INGET MER BLOGGANDE.

Jag tar dagens blogg i morgon, orkar tyvärr inte blogga mer idag är fruktansvärt trött och måste plugga på körkortsteorin, går absolut inte bra för mig därför måste jag träna, träna och åter träna ska ju som sagt köra på tisdag för första gången i mitt liv! :( Är livrädd!!!! Aja vi hörs i morgon, nattinatti :)

TÄVLAR.

Jag är med och tävlar om bloggsvar på en tjejs blogg, vill du också vara med så gå in här och anmäld dig. Bloggen är mycket bra! :)

NATTI.


BLOGGSVAR.

Jag är med och deltar i en tävling om bloggsvar, vill du också ha det så gå in här och tävla du med. Bloggen är mycket fin och väldigt bra. :) Lycka till.

VINNARE.

Skriv en kommentar "jag är med" så utser jag en vinnare i morgon, lycka till. :)

Nu har jag utsett vinnare av dagens blogg, och valde 3 olika. Så kolla om det blev du annars deltar du igen. ;)
Vinnare 1.
Vinnare 2.
Vinnare 3.

FRUKOST.

Nu ska jag gå och äta frukost och sedan gå till tåget och vidare till skolan.. Tråkigt men man måste ju. Idag vet jag itne vad som händer får se. Glöm inte dagens blogg, klicka här för att komma dit och anmäl er. :) Drar ut en vinnare idag. ;) Puss puss.

VÄRLDENS BÄSTA VÄN!

Jag tror jag har världens bästa vän, helt sjukt vad gullig en kompis kan vara !
Har nog aldrig mött en bättre vän som finns och som verkligen hjälper en så mycket, som dock är kille.
Vill aldrig förlora dig, du har verkligen en stor plats i mitt hjärta.
<3 puss på dig gubben, bättre vän får man leta efter !

HANDLA.

Nu ska jag gå och handla lite åt mammsen, sen ska jag komma tillbaka och fixa mitt rum och sedan blir det time for sleep. Är sjukt trött, och i morgon har jag sovmorgon så blir att sova lite längre. :) Skööönt ! Förresten så vill jag ha sommar nu, är trött på snön..

DAGENS LÅT.

Kommer med dagens låt igen, älskar denna låt..

DAGENS BLOGG.

Skriv bara en kommentar " jag är med " så drar jag ut en vinnare imorgon. :)

KÖRKORT PÅ G.

Nu fasen ska jag sätta igång med körkortet, har bokat tider till att köra och ska även börja med teorin.. Måste fixa detta så fort som möjligt, men är dock jävligt rädd för att köra, har ju inte gjort det än och är rädd för hur det ska gå. :( Hoppas det går bra iaf.

DAGENS LÅT.

Jag verkligen älskar denna låt, helt sjukt men den är grymt bra.. Lyssna sönder på den, ska ladda ner den så jag har den i mobilen. MEDINA ! :love:

DAJANA'S MÅL.

Bilden säger nog det mesta, men ska sluta äta godis och börja äta nyttigt och träna.. Ska gå ner i vikt! :) Vill bli smal och fin, har sagt det många gånger nu men det är svårt och nu fan ska jag inte ge upp. Jag klarar detta, det vet jag. Har väldigt mycket kunskaper och vet hur man gör, det är bara motivationen och att komma igång som är svår. Men nu ska jag kämpa. :D

SKOLA.

Nu ska jag fixa i ordning mig och dra till skolan, är så jäkla skoltrött så det bara skriker om det. Inte roligt, men det är inte långt kvar tills vi slutar heller så hoppas på att det ska gå fort. Och har ju underbara människor som finns i skolan som gör mina dagar. Men nu kan jag faktiskt inte skriva så mycket mer, kommer heller inte på något så ska ta och platta håret nu, :) Vi hörs, peace !
Gammal bild. :)

JERSEY SHORE.

Jag måste verkligen hissa Jersey Shore, hahah. Jag älskar det programet, alla är så jävla sjuka och det är tvärroligt att se hur folk tjaffsar, slåss och verkligen släpper loss och skiter i allt.

Skulle ni kunna vara med i ett sånt program?


SKOR SKOR SKOR.

Dessa skor vill jag ha, måste ha dom! Funderar på att köpa dom så fort jag får pengar.. Jag älskar skor, väskor & smycket.. Ska ta kort på alla mina väskor sen och visa för er. :D

STATT.

Först gick jag till syrran och hennes kille där jag fixade mig, sedan möte jag mina girls och så gick vi till hotellrummet och förfesta med några. Sen efter ett tag så gick vi ner för att kolla på sean banan fast han kom ju inte förän halv ett typ.. :s Det var dåligt, men det var folk som fan och sean banan var grym! Hahaha så jävla skön och snygg han ÄR! Mumssss.
Klicka på bilderna för att se dom i större format. :)

SEAN BANAN.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för ikväll och sedan dra till mina kära vänner och börja dricka ! Har med mig min härliga mojito som jag ska dricka upp. :) Det känns som om detta kommer bli roligt och att det är mycket folk som ska till statt. Så vi hörs i morgon, detta är mitt sista inlägg. :D Puss.

GRYMT!

Grymt att hon kan sminka sig så hon ser ut som Angelina Jolie, det är verkligen likt.. Snyggt som fan!

SNYGGAST.


HANDSKRIVET INLÄGG.


NATTI NATTI.

Nu ska jag sova och tagga för morgodagen med mina flickor och sean banan. :D

BORING.

Hade tråkigt nyss så gick ut och tog kort lite, men orkar inte lägga upp alla bilder så lägger upp två av dom.. Kanske lite tråkiga men har inget annat att skriva i min blogg. Funderar på att möblera om mitt rum, men det är ju så litet så vet inte vad jag kan göra.. :( Tråkigt men vad ska man göra.. Heheh Ikväll blir det fredagsmys. Mumsss.

NEXT: SKOLA.

Har precis fixat mig och ska till skolan snart, har fett ont i magen vet inte vad det är.. :( Men sen är det så att en väldigt nära kompis till mig ska flytta ifrån mig idag, fuck vad tomt det kommer kännas. Min snobb som jag alltid retade, som alltid fanns där för mig men ändå hade vi våra stunder. Fan vad jag kommer sakna honom, helt sjukt! :( Kommer bli en stor tomhet i skolan också..

HERE WITHOUT YOU.

A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah

The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go, oh yeah yeah

[ From: http://www.elyrics.net/read/0-9/3-doors-down-lyrics/here-without-you-lyrics.html ]
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me

Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love, whoa

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me, yeah oh yeah oh

TIPS.

Vill gärna ha lite tips på olika bloggar som är bra, så länka gärna någon bra blogg. :)

ÖHM..

Nu vill jag klaga igen på folk som är så jävla äckligt falska ! :s Först går man och snackar skit, sen är man med den personen.. Vafan ska man tro egentligen, sen säger du något och gör helt tvärtom.. Du håller dig för helvete inte till en enda sak du säger, är trött på ditt falska beteende och ditt äckliga sätt du behandlar mig på.. Hur fan orkar du hålla på jag förstår inte?! Aja peace bitch !

HOS SYRRAN.

Sitter i syrrans lägenhet nu, ska fixa lite grejer här, ska även sova här. Ska se vad jag hittar på, får se om någon i stan kanske kommer förbi en sväng. :D Känns som man bor själv, hahaha.. Aja vi hörs, puss !
Detta är min man, så heeeet ! Yummie. :love:

-

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it.

GODMORGON

Vaknade nyss och tog en dusch, fast höll på att svimma vet inte varför.. Blev helt likblek, tänke shit hur ska jag göra är liksom helt själv hemma tänk om något händer.. Men det gick bra, nu ska jag torka mitt hår sedan platta det, coh sminka mig och även packa resten av sakerna och sedan drar jag till Skövde som sedan tar mig därifrån till Göteborg. Därför kommer jag inte ha dator utan gör tidsinställainlägg sen visar jag mina dagar i ord och även bilder. :) Puss.

MAN BLIR KÄR

Man blir fan kär på riktigt när man ser dessa färger på himlen, helt otroligt vad vackert det är.. Bilden är tagen från mitt rum. :)

VECKANS PLANER.

I morgon åker jag till Göteborg med Sarahy och sover där tills onsdag, sedan åker jag hem till syrran tidigt på onsdag där jag ska fixa hennes lägenhet och massa andra saker jag behöver göra, ska även sova hos syrran sen. Sen på torsdag och fredag har jag inget planerat just nu, och efter det kommer lördag och då ska jag ut på krogen och även sova hos syrran. Så hoppas på en bra vecka just nu. :)

EAT SHIT.

I hope karma slaps you in the face before I do! Känner en sån jävla ilska för dig just nu, du är så falsk så det bara skriker om dig, du kommer och går hur du vill. Är så jävla trött på ditt beteende. Snälla väx upp ! Hur står du ut med dig själv om jag får fråga? Hur ska jag veta fall jag kan lita på dig? Du tänker verkligen inte på vad du gör, tycker fan synd om dig.. Så mycket jag funnits och ställt upp så får jag skit tillbaka, du är inte den enda som gör så..  ALLA gör så och då menar jag alla. Jag vet inte vad jag ska göra och inte göra för att du ska se hur jävla besviken jag är på dig, aja ska sluta lägga ner min energi på detta.. BITCH !

NY TATTO?

Funderar på att tatuera mig igen, fast vet inte vad och vart.. Ellr jo vill ha min morfars namn, fast vet dock inte vart man kan ha namn.. ;o Tips?

CHILL.

Sitter och äter en god toblerone, mumsss. Ska snart ut en sväng med Sarahy eftersom det nu var ett tag sedan. :) Skönt att ha studiedagar måndag till onsdag och sedan projektdagar torsdag och fredag, blir att sova hos syrran i veckan också.. :) Hörs sen babies, pusss.

STÄDAR.

Just nu håller jag på och städar mitt katastrofala rum, och går dagen var ganska lyckad för att jag hade två hjältar som räddade min kväll. Det var väldigt lite folk så det var inget drag, förra helgen var mycket bättre, och nu taggar vi nästa helg för då blir det krogen med mina flickor. :D Jag laddar upp en bild sen från gårdagen. Ska städa nu, puss puss.

BALKANFEST.

Nu ska jag fixa i ordning mig, för om en stund bär det av till balkanfest. :D Det känns som om det kommer bli en lyckad kväll, så hoppas bara att inget går snett. :) Vet inte vad jag ska göra med mitt hår eller hur jag ska sminka mig.. :( Fy fan vad detta är jobbigt..
Här är bilden jag tog med systemkameran. :D

NYA SKOR.

Har varit i Örebro en sväng, blev inte så mycket köp men hittade ett par skor som var riktigt snygga, :D Köpte dom för 299 på DinSko, nöjd som fan.. :)

I'M ALONE.

Sitter här hemma helt ensam, har tråkigt som fan och längtar tills i morgon upp till max. Just nu funderar jag starkt på att göra lite popcorn och sätta på en film och kolla, men vet dock inte vilken.. Får väl kika och se vad jag hittar, hörs sen. Peace ! :)

STUDENTMÖSSA.

Nu har jag äntligen fått min studentmössa och är supernöjd, det var grymt snyggt med rosa måste jag säga. :D Synd bara att jag inte fick det andra jag hade beställt och hoppas det kommer snart. Men så här ser min mössa ut och den kunde inte blivit bättre. :)

SKOLAN.

Nu har jag fixat i ordning mig eftersom jag ska till skolan och hämta mina student grejer, mössan och det sen kommer jag hem igen. Är inte frisk så det är ingen idé att jag är i skolan, har förmodligen halsfluss. :( I morgon är det ju balkanfest och jag hoppas, jag verkligen hoppas att jag inte hostar som jag gör fast jag ska dit vilket fall som. :) Inget kan hindra mig från att dricka, hahah !

SJUKLING.

Fy fasen vad jobbigt det är att vara sjuk, har så himla ont i halsen att jag dör snart. Har även smittat en hel del personer så är osäker på att jag åker till skolan i morgon, kan vara halsfluss jag har och det är inte kul. :( Hoppas jag mår bättre till helgen får då är det ju balkanfest, vill inte bara ligga hemma. Idag blir det en slappdag bara ligga i sängen, ska även duscha sen eftersom mitt hår är äckligt som fan.. Puss och hej.

LOVE.

Denna låt dödar, den är så jävla grymt bra så ni måste lyssna på den !

FICK JAG VÄLJA SKULLE JAG VÄLJA DIG.

Rubriken kanske säger det mesta, men som sagt jag kan inte välja jag får inte välja.. Vi har inte haft tid för varandra, inte än och det funkar inte då, inte enligt dig.. Jag skulle kunna göra allt för att det skulle bli bra, men om bara jag kämpar för ingenting så ger jag hellre upp. Orkar inte ödsla tid, hellre går jag vidare och lever ensam än i en lögn. I now I got a problem, men alla har det. Har gjort väldigt mycket saker jag ångrar som jag står för, men vissa saker måste jag göra för att verkligen se vad jag vill.. Jag vill inte såra dig vilket jag kan göra, jag vill ge dig kärlek och lycka men vill inte du ta emot så ska jag väl ge upp? Man ska inte ta saker för givet, finns inget som heter föralltid, absolut inget! Jag vet inte ens vad jag ska säga, hur jag ska bete mig eller nått.. I need you like a heart need a beats. Detta kommer bli ett långt inlägg men jag känner att jag måste skriva av mig och jag hoppas någon förstår vilket få gör. Jag har varit 100% ärlig och sagt allt, men ändå räcker det inte till. Vad ska man göra förutom att släppa taget?

HEMMA.

Skönt att vara hemma, har varit en seg dag och jag är helt slut och min hals är helt cp. :( Har skit ont, blir bara värre och värre för mig. :( Hoppas det går över till helgen för då blir det fest.. :D Hihihi, nu ska jag bara ta det lungt och mysa med mina föräldrar när dom kommer hem.

YOUR SMILE.

Haft en underbart mysig kväll och även mycket skratt.. Just nu ligger jag i Julias säng, vi käkade mat nyss som jag hade gjort när hon kom hem från träningen, ville göra henne glad. :D Snart ska jag sova, har sovmorgon i morgon och det är underbart.. Så godnatt! 

YOU WAS TROUBLE FROM THE FIRST KISS.

Gjorde veckans fail precis, skulle gå ner från sängen och då sätter jag foten rätt i papperskorgen och fastnar så jag var tvungen att dra bort den, och fy helvete vad ont det gjorde.. :( Det vill jag inte göra om.

PACKAR.

Håller på att packa nu eftersom jag ska sova hos Julia imorgon, så jag kommer hem på onsdag. Ska även kolla om mina skor är klara så jag kan få använda dom snart. :) Snart ska jag plugga och sedan sova, blir inte mycket mer idag  var hos min faster en sväng. Hon är bästa fastern som finns. :) :love:

NAGLAR.

Gillar att hålla på och fixa naglarna, gör det nästan varje dag och försöker komma på nya saker. Men igår gjorde jag vanlig fransk maniky och blev väldigt nöjd. :)

SCHOOL..

Håller på och fixar mig just nu, ska dra till skolan snart men innan det ska jag äta frukost också, idag är det en lång dag och jag känner bara att det finns en sak jag vill ta bort.. Känner mig väldigt besviken och vet inte vad jag ska göra, fast får väl bara köra på endå. Längtar som fan till helgen och även nästa helg, först balkanfest igen och sedan krogen. Pengarna kommer ryka som fan hahah. Men vi hörs sen, här är  en bild från balkanfesten. :) Pussss.

ÄPPLE OCH CHOKLAD.

Sitte och äter äpple och en chokladkaka, asgod. :D Håller även  på att ta lite bilder med system kameran fast kan tyvärr inte visa några bilder för jag har ingen kabel så jag kan föra över bilderna. :( Ska försöka fixa det så fort jag kan. Sitter även och camar med en kompis nu haha skitfula båda två. hahah. Puss

UNDERBAR DAG.

Hemma och tar det lungt efter en galen dag igår, först fotbollstuneringen sedan balkan fest, kan säga att det var riktigt kul. Dansade som fan och drack lite ! :D Nästa helg blir det balkanfest igen, då taggar vi som fan ! :D Hahah, vill inte visa några bilder på mig, för jag ser helt cp ut på allt så ni får en bild på min underbara pappa och en snäll liten Damir. :D

RIGHT NOW.

Sitter jag och lyssnar på musik och fixar i ordning mig, ska inte sminka mig så speciellt för det ska jag göra ikväll när jag ska på balkanfest, nu blir det bara platta håret och ta på mascara eftersom jag ska på en fotbollstunering och fotografera.. :) Hoppas man hittar mycket roligt folk, haha! ;D Är som sagt fortfarande förkyld så det är jobbigt men jag kan ha roligt ändå. :D Därför blir det inga inlägg idag, jo jag tar ett tidsinställt inlägg så det blir lite mer i bloggen, hörs sen. :D Pueessss.

BRUNO MARS.


Älskar denna jävla låt, helt underbar och hans röst ger mig rysningar..

?!

En bild jag tog för ett tag sedan  nu, saknar att fotografera och jag funderar stor på att börja igen.. Fast vet dock inte om folk vill se mina bilder.

LISTA.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: I don't know.

2. Är du lycklig?: Kunde varit lyckligare.

3. Är du uttråkad?: Ja, annars skulle jag inte göra den här quizen?

4. Är du ledsen?: Nej. :)

5. Är du svensk?: Nej.

6. Är du cool?: Alltid vart och kommer alltid va.

7. Är du från Irland?: Nej.

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Ja! :)



ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Näe.

2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja..

3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? Ja..

4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?: Ja..

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja. :)

6. Har du haft en hemlig beundrare?: Näe.

7. Är du kär?: Ja.

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja, klart.


TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken, hahah.

2. Blind eller döv?: Döv.

3. Katter eller hundar?: Hundar.

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner.

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca Cola

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Både och.

7. Pengar eller lycka?: LYCKA!

8. Dag eller natt?: Dag.

9. Facebook eller mobil?: Mobil!

IO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Smiter inte hemifrån.

2. Brutit något?: Ett löfte..

3. Gjort nåt du ångrar?: Ja.

4. Hoppat Bungee Jump?: Nej och tänker aldrig göra.

5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja..

6. Ätit en hel tårta?: Är fet, men inte så fet så jag äter en hel tårta.

7. Gjort bort dig offentligt?: Ja.

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Yes..

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Dog aldrig utan blev taget ifrån mig, men ja jag grät.

10. Velat försvinna?: mhm..


SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Shan, :love:

2. Telefonsamtalet du fick: Mamma.

3. Personen du var med: Egzona.

4. Roligaste grejen som hänt: Massor.

5. Personen du smsade: Mamma.

6. Personen du tänkte på: Skit i det..

7. Du skrev till på facebook: Ida.

8. Du kommenterade: Vet inte?

9. Du tillbringade natten med: Sängen.

10. Du kramade: Egzona.





VÄRLDENS VÄRSTA DRÖM.

Vaknade av att jag grät, jag drömde om att jag förlorade dig och det värsta av allt är att när jag drömmer att jag bryter kontakten med någon så händer det. & det är det som skrämmer mig, jag hoppas inte detta sker för du är verkligen en person jag behöver i mitt liv. Jag har precis mött dig och inser hur jävla mycket jag gillar dig och så får jag mardrömmar om dig, varför? Vad ska detta betyda? Jag hoppas du läser detta och inser att jag inte vill fölora dig men jag orkar inte kämpa jämt för oss och så händer det inget, vill du inte något? Då är det lika bra att du säger det till mig. :(

PLUGGA PLUGGA PLUGGA.

Jag sitter och pluggar som fasen, har massor att göra. Svenska som jag ska redovisa i morgon, natur prov som jag har i morgon och även religion. :( Någon som lider med mig?! Har även städat som fan idag, är väldigt duktig.. I morgon blir det skola sedan en soft dag och efter det taggar man för lördagen. :) Nu ska jag fortsätta med mitt plugg och lyssna på musik i mitt stökiga rum. (a)  pueeeess !

JAG DELTAR I EN TÄVLING.

Jag är med och deltar i en tävling hos Ella om att få inbjudan till bloggsvar, inte för jag kommer vinna men man får väl chans och hoppas. Brukar ha otur i tävlingar, men nu fasen ska jag vara med och hoppas på att jag får inbjudan. Jag tycker det är en söt blogg. Klicka HÄR för att komma till hennes blogg och delta i denna tävling.

TAGGAD.

Fy satan vad jag är taggad för helgen, hoppas verkligen det blir roligt asså. :D Känns som att inget kan gå snett just nu. Nu ska jag till skolan, inte roligt eftersom jag är sjuk och min hals blir bara värre och värre. :( Ikväll har jag inga planer utom att plugga natur som jag har prov i på fredag. :o Shiiiit, kom på det nu medan jag satt och skrev, fasen ! Finns inte en chans att jag klarar det, damn också. Aja nu ska jag kila till skolan och hoppas på att någon gör min dag. Puesss.

SKRIVER AV MIG.

Ville bara säga att jag är trött på hur du behandlar mig, och det är inte bara jag som sett det utan även många fler. Problemet med dig är att du klagar på alla andra och ser felet i andra men när du gör samma fel så är det okej?! :s Say what? Du borde ta tag i ditt liv och göra något, sluta klanka ner på folk efter dina egna fel. Och nu tänker jag inte säga något till denna person om vem det är, känner du dig träffad så vet du att det är du. Detta kan vara till en eller flera personer, no name. Är också trött på att höra, "vem mena du i din blogg", "va det mig du mena i din blogg" wtf.. Tar du åt dig av detta då är det väl du. Hatar när folk jämt ser negativa saker hos andra när personen själv inte är fullt ut perfekt. Finns ingen som är det, alla har det lilla "felet" eller vad man nu ska kalla det. Alla personer går inte ihop och det får man acceptera. Eat shit fuckers ! Nu är jag klar.

HEMMA.

Är hemma efter en dag i Örebro på universitetet, tråkigt som fan var det men en bra sak hände och det var att jag träffade min babe ! Sedan var jag men Arbresha och Egzona och käkade pizza, yummie.. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och taggar för helgen, då blir det supa, sedan 26:e å blir det ut på krogen men mina flickor och 22 april ska jag till Göteborg på konsert ! :D Taggar som tusan.. Hörs mer sen, puss puss.

I SEE.

I see the moon coming down for me
Shines so bright is only sun like could be
It tells me stories about eternity
Together will be free in harmony

MORGON DAGEN.

I morgon blir det att åka till Örebro med skolan och kolla på Örebros universitet, ska bli kul att se eftersom jag ska förmodligen gå där. :D Ska ju flytta dit, så hoppas det är en bra skola. :)

FINAST.

Ligger i sängen nu och ska sova, i morgon blir det upp tidigt för att duscha och sedan dra till skolan. Orkar inte bara ligga hemma även fast jag inte mår bra. Hoppas det blir bättre snart, min hals dödar mig. Saknar även min babe, :( Så tomt utan honom.. :love:

UT EN SVÄNG.

Sitter och väntar på min vän Sarahy, vi ska ut en sväng, det var längesen jag träffade henne. Så det ska bli roligt. :) Har pundat en låt hur länge smo helst nu, med JLO & Pitbull. Älskar den ! :D

JAG MINNS DET SOM OM DET VORE IGÅR.

Gud vad jag minns detta, när jag fick rida på en kamel utan pucklar eller hur det nu stavas. Minns det som om det vore igår. Fan vad rädd jag var, men ändå glad för jag var och en till var dom enda som fick rida.

DON'T GIVE A SHIT.

Har slutat hopps, slutat tro.. Finns inget som heter förevigt, allt försvinner förr eller senare. Så tro aldrig på något/någon och ta inte saker förgivet. Allt är fucked up. I don't care anymore..

SÄNGEN.

Ligger i sängen och kan inte sova, har så ont i halsen och är riktigt förkyld, nyser hela tiden. Täppt i näsan så man knappt kan andas, fy fasen vad jobbigt. Senare ska jag kila till ica och ska även duscha sen. Min dag kommer bestå av att ligga i sängen hela tiden. Just nu tycker jag synd om mig själv. Hörs sen, peace.

SJUK..

Nu ska jag gå och lägga mig, är jätte förkyld och sjuk. Blir nog ingen skola för min del. :( Usch vad dåligt jag mår. Puss puss på er och god natt.

HEMMA.

Kom precis hem, väldigt skönt eftersom jag börjar bli sjuk, är jättetjock i halsen och snuvig vet ej om jag åker till skolan i morgon, plus har fått mens så har jätteont i magen. :( Inte skönt inte.. Ikväll blir det bingo igen, :D Hoppas man vinner någit igen, hihi. Hörs senare, puss puss.

JUST NU.

Just nu sitter jag i skolan och har näthandel, håller på och fixar en hemsida.. Fattar nada hur svårt som helst. :( Orkar inte med skolan, är sjukt trött på den just nu, längtar som fan till studenten så jag slippar detta.. Hörs mer senare. Ikväll blir det även fredags mys med flickorna. Peace !


GOD MORGON.

Nu har jag precis fixat mig och ska kila till skolan, har även packat mina kläder för ska vara hos Amanda hela helgen. Kommer bli awesome tycker jag, så får se hur mycket jag bloggar i helgen, inte så värst mycket om jag inte lägger in ett tidsinställt inlägg. Hörs senare babies. Puss Puss :)

HELGENS PLANER.

Så här ser min helg ut just nu. :)

TIPS.

» Tänkte ge er ett bra tips på en hårprodukt som gör håret mycket mjukt och lent. Den heter Björn Axén style och man köper den på apoteket, kostar runt 120 kr.. Man använder den till att locka håret eller platta, när man gör så det blir lockar blir det mycket bra, bara att ta en liten klick kanske lika stor som en ärta inte mycket, sen smörjer du in så du har i båda händerna och bara kramar i håret och du får bra lockar. :) och du kan även använda det när du plattar, då gör du samma sak och sedan borstar du i håret och torkar det med en hårfön, man ska ta i detta i blött hår. Sedan efter man fönat håret känner man redan då huir mjukt håret blir. Rekommenderar verkligen denna produkt ! :D Hur bra som helst, använder den väldigt ofta och är jättenöjd !

DIKT.

Kärlek är som skuggan 
vill du nå den så flyr den
vill du fly så följer den dig.

DAG 4 - EN NY TAGEN BILD.

Tog en bild på mig som jag tog precis. :)

WTF..


Heeregud så gammak bild...

TILL DIG.

Du som läser detta nu och sedan går och snackar skit om mig till min mamma om saker som inte ens är sant. Ta dig i röven och ta reda på riktig fakta innan du säger något. Detta är min blogg och jag skriver vafan jag vill! :s

DETTA KOM MED HEM.

Köpte en grymt bra foundation som kostar 119 kr, och även min favorit mascara. :)

TRÅKIG DAG.

Sitter bara på mitt rum, håller på att ladda ner filmen step up 3D som jag ska kolla på snart. I morgon blir det utgång kanske om man fixar skjuts, vi får se hur det blir. :) Så hoppas på att man fixar något så det blir bra i morgon, :)

WHY?

Ni är dåliga på att kommentera... WHY?! :(

GOD MORGON.

Sitter här och har precis gjort i ordning mig, ska ner och äta frulle nu och sedan åker jag till skolan, slutar tidigt idag. :) Här bjuder jag på två bilder jag precis tog, haha. :)

RSS 2.0
Heart Chat Bubble