AAJ

Detta består min kväll av, nu ska jag lägga mig och vila! Eller ah, sova rättare sagt.. Galet ont i huvudet det känns som om hela skallen ska sprängas som en dynamit. :( Inte skönt inte, men ni får sova gott så hörs vi imorgon. xoxo :love:

SVAR PÅ TAL


KUSIN VITAMIN ÄR HÄR

Just nu sitter jag med kusin vitamin, men hon måste tyvärr hem snart. :( & jag ska försöka övertala mamma att färga håret, annars fan gör jag det själv, är dock rädd att jag kan missa halva huvudet eftersom det är ljusare färg jag ska färga. Men men, vi får se annars tvingar jag dom åka imorgon och köpa ny färg. :D

LÄNKBYTE

Kör på ett läkbyte med en sjukt vacker tjej som har en grymt bra blogg! :) Hon skriver om mycket intressanta inlägg och har en fin blogg! Så klicka bara på bilden för att komma direkt till godingens blogg! :)

IPHONE 3GS

Vann ett skal för ett tag sedan som jag sedan fick hem igår som jag skulle ge till min syster som fått en iphone 4. & gissa vad, skalet är till iphone 3gs :s Blir så arg & irriterad på sånt! Så om det är någon av er mina söta läsare som har iphone 3gs så ger jag det till först personen som vill ha den. :) Först till kvarn!

HEM SNART

Ska packa strax, för pappa kommer och hämtar mig om en stund! Har haft mysiga dagar hos min kära vän. :) Färgade Amandas hår precis och hoppas det blir bra, ska färga mitt hår också snart fast vet inte när.. Hoppas det blir bra! :) Men vi hörs sen när jag kommer hem så ni får ha det bra tills dess. xoxo

KOM IHÅG!

Glöm inte tävlingen som avslutas på söndag där jag väljer en vinnare! Detta är nu sista chansen till att vinna ett skal, får se vad det kommer upp för tävlingar sen. Så klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.

DAGENS SÖTIS

OH! :o Titta vilken sötis, en liten mus! Den är ju så sjukt gullig, eller tycker ni inte det?!

NAJS

I helgen ska jag vara hos min bästa vän! & just idag ska vi in till stan först, hon och en tjej kommer och hämtar mig sen ikväll är det fotbollsturnering för grundskolan eller något fatta inte, men vi ska vara där och hålla koll så inget förstörs. Och det håller på till typ 02.00 så det blir nog och sova efter det, sen ska vi mysa mycket i helgen och så får vi se vad som händer! :D Så nu måste jag ficka mig dom kommer och hämtar mig runt 12.00! Hörs senare. xoxo

TRÄNA

Nu ska jag träna lite snabbt innan jag går och lägger mig, så detta kommer bli mitt sista inlägg för idag! Imorgon ska jag upp tidigt för att duscha, fixa mig & packa. Berättar imorgon om helgens planer, så nu ska jag träna så vi hörs imorgon. Sov gott & dröm sött, xoxo!

ÄNTLIGEN, FICK NÄSTAN PANIK

Råkade tabort mitt program där jag fixar alla mina inlägg, designer & headers och det GICK inte att ladda ner skiten vet inte varför. :s Men till slut fixade jag det & nu har jag tillbaka allt, tur att jag hade kvar mina penslar & stilar så jag bara kunde föra över annars hade jag fått ladda ner allt igen. :o Men men, nu är allt som vanligt! :D

KÄRLEK

Älskar när folk diggar ens blogg och när dom kommer med sjukt gulliga & snälla kommentarer :D & man blir lite extra glad när killar diggar det man gör, eftersom få killar läser ju bloggar.. Så tack alla söta läsare & mina fina vänner som gillar min blogg! Ni får mig att blogga ännu mer :love:

REDBULL

Måste verkligen dissa redbull sugar free eftersom den smakar så sjukt konstigt! :s Föredrar den vanliga, kanske mycket socker i men jag dricker väldigt sälla redbull så då funkar det med den. Men den sockerfria är så sjuk äcklig så den går inte att dricka! Vilken dryck tycker ni är bäst?

BB SIPANS LÅT

Måster erkänna att den faktiskt var bra, han vet hur man gör! :) Så därför tipsar jag om denna låt, hitta den på en annan tjejs blogg och va tvungen att lyssna och jag tycker den är bra!

NAKEN BILD PÅ FOKI

Seriöst asså.. Detta är så fail som det bara kan bli, man ser hur photoshopat det är & den idioten som gjorde detta har verkligen sjunkit lågt! :s Foki är ju typ en av dom gulligaste bloggerskorna och så gör man detta?! Hon har aldrig gjort något dåligt mot någon, så varför göra detta mot henne? Jävla tönt du som gjorde det.. SÅ OMOGET!

OMG VAD GULLIGT

Hitta en video på facebook, där det var en tjej och en kille som hittade en hund som var 100% blind och helt övergiven, som dom sedan tog hem och tvättade, rakade bort pälsen och fixade tillbaka synen på hunden. Dom adopterade hunden och döpte den till Fiona! Tycker det är så himla fint att göra så, villa människor asså! Ett hjärta av guld har dom.. Kolla på videon, den är berörande!

DAGENS FRÅGA

Dagens fråga består av vilket ni föredrar skype eller msn ? :) Jag tycker skype är snyggare & bättre, men msn är mycket lättare.. Det är svårt att lära sig skype tycker jag, jag fattade inget i början! :o Men vilket tycker ni?

PENGARNA RULLAR IN

Nu har jag fått mina pengar jag tjänat ihop via bloggen! FAN vad gött, har typ kommit hälften på bara några sekunder till summan av mobilen jag vill ha! & folk kan SLUTA fråga vilket företag jag jobbar med för det tänker jag inte säga på grund av att det är ett företag JAG jobbar med som har kontaktat MIG, och fall dom är intresserad av ERAN blogg, då kommer dom kontakta er, men så länge dom inte gjort det så vill dom inte jobba med er.. SLUTA FRÅGA! Jag kommer inte säga, det är mellan mig och företaget fuckers.. Pengar rullar in som det ska, kompis det går bra nu!

TE AMO

Jag älskar er från djupaste av mig hjärta! Ni är mina bästa vänner & utan er är jag tom och ensam. Kan vara mig själv fullt ut i erat sällskap & jag bara njuter varje sekund av att veta att jag har er i mitt liv. :love: Folk kommer aldrig hitta såna vänner som jag har, även fast det går upp och ner vissa dagar så finns ni alltid kvar! No matter what. :) Tro mig när jag säger att jag älskar er & att ni är det bästa som finns! Jag kommer ställa upp för er i vått & tort, föralltid.

MIN KVÄLL

Min kväll ska bestå av att vara med min famil & en redbull & tuggummi! That's najs or what? Me like iaf :D Men men, imorgon får jag förmodligen min lön som jag tjänat ihop på bloggen & på fredag ska jag åka till min bästa vän Amanda :love: Ska vara där i helgen, & vad vi ska göra har jag inte en aning om.. Vi får se :)

ANG. LÄNKBYTEN

Det finns lite regler nu angående länbyten & jag gör ENDAST länkbyte med dom som har en snygg, intressant & bra blogg! & det dömmer jag efter mitt perspektiv. Thats it! Så ni som frågar om jag vill göra länkbyte med er och om jag inte svarar så vet ni varför, ni uppnår inte mina mål! Sen brukar jag även fråga andra, och antar att dom också har vissa krav och det kan jag förstå. :) Nu vet ni & ni som når mina mål när det gäller att göra länkbyte, tveka inte att fråga. :)

SVAR PÅ TAL

Fick en fråga vart jag ladde ner mina penslar till gimp, & jag använder mig av myphotoshopbrusches.com där det finns några att variera på.. Klicka bara på bildern för att komma direkt till penslarna där du kommer hitta dina favoriter. :)

TYPISKT BLOGG.SE

Det jag verkligen ogillar med blogg.se är att dom ofta krånglar, förstår faktiskt inte varför det är så.. :s Tycker blogg.se borde förbättra sig för det är många som byter bloggportal på grund av att dom strular hela tiden.. Vad tycker ni om det hela?

BERÖRANDE

Det blir så många tankar & känslor när man ser denna bild! Jag tycker den är så berörande & söt på en och samma gång, jag är så glad att jag har min pappa hos mig varje dag & så ska jag ha min man också.. Var glada över det ni har, en dag kanske ni förlorar allt!

TIO TUSEN

FAN VAD GLAD JAG ÄR! :o Pappa sa nyss att när jag gått ner 20 kilo då får jag 10tusen + en vodka flaska hahah! :D Fy fan vad jag ska kämpa nu eller, helt sjukt vilken chans pappa gett mig nu eller. Happy girl! :)

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

BLOGGEN:
Vilket företag jobbar du med så du tjänar pengar?
Hur mycket tjänar du?
Hur kommer du på vad du ska blogga om?
Vad är det roligaste/sämsta med att blogga?
I vilken program gör du dina ikoner/ bilder?
I vilken program gör du din design och header?
Har du några tips för att få flera läsare? :)
Hur kan man få en sån bra blogg som dig?
Vad fick dig att börja blogga?
KÄRLEK:
Har du haft något seriöst förhållande, och isåfall när var ni tillsammans?
När var du i ett förhållande sist?
Hur länge var ni tsm då?
visste dina föräldrar om att ni va tsm/att ni träffades?
Har du en pojkvän?
FAMILJ:
Hur många är ni i din familj?
Vem gillar du bäst/har bäst "kontakt" med?
Beskriv i ord på varje familjemedlem.
Vad är det bästa med din familj?
Har du några djur? Och hur många isåfall?
JAG SJÄLV:
Hur mycket pengar spenderar du på kläder, väskor osv. i månaden?
När du köper kläder, tänker du mycket på vilket märke det är, eller köper du billigt för snygghetens skull?
favorit färg?
Vad gillar du med sig själv? :)
Kan inte du göra en video t.ex på hur du fixar dig , älskar hur du fixar dina ögon!
Det bästa som någonsin hänt dig i ditt liv?
Har du några smeknamn isåfall , vilka & hur många?
Hur lång e du ?
Hur jobbigt är det att bo hemma ?
Svart eller vitt?
Har du några mellan namn, om du har vilka är det då?

Vilket företag jobbar du med så du tjänar pengar? - Det är olika, med det jag tjänar bäst på tänker jag inte nämna på grund av att det är ett företag som kontaktat mig som jag inte vill att alla ska veta om!
Hur mycket tjänar du? - Det är helt olika!
Hur kommer du på vad du ska blogga om? - Jag blir inspirerad av andra bloggar, sen frågar jag vad folk vill läsa & ibland ploppar det bara upp.
Vad är det roligaste/sämsta med att blogga? - Det roligaste är att man får fria händer till att skriva vad man vill & att folk gillar det man skriver och blir inspirerade, samt att man tjänar pengar på sin hobby. Det tråkiga är när folk kommer med elaka kommentarer eller kopierar det men lagt ner jobb & energi på.
I vilken program gör du dina ikoner/ bilder? - Just nu använder jag mig av gimp eftersom mitt photoshop krånglar.
I vilken program gör du din design och header? Samma som i frågan över! Gimp, :love:
Har du några tips för att få flera läsare? :) - Jaa, jag har skrivit ett inlägg, så klicka bara på Blogghjälp i kategorierna så ser ni.
Hur kan man få en sån bra blogg som dig? - Hahaha, kul att du gillar den! Har ett tips om man vill ha en bra blogg och det är att man ska blogga om saker man gillar själv och försöka göra inläggen roliga.. Ladda ner Gimp, det är gratis och finns penslar, teckensnitt och allt till Gimp!
Vad fick dig att börja blogga? - Ville testa eftersom det verkade så kul när andra gjorde det & nu har jag bloggat i 4 år snart!



Har du haft något seriöst förhållande, och isåfall när var ni tillsammans? - Jaa det har jag, har haft några och datum kan jag inte har glömt.
När var du i ett förhållande sist? - Det tog slut i februari typ.
Hur länge var ni tsm då? 5 månader kanske?
Visste dina föräldrar om att ni va tsm/att ni träffades? - Hahah, ska jag vara ärlig så nej!
Har du en pojkvän? - Just nu är jag singel!



Hur många är ni i din familj? Vi är 5 med Bruno! :love:
Vem gillar du bäst/har bäst "kontakt" med? - Jag gillar alla, men pappa är lite extra & han är den jag har bäst kontakt med.
Beskriv i ord på varje familjemedlem. - Pappa; ROLIG! Mamma; NYFIKEN! Andrea; GALEN! Bruno; BUSIG!
Vad är det bästa med din familj? - Att vi har så galet ROLIGT ihop!
Har du några djur? Och hur många isåfall? - Japp, en liten söt kanin! :love:


Hur mycket pengar spenderar du på kläder, väskor osv. i månaden? - Det är olika, nu på typ 2-3 månader har jag inte spenderat något!
När du köper kläder, tänker du mycket på vilket märke det är, eller köper du billigt för snygghetens skull? - Jag bryr mig inte ett skit om märken & jag köper det jag är snyggt & det jag gillar, sen om det är dyrt eller inte är olika beroende på hur mycket pengar jag har.
Favorit färg? - ROSA helt klart!
Vad gillar du med sig själv? :) - Mina ögon faktiskt!
Kan inte du göra en video t.ex på hur du fixar dig , älskar hur du fixar dina ögon! - Jag brykar inte göra så mycket med mina ögon, men visst kan jag det.
Det bästa som någonsin hänt dig i ditt liv? - Ja du, har mycket så vet inte vilket jag ska säga.
Har du några smeknamn isåfall , vilka & hur många? - Gud vet hur många jag har, nemän har massor orkar inte räkna upp alla! Sorry :love:
Hur lång e du ? - 178, hahah.
Hur jobbigt är det att bo hemma ? - Det är riktigt jobbigt om jag ska vara ärlig, vill ha något eget nu.
Svart eller vitt? - Både och, kan inte välja en av dom.
Har du några mellan namn, om du har vilka är det då? - Nope, jag har inga mellan namn. :)

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en superduper söt tjej som har en SJUKT fin blogg! Intressanta inlägg & jag kan lova er att jag fastna för bloggen direkt! :love: Tycker därför ni ska ge den en chans och klicka på bilden, tro mig ni kommer älska den precis som jag gör! :)

LA FAMILIA

Vet inte vad jag hade gjort utan er, det är för er mitt hjärta slår! Det är för er jag lever :love: Jag älskar er så sjukt mycket att det gör ont när jag ser någon av er må dåligt. Alla betyder lika mycket för mig, & kommer alltid göra oavsett.. Min vita bebis är dock borta och jag mår dåligt än idag av att inte veta vart han är.. Ingen kan ersätta den platse du har i mitt hjärta.

MITT HJÄRTA

Gosade precis lite med min bebis Bruno :love: hade han på golvet medans jag städade hans äckliga bur men han blev nöjd iaf. :) Han började springa och hoppa på en gång & jag funderar starkt på att ge honom den stora buren, han börjar bli förstor för den lilla buren. :) Titta vad gosig han är!

MYSA

Jag & min älskade mamma har precis gjort kycklingpaj & nu ska vi mysa ihop och äta lite. :) Sen ska vi börja städa lite, ska hjälpa henne eftersom hon inte orkar själv. Jag gör allt för dig mamma, du är min drottning! :love: Vad som händer idag vet jag inte, får se men nu ska jag vara min min mamma!

SORTERAR

Aloha baby, håller på att pyssla lite i mitt rum bland smink, väskor och smycken. :) Sen ska jag ut och gå en sväng tror jag, ska även hjälpa mamma lite här hemma sen får jag se vad som händer! Ska försöka ta hål i öronen i veckan hos en kompis, om jag kan ta mig in till honom. Kom gärna med förslag på vad ni vill se mer utav i bloggen. xoxo

DAJANA GILLAR

Jag tycker det har kommit in sjukt snygga kläder på Gina Tricot om jag ska vara ärlig! :) Har hittat tvärmycket kläder jag tycker om, dessa på bilden är några av dom.. Dajana gillar! :) Jag tycker gina har snyggast kläder av alla affärer här hos oss, dock finns det inte mycket affärer men, gina är bättre än H&M, Cubus och liknande.. :) Vilken är eran favorit affär?

DENNA SKA JAG HA!

Nu har jag bestämmt mig för vilken mobil jag ska köpa när jag fått ihop mina pengar, på två dagar har jag typ fått ihop hälften av summan så jag hoppas det inte tar så lång tid att få ihop det andra. :) Jag valde samsung galaxy S2 pågrund av att jag har kollat runt vilken tele som är bäst på alla möjliga sätt och känner att iphone är så komplicerad när man ska använda itunes och skit så det pallar jag inte, det är nog anledningen till varför jag inte köper den och fall jag tappar den är den kaput, och jag tappar en mobil väldigt lätt. Vill ha något som håller mer, och då passar samsung perfekt, dessutom är den enkel den väger inte lika mycket som iphone! Ska försöka köpa mobilen denna eller nästa månad och även något snyggt skal! :D

FÖRÄNDRING

Ska ha en liten förändring på mig själv, ska inte vara så mörkhårig utan ha ljusbrunt istället till sommaren eftersom jag blir så lätt brun och då är det fint att vara ljusbrun i håret. Dock vet jag inte när jag ska färga, måste köpa en till hårfärg har bara en, hoppas iaf resultatet blir bra. :)

BAD UPDATE

Vårt underbara kök i vårt hus i Bosnien, älskar det köket! Älskar hela huset och hela landet.. Saknar att vara där :( Ska ju inte ens ner i sommar. Men men, sorry för dålig uppdatering har haft fullt upp idag har jobbat och tjänat pengar sedan har jag fixat mycket med bloggen och nu ska jag göra en design. Ska försöka skriva ett inlägg till ikväll!

FIXAR LITE

Förlåt om bloggen ser konstig ut i menyn, men håller på att lägga in en textkod och vet inte riktigt hur det funkar, har gjort något men vet inte vad så det ser galet ut nu.. Väntar på att min "chef" ska komma tillbaka från lunch så hon kan hjälpa mig.. Tills dess får det se ut som det gör!

TALKING BUSINESS

Just nu pratar jag i telefon med min "chef" eller vad man ska kalla det, vi pratar business dock tänker jag inte säga vad det är förutom att jag tjänar pengar.. Fyfan vad nöjd jag är, jag älskar att blogga fuckers! Min iphone kommer jag få snabbt, och dessutom får jag mer pengar ju mer läsare jag får. Så alla söta sprid min blogg! :D

GNIGHT

Ska strax gå och sova men först ska jag tvätta ansiktet, borsta håret & ta på mig min mikey mouse tröja och sedan krypa ner i min gosiga säng. :) Ska nog kolla på en film innan jag somnar om jag orkar, får se vad jag kollar på. Men jag hör av mig imorgon. xoxo

DAJANA HISSAR

Kör på en hisslista idag där jag hissar spetstrosor, speciellt röda! :D Snyggt med alla färger och jag har typ 100 såna här och man kan köpa billiga på Gina. Tycker det är supersnyggt med såna trosor, eller vad tycker ni?

KLARA!

Jag & faster har varit duktiga och tvättat bilen, vi har hållt på i nästan två timmar och resultatet blev skitbra! :D Supernöjda blev vi och nu sitter vi och vilar och väntar på att maten ska bli klar. Imorgon väntar det en ny dag där jag får reda på vad som kommer ske med bloggen & även städa två bilar till imorgon. Pengar rullar in som det ska, kompis det går bra nu! :D

STÄDA SEN TVÄTTA BILEN

Nu ska jag städa lite sedan ska jag tvätta bilen, pengarna bara rullar in nu. :D Så jävla najs, kommer nog kunna köpa en iphone eller samsung inom kort. Dock har jag inte bestämmt mig än vilken av dom jag ska välja. :) Men men, bloggar senare och glöm inte frågestunden.

FRÅGESTUND

Jag kör på en frågestund, så fråga vad ni vill & jag kommer svara på allt.

GLAD CHEY!

Kom precis hem och blev superglad då min mamma & min älskade faster hade köpt 4 påsar minimorötter till mig! :D Glaaad chey.. Hahah, älskar minimorötter, dom är så sjukt goda! Fick även lite pengar av min faster och en ny supersnygg BH av mamma! :) Imorgon och ikväll ska jag få mer pengar. Håller verkligen på och sparar till en ny mobil. :)

IPHONE VS SAMSUNG?

Vilken av dessa mobiler tycker ni jag ska köpa? Håller på att spara ihop pengar men vet inte vilken av dom jag ska välja. Har fått höra bra saker om båda telefonerna & tycker båda är snygga! Samsungen är dock lite billigare, men iphone har ju oftast lite mer. Vilken tycker ni jag ska välja?

DAGENS SÖTIS


HÅLL UTKIK!

Skriver ett inlägg innan jag trar, ska dra om några minuter för att tjänna pengar! :D Har skrivit två tidsinställda inlägg som jag skrev förut och fortsätter blogga när jag kommer hem. Det kommer upp en fråga sen som jag gärna vill att ni svarar på, vet inte vilken jag ska välja av dom två alternativen så med er hjälp kan det nog bli lättare. Så håll utkik! :D xoxo BTW, glöm ej tävlingen där man kan vinna valfritt iphoneskal.

GODMORGON

Vaknade för en liten stund sedan & har precis duschat, ska fixa mig lite och sen ska jag iväg till stan och tjäna lite snabba cash! :D Sen får jag se vad som händer ikväll, har dock lite ont i ryggen men jag hoppas det går över snart. Jag lägger in ett eller två tidsinställda inlägg idag eftersom jag inte kommer vara hemma. Hoppas det går bra! :) xoxo

OOOH VAD KAN DETTA VARA

Detta såg jag bland mina kommentarer när jag kom hem & blev sjuk nyfiken! :o Blev kontaktad av en person angående "jobb" eller vad man ska kalla det, jag kommer iaf tjäna pengar. Denna person diggade min blogg, och tycker det att min blogg är bra för denna persons företag, så jag är supernervös på grund av vad det kan vara, men skulle få mer info om det på måndag då denna person kommer kontakta mig via mejl eller ringa mig. & just nu vill jag inget mer än att ha mångad! :o Är super nervös men ändå taggad på en och samma gång. Men men, berättar inte mer än så, så får ni lite mer info på måndag, & varför jag strykt över personens namn är för att jag inte vill att folk ska bomba denna person med mejl eller söka upp på facebook och personen själv vill att jag ska ta bort kommentaren så det måste ju vara att en anledning! :)

BRB

Sitter och väntar på att Joakim ska komma och hämta mig så jag kan åka iväg till stan med honom och hjälpa honom & syrran att måla i deras nya lägenhet som dom har köpt. & efter det kommer mamma & pappa och hämtar mig så vi kan klippa oss. :) Så jag bloggar när jag kommer hem ikväll. xoxo

YES!


NÅGON SOM VET?

Sitter just nu på rummet och ska strax börja fixa mig lite och håller på och kollar efter en leopard väska.. Love it! Hoppas jag hittar någon billig eftersom jag inte har cash egentligen så ska försöka tvinga mina föräldrar att köpa en. Någon som vet vart man kan hitta leopard väskor?

GALET SNYGG

Fyfan vad snygg denna tjej är asså! :o Helt otroligt, har typ aldrig sett en tjej som passar i snaggat men hon gör verkligen det. Sjuuuk vad fin man kan vara, eller vad tycker ni? Har jag inte rätt i att hon ser bra ut?! :)

DAJANA DISSAR

Måste dissa EN stor fet grej och det är fuckin IDIOTER som trycker ner folk på grund av deras utseende, för att dom är jättesmala eller stora och kommer med sjukt låga kommentarer. :s Vafan tänker ni med, har ni något i huvudet ens äckliga horungar.. Har inte eran morsa lärt er att man inte ska trycka ner folk, eller gör ni det för att ni själva mår så dåligt, eller allt handlar kanske om ren avundsjuka.. Något fel är det ju att ens börja kränka folk man inte känner som inte ens gjort en något! Usch, har lust att spy på sånt folk som inte ens har hjärta till att visa respekt till folk. Tycker bara det är pinsamt & att ens yttra sig om folks utseende.. & det värsta är när folk som skriver om andras utseende då dom själva inte ens ser så jävla mycket bättre ut. Jag vet att vilka som kommer ta åt sig av detta inlägg och det har ni all rätt att göra. Men en sak ni borde göra är för i helvete att ta och VÄXA upp patetiska horungar.

VILL HA!

Oh, snacka om attjag blev kär när jag såg dessa snygga solglasögon! :o Helt sjukt vad jag vill ha såna, har svarta men just denna färg och med kedjan som man kan ha runt halsen vill jag ha.. Om det finns någon som vet vart man kan köpa dom så skulle jag bli superglad om ni kunde säga vart dom finns. :)

DAGENS SÖTIS


HELLU

Vaknade för en tag sedan och har kollat på TopModell & även hunnit ta en skön dusch.. Älskar känslan när man är nyduschad och fräsch. Har även pratat med min bejbi lite & idag ska jag övertala min päron till en grej, dock tänker jag inte säga vad fall  det inte går. :) Hahah, önska mig lycka till iaf och hoppas på att jag får. Dagens planer är inte planerade så jag tar dagen som det kommer. :) xoxo
ph: facebook - make up store Skövde


...

Sorry för dålig uppdatering idag och för det har varit ointressanta inlägg men har inte haft någon lust att blogga, har liksom ett liv bakom bloggen som många av er inte verkar förstå.. :s & jag älskar att blogga men ibland har man verkligen inte någon lust alls, och så var det för mig idag! Men men, ska gå och lägga mig så jag säger godnatt även fast jag inte ska sova än men det blir inga fler inlägg idag så jag säger godnatt & sov gott så hörs vi imorgon babies. xoxo

VÅRKÄNSLOR

God damn vad fin väder det är ut! Värsta vårkänslan med sol och folk ute och rör på sig, baren leker och skriker så underbar känsla! :) Längtar som FAN till sommaren det är helt sjukt.. Ska verkligen ha den bästa sommaren någonsin med dom sjukaste festerna ever!

WELCOME BACK

Fan! :( Måste använda denna skitiga telefon eftersom min bejbi X8 håller på att krångla, får förmodligen skicka in den så dom kan kolla vad felet är om jag inte försöker tigga till mig en iphone eller samsung galaxy S2 är väldigt sugen på någon av dom två faktiskt! :) & det ska ju vara vit mobil också, finast med vita eller rosa mobiler. :) Fast denna jag använder nu är rätt skön bara att den är såååå liten.

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en supergod tjej! :) Så klicka på bilder för att komma till hennes blogg!

GLÖM EJ

Glöm inte min tävling jag har här på bloggen, där man kan vinna ett superduper snyggt iphoneskal som man väljer själv! :D Låter inte det grymt, klicka bara på bilden för att komma direkt till tävlingen och följa reglerna! :)

GISSA KÄNDIS

Nu lör vi igång vem är kändisen vilket var länge sen, ni vet hur det funkar! Den som gissar rätt får en länk och kommer synas bland mina hundratals läsare! Så vem tror ni det är?

BLOPPIS

Nu har jag öppnat min bloppis med smycken som jag pratade om, är ni nyfikna så kan ni klicka HÄÄR eller på bilden för att komma direkt till bloppisen och se hur ni ska göra fall ni vill ha något.

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en supersöt tjej som heter Alicia! :) Riktigt gullig blogg och en bra uppdatering men intressanta inlägg, klicka bara på bilden för att komma direkt till hennes blogg! :)

GÖTTE

Har precis tränat & nu ska jag iväg och duscha sedan ska jag lägga mig och läsa en tidning. :) Får se vad som händer imorgon, har inget planerat.. Jag har faktiskt börja träna nu och äta jättelite för att gå ner i vikt, ska väga allt jag äter samt skriva vad jag ätit och sånt.. Hoppas på att jag orkar med detta och att jag lyckas. :)

DAGENS SÖTIS

Dessa två godingar blir dagens sötis/sötisar! :D Så himla gulliga, eller tycker ni inte det?! Riktigt söt bild och den godingen som ligger ner se ut att le lite smått medan den andra klappar "honom" på huvudet haha! :D Så söta!

LÄSARENS INLÄGG

Fick en fråga av en läsare om jag skulle kunna lägga upp bilder från när jag var typ 15, och har några bilder dock vet jag inte exakt ålder men det är typ 15-16 så jag lägger väl upp några bilder.. & börja inte kommentera fjortis och lala för jag vet, onödiga & elaka kommentarer tas bort DIREKT!

LOVE YA

Nu ska jag sova, godnatt alla kära läsare & alla fucking copycats utan en egen fantasi där ut! :) & jag funderar stark på att ta en pause från blogg designer eller kanske ta betalt 20-50 kr för dom.. Har egentligen inte tid att göra dom gratis eftersom jag får in så galet mycket beställningar. Visst jag gör dom snabbt men det tar en tid att göra en deisgn.. Får klura p ådet tills i morgon och tills dess ska jag sova! Nighti nighti. :)

LÄR KÄNNA MIG BÄTTRE

Lovar du att vara ärlig?: Yes!

Du heter: Dajana Ramic

Smeknamn: Dajje, Dajjis, Dajanki, Dajanci, Dajja osv.

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Vet inte, beror på vad det är jag är ledsen över.

Beroende av: Tuggummi & smycken + blogg. :)

Vad tror folk om dig?: Det vet jag inte?

Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ögon, hehe.

Vad säger du för att imponera på någon?: Sho katten!

Hur imponerar man på dig?: Vara sig själv?

Brukar du skratta för dig själv?: Hela tiden..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Kan du komma ut med nycklarna till vår nya lägenhet?

Var bor du?: Hova. :(

Trivs du där?: Nope..

Äger du några converse: Nej, gillar inte dom skorna.

Sprit, cider, vin eller öl: Allt! :D

Brukar du bli för full: Njaa, har hänt men dricker väldigt sällan.

Vad har du för mobil operatör: Tele2, så jävla bäst!

Är du allergisk mot något: Nope.

Hur svarar du i mobilen: Ah hallå?

Vem ringde du senast?: Jassin. :love:

Antal timmar sömn inatt: 6 ½ timme typ.

Sov du ensam: Nej med amanda.

Brukar du komma i tid: Alltid!

När mår du bra: När jag umgås med folk jag tycker om.

När blev du fotad senast: Öh, venne?

Hur känner du dig nu: Seg & ensam.

 

Vanligaste färg på dina kläder: svart/vit
Vad tycker du om fötter: Fyfan vad äckligt...

 

Vad saknar du: SOMMARN! ♥

Hade du en bra kväll igår: Ja underbar kväll

Favorit dryck på morgonen: Mineralvatten eller multivitamin dryk.

Rakar du benen: Yepp!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellen 10 & 12 typ.

Är du blyg?: Jaa fast beror på vem jag är med och så.

Sysslar du med någon idrott: Nix..

Vill du hellre ha mail än brev: Brev.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej!

Har du spytt offentligt: Usch ja..

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Testa och se hur det är att ..... ! HAHAH

Är du nöjd med ditt liv: Ibland men ibland inte.

Är du bortskämd: Nope, men får saker jag vill mer eller mindre.

Vad gör du imorgon: Sovaaaa.

Vad är det värsta du vet?: Falska människor & mytomaner,

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Vet inte..

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Ingen aning..

Vad längtar du till?: Sommern faktiskt.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja men väldigt få.

Vad använder du för shampoo?: Olika asså..

Vad är det finaste du fått?: Vänner, familj & Bruno/Lillen :love:

Hur gammal är du: 19 fyller 20.

Tycker du om någon just nu: Jaaa!

Du samlar på: Smycket & väskor.

Gröna eller röda äppeln: Gröna!

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Vet inte, Amanda kanske?

Gillar du golf: Nope.

Vilken tid gick du upp idag: 11 typ.

Har du sovit i din egna säng inatt: Jaa, bäst!

Har du strumpor på dig nu: Jaa.

Är det okej att gråta: Klart?

När grät du senast: Kommer inte ihåg faktiskt.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en iphone, resa, ge till min familj, köpa lägenhet & skänka.

Bär du glasögon eller linser: Inget av det.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej verkligen inte

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Vet inte, olika.

Har du piercing: öronen bara

Vill du gifta dig: Ja!

Vill du ha barn: Jaa!

Solar du ofta: Njaa, då och då.

Är du bra på att laga mat: Jaa det tycker jag.

Är du flygrädd: Nope.

Hur vig är du: HAHA, neeej!

Är du musikalisk?: Nej.

Vad dricker du helst när du är törstig: Mineralvatten.

Vilken är din favoritglass: Calippo lime.

Tror du på ett liv efter döden: Njaae.

Tycker du om sushi: Nej, men är säker på att det är äckligt. Rå fisk vafan.. :s

Vad äter du helst när du ser på film: Godis eller snacks.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja!

Har du tandläkarskräck: Ibland..

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgon.

Vilken ögonfärg har du: Bruna.

 

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Yepp.
Biter du på naglarna: Jaa ibland.

 


DET BÄSTA SOM FINNS

Mitt älskade hjärta! :love: Bruno är typ världens finaste kanin, och det roliga är att han älskar att busa när man mår som sämst.. Det är typ som om han känner av det och försöker göra en person glad & det lyckas han med! Min fina skatt, du kommer alltid vara min gosing. :) Älskar dig så något enormt mycket!

HELLU

Godmorgon alla, jag & Amanda vaknade för en liten stund sen och nu ska vi ner och äta frukost sen får vi se vad som händer! :) Kanske gå ut en liten sväng.. Igår var vi ute med lite folk, det var riktigt mysigt & roligt tycker jag. :) Men vi får höras mer lite senare, ska var social mot min vän till mongolid.

LÄNKBYTE

Kör ett länkbyte med en kompis till mig som har en underbar blogg där hon skriver på sitt eget sätt med sina egna åsikter och hon sjunger och lägger upp videoinlägg! Hon är riktigt bra på att sjunga, så klicka bara på bilden för att komma direkt till hennes blogg! :)

HIHIH

Nu ska jag gå & duscha sedan ska jag fixa mig & plocka iordning i rummet för Amanda kommer till mig idag. :) Vet inte riktigt när men hon kommer iaf, super kul ju! :D Får se vad som händer idag men kul kommer vi säkert ha, speciellt när vi får våra cpanfall.. :) Men jag bloggar mer senare! xoxo
Sjuuuk gammal bild!

NY DESIGNAT

Har precis gjort klart en design till en jättesöt tjej! Jag blev supernöjd med resultatet.. :) Tryck på bilden för att se hela designen i hennes blogg. Kommentera gärna vad ni tycker! :)

JA JA JA ! LÄS & FRÅGA INTE


GODNATT

Nu ska jag sova, har varit ute och träffat en kompis & nu ska jag gå och lägga mig och ringa min vackra prins! :) Gosigaste som finns, så vi får höras mer imorgon.. Får se om jag kommer med något roligt inlägg. BTW, GLÖM EJ tävlingen där ni kan vinna valfritt iphone ska upp till 500 kr ! :D

RÖSTA? PLZZZ

Jag hoppas på att ni kan rösta på mig, skulle bli superglad om jag vann! Jag älskar ju att inreda rum, tycker det är skitkul. Så alla ni som röstar på mig får en länk i min blogg om ni vill, säg bara till om ni röstat så jag vet! :) Skulle uppskatta om ni nu röstade! :)
Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

NAAAAJS!

Fick hem ett paket/brev idag i posten, dock fatta jag aldrig vad det var tills jag öppna det så hade jag fått hem tuggummi & godis från tuggumin.se. :D Hahaha, asgött ju.. Alltid kul med gratis ju, eller tycker ni inte det? :)

BLOGG TIPS

Nu ska jag tipsa om en tjej/kvinna som har gått ner ca 15 kg på ungefär 2 ½ månad. :o Helt otroligt bra! Hon inspirerar mig och därför tipsar jag om hennes blogg, klicka bara på bilden för att komma dit och se resultatet.. Hon har gett mig mycket tips på hur jag kan gå ner i vikt utan att behöva träna ihjäl mig & jag är supertacksam. Jag har skrivit ner det mesta hon har skrivit och på måndag ska jag köra igång med detta & ska ta mig fan INTE ge upp! GÅ IN PÅ HENNES BLOGG NU! :)

DAGENS SÖTIS

Oh, kolla vilken söt hund! :o Man blir ju galen bara man kollar på den, så sjukt söt & fluffig! Vem vill inte ha en sån här godbit, jag hade iaf inte tackat nej :D

GEEEEEEEEEEEEEE MIG!

Finns verkligen inget jag önskar mig mer än en Iphone 4 vit! Har velat ha en galet länge men är ju pank så jag kan inte köpa någon.. Denna snygging står högst upp på m in önskelista, men om jag skulle få en svart skulle det inte spela någon roll egentligen men det är en vit jag verkligen vill HA! :( Hatar när man vill ha något man inte kan få..

SLEEP TIGHT

Skriver nu ett sista inlägg för ikväll eftersom jag är så sjuuuuuuuuuk trött så det inte är sant.. Orkar verkligen inte vara vaken mer så ska faktiskt gå och sova. :) Imorgon är det fredag & för mig innebär det att jag får besök från Stockholm, äntligen! :D Har väntat på detta hur länge som helst och äntligen sker det. Men ska sova nu, godnatt & sov gott världens bästa läsare. :love:

SKA JAG HA EN BLOPPIS?

Jag funderar på att ha en bloppis bland mina smycken, har så himla mycket jag inte använder & tänkte att jag kunde sälja det billigt här på bloggen.. Vad tycker ni låter det intressant? :) Jag kan ju säga att inte ett enda smycke kommer kosta över 100 kr! :) Det syns väldigt dåligt på bilden men har galet mycket smycken hängandes där.

IPHONE 4S

Jag är med och tävlar om en Iphone 4s hos http://competitionblogg.blogg.se/ & jag vill gärna vinna eftersom jag önskat mig en iphone hur länge som helst och har inte råd att köpa en eftersom jag är arbetslös, får ingen inkomst alls.. Jag tror inte det finns något i hela världens jag skulle vilja ha mer än en iphone.. Detta är nog 5:e gången jag deltar i en tävling om en iphone, vill du också delta klicka bara häär!

KLART!

Nu har jag sökt högskola & jag har sökt i Örebro, Göteborg & Skövde ! Jag hoppas jag kommer in på något iaf, om inte då kommer jag inte söka något mer utan bara söka jobb.. Jag får helt enkelt hålla tummarna för att jag kommer in på något, vill inte ligga hemma dygnet runt. :(

DAGENS SÖTIS

Hittade denna lilla sötnos! Jag som älskar kaniner skulle kunna dö för en sånhär liten söt filur. :o Titta så gullig den är, man smälter ju bara man kollar på sötisen. :) Detta är verkligen dagens sötis.

JULIA LILJE

Ny header & design till Julia & jag blev supernöjd eftersom jag brukar vara värdelösa på att klippa ut bilder men denna gång lyckades jag & jag är superduper nöjd. :) Klicka på bilden för att se hela designen. :) Kan säga att detta är en av dom headers jag är mest nöjd med! :)

HÖGSKOLA IMORGON

Imorgon ska jag söka högskola på flera olika ställen, får se vad det finns för intressanta saker! Hoppas jag hittar mycket som passar mig.. :) Är faktiskt nervös om jag ska vara ärlig, men jag hoppas jag kommer in på något! Någon mer som ska söka?

GLÖM INTE

Glöm inte tävlingen om  att vinna ell valfritt iphone skal till värde upp till 500 kr ! :) Dessutom har jag ändrat reglerna, märker att många inte vill delta pågrund av att man va tvunge att skriva om tävlingen i bloggen & det behöver ni inte längre, men gör ni det har ni större chans att vinna! :) Så om ni vill delta klickar ni bara på bilden så kommer ni direkt till tävlingen ! :) Lycka till..

DAGENS SÖTIS

HAHAHAAH! Trodde jag skulle dö när jag såg denna video, så galet söt! Hahahaha, eller vad tycker ni? Jag diggar verkligen denna apa som inte har den blekaste aning om vad det är han ser för något.. Hahaa

JUST NU

Sitter just nu och håller på med en design till Melissa, ska försöka göra den speciell & annorlunda mot dom andra jag gjort.. Ska lära mig att klippa ut bilder snyggt! :) Jag kommer klara det fast jag kanske kommer vara dålig i början haha, men who cares man lär sig med tiden..
Här är hennes nuvarande header, den är transparent så det är därför det är vitt! :)

HEMMA

Kom nyss hem från Skövde & har ätit mat och nu ligger jag i sängen och har galet ont i ryggen! :( Har hunnit söka jobb idag men det är tydligen 80 till som har sökt på samma så det känns som om man inte har så stor chans! :( Får hålla tummarna..

OH PAKET!

Idag hittade jag ett paket i brevlådan idag & blev galet nyfiken! :D Så öppnade jag och så var det smink i lådan, eyeliner, mascara, läppstift, 2 puder & foundation som jag hade fått hem helt gratis! :o Det enda jag skulle betala var frakten 79 kr.. Jag blev chockad när jag såg detta men superglad! :D Guuuud vad jag älskar att blogga!

FIXA MIG

Ska fixa mig lite nu, sminka & fixa håret eftersom ska iväg sen till Skövde och söka jobb & även hälsa på min fasters man. :) Hoppas jag får jobbet & att dom gillar mig, sen ska jag även till hotellet sen och söka jobb där. Vet dock inte om det finns jobb där men det är bara att söka! :) Glöm inte att delta i tävlingen i inlägget under ↓

VINN ETT IPHONESKAL

Kör på en tävling i sammarbete med bloggtävlingar &  smartabutiker.se där man kan vinna ett valfritt iphone-skal/tillbehör för max 500 kr. För att vara med och delta i tävlingen:
REGLER.

  • Kommentera "jag är med"
  • Gå in på www.smartabutiker.se och välj ut vilket skal du vill för max 500 kr. (måste finnas i lagret)
  • Kommentera sedan till mig med motivering om varför du ska vinna & direktlänk till skalet du vill ha!
FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA:
  • Gilla min fanpage-sida HÄR
  • Följ mig på bloglovin' HÄR
  • Skriv om tävlingen i din blogg & varför just DU vill vinna skalet med länken till skalet du vill ha. & sedan länka mig och visa inlägget!
  • I inlägget där du skriver om tävlingen MÅSTE du länka med www.smartabutiker.se annars är inte inlägget godkänt.

OBS! Har du ingen blogg? Då får du skriva om tävlingen på facebook och länka mig!
Tävlingen avslutas 1/4

PIECE OF ME

Jag vill till Bosninen, jag vill dit och träffa min släkt & se den vackra naturen och bara fotografera allt! Tog denna bild för 2 år sedan då jag och pappa var där nere själva. :) Saknar det som fan & jag vill dit igen! Jag älskar mitt land. :love:

GÖTEBORG

Åh, jag vill flytta till Göteborg eftersom jag verkligen älskar den staden & har rätt många kompisar där.. Skulle vara underbart att bo där & jag älskar att vara där på sommaren, så jag funderar faktiskt på att även söka högskola där också.. Jag får se hur det blir, men att bo i Göteborg skulle vara en superkul! :)

YEAAY

Godmorgon på er! Vaknade precis & nu tänkte jag kolla på Paradise Hotel som jag laddat ner, älskar det programet! Det är så mycket bättre än Big Brother. :) Har laddat ner från 2005, så det var riktigt längesen & jag hoppas det är bra för jag tror inte jag sett den delen.. Men men, vi hörs senare iaf! xoxo

RESTEN AV KVÄLLEN

Resten av kvällen ska jag underhålla mig själv med dessa två tidningar & även snacka i telefon.. Har inte så mycket mer att göra, det är typ värsta negativa stämmningen i huset, så orkar inte vara med dom andra! :s Alla verkar så sura idag, PMS-söndag idag eller något?! Aja, får se om det blir någon mer bloggningm tror inte det. xoxo

NY DESIGNAT

Idag har jag gjort 2 nya headers till två supergulliga tjejer! :) Hoppas dom är nöjda, jag är nöjd med resultatet iaf! :) Vad tycker ni, är dom godkända? :D Vill du också ha en gratis deisgn, kontakt mig då så fixar vi det! :)

LÄNKBYTE

Kör på ett länkbyte med en jättefin tjej. :) Klicka bara på bilden så kommer ni direkt till henne blogg!

VECKANS MÅL SOM MÅSTE GÖRAS


SALLADSDIETEN

Har precis ätit tonfisksallad & fyfasen vad gott det var! :) På måndag, imorgon alltså ska jag börja på en ny diet där jag bara ska äta sallad och då ska jag äta sallad i en hel vecka sen nästa vecka äta vanligt, och köra så varannan sallad & varannan vanlig mat. :) Får se hur det går, tror nog det kommer gå bra, eftersom jag älskar sallad som bara den! :)
ph: google

STÄDA STÄDA STÄDA

Ska börja städa mitt rum, dock är det inte så stökigt men känner att jag måste ha det rent! & har ändå inget att göra så passar på nu så mamma inte tvingar mig städa sen när jag har annat att göra. Idag ska jag även gå ut och gå en sväng hade jag tänkt, får se om det blir av dock kan jag inte köra på powewalk eftersom min rygg för fortfarande ont. :(

DAJANA TÄVLAR

Jag är med i en fototävling hos duvetmadde.blogg.se som har temat natur & mitt bidrag är denna vackra ros jag fotograferade för något år sedan som jag även har redigerat lite. :) Är nog en av dom bästa bilderna jag tagit! Priset är hemligt än så länge, så det är bara vänta & se och hoppas på att min bild är tillräckligt bra. :)

LANTLIG INREDNING

När jag flyttar hemifrån & får något eget så vet jag precis hur jag ska ha det i min lägenhet! :) Jag ska ha lantlig inredning vilket påminner mig mycket om gammaldags stil & jag tycker det är supersnyggt. Jag vet precis vart jag kan hitta inredningen och inspirationen men det tänker jag inte säga vart! :) Min lilla hemlis som jag ska bevara tills jag fixat allt.. Kommer bli supersnyggt! Här är lite bilder på hur jag vill ha det på ett ungefär:

NJUTER

Sitter & njuter av denna godingen just, vill gå ut och gå en sväng men har så galet ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen har haft ont sen igår & jag hoppas det går över snart! Detta dödar mig asså.. :( Inte kul kan jag lova er.

MINA MÅL INOM BLOGGEN


* Blogga minst 3 ggr per dag: jag brukar kunna blogga minst 3 ggr per dag men på helgerna kan jag vara sämre & att mina inlägg ska bli mer intressanta.
* Få minst 500 unika besökare per dag: det kanske låter lite för vissa men jag ska försöka komma upp dit, han en liten bit kvar men jag tror jag fixar det! :)
* Ta mer bilder: jag ska försöka ta lite mer bilder under dagarna så dom passar in mer i mina inlägg så jag inte har gamla bilder som jag visat flera gånger förut.
- Detta ska väl inte vara så svårt?! Jag tror jag kommer klara detta galant, bara jag anstränger mig lite mer med att sprida min blogg och komma upp till 500 unika! :)

UFFESSAKEROCHTING.SE

Sitter med syrran & kollar och klickar hem lite saker från uffessakerochting.se och där finns det massa roliga saker! :) Super rolig & billig sida måste jag säga, vill ni också kika in så är det bara att klicka på bilden så kommer ni direkt till hemsidan.

MORGONDAGENS PLANER

Ska ju vara själ hemma imorgon ett tag & då bestämmde jag mig för att ha lite mysigt här hemma & göra lite räksallad till mig & även baka något, funderar på cupcakes eller något. :) Får se vad jag bakar, men ska absolut göra en god räksallad med massa grönsaker & lite ägg.. Mums på det! Ska dock till affären så fort jag vaknar imorgon och köpa allt jag behöver. ;)

GOTT

Sitter & tar en kall öl denna fredags eftermiddag, supergott! :) Vet inte vad som ska hända resten av kvällen, tror det blir att ta det lungt bara & imorgon ska jag vara själv hemma om jag inte hänger med mina föräldrar till stan. Vem vet vad som händer..

TIME FOR MOVIE

Tänkte kolla på en film medans jag laddar ner en annan, & då kör jag på en jättegammal som är från 2004 som heter Fjorton suger hahah! Skit gammal film, men är sugen på att kolla på den, minns inte hur den var men skitsamma, film som film. :) Så vi hörs senare, xoxo.

DAJANA TESTAR?

Jag funderar på att testa maybelline's nya sminkprodukter. Tänkte testa allt, foundation, concealer, puder & rouge dock får jag vänta tills jag har pengar! Men jag tycker det verkar bra iaf & man kan göra ett test för att se vilket nr som passar just dig, för mig va det nr 220 så då ska jag kolla på det och6 se om det stämmer. Jag tycker det ser lyxigt/proffsigt ut med hur produkterna ser ut, hoppas dom är bra också.. Någon som har testat och kan säga vad dom tycker? :)

YUMMIE YUMMIE

Godmorgon sötnosar, jag vaknade för ty 1 timme sedan och hann ta en dusch och allt! :) Nu sitter jag och äter mitt goda äpple & laddar ner lite filmer, finns mycket bra filmer att välja bland.. Har ni tips på någon bra film? Jag tipsa ju er igår om 3 filmer som ligger på min topp 3 lista & jag rekommenderar dom starkt! :) Men ska torka håret nu så vi hörs sedan, xoxo.

NIGHTi NIGHTi

Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att min goding ska ringa, kanske ska slå på en film? Dock vet jag inte vilken jag ska kolla på, är så trött men måste höra sötnosens röst innan jag somnar.. :love: Men vi hörs imorgon godingar, godnatt & sov gott!

SKÖNHETS TIPS


DAJANA'S TOP 3

Tänkte tipsa er om 3 tvärgryma filmer! Har satt dom i ordning också & alla tre filmer får 5 dajana rosetter av mig. Los Bandoleros kommer på första plats, diggar den riktigt mycket och skådisarna kommer ni känna igen från fast and furious filmerna & den är riktigt bra film! Sen kommer Locked Down & Italian Job och båda dom filmerna är riktigt bra, rekommenderar alla tre starkt mycket och tycker ni ska ladda ner alla och se på dom. :)

HMM, DÅLIGA?

Köpte ju två tidningar i veckan, solo & vecko revyn eller vad den heter och fick med en foundation och en concealer, dock tror jag inte dom är så bra men vi får testa & se man vet aldrig.. :) Sitter och läser lite bloggar och tycker det är lite kul när folk provocerar och ljuger så mycket på sin blogg och leker kända i sina videoinlägg & jag tycker nästan det är pinsamt när dom inte har en egen fantasi.. & nej jag leker inte känd, har inte sagt att jag är känd, jag står för min statistik & jag säger inte att jag har 1000+ läsare som många andra gör.. Pinsamt för dom bara, men jag är nöjd med min blogg och mina läsare jag har, behöver inte ljuga för att folk ska gilla det jag gör, utan jag är mig själv! :)

DAJANA TIPSAR

Länkbyten: gör länkbyten med många andra bloggare, även om dom har få eller många besökare så ska du göra länkbyten med alla eftersom man får alltid några nya läsare oavsätt hur många läsare en blogg har.. Bara dom har några läsare iaf, så länkbyten är väldigt viktigt tycker jag!
Kommentera på andras bloggar: ett annat sätt att få folk att klicka in på ens blogg är att kommentera mycket på andras bloggar, & när jag menar att man ska kommentera en annans blogg så är det relevanta kommentarer & in spammar med massa onödiga kommentarer som ex: kolla in min blogg sån får man en dålig syn på och vill inte ens gå in och kolla på personen blogg.
Blogg topplistor: bli medlem på olika topplistor som jag rekommenderar för nya bloggare, det finns massor av sidor man kan bli medlemm på & det är viktigt att man är aktiv och verkligen sprider sin blogg, locka fram dina läsare tvinga dom inte att läsa.. Här har ni tips på bra sidor:
Bloglovin: om du inte redan ha så skaffa bloglovin, det är ett väldigt bra hjälpmedel för dig att samla alla dina favoritbloggar på ett och samma ställe där du kan följa dom & även dina läsare kan lägga till dig och prenumera på dig och din blogg! Ett litet tips är att göra bloglovin byten med dina läsare & att du skaffar en bloglovin knapp du sätter in på din blogg där dina läsare kan klicka på och komma direkt till din sida på bloglovin. Ett väldigt bra tips som jag rekommenderar.

SVAR PÅ TAL

Jag får 150 kr för att göra reklam för Casino Bonus & det är inte bara casino jag ska göra reklam om utan kommer även flera olika, hade Bingo i ett annat inlägg och jag får 150 kr för var & en, så för dom två har jag fått 300 kr! :) Super kul! & va helst inte anonm det är ju alltid trevligare med ett namn, right? :)

DU ÄR VÄRDEFULL


SPELA & VINN

Vill ni vinna pengar? Vågar ni satsa? Ja, då har jag det rätta spelet för er som heter Casino Bonus där ni ha rolia sorts casino spel, jackpott med bl.a Black Jack och en massa annat roligt spel! Ni har säkert hört talas om Betsson casino, betsafe & unibet casino som syns mycket på tv nu där man kan vinna mycket pengar & det här du på Casino Bonus med guide & mycket tips till casino och spel hos Hasardspel.. Så klicka HÄÄÄÄÄÄR för att börja spela direkt och vinna en hel del pengar precis som många andra pokerälskare och casinoälskare gör! Ni har många olika spel att variera på & det finns inget ni kan tröttna på, ni kommer älska spelen så ge det en chans & lite på det ni gör, tänk positivt det är då ni vinner! ;) Jag vet hur det är, för jag har själv testat och har vunnit & det är därför jag tipsar er om detta, så in med er nu och spela! :)

NY LÅT PÅ G?

Just nu sitter jag & skriver en låt/text till denna låt eller detta beat! Kul att skriva av sig ibland & denna låt är ju så galet grym, eller hur?! Får se när jag blir klar med texten, inte idag iaf & tänkte heller inte lägga upp texten här det finns ju copycats här.. :)

DISS DISS DISS!

Måste bara dissa något, & det fulaste som finns är när folk gör videoinlägg & sitter och röker samtidigt.. Asså vad är grejen med det?! Det är fult och helt onödigt att visa upp sån skit, blä blä! Förstår inte varför folk gör det, ni borde skämmas! & detta är MIN åsikt så kom inte med elaka kommentarer för jag TYCKER såhär & det ÄR FULT! Peace..

AOUCH

Vaknade för typ 30 minuter sedan och ligger fortfarande i sängen & har så galet ont i magen. :( Vet inte varför, blä blä! Hoppas det går över snart. Ska strax gå och duscha och fixa mig lite sen ska min bebbe ringa, han har typ världens finaste leende. :) Mumsss, men vi hörs sen! :love:

NÅN GÅNG MÅSTE BLI FÖRSTA GÅNGEN

ph: google

Kollade precis på topmodell Sverige vilket var första gången om jag ska vara ärlig, har aldrig blivit av att kolla eftersom jag har glömt bort det varje gång.. Hello fiskminne! Men idag kolla jag på det & jag tycker faktiskt det verkar bra om jag ska vara ärlig! Vad tycker ni?

TISDAG

Detta består min tisdag av, läsa tidning, äta lite gott & dricka energidryck! :) Ska strax fixa rummet lite och pyssla lite med rummet.. :) Sen vad som händer mer idag vet jag faktiskt inte, får ta dagen som den kommer som jag alltid brukar typ.

WE LOVE BLOGGING

Har precis gjort en liten bild till en grupp på facebook där alla bloggare sprider sinn blogg & i den gruppen finns det INGA regler som i den andra, skit tråkigt! Så vill ni gå med i gruppen och sprida er blogg & få fler läsare så klickar ni bara HÄR eller på bilden! & jag kan garantera er att denna grupp kommer ni få sprida hur mycket ni vill & verkligen få fler läsare, jag spred min blogg 1 gång och fick mycket fler besökare.. :) Try it! Ni förlorar inget på det iaf.. Vad tycker ni om bilden btw? Jag tycker den blev snygg faktiskt! :)

ATT GÖRA

Detta skulle jag göra idag, men allt blev inte av.. Jag tror jag hinner stryka kläder men det andra får jag göra imorgon helt enkelt! :) & ni behöver inte fråga vem det är jag ska ringa, tänker inte säga vem det är eller vad det handlar för jag har snackat med denna person fast det angår inte er! :)

TIPSAR ER

Jag tänkte tipsa er om den bästa hårinpackningen jag någonsin testat & jag har testat så sjukt många olika & denna som är på bild det är den som har gett mig mest resultat! Så jag tipsar er verkligen om att köpa denna och använda den i någon vecka, ni kommer märka stor skillnad på håret!
ph: google - http://www.mondoblog.se/tiepamandahh/

SKÖNHETS TIPS

Vill du slippa det elektriska/statiska håret?

1.
Ett knep är att spraya hårspray på borsten och därefter borsta ut håret.

2. Tänk på att använda balsam varje gång du tvättar håret.

3. Undvik att använda plastborstar. Använd istället en träborste.

4. Lyxa till det med en hårinpackning en gång i veckan. Knepet att hålla dig ifrån statiskt hår är att hålla det återfuktat.



GODMORGON

Godmorgon allihopa, vaknade nyss & ska strax börja fixa syrrans rum som jag lovade. & fråga mig inte varför jag gjorde det ångrar mig som fan men det blir ju så när hon är snäll mot mig. :) Jag är supertrött, har inte sovit ut tillräckligt mycket men hoppas jag piggnar till snart om jag inte ska gå och sova en timme till. Ässch, får lyssna på denna låt och piggna till under tiden jag lyssnar älskar denna låt som sagt!

I'M SORRY

Jag ska sova, jag är död & orkar INTE blogga.. Men ni är bäst som stannar kvar ändå, big love 2 ya! :love:

HEM LJUVA HEM

Underbart att vara hemma måste jag säga! Det var en helgalen och sjuk kväll.. Både bra & dåligt men idag mår man dock inte så bra, har knappt sovit något så kommer lägga mig tidigt ikväll. Ska ta en lååång & varm dusch först, känner mig jätteäcklig! :( Sorry att jag inte itne uppdaterat men har inte ens velat tänka på bloggen denna helg!

TAGGAD!


JUST NU: PACKAR

Håller på och packar för fullt här, som jag sa så ska jag iväg i helgen & hinner inte packa imorgon eftersom ska upp tidigt och gå en powerwalk sen duscha & fixa mig och packa i det sista jag behöver som är bl.a smink & även alkoholen sen åker jag till min favorit tjej.. Vi ska gå loss i helgen & jag är suuuuuuper taggad mina söta läsare. Dock kommer jag inte ha bra uppdatering men det tar jag igen efter helgen med bilder bl.a om jag lyckas komma ihåg att fotografera.. Men nu ska jag inte sitta här och babbla på utan fortsätta jobba och gå och sova, men jag slänger in ett inlägg imorgon innan jag drar! :love:

SKÖN KÄNSLA

Nu är jag hemma efter 1 timmer powerwalt, känns riktigt skönt när man kommer hem och har klarat av sitt mål! Ska ta en skön dusch nu och sen börja packa för helgen, ska iväg till min älskade Amanda imorgon.. & jag ska stanna där hela helgen så jag måste packa..
ALLT JAG BEHÖVER HA MED:

Massor med kläder & underkläder.
Plattång.
Smink.
Sminkborttagning.
Smycken.
Väska till utgången.
Tandborste & min special tandkräm.
Hårinpackning.
Parfym & dedorant.
Kamera.
Plånbok med pengar & legitimation.
Mobilladdare.
Det var allt jag kom på för tillfälligt, kommer säkert komma mer när man håller på & packar..

VISSTE NI ATT..

Jag målar naglarna bättre med vänster hand även fast jag är högerhänt.
Goda drinkar med sprit i är det godaste som finns! (vill inte låta som en fjortis, men det är så)
Jag kan inte ha samma nagellack i mer än 3 dagar.
Jag älskar att vara ensam hemma, spelar ingen roll om  det är någon timme eller flera dagar.
Ju äldre jag blir ju mer perfektionist blir jag inom städning, jag måste ha ordning på mina grejer!

DAGENS BLOGG VINNARE

VINNARE 1
Vinnare 2
Vinnare 3

Grattis till er 3 som vann & för er som inte vann va inte ledsna jag kommer upp med en ny dagens blogg inom kort och kanske köra på en frågestund i helgen eftersom jag inte kommer vara hemma.. Kan nog skriva något inlägg men det kommer inte vara så mycket, men vi får se hur jag gör! :) Grattis iaf!

KOLLA PÅ..

Ska kolla lite på Big Brother eftersom jag inte sett det något än, så passar på nu på repris.. & måste säga att det finns riktigt snygga killar, typ 3 styckna.. Men stör mig på Hannah redan och har inte ens sätt i 20 minuter.. Men men, vi hörs senare ska kolla vidare nu har några klipp att ta igen.

RSS 2.0
Heart Chat Bubble