ÅKER TILL GÖTEBORG

Nästa vecka är jag tillbaka!

DÅLIG START PÅ DAGEN

Vaknade precis och räknar ut att jag bara sovit 4 timmat! Blev inte så mycket mer med tanken på att jag vaknade mitt i natten av att jag hade grova kramper i magen :( Vet inte vad det var, men satan vad ont det gjorde asså.. Hoppas jag inte har så inatt igen! Nu ska jag fixa mig och sedan dra på jobbcoach så vi får höras sen. :love:
 

INSPIRATION

Hade lite tråkigt så satt och pillade med gimp bara lite slarvigt & kom på mig själv att jag gör en "idolbild" om Kissie :) Jag tycker hon är så sjukt vacker, både utseendemässigt & som person! Hon har inspirerat mig på många sätt & tror inte bara mig utan många andra där ute, sepciellt oss tjejer.. Sure, hon provocerade i början men ändå fanns den där mjuka snälla Alexandra bakom allt trots allt hennes spydiga kommentarer. Men som sagt folk förändras alltid, för en dag kommer folk sluta vara elaka oavsett om det är på riktigt eller bara en lek. Men mig har hon inspirerad grovt mycket och därför hoppas jag på att folk kan sluta kränka varandra på grund av att ni själva mår dåligt. Give more love people! :love:
 
 
Bilden är slarvigt gjort, men nöjd ändå för att ha gjort på typ 10 minuter!

TACK PAPPA & FASTER

Har en snäll pappa & faster som gav mig 400 kr bara för jag hade tagit slut på så mycket egna pengar, så nu är jag 400 kr rikare! :D Hihihi, så glad man blir. Nu funderar jag på att gå ut och cykla fast jag orkar egentligen inte måste lägga mig snart för ska på jobbcoachen imorgon & torsdag ska jag till Göteborg! Wihooo :D
 

HEMMA EFTER SHOPPINGEN

 
Äntligen hemma efter en sväng i Skövde för lite shopping, detta fick jag med mig hem! :D 3 par skor, 1 supersnygg väska som är min favorit just nu, ett par leggings, en tröja & coccosolja så man blir lite snabbare brun ;) Fick med mig 2 packet tuggummin också, är ett freak när det gäller tuggummi.. Nu ska jag ner och äta och sedan dra till Ica. Hörs senare, xoxo 
 
PS: Tack till alla som säger att jag har fin blogg och att mina bilder är fina & att jag är duktig på designer :love: Ni är supergulliga som ger mig så fina kommentarer, stor kärlek till er!

SNART IVÄG

Nu ska jag sminka mig och sedan dra iväg för lite shopping, hoppas jag hittar något! :) Min älskade Julia ska förmodligen med, kul att ha med sin favorit som gör en glad i alla lägen! :love: Som ni vet kommer det vara dåligt med bloggning idag tills jag kommer hem då visar jag er vad jag köpt om jag köpt något ;) 
 

IMORGON ELLER I VECKAN..

Ska jag formodligen sola solarium hade jag tänkt, måste jag bli brun är blek som fan. Ser ut som en albino & det är INGET positivt.. Tur att jag har lätt för att bli brun iallafall, vilket inte många har så därför ska jag sola lite åt er blekisar också ;) & det jag älskar med det solariumet jag brukar sola i är att det är rosa, inte den på bilden för den tig jag från google men sån färg är det! :D
 

MORGONDAGENS PLANER

 
Imorgon ska jag iväg till Skövde för lite shopping där jag måste köpa leggings & skor, sne ska jag passa på att göra nagelförlängning eftersom jag fortfarande har kvar mitt presentkort.. Får se mer vad som händer, men ska kanske träffa en och på torsdag åker jag nog till Göteborg! :)

YUM YUM

 
Godaste yoghurten ever asså & dessutom är den bra mot magen :) Jag är ju yoghurt älskare, gillar dom flesta fast då ska det vara UTAN klumpar vilket det inte är i denna.. Men den var supergod ändå, så ni som inte testat den GÖR det! :)

THANKS

Vill bara säga att jag är super glad att jag fått tillbaka så stor del av mängden läsare jag hade förut, märker at det är så många nya nu vilket gör mig ännu gladare! :D Så TACK ännu en gång, det är tack vare er jag blir mer sugen på att blogga :) Nu ska jag ner och äta frukost!
 
Simon Webb, så jävla snygg!

STÄDA NU & SEN..

Nu ska jag städa mitt rum vilket kommer gå väldigt fort, är inte så skitigt ändå :D Sen klockan 2 ska jag träffa min söta Mikaela igen & på torsdag åker jag till Göteborg till min bästaste Sarah :love: Skönt och komma iväg lite känner jag. Så under tiden jag är Gbg kommer det ej bli bloggning, sen kommer jag hem och ska iväg igen förmodligen! :) 
 

GODNATT

Bjuder på en bild från igår! Tack till alla som deltog & gjorde den så bra som möjligt :love:
 

LIGGA HEMMA HELA DAGEN

Idag blir det inga promenader eller cykelrundor, inte! Ska bara ligga hemma och vila, har duschat nu så känner mig fräschare än vad jag gjorde när jag vakna i morse.. Ska bara fixa rummet lite sen så ska jag lägga mig i sängen & runt åtta tiden ska jag bara ut och träffa Mikaela :love: Blir lite talk & hon ska även käka. Take care !
 
cool bild!

FINALLY

 
Äntligen är jag hemma! Var en mycket bra dag/kväll men roligt folk & vi hade tur med vädret tills kvällen kom & nu på morgonen var det förjävligt! Men jag måste säga att finns inget bättre ställe en hema hos sig själv :) Så därför är jag glad över att vara hemma oavsett hur bra jag hade det med alla. Thanks :love:
 

ANG. UPDATE

Tänkte bara meddela er att jag kommer inte blogga mer idag, ska fixa mig och sedan dra iväg till stan för en liten fest så ni vet att jag ej kommer blogga mer! Så imorgon blir allt som vanligt igen :)

GÖR SOM ALLA ANDRA

Får göra som alla andra och säga Glad Midsommar :D Jag själv taggar som fan för idag ska jag umgås med några och dricka och lite sånt, lyckades inte övertala pappa för att få en flaska så får nöja mig med cider :) Men det funkar ju det med, right? Vad ska ni göra idag?
 

SÅ JÄVLA FULT

Asså vad är grejen med converse plattform? Jag personligen tycker det ser förjävligt ut, inte snyggt någonstans.. För det första så ser fötterna ut att vara 3 meter långa & att ha platå på det gör ju inte saken bättre, så neej diss på det! Någon mer som tycker dom är grymt fula eller tycker alla dom är snygga?! :s
 

DOWNLOAD REAL FRIENDSHIP

 
Medan jag hoppas in i duschen ska jag passa på att ladda ner serien vänner, ska ladda ner 10 avsnitt vilket kommer ta ett tag men det är det helt klart värt! Finns inget bättre än vänner, så bäst på alla möjliga sätt :) Vilken är eran favorit serie? :)
 
 

SLUT I KROPPEN

Har varit ute & gått + cyklat så idag har jag tränat som fan! Känner mig riktigt stolt om jag får säga det själv :) Nu tänkte jag gå och ta en dusch, eller ah lägga mig i badkaret och slappna av för inatt kommer jag sova superskönt känns det som :) Och får tagga för imorgon, måste bara övertala pappa för att få en flaska.. 
 
 
 
 
 
 
 

BAKAR PIZZA

Just nu håller jag och mamma på att baka hembakad pizza, med massa lök, ost, championer, bacon, och kyckling :D Kommer bli supergott ju! Jag tycker att hemma gjord pizza är godare ibland än såndär som man köper i pizzeria, eller vad tycker ni? :)
 
bilden är från google.

MIDSOMMAR IMORGON

 
Imorgon är det ju midsommar som alla vet & för min det blir det en hel del alkohol och fint sällskap men lite kubb & grill förmodligen.. Hoppas på en lyckad dag med fint väder och roliga människor! :D Har ni planer för morgon dagen? :)

@DAJANARAMIC

 
Följ mig på instagram?! :D Skulle bli superglad om ni ville följa mig, kan följa er med om ni säger till att ni följer mig och vill bli följda så gör jag det utan tvekan :) Jag heter dajanaramic där, så lägg till nu sötnosar!

SISTA INLÄGGET

Detta blir sista inlägget för ikväll, ska kolla på en film & mumsa lite chips sen ska jag gå och sova så därför sääger jag godnatt redan nu så får vi höras imorgon :) Tycker det låter superbra, så ska jag sova ut rejält & imorgon ska jag ut och gå 3 km & cykla 7 km så har jag motionerat 1 mil ! :D Låter grymt bra om jag klarar av det. xoxo
 

COOLT

 
Måste säga att jag tycker sånahär bilder är hur coola som helst, riktigt snyggt att man kan fånga det såhär med alla färger och allt sånt! Undra hur man gör, skulle va kul att testa på dock är jag inte så jäkla bra fotograf som jag antar att dom som tagit dessa bilder är. Eller vad tror ni? :D

CARCLEAN

Kom precis in efter att ha städat pappas bil, & nu ligger jag i sängen med ett paket tuggummi & min fina vattenflaksa :D Kommer bara softa ikväll och kanske se någon braig film?! Vill se på filmen LOL men den går inte att ladda ner, inte än iaf.. Hittar den inte :( Får se någon annan :)
 

DÅLIG STIL

 
Tycker det är jävligt dålig stil & fult av folk som säger att dom vill göra bloglovin' byten och så tar dom bort en efter ett dag.. Iförrgår hade jag 57 följare & nu 54?! Därför ska jag sluta med ha bloglovin' byten med folk på grund av det, synd att det finns vissa människor som ska förstöra för andra som verkligen har kvar en.. Men men, inget jag kan göra åt eftersom man kan ju inte lita på folk längre. :)

ARG DAJANA

Nu är jag riktigt jävla pissed of! Köpte ju en väska i helgen som ni vet som kosta endast 10 kr & jag började verkligen gilla den väskan.. En av mina favoriter! Såklart så börjar skiten färga av sig :s Fy tusan vad arg jag blev, så nu kan jag inte använda den mer! Antar väl att det var därför skiten var så billig som den var.. Diss på dåliga köp man gör. 
 


FÅR HOPPAS PÅ DET BÄSTA

Just nu sitter jag på jobcoachen & vill hem så fort som möjligt för att prata med mamma & pappa om att åka till Turkiet eller Spanien nästa vecka med min kära kompis Sarah! :love: Hoppas hoppas hoppas jag får! Skulle vara superskönt att komma iväg just nu, orkar inte med detta tråkiga väder eller detta folk här just nu. Så Gud hjälp mig nu! :) 
 

MUSIK

 
Helt ärligt så vet jag inte vad jag hade gjort utan musiken! Musik är någon som får min dag att gå vidare, är jag ledsen, glad, arg eller något så lyssnar jag på musik och får mig alltid på bättre humör. Är jag glad och lyssnar på musik blir jag ALLTID gladare av att lyssna på något jag gillar.. :) Någon mer som känner igen sig? :) 

FIX & TRIX

Vaknade precis vilket var supersvårt med tanken på att jag sovit ut länge dom andra dagarna och idag måste jag dra på jobbcoachen men det är ju inte så avancerat så jag klarar av det ;) Nu måste jag fixa mig, ska ha plattat hår idag vilket jag inte haft på flera månader nästan & så ska jag även sminka mig. Ska försöka ställa in några tidsinställda inlägg idag för jag kommer inte hinna blogg så mycket under tiden jag är där. Orkar ju inte släpa med mig datorn, eller?!
 
bild i repris. 

DISSAR & HISSAR

Mobilblogg- jag förstår inte hur man kan vara så lat att man har börjat mobilblogga oftare nu?! Fine, nån gång om man inte har tid då kan jag förstå det, men att nästan göra det dagligen istället för att lägga ner tid på sin blogg om man nu ska ha den så ska man inte mobilblogga för ofta, det är min åsikt!
 
Bloggpaus- om man ska ha bloggpaus varannan dag så är det väl inte meningen med att ha någon blogg? Har märkt att många småbloggare har fler bloggpauser än vad dom skriver inlägg, jag har full förståelse om man har det nån gång när man verkligen inte har tid eller lust, eller om man kanske ska fixa sin design och liknande då förstår jag. Men att ha det hela tiden, då kan man lika gärna sluta blogga eller börja blogga på riktigt?!
 
Vardag 24/7- dissar även bloggare som bara skriver om sin vardag, hallå jag är inte ett dugg intresserad av vad du gjort minsta lilla varje dag.. Är det något roligt & speciellt, fine dela med dig! Men har du ätit potatis & kött, kollat tv, varit på en liten promenad och lala skippa snacket, inte kul att bara läsa sånt. VARIERA DINA INLÄGG!
 
Mycket bilder- älskar verkligen när man får se en hel del olika bilder i folks bloggar, när man verkligen lägger ner tid på att göra det roligt för sig själv & för sina läsare.. Man behöver ju inte fotografera hela tiden för man hittar ju sjukt mycket fina bilder på internet som på weheartittumblr & massa andra :D STORT plus till er med fina bilder på bloggen!
 
Design- jag tycker faktiskt design är något av det viktigaste när det gäller en blogg, ju finare design ju roligare är det att besöka någons blogg och jag är verkligen imponerad på hur galet snygga designer folk kan göra nu för tiden! Snacka om att dom har fantasi & ork att fixa så perfekta designer till folk, vissa som inte ens förtjänar det.
 
 

ÄNTLIGEN

Nu har jag äntligen fixat hela designen så nu ser det bra ut i alla flikar! :D & då menar jag i startsida, arkivsida, kategorisiad & även i inläggssida :D Supernöjd med designen, dock är det inte jag som gjort den, men snygg är den ju! :) Skönt att slippa tänka på det, så nu kan ni kommentera helt normalt igen.. Vad tycker ni om den nya designen? Va denna snyggare eller den andra om ni minns hur den såg ut? :)
 
 

SKICKA IVÄG LUREN



Ska skicka iväg min X8 på "lagning" eller vad man ska kalla det, dom ska kolla upp varför det ej funkar att ladda mobilen. Hade typ sålt den men så ångrade sig killen på grund av att det inte gick att ladda den vilket jag visste men nu var det extremt. Det gick inte ens när man stängde av den vilket det gjorde förut, så jag hoppas dom fixar detta så jag kan sälja mobilen! :) Den är ju skitbra annars & bra att ha kvar men jag är i behov av pengar..

BRUNO MIN BEBIS

Jag har världens sötaste & roligaste kanin :love: Alla tror kaniner är tråkiga men det är dom faktiskt inte, inte denna lilla filur & inte den andra jag hade.. Dom gör så mycket roliga saker som man skrattar åt i flera dagar & dom som har/haft kanin vet också det! :) Skulle aldrig vilja ha något annat djur förutom kanin!


SLUTA KRÅNGLA



För en stund sedan skulle jag skriva ett inlägg & så klart så krånlar blogg.se så kom detta monster upp igen som det gör nästan hela tiden för min del.. Någon mer som ogillar nya blogg.se? Hoppas dom fixar detta snart! Nej nu ska jag sluta tjata & gå ner och kolla klart på topmodel finalen :) 

TIME TO SLEEP


Nu är det dags för mig med att gå & sova, börjar bli riktigt trött! Börjar även bli trött på folk hur dom hör av sig när det endast passar dom, ens så kallade "vänner". Har väldigt få vänner som är äkta om jag ska vara ärlig.. Hoppas mitt liv löser sig snart, annars hoppas jag på att jag kommer in på skolan så jag kan flytta härifrån! GUD HJÄLP MIG.

HÅRTIPS


Återfukta ditt hår!
När du endå ska vara en hel dag på stranden, varför inte låta hårinpackningen sitta i hela dagen? på sommaren är det väldigt viktigt att ge håret fukt, så slarva inte med inpackningen!
 
Blekning med citron.
Om du inte känner att solen bleker ditt hår tillräckligt mycket, släng i lite citronsaft och lägg dig i solen så ska du se att det hjälper! men glöm inte att göra en inpackning efteråt!
 
Massera in schampot.
När du tar schampo, massera in det, så blir hårrötterna inte lika snabbt fettiga.
 
Solskyddsfaktor.
Någonting ni inte får glömma när solen börjar komma fram är att använnda solskyddsfaktor till håret! hur skulle er hud se ut efter en hel sommar i solen utan solskyddsfaktor? Håret tar MINST lika mycket stryk!
 
Missfärgat hår.
Försök att undvika att bada håret för mycket i klor, dels torkar kloret ut håret, och dels kan ditt hår bli missfärgat om du badar för mycket i klor!


YUM YUM

Kom hem för ett tag sedan efter ha varit ute på en promenad med mammsen, men va tråkigt att vara ute & gå eftersom det regnade ganska mycket :( Hoppas vi får sommar väder snart, fast det är ju typiskt Sverige att regna som fan & hela tiden när det ska var soligt & fint.

Har även käkat en hel del vattenmelon idag vilket var supergott! :D Dock skar jag mig på kniven tack vare melonjävel & nu har jag ont som fan..


WTF..



Hmm, skulle gå in på en tjejs blogg men så hade hon lösenordsskyddat och så klickade jag på avbryt eller något sånt så kom detta MONSTER upp.. Vem vill sitta och "hänga" med den om jag får fråga? Tycker den är irriterad att den finns typ överallt om det är något med blogg.se, FIXA DETTA annars drar jag!

NICKI MINAJ'S BEAUTY



Gosh! Denna brud kan ha vilken hårfärg som helst, se ut hur som helst & ändå kan hon se bra ut?! Vad är detta, snacka om att jag vill ha hennes utseende.. Utom hennes rumpa, tycker den är överdriven & inte fin alls :| Men själva hon.. No damn words, på hennes beauty!

MÄTT & BELÅTEN

Har precis lagat mat & ätit med mamma :love: Nu är vi båda mätta och belåtna, så därför funderar jag på att pyssla lite med rummet dock kommer jag inte på vad jag ska göra med det.. Hmm, kan ju heller inte be er om råd med tanken på att ni alla inte vet hur mitt rum ser ut full ut, utan bara lite smått genom dom få bilderna jag visat. :) 

Btw, så känner jag verkligen att jag älskar att blogga just nu med tanken på att jag är sjukt nöjd med designen! Dock har jag inte fått iordning på den helt, fortfarande krånligt när man klickar på kommentera så ser det fucked upp ut. Det är bara startsidan som ser bra ut & jag får inte i ordning på det.. :( HELP ME?!


BARNDOMS FAVORIT

Har en speciell favorit som jag haft se jag var liten, tror dom flesta från balkan känner igen sig! Mariekex & nutella på och sedan ett till mariekex på så det blir dubbel och sedan sitta och äta upp ett helt sånt packet. Fyfan vad jag åt det jämt när jag var mindre, nu har jag inte ätit det på flera år men det är fortfarande en favorit :D

NYA BLOGG.SE?



Jag måste verkligen dissa den nya blogg.se, visst den ser mycket snyggare ut nu & allt men det är så mycket som krånglar.. :s Speciellt när man ska fixa ny design på sin blogg så funkar det knappt, har kämpat som fan med att fixa min design med ändå vill inte blogg.se samarbeta med mig.. Får ta och lära mig hur denna nya filuren fungerar så vi kanske kan bli kompisar?! Vad tycker ni om den nya blogg.se, ni som fått den? Det är ju inte alla smo har fått den..



SUPERKUL



Så här såg min statistik ut när jag vaknade imorse, fick massa nya läsare igår.
Känns super kul, & vart dom kommer ifrån har jag ingen aning. 
Men TACK! :)
Nu ska jag gå ner och äta frukost med mammi, så vi hörs sen. 
xoxo

STOMP THE YARD

Nu har jag krypit ner i sängen & ska kolla på filmen stomp the yard som är en av mina favorit filmer :D Älskar dansfilmer & dessutom får man dreggla över Chris Brown en kort stund ;) Någon som sett den filmen & vad tycker ni?

NEW IN



Har glömt visa er att jag köpte en ny väska idag för ENDAST 10 kr! 
Ett riktigt kap, förutom att den har fått lite färg på väskan, men det är inget jag bryr mig om när jag endast betalat 10 kr. :)

TACK ASTRID

Ville bara tacka astrid för en superfin header som hon gjorde till mig ! Är hur tacksam som helst & det tror jag hon vet om. Kika gärna in på hennes blogg genom att klicka HÄÄÄR, har fortfarande inte fixat allt med bloggen men det kommer, tar liksom tid för er som inte vet.. Det är svårt!


NY DESIGNAT

Som ni ser har jag ändrat en hel del & designen är tagen och ni ser från vem.. Länk till hennes blogg finns, & som sagt så kommer det även upp en ny header inom kort. Den håller på att fixas, men det krånglar fortfarande men designen lite och det orkar jag inte hålla på med just nu så det får vänta tills imorgon eller något. Är iaf nöjd hittils förutom allt krångel. 

PAUS

Nu har jag paus tills jag fixat min blogg, allt krånglar och det blir inte som jag vill!!

MUSIC


DÅLIG UPDATE.

Jag vet att det är dålig uppdatering, men ajg försöker fixa lite i bloggen så ska kolla med en tjej om hon kan hjälpa mig dela upp menyn & ändra lite smått :) Annars blir jag galen för har kämpat som fan men inte lyckats än så det blir bra :(

HAR GJORT LITE NYTTA IDAG

Idag har jag gjort lite nytta iaf, har hjälpt syrran emd lägenhet & då diskade jag all disk dom hade! :) Känner mig riktigt duktig faktiskt.. Ikväll blir det mys med syrran & hennes pojk & imorgon blir det jobbcoach & på torsdag ska jag träffa en friend :)

HELLO

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte varit hemma & är fortfarande inte hemma.. Vet ej när jag ska hem & känner för en liten paus tills den nya headern kommer upp :) Hoppas ni kommer tillbaka snart! xoxo

NY HEADER INOM KORT

Tänkte bara meddela er att det kommer upp en ny header inom kort, som sagt det är inte jag som gör mina headers utan en annan tjej.. Vet inte riktigt när hon ska börja med den men det märker ni ju, annars säger jag till ;) Oh är hela excited för hur  den kommer se ut!! :D Någon som har en gissning, den som kommer närmast på hur headern kommer se ut får en länkning :) Så här se dom andra headers/designer ut jag haft, några av dom iaf :)

STAMPE

Denna sötnos som jag kallar för Stampe har jag haft i cirka 10 år nu tror jag.
Minns när jag fick det av pappa & jag var överlycklig :)
Tycker om den än idag för den är ju så galet söt, eller tycker ni inte det? :)
Har även en till kanin som jag fick när jag föddes och den har jag också kvar, snart 20 år ;)
Kul när man har kvar vissa saker från barndomen, har ni kvar något från eran barndom?

HMM..

Vaknade precis och såg att det var lite stökigt, ska göra i ordning rummet efter jag varit och ätit frukost. :) Helt sjukt, har blivit sån perfektionist när det gäller mitt rum, måste ha allt i ordning & städat annars får jag typ panik :o Någon som känner igen sig i denna situation?

ISGLASS DENNA LÖRDAG

Just nu sitter jag i min ensamhet med dessa två godbitar, tur att det finns isglass när man har tråkigt :) Dessa är så jäkla goda och kostar bara 10 kr för 12 st, mums säger jag!! Någon mer som gillar SWipper?

NU ÄR JAG KLAR!

Så här blev resultatet, är inte supersnyggt men jag har det enbart för att mina naglar ska växa snabbare så jag kan göra riktig nagelförlängning :) Tycker det får duga för tillfälle, dock kunde det blivit bättre, men skitsamma ;) Jag älskar ju rosa som alla vet & därför var jag tvungen ta rosa nagellack..  :)

FÅR SE OM JAG ORKAR IDAG

Får se om jag orkar förlänga naglarna på mig själv idag, har väl inget speciellt att göra idag så då kan jag passa på men får se.. Det tar ju rätt lång tid att fixa det och ibland orkar jag inte sitta still i 3 timmar och försöka fixa det själv. Fine om man drar till någon som gör det perfekt men men, vi får se ;)

FÅTT HEM MITT SKAL

Har fått hem mitt snygga skal jag beställde i måndags om ni minns :D Visst var det snyggt?! :D Superfint till vit telefon, och jag är hur nöjd som helst och det kosta ju bara 69 kr liksom :o

MIN BROR, MIN BÄSTA VÄN..

Idag tar min bror, min bästa vän studenten :love: Jag är så sjukt stolt över honom & därför ska jag åka in och se hur lycklig han är & ge han en liten fin ros som bevis att jag älskar honom & är stolt över honom! Jag minns själv lyckan jag hade när jag tog studenten för 1 år sedan, och jag kan säga att det var något av det bästa jag gjort och jag vill gärna göra det igen :D Ska börja fixa mig lite nu och sedan åka iväg..

MIN FINA KUSIN

Kom hem för cirka en timme sedan efter att ha varit på min vackra kusins skolavslutning, hon slutade nian nu vilket innebär att till hösten börjar hon gymnasiet.. Gud, jag minns som om det vore igår när jag började gymnasiet! Man var ju så jäkla nervös :o iaf jag var det.. Men men, har även har myisg dag med faster & hennes man och nu ska jag sova för imorgon blir det att dra på min bästaväns student!! :love:

ÄNTLIGEN KLAR, SUPERNÖJD

Nu är jag äntligen klar med mitt nya rum, har städat och varit riktigt noga! Har hållt på i flera timmar, tror cirka 5 timmar om inte mer eller jo det blir mer om jag räknar med dom andra dagarna jag hållt på så det tog väl ca 10 timmar allt som allt. :o Vill man något så får man stå ut hur lång tid det än tar, men nästa vecka kommer pappa sova i mitt rum på grund av en sak som jag inte tänker ta upp här. :) Vad tycker ni? Fick inte med hela rummet men ni ser ju det mesta :)

IPHONE 4 SKAL

Någon som är intresserad att köpa detta snygga skalet för en billig slant? Har inte satt något pris så tänkte höra vad ni är villiga att ge för det. Så om ni är intresserade så släng in en kommentar här eller kontakta mig på [email protected] så kan vi komma överrens om priset, och jag kan stå för frakten när den skickas iväg!

HEMMA EFTER EN LÅNG DAG

Skönt att vara hemma efter en så pass lång dag, har hänt mycket idag.. Har bland annat varit och hälsat på mamma på sjukhuset :love: & även hjälpt syrran & jocke att packa i lådor och sedan fylla bilen och hjälpt dom flytta, har städat & sen var vi på lite myspys stund hos syrran & jocke i den nya lägenhet med lite god fika och fint folk.. Jag kommer nog trivas i den nya lägenheten samt i mitt nya rum som jag tänkte gå och pyssla med lite nu.. Tänker inte skriva ut här vad som har hänt min mamma!

NÅGON SOM KÄNNER IGEN SIG?


INSPIRATION


SONY ERICSSON X8- SALU

Någon som är sugen på att köpa min X8 för en slant som passar både mig & dig, har inte satt något pris än för det kan man talas vid om sen. Allt är i bra skick, förutom när man laddar den så krånglar den lite.. Den vill inte ladda jämt, men det ska fixas! Ska skicka den på lagning eller kontroll så dom kan se vad det är, sen är allt perfekt. Du får med ett minneskort 2GB och självklart orginalskalen som tillhör som är denna rosa som är på + den vita som kom med, sen har jag två extra ska som ni får med & ett par hörlurar som jag själv har köpt! Så om ni är intresserade så kommentera gärna här eller kontakta mig på [email protected], jag kan stå för frakten om ni är intresserade. :) PS: dålig bild på den första bilden, men ni vet ju hur den ser ut?! ;)

SIMPLE WORDS


HUR MYCKET SAKER KAN MAN HA?

Nu har jag äntligen fått hem lite lådor så jag kan börja packa syrrans & jockes saker & som ni ser så är det fyra fulla lådor där med BARA kläder :o & tre av lådorna är syrrans, den översta är jockes + att det finns mycket mer kläder kvar.. Fick inte plats med allt & nu har jag inga lådor kvar, så måste vänta tills mamma kommit hem med flera.. Asså jag förstår inte hur mycket kläder & grejer man kan ha, har inte ens fått ut en tredje del av allt dom har i rummet :o Gud hjälp mig!

THIS IS LÖÖVE

STOR KÄRLEK till denna glass! :o Helt ärligt så har jag nog aldrig ätit någon godare förutom calippo lime men ändå, det är ju trots allt isglass.. Fast denna glass köpte vi igår så det var första gången jag smakade på den & jag kommer verkligen köpa den fler gånger. Tycker ni också borde prova den om ni inte gjort det, ni kommer älska den speciellt om ni är chokladälskare som jag. Ni som smakat på den, vad tycker ni om den? :)

LÄNGTAR TILL JULI

Håller på och har stora planer inför Juli månaden som närmar sig sakta, tänker inte avslöja något förutom att jag kommer resa en hel del! Inte utomlands men runt omkring Sverige.. Ska utforska lite & även åka till världens bästa som verkligen har ställt upp för mig :love: Nu ska jag lägga mig för att kolla på fast five innan jag ska gå och sova, måste dreggla lite över min man Vin Diesel ! :o

THIS MEANS WAR

Kollade nyss på filmen This Means War som jag verkligen älskade! Skulle ju kollat på den på bio vilket aldrig blev av, så laddade ner den igår & nu såg jag den. :) Tipsar er verkligen om att kolla på den om ni inte sett den, den får 10 av 10 poäng! :)

KLICKAT HEM

Hade lite tråkigt så klickade hem ett nytt skal till min kära mobil & passade även på att köpa skärmskydd också vilket jag inte har nu.. Hittade mycket bra erbjudande, skalet kostade bara 69 kr & skyddet 39 kr då kom det med 3 skydd & inte ett! :) Vet inte hur bra skydden är, men det är iaf bättre än inget och förlorar ju inte så mycket pengar på det heller.. ;) Hoppas på att jag får hem det fort, har tröttnat på mitt skal jag har nu..

MYCKET ATT SORTERA

Bildkälla.
Just nu håller jag på och sorterar bland mitt smink, mina parfymer, nagellack & allt sånt ni vet. "Skönhetprodukter" eller vad jag nu ska kalla det.. Håller ju på lite smått med rummet som ni läste i det andra inlägget här under, dock har jag typ inte kommit någon vart med tanken på att jag behöver massa lådor som jag ska lägga i hennes grejer i för att kunna få plats med mina.. Jag gör det sakta men säkert ;)


ALLTING HAR EN BÖRJAN

Ska jag byta rum är det nog dags för mig att börja städa, ni ser ju alla kläder på golvet? Jaa, det är det största problemet med rummet, har jag fått iväg alla kläder då är jag halft som halft klar :) Dock gäller det ju att lyfta på arslet och börja, fast måste vänta på massa flyttlådor. Hela rummet kom inte med på bild, försökte bara visa er bombnedslaget som skett här inne i min systers rum & det är detta rum jag ska ha :)

JAAAAAAA, ÄNTLIGEN

Imorgon ska jag börja städa mitt nya rum, ska få syrrans rum som hon hade dom har typ flyttat nu.. :D Så ska ta hennes sovrum & imorgon ska jag börja göra iordning allt och sedan flytta mina grejer dit förutom vissa grejer. Är så glad för att jag ska få ett större rum, ni anar inte hur snyggt det kommer bli när jag fixat allt ;) Btw, kollade nyss på Big Brother finalen och tycker det var rätt person som vann.. :) Nu ska jag snacka med min babe & sedan sova, imorgon får jag förmodligen besök. xoxo

LÅT DINA NAGLAR VÄXA MED FÄRG

Är du som jag och biter på naglarna vissa perioder eller konstant? :|  Gör då som jag hur fult det än är så ska du ta på något nagellack du har och då biter man inte.. Jag biter inte på naglarna när jag har nagellack på och därför passar jag även på att använda mig av Isadora Wonder nail, extra long lasting som gör att dina anglar växer fortare. + Detta nagellack torkar väldigt fort, det finns att köpa i dom flesta affärerna för 65-70 kr ungefär vilket jag tycker är värt pengarna..

SKÖNT MED EN DUSCH

Färgade håret nyss & nu har jag duschat, rakat benen och nu väntar jag på för att se resultatet. Tror inte det blir så stor skillnad men hoppas på lite ljusare iaf :) Nu ska jag smörja in benen & hoppas på att maten blir klar snart, är hur hungrig som helst.. :o

FOLLOW ME

Följ mig på instagram babies & om ni vill så kommer jag följa er, men då måste ni säga till att ni följer mig & att ni vill att jag ska göra detsamma :) Dock får ni inte ta bort mig efter några dagar som ni gör på bloglovin.. Så när ni lagt till mig & vill att jag ska lägga till er så säg bara till så fixar vi det :) xoxo

HOME SWEET HOME

Kom nyss efter en minishopping med mamma & pappa, har även varit hos faster på fika :love: ! Jag fick med mig lite iaf, ett par nya skor är aldrig fel ;) Eller vad säger ni?! Har även hunnit plocka iordning mitt rum, så nur ser det lite fräschare ut än vad det gjorde förut.

GODMORGON

Vaknade precis, har sovit 12 timmar nu.. Så nu kan man säga att jag verkligen har sovit ut :) & taggar för 1 och ½ veckas ledighet från AF vilket känns galet skönt :) Så hoppas på fint väder så man kan sola och få lite fin färg, är ju blek som aset.. Usch det är inte fint att vara blev, tycker synd om alla albinos..
ph: weheartit.

FÖRLÅT

Sorry för jag inte bloggade något igår, men var på jobbcoachen & sedan drog jag iväg med Julia & pappa till Skövde en sväng :love: Efter det körde pappa oss hem till Julia där jag sov över inatt. Vi kollade på filmen trust som jag kan kolla om och om igen så bra den är, dock hemsk! & denna söta och goda parfymen fick jag av min fina vän :) + igår träffade jag även en speciell person, no name som sagt men väldigt speciell ;) Nu är det helg & jag ska vila ut för har även ögoninflamation tack vare Julia :love:

RSS 2.0
Heart Chat Bubble