovet blir bättre snart...

pusss, love ya / dajana.

snö ;(

ååh det är så kallt ute, det enda man gör på vintern är typ och ligga under täcket och typ bah mysa mig sig själv när inte någon annan vill. hatar vintern, jag vill ha sommar och bara vara ute, ute sena sommarnätter med kompisar och ha det så jävla kul! någon mer än jag som saknar sommaren?

just nu ligger jag i sängen, snackade i telefon med robin widell för några minuter sedan och jag ska snart dra och kolla på film och mysa, joina? :) i morgon ska jag till örebro och shoppa :DD ÄNTLIGEN säger jag bara, va typ 100 år sedan jag åkte någonstans ;o ska kanske även träffa kristoffer en snabbis om han är i marieberg, & damir om han åker dig :) får hoppas på att träffa roliga människor eller hur ? :D

och jag skulle ladda upp en bild på min blogg på mig själv till robin :) varsågod sötis :)



den svartvita bilden är min favorit :))))

mina julklappar.

nu har jag öppnat mina julklappar, :D haha ah jag vet lite tidigt men wtf? orka vänta tills ikväll...
ah jag fick ganska mycket faktiskt. tackar min familj & familjen nilsson :)
  • väska.
  • stickad tröja.
  • jeans leggings.
  • mjukisbyxor.
  • armband.
  • örhängen 2 stycken.
  • ring.
  • presentkort på Gina Tricot. 300 :-
  • hårspray/mousse. TRESemmé. (familjen Nilsson).
jag blev väldigt nöjd med mina presenter. :D tyckte det var kul att jag fick så mycket :)
GOD JUL på er allihopa :)


back to the top.

tja tja. nu va det ett tagsen jag upptaderade, har haft fullt upp. men nu är jag back on the top.
ja nu har även jullovet börjat, känns sjukt skönt. & så är det även julafton i morgon. & nyår om en vecka ungefär. mycket roligt händer. mn vet ej riktigt hur det blir på nyår, inte helt planerat. men det blir nog att tillbringa dagen i mariestad och ha en mysig nyår med allt gott folk, party ! :)

just nu sitter jag och lyssnar på musik, sittr vid msn och snackar med folk. är allmänt glad, & det vill ni säkrt vet. jo men det tar jag inte här :) man vet aldrig vilka som läser haha. nu har jag skrivit av mig, och kommer tillbaka i morgon och säger vad jag fick i julklapp :D  GOD JUL på er allihopa :)

marko andelic.



sötnos, du har fångat mitt hjärta. du sprider glädje i din omgivning, du är så söt & du är min lilla kusin. jag ska ge dig kärlek så mycket så du bara inte anar. du är den sötaste ungen på jordklotet. jag vet inte hur glad jag är att just du är vår. du är det finaste som finns. <3

minnen kommer tillbaks.

det hela fina hade spårat ur börja flippa ut. han byggde mitt hjärta men det börjar spricka nu. för han var mitt allt, min i all evighet. ligga vakna sena nätter och alltid ha honom bredvid. allt han sa var skitsnack, det förstörde det vi haft. sant eller falskt, jag kunde inte hitta någon balans. allt som jag hade sagt, jag börjar ångra allting nu. jag trodde aldrig dagen skulle komma då vi gör slut. han visste vad han hade gjort för fel, otrohet. såna brända känslor sitter kvar i en evighet. jag är glad för der vi haft och hoppas vi förblir vänner. allting kommer ordna sig, lyssna på vad jag säger. dagen därpå, meningar repeterades i telefonen. nu sitter jag gråtandes och undrar på om han ska bli förlåten. jag ringer upp och försöker reda ut vissa saker. det slutar med bråk och han tröttnar och börjar dissa svaren. saker börjar klarna nu jag vill ge det ännu en chans. jag letar efter honom finner inte honom någonstans. jag lyfter telefonen och försöker nå honom där det tutar upptaget, jag blir ledsen och svär. jag kontaktar mina vänner, talar ut och söker tröst. jag har inte sovit på flera nätter för jag tänker på killens röst. jag får rådet av alla att blunda och låta det vara. jag vet inte vad jag ska svar. vill inte släppa det bara. jag ville vara som alla andra leva lycklig och kär. ha honom vid min sida och inte genomlida det här. jag försöker att glömma istället vill jag fortästta gå med mina tunga steg, det hela har ju satt sina spår. jag går ut med mina kompisar på en promenad, jag råka se killen hångla med en annan tjej på stan. jag vart ledsen, jag grät och gick därifrån. vi släppte ett år det hela rev upp mina sår. jag blev verkligen arg, kan inte fatta vad som händer. drömmer om min man, den tanken fortsätter och bränner. jag sitter med tårar i ögonen, vill inte se nå mer. jag känner mig playad som om jag vore ett spel. han fortsätter hålla på med andra brudar i samma stil. tanken om att han lämnad sin bejbe, skramlar till liv. han sätter sig ner och mår illa över det han gjort. han börjar tänka på mig och han saknar mina ord. mitt tal, min lukt och glimten i ögat. han minns när han sa att för mig skulle han kunna döda. han söker upp mig och vill förklara och reda ut. det första är att han ångrar att han gjorde slut. jag lyssnar och ser mitt hjärta byggas upp igen. jag trodde aldrig jag skulle få höra hans röst igen. han ställer sig upp och tar i mina händer och säger förlåt. jag tittar honom i ögonen och sedan faller i gråt.

jag gick på ditt spel. jag vet nu att du hela tiden lekte med mig. du ville bara ha mig för att inte känna dig ensam, du ville bli älskad. du fick det du ville av mig och sen var det bra. jag hoppas du inser att du krossa mitt hjärta. det gör ont än i dag. och igår var det exakt ett år sedan då det inte var du och jag. vi pratar inte längre, det är som om det aldrig varit vi, som om vi inte ens känner varandra. ja det kanske är bäst så.

back on track.

shiet, nu va det några dagar sen som jag uppdatera. känns nästa ett år sedan sist. haha. jadu, vad ska jag skriva. jo om exakt en vecka är det jullov, och om 8 dagar är det julafton. jag längtar, få massa julklappar :o asnajs juh :))) alla älskar vi julafton, det har även kommit massor med snö och det gillar vi mindre. ;o har halkat två gånger i år (y) det är inte kul för er som skrattar. ;> hahah.

idag är det onsdag och jag har bara två lektioner. börjar nån gång  efter tolv, vet ej när, för vi har ej dom första lektionerna. så jävla gött säger jag bara (y) börjar bli slappt :DD  i morgon har jag omprov i administrationen, och måste plugga idag. ska även ha prov i multimedia som jag aldrig gjorde i måndags.

gårdagen var väldigt jobbig kände jag, gick runt och va nervös hela dagen för att jag skulle vittna. och fyfan vad dom pressa en med frågor.. jag förstår att dom måste ha mycket bevis men dom kan la ta det lite lungt vafan..  jag skulle vittna kvart i tre men det blev försenat, så jag vittna kvart över tre, halv fyra. usch,  aldrig igen säger jag bara! något av det värsta som finns asså.

nu ska jag gå och duscha lite sen fixa mig och äta lite frulle och sen dra till tåget för att sedan gå till skolan. back to the hell!

puss, love ya / dajana ramic.

______________________________

allt för ofta har jag blivit sviken, besviken på mig själv varför, jag fanns nära skiten. det ska alltid hända mig. varför om och om igen? ett krossat hjärta fick mig nu att hata kärleken.

idol.

YES! säger jag bara, erik van. jag visste det hela tiden. han hade redan vunnit från hela början. han har en så grymt bra röst, och han är sjukt vacker. han är en riktig idol. calle var också väldigt bra i fredags. speciellt när han sjöng vinnarlåten, fast erik var bra hela tiden. och han förtjänade att vinna idol, han vet vad idol handlar om. han är helt enkelt bäst! :DD



nu sitter jag vid datorn lite, har sorterat hela rummet så nu är det snyggt och fräsht! :D tog lång tid men det blev ett bra resultat iaf. pappa kom också hem från jobbet nyss, han jobbade idag och det ska han även göra i morgon. stackare.. mamma & syrran är i örebro med grannen och bebisen och jag fick inte följa med. nehe.. va tvungen att stanna hemma och städa.. :( får aldrig följa med, tack säger man. ne men nu ska jag gå och fortsätta att spela need for speed. mitt favorit spel. :DD är även kung på det! :')

pusss hej! :*

helg igen.

åh äntligen är det helg igen säger jag bara. så skönt och komma bort från skolan, men jag tycker att denna veckan har gått rätt fort även fast jag varit depp och shit.. inte direkt pepp, men har gått fort tycker jag.. inte långt till jullovet inte..  på tisdag blir det en jobbig dag. :/ ska på rättegång och vittna, känns inte så kul. men vill få det överstökat så jag slipper tänka på det under jullovet. då ska man ha det soft, ska även vara ledig på tisdag. vill bara känna mig lugn och inte stressa upp mig i skolan. önska mig lycka till wtf!

Ikväll blir det fredagsmys, sitta och mysa framför tv:n, kolla på idol och hejja på erik. vinner han inte skjuter jag skallen av varenda en i sverige. han har redan vunnit idol för längesen asså.. men men vi höres, aight.


ny bild. thats me, vi tackar amanda för hon är så bra konstnär. vill ni att hon ritat er så säg till.. jag tycker iaf hon är duktig.

tisdag.

shululu bloggen :) skulle bara skriva av mig lite här. tänkte säga att nästan alla prov är klara, skönt! har multimedia på måndag och sen redovisning i morgon. nervööös? yes! men hoppas det går bra iaf, önska mig lycka till? haha. idag har jag bara varit hemma, inte gjort mycket gjorde slingor på mamma nyss, blonda så vi hoppas på att det blir snyggt. har inte gjort så mycket, åkte hem tidigare idag orkade inte med den sista lektionen asså. sjukt trött på skolan asså, längtar som fan till jullovet och det är inte många dagar kvar. ungefär en vecka kanske lite mer eller?! just nu sitter jag och lyssnar på musik. & dagens låt är:

Jay Sean ft. Lil Wayne - Down.


tisdag/onsdag/hiss eller diss?

idag var jag i skolan, ganska kul faktiskt. :) förutom att vi hade nationella prov i engelska, och som vanligt så gick det säkert skit. är grym på det asså vet ej hur jag lyckas jämt men men. är bra på att vara dålig. sen så kom jag hem och hade tråkigt, så fick jag det där suget om att jag också vill ha hål i öronen, så då tog jag hål, eller mamma gjorde det. tredeje gången nu haft det tidigare men aldrig använt örhängen typ. ;> men nu jävlar ska jag börja :)

sen i morgon så ska jag och amanda hem till vår julia och ha mys dag med henne. käka pizza, va ute på stan lite, sen hem och busa hos julia :DD ska bli skitkul.. vi ska även sova där, så då blire att komma hem på torsdag. då blire inget inlägg i morgon :) men nu ska jag gå och packa mina kläder och så, så hörs vi bitches..   pusspuss.


nu när jag har hål i öronen så tänkte jag att jag kanske ska köpa dessa örhängen? tycker dom är sjukt snygga men sen är ju saken också om jag skulle passa i dom. det får vi se, men vad tycker ni?
hiss eller diss?

RSS 2.0
Heart Chat Bubble