SLEEP TIGHT


HEMMA EFTER EN LÅNG BILTUR

Nu är jag äntligen hemma efter en lång biltur, åkte till Norge för att hämta upp mamma och sedan tillbaka till Sverige igen. Sov nästan hela vägen hem, men det är skönt att vara hemma.. Nu ska jag gå och äta lite mat med mamma och sedan får jag se vad kvällen består av, i morgon blir det grilla med familjen. Yummie. :) Puss

MITT LIV

Mitt liv består av smycken och väskor, fyfan vad jag älskar det!
Skulle kunna leva på det, haha..
Finns ingen bättre, nästan alla är beroende av skor eller kläder.
Men inte jag, inte.
Här är man beroende av smycken och väskor. :D
Hoppas mamma har med sig mycket smycken och väskor. :)

NEXT: GRILLA


DAGENS LÅT

Sitter och lyssnar på denna underbara låt, riktigt härlig är den ! Bruno Mars är ju så otroligt bra, :)

UNDRAR VARFÖR?!

Jag undrar bara varför ingen förutom en kunde kommenterat i inlägget där jag ville ha hjälp med att välja klänning, hade ganska många läsare och av alla dessa var det bara en som kommentera, jag förstår helt ärligt inte varför? Är det så svårt att bara skriva en liten kommentar? Whatever, vill ni inte så vill ni inte..

SEXIG

Han är så otroligt sexig så det bara skriker om det, yumme ! Ge mig denna man, ska gifta mig med honom direkt! utan tvekan. Hahah, :) Nej men nu ska jag sova och drömma vidare om honom. Puss

GRYM LÅT

Ligger i sängen och lyssnar på denna snyggingens underbara låt.
Maroon 5, hans röst är awesome och så jävla sexig och het!
Yummie, så otroligt läcker.

HJÄLP MIG.

Håller på och kollar efter en klänning till studenten men jag vill bara ha något enkelt.. Har hittat två som jag gillar, en är brun och en är blå fast om det blir den blåa så blir det självklart en vit klänning, visa den bara i blått så ni ska se hur den ser ut för den syndes knappt i vit färg.. Så jag vore verkligen tacksam om ni kunde hjälpa mig att välja. Vorde grymt snällt !

IN LOVE WITH YOU.

Ibland behöver vi alla tänka igenom och verkligen se vad vi vill.
Jag har nog aldrig varit så rädd att förlora någon som jag är nu om jag ska var ärlig.
Det finns en person som verkligen får mitt hjärta att slå.
Jag har gjort många misstag men har ändå stått för det jag gjort och lärt mig mycket.
Så jag försöker göra saken bättre och inse vad jag kunde förlorat.
Finns ingen i hela världen som behandlar mig så bra som denna person.
Många vet vem det är och för er som vet så ska ni veta att han gör mig lycklig.
Skiter i alla andra just nu, den viktigaste för mig är han.
Han är den som har fått mig upp på topp när jag var på botten.
Mitt hjärta. ♥

SKOLA

Nu ska jag gå till bussen, time for school. :( Inte roligt asså, men men det är ju ett måste. Är ganska piss för sov hela dagen igår och i natt.. Skönt att sova ut, idag blir det mer blogg. Så puss så länge.

GODNATT

Som sagt är trött som fan och därför blir det ingen mer bloggning idag, ska gå och sova även fast kl bara är sju. Kan verkligen inte vara vaken. Hörs i morgon, puss !

NEXT: SKOLA

Nu har jag fixat mig och ska dra till skolan. :( Är sjukt trött så orkar egentligen inte.
Men får inte skolka, inte långt kvar tills man tar studenten så får kämpa på det sista. :)
Vad som händer idag vet jag inte, får ta dagen som den kommer.
Hörs senare, pussar ! :)

GOOD NIGHT


DINO MERLIN & MEDINA

Vill tillbaka till dessa två underbara dagar ! :(

GÖTEBORG, BILDBOMD / DÅLIG KVALITE..

Igår va jag i Göteborg med Sarahy vi va på Just Move It, och det var mäktigt som fan ! Dom dansa asgrymt och så kom även mina favorit rappare, Medina. :) Då blev jag riktigt riktigt glad, det var awesome kan jag love. & För er som ej va där ni missa något stort. Här kommer bilder, kanske kommer upp med någon video får se, tog inga bilder på medina utan filma bara. :)

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Nu tar jag ett inlägg som är tidsinställt, och förmodligen är jag framme i Göteborg nu. Håller även tummarna för fint väder hela dagen, ikväll ska vi på just move it och imorgon blir det att åka jättetidigt till skolan. Fyfasen, hoppas man inte är för trött bara. Men men, vi hörs senare kanske.. Puss :)
Dino Merlin, 22/4-2011 ! ♥ sötnoos !

SKA JAG?

Jag funderar på om jag ska ha frågestund eller inte, vad tycker ni? Ja eller nej? :) Kommentera gärna.. Puss

Hoping for the best but expecting the worst

Snart ska jag gå och sova, blir upp tidigt i morgon för att sedan åka till Göteborg med min kära vän Sarahy ! :D Hihihi, älskar henne så himla mycket. Vi har verkligen sjukt roligt ihop, hon är bäst! Saknar även min prins, även fast vi pratade i tele för 5 minuter sedan. Han är så vacker på alla sätt och vis, ska drömma om honom ikväll. Men jag bloggar kanske i morgon, blir nog ett inlägg innan jag åker. :) Så vi hörs, Godnatt älskade ni.

GÖTEBORG IMORGON?

Ska kanske till Göteborg i morgon med Sarahy, måste bara övertala pappa lite och städa här hemma så får jag se. Om jag åker så ska jag om min underbara vän på Just Move It i Göteborg, där lär det finnas grymma dansare. :D Hörs senare kanske, ska ut med henne nu. :) Puss

VISSTE NI ATT...

Jag är 178 cm lång.
Jag är livrädd för spindlar & även smärta.
Jag är halv muslim och halv ortodox.
Jag kom till Sverige när jag skulle fylla 2 år.
Jag älskar bebisar.
Jag har lätt för att bli kär.
Jag har svårt att lita på folk.
Jag städar minst en gång i veckan.
Jag är också sjukt beroende av min mobil.
Jag älskar min pappa mest i världen !

TÄVLING

Jag är med och deltar om att vinna en väska hos Alexandra. Bloggen är super, och det har mycket roliga tävlingar, som jag nu även deltar i. Kolla vilken super snygg väska, detta skulle man gilla att få. :)  Vill du också vara med, klicka här isf.

VINDRUVOR MUMS

Sitter här nu och äter goda vindruvor jag köpt, är ensam hemma för pappa är och fiskar. Kan säga att vädert är helt otroligt, varit fint väldigt länge nu, det börjar bli sommar känns det som. :) Hörs mer sen, puss puss.

FÖRLÅT

Förlåt att jag varit sån idiot mot dig, jag fattar inte varför.. Du är verkligen den bästa killen man kan få, och jag sumpar det hela tiden. Jag är så jävla dum som man bara kan bli. Du är den finaste människan som finns, den bästa killen, du har den finaste peronsligheten som ens går att skapa. & av alla dessa tjejer som finns på jorden vill du ha mig, alla undrar säker varför? Är han blind eller? Men ja det kanske han fast han tar mig för den jag är och inte borde vara som alla andra. Jag svär på allt, denna kille är den bästa kille man kan ha, & han är min. BARA MIN! :love:

GRYM KVÄLL

Idag mår jag verkligen som jag förtjänar, men kan säga att min dag igår i Göteborg var super rolig. Konserten var bääääst, förutom att jag kanske hade druckit förmycket utan att ätit så jag spydde lite. Men Det var roligt, och det var en jäkla massa folk så man kunde knappt andas där inne. :o Har även fått ett äckligt blåmärke, vet faktiskt inte vart jag fått det ifrån. :( Men min kväll var suverän med andra ord för dino merlin var bäst live, tyvärr kan jag inte visa några bilder för vet ej vart min usb-kabel till kameran är. Kan bah visa en bild på min själv som jag tog med mobilen. Såg ut så här igår :)

TAGGAR FÖR IKVÄLL

Kvällens planer är att ha fettkul ikväll, ska på en underbar konsert och det kommer bli AWESOME, hihihih :D Är taggad till tusen, just nu håller jag på och fixar mig och packar för snart åker jag till kära Göteborg. Så kanske kastar in ett tidsinställt inlägg eller så får jag se om jag fixar dator ikväll. Annars hörs vi i morgon. Puss. :D

MIN KVÄLL MED VÄRLDENS BÄSTA VÄN

Varit med Sarahy typ hela dagen, har tvättat och städat bilen, som jag seda fick pengar för till i morgon. Ska till Göteborg. Sen var jag och mitt hjärta ute och hade så jäkla roligt. Köpte glass och så, sen blev det lite race till Älgarås där jag skulle hämta fritidskort som jag ska låna av världens bästa Johanna. :love: :D Sedan fortsatte min och Sarahys kväll, den var cp, hon gillar lahme ! :D Hahaha här får ni se lite bilder på våran fina kväll ihop. :)

EN LITEN PRESENT

Fick en liten påskpresent av min underbara granne, och sen pengar av pappa för jag städat och tvättat bilen. :D Hihihi, underbart. Nu ska jag ut med min underbara Sarahy. Puss

BLOGGSVARS TÄVLING IGÅNG

Nu kör jag igång en tävling till bloggsvars inbjudan, drar 1 vinnare på söndag.
♥ Ställ en fråga till mig på bloggsvar.
♥ Skriv sedan i din blogg att du deltar i min tävling och länka till mig.
Lycka till :)

WHERE'D YOU GO, I MISS YOU SO

You dont really know what you'ev got untill it's gone.

SKA UT NU

Jag dra ut med min kära vän Sarahy, hörs sen. Puss

UNDERBART VÄDER

Jag tycker det är så fruktansvärt fint väder så jag gick och köpte mig en liten glass. Nogger är så jäkla god ! :o Någon mer som gillar den? Snart ska jag börja laga mat, för pappa kommer hem på lunch om en stund. Puss

KVÄLLENS PLANER.

Ska hjälpa klart pappa ute i trädgården, sedan ska vi till min kära faster och vara där en stund. Massa mys, sen ska jag kolla på bigbrother och efter det blir det nog inte mycket mer, förutom att sova. :) Så vi hörs sen kanske och om inte så säger jag godnatt nu. :) Glöm inte bloggsvar, ställ gärna en fråga. :D

VÅR


MINNS NI?

Minns ni att jag pratade om att jag hade sexturism som mitt projektarbete, asså sexhandel? Ah men iaf, kollade i tidningen som var från söndagen och där så jag en rubrik "Männen och kvinnorna som säljer ungas kroppar" & ja det är i Sverige, helt sjukt. Unga blir  sålda som sexslavar, dom lurade även in unga kvinnor från Estland och många 14-15 åriga tjejer blev utsatta. :s Att detta ens pågår förstår jag mig inte på, det händer så jävla mycket skit i Sverige nu. Är vi på väg att bli som USA? Eller vad händer? Detta är så sjukt som det bara kan bli..

Här har vi även en 24 årig kille från Örebro som kallats för Sveriges värsta våldtäktsman, han åtalas för 15 våldtäkter/övergrep på tjejer i Örebro. Det finns även fler och nu ska han kanske få 14 års fängelse.


KNAS

Fick nyss reda på av en kompis att en man tog livet av sig i morse. Visst jag kände honom inte men visste vem han var, för han körde min buss ibland när jag åkte till gullspång och jämt när man mötte honom han var så glad. Det är fucked up, men fan vad chockad jag blev.. När man såg honom så man kunde aldrig tro att han mår dåligt, men det visade sig i slut ända. :/ R.I.P !

MIN MORGON.

Kan säga att detta var nog den mest nervösaste morgonen som någonsin funnits, jag vaknade i morse och gick till trafikskolan, jag skulle köra BIL för första gången i mitt liv. Jag kan säga att jag var livrädd, fyfan ! Jag lärde mig ganska mycket faktiskt, växla, koppla, bromsa och ah. Sen fick jag köra runt en RONDELL.. :o Det är elakt att be någon köra i rondellen när man kör bil för första gången i sitt liv. Aja, det gick iaf awesome förutom att jag körde fel så han fick ta ratten och svänga fort som fan. hahaha, tror han var livrädd egentligen. Men men, nu är förta körlektionen över, skulle köra i morgon men det går inte så bokade ny tid den 13/5. :) Hörs sen, puss.


HOS SYRRAN & JOAKIM

Sitter i syrran och Joakims lägenhet och tråkar, dom är och handlar och ikväll blir det bingo och mysigt. Ska sova här till på tisdag för i morgon och på tisdag ska jag köra bil. :( Nervös som fasiken asså, hoppas bara det går bra och att inget går snett. Uppdaterar mer sen om jag hinner och orkar, puessss.


GRILLA, IGEN

Nu blir det time för grillning, ska bli gott. Grillade även igår, men nu blir det med pappsen och han är bäst på att grilla. :D Hhihiihihi, sen är det inte långt kvar till fredag då jag ska till Göteborg. :D Hörs sen, peace !

JAG BEHÖVER HJÄLP

Jag känner mig så tom utan dig, jag tänker på dig dag in och dag ut. När jag inte pratar med dig, eller när jag inte ser dig blir jag galen. Du är liksom den finaste som finns, och du är allt jag vill ha. Det känns jobbigt att du kanske inte ser det så som jag. Jag vet inte hur jag ska få din uppmärksamhet för jag har inte det utseendet killarna är ute efter, allt jag kan göra är att fånga dig med min personlighet fast det kanske inte räcker till. Jag är rädd för att säga vissa känslor jag har för att allt kanske blir förstört, till och med den lilla gnistan vi har mellan oss. Allt jag behöver är dig, för är så sjukt beroende av dig. Jag tänker på dig på kvällen innan jag somnar, jag tänker på dig på morgonen när jag vaknar och så fort jag sätter mig vid datorn kollar jag på dina bilder. Du är så fin så jag sitter och ler. :love: Jag behöver hjälp, hjälp för att fånga ditt hjärta.

SUGEN PÅ BLOGGSVAR?

Någon som är sugen på en tävling där man kan vinna bloggsvar? Lägg gärna en kommentar, så får jag se hur många som vill. :)

BORING

Jag och kusin sitter och gör absolut ingenting.
Rätt segt eller vad man nu ska kalla det, hehe..
Jag är sjukt sugen på att supa, dra på någon fest med kompisar eller något.
Men det händer aldrig något. :(
Surt!
Men men, vi hörs senare.
Puss puss!  :love:

GRILLA

Sitter här med kusin vitamin, och om en stund ska vi hem till min kära faster och grilla, blir första grillningen i år. :D Ska bli gött, eller vad säger ni? ;) Haha, aja jag bloggar mer sen om jag orkar. Ha de bra, peace!

SLEEP TIGHT


2 FAIL PÅ 1 VECKA

»Veckans fail är två saker, först äre så att jag skulle göra popcorn till mig och kusin vitamin. Skulle göra såna man gör i en gryta och jag hade inget lock för kastrullen så la bah ett papper över och då börja det poppa. Till slut var hela köket fullt med popcorn, golvet, diskbänken och även spisen. :( Inte lyckat, stod med en jävla tallrik och höll framför ansiktet tills de var klart. Sedan när det hade poppat klart skulle jag dammsuga upp allt och till slut va dammsugs påsen full så skulle jag byta men då fanns det inte några kvar så fick sitta och plocka upp nästan allt för hand. Fyfasiken.
»Nu kan vi börja med andra failen i veckan och den hände för 10 minuter sedan.. Jag tog på låten min kära lilla ponny av någon anledning, fråga mig inte varför?! Hade bara tråkigt, och i samma ögonblick ringer det på dörren och jag sprang ner så hann inte stänga av låten och där ser jag två heta killar. Lite pinsamt att ta på den låten samtidigt som dom kommer in. Hoppas dom inte hörde även fast det var en aning högt.  Yes hoppas ni har något att skratta åt. :D

LITE OM GÅRDAGEN.

Först va jag i skolan och sedan kom jag hem, efter det åkte jag och pappa till banken och pratade lite om mina pengar, sen efter det åkte jag till syrrans lägenhet där jag tillbringade min kväll/natt, sov väldigt gott. I morse hade vaknade jag och orkade inte åka till skolan så tillbringade min morgon med en mysig person. :) No name ! Efter det somna jag igen och vaknade och sedan åte jag hem. :) Nu sitter jag bara hemma och gör inget speciellt, nu har man lov också! SKÖNT. :D

EN LÄNKNING VAR

Vill gärna att ni berättar vad ni vill att jag ska blogga om, kanske visa bilder på något ni önskar och liknande saker. :) Lägg gärna en kommentar, alla som lägger en kommentar på vad deras önskning är får en länkning. :)

DAGENS PLANER.

Först blir det att tagga till skolan där man ska sitta och ha nationellt prov i fem timmar, fast man behöver dock inte sitta hela fem timmar utan det är den tiden man har på sig att göra provet, sen efter det ska jag till banken med pappa och prata om mina pengar jag ska få. Efter jag har gjort det så ska jag till syrrans lägenhet och sova där, fast det är inte 100 % säkert, får se om jag hinner med bussen eller nått. :) Nu vet ni lite om min dag, vad ska ni göra? :)

JOBBIGT.

Plugga, plugga, plugga och åter plugga.. Fan vad mycket det är nu, jag orkar fan inte asså. Vill bara ta studenten och slippa denna press, allt stress dödar mig. :( usch vad jobbigt det är i skolan nu, plus jag ligger efter med massor.

DÅLIG UPDATE.

Sorry att jag inte bloggat så mycket men har inte haft tid, var hos syrran igår och pysslade lite där, idag så var jag i skolan och hade redovisning i projektarbetet som jag jobbade med, hade sexturism. Intressant ämne! Det gick ganska bra faktiskt, och nu kom jag precis hem från en intervju. :) Det gick också bra, nu ska jag bara skriva ihop allt och sedan lämna det till min lärare så fort jag kan. Bloggar mer sen, :)

UNDERBART VÄDER

Fan vad härligt väder det är,soligt och varmt. :D Hoppas det håller ett tag nu så man kan vara ute och ha roligt.. :D Jag har iaf blivit lite brun, ah jag har solat solarium och ska även göra det i morgon. :D Hörs sen, puss.


BEHÖVER INTE DIG !

Är trött på falska människor, jag kan lika gärna vara ensam istället.. Känner att jag kklarar mig så jävla mycket bättre utan dig din patetiska lipunge, du gråter för minsta lilla, du blir sur när folk inte gör som du säger och du går snackar skit bakom ryggen för du själv inte vågar komma fram till mig och säga saker och ting rakt i ansiktet på mig. Hahaha skrattretande lilla flicka, men vet du vad?  Jag kan klara mig utan dig så jävla bra, snart drar jag ifrån er alla och helvete vad skönt det ska bli att slippa vissa människor, men har även några av mina vänner som kommer vara saknade. :(  Hahaha aja peaces bitches !

FIXADE NAGLAR.

Blev supernöjd med naglarna, hoppas bara dom håller ett tag nu.
Har ju satt på dom själva så vet ej hur länge det håller, hahah. :)

NYA INKÖP

(skylten är från Sofia igen, hämtar insperationen från henne ! )



» Dessa tre underbara ringar fick komma med mig hem. Älskar ju som sagt ringar och när jag såg dessa blev jag kär. :D hihihi.. Nu ska jag göra nagelförläggning, hoppas det blir lyckat. Har varit nöjd förut när jag gjort själv, så nu fasen ska det bli bra igen. :D Hörs sen, puss !

HOS SYRRAN


Sitter hemma hos min syster och tar det lugnt, hon är på jobbet så hon vet inte att jag är här. Hahaha, fast ska hem om en timme, mår inte bra har feber och allt.. Börjar nog bli sjuk igen. :( Inte roligt inte, och jag längtar som fan till sommaren, har stora planer. :) Har även varit på stan lite, så det kommer upp bild på vad jag köpt. Puss !

Skylten är gjord från Sofia :)

VÄDRET = LOVELY

Jag älskar vädret, det har varit så himla fint och skönt.
Verkligen vårkänslor!
Hoppas bara vädret är lika fint idag, skulle inte sitta helt fel. :)
& det värsta av allt som kan hända nu är att snön faller vilket INTE skulle förvåna mig.
Det är ju Sverige vi pratar om, där kan ju fasen allt hända...
Vill verkligen ha sommar så jag kan bli brun, är rätt brun på bilden och saknar färgen.
Eller vad säger ni?
Glöm inte blogsvaren, ställ gärna lite frågor. :)

MIN KÄRLEK.

Detta är min kärlek, mina föräldrar.. Skulle aldrig klara mig utan dom. Det är ni som gör mig hel, Det är ni som har tagit hand om mig. Jag kommer aldrig kunna älska någon så mycket som jag älskar er. De vackraste människorna på jorden. När ni läser detta så vill jag att du ska veta att jag älskar er och  min sydter. Ni betyder allt för mig...Familjen kommer före allt. JAG ÄLSKAR DIG ER! ♥ ♥ ♥ Även fast ni inte läser detta så kommer ni få reda på detta för det finns alltid någon som snokar och sedan berättar för er, mitt allt !

MUFFINS FAIL.

Vart ska man börja? Jo jag och sarahy gjorde muffins med smält choklad över fast det blev lite fail. Ah då skulle vi fika och då tog jag av den smälta chokladen som hade stelnat och skulle äta den men så fastna den i munnen, uppe i gommen och jag kunde inte prata och visste inte hur jag skulle få ner den.. :o Hahahah, fick ta ett glas saft så det skulle smälta.. Lyckad, och sarahy skratta nog ganska mycket där. :D Azuuuuuuuuuuuuuuum.
Våra muffins fast choklade som var smält var mer som ett lock.. höhöhö

ENSAM HEMMA.

Just nu sitter jag helt ensam hemma, jag och pappa käkade mat och nu har han åkt iväg för att fiska.. Sjukt fint väder är det asså, nu är det verkligen vårkänslor måste jag säga.. Och nu är det BARA 2 månader kvar till studenten, fyfasen vad taggad jag är.. :D Hihihi.. Sitter och lyssnar på hög musik och väntar på att Sarahy ska komma till mig så vi kanske går ut en sväng. Så vi hörs nog senare, :) Puss, ställ gärna lite frågor på bloggsvar. :)

BLOGGSVAR.


Nu har jag äntligen fått bloggsvar, och ni ser att jag har två ikoner så nu är det bara börja ställa era frågor om ni vill, jag är superglad att jag äntligen har fått det, van ju hos Julia och kan säga att jag är suuuper glad. :D Tack julia !

HEM LJUVA HEM.

Nu är jag äntligen hemma efter en heldag med syrran och hennes kille, berättar om mig dag i morgon, fast kan säga att jag vunnit bloggsvar så väntar nu på inbjudan, :D Är superglad.

GOODIEBAG.

Jag är med och tävlar hos denna tjej om en goodiebag, vill ni också vara med så klicka här. :)

NEXT: SHOPPA.

Ska fixa mig och sedan åka till Örebro med syrran och hennes kille för att shoppa, och efter det ska vi till Skövde för att kolla på Just Move It, och det är en danstävling där folk tävlar mot varandra och vinaren får 20.000 kr.. Låter inte det mäktigt som på amreikanska filmer, :D Hahaha. Nej men hörs sen, puss. :)

BOSNISK LÅT.

Tänkte ladda upp en låt på mitt språk, en låt som jag verkligen älskar. Den handlar om kärlek. :love: Ni kan ju lyssna om ni vill. :)

MEAN GIRLS 2.

Kollade precis på Mean Girls 2, och jag tycker faktiskt den är bra.. Så jag rekommenderar att man ser den filmen. :) Och nej jag har itne gjort denna bild, tog den från google.. :)

KVÄLLENS PLANER.

Ikväll blir det att vara med mamma och ska nog även till min faster en sväng. :) Imorgon kommer jag vara själv en stund och sedan ska jag kanske till Skövde på en danstävling, vore askul att se hur dom dansar, dom kan vinna 20.000 kr och det är inte dåligt. :o Aja min kväll blir lugn, hela helgen blir lugn. Hörs sen, :)

SHOPPA?

Funderar på att kanske stanna i stan idag och kolla lite smycket, halsband, armband och ringar. :D Längesen jag köpte något sist börjar bli uttråkad på mina smycket, heheh.. Vart brukar ni köpa era smycken?

FREDAG.

Åh äntligen är det fredag, idag börjar dagen med att jag har sovmorgon och sedan slutar jag en timme tidigare i skolan så det är skönt. Ska tillbringa hela dagen med mamma för i morgon, eller ah inatt åker hon till ljuva Bosnien och jag vill så gärna med.. :( Fy fasen vad jag är avis, det blir ju heller inte Bosnien för mig i sommar heller utan ska vara kvar i Sverige. :( Aja nu ska jag sminka mig och sedan äta frukost och kila till skolan, peace !

VILL HA !

Jag vill ha en liten söt chihuahua, asså dom är så sööööta ! Ska fan köpa en när jag blivit rik, kanske inte så stor chans men jag ska bli rik så enkelt är det.. :) Och då ska jag köpa mig en liten brun hårig chiwawa, hihi ! Så söta är dom ju.

VAD JAG OGILLAR OCH VAD SOM GÖR ARG

Nu ska jag berätta vad jag ogillar med personer och vad som gör mig förbannad och det är falska människor ! Folk som spelar något dom inte är, folk som ljuger och skäms för vem dom umgås med. Det viktigaste jag vet är att man verkligen ska stå på sig själv och våga vara sig själv och inte ljuga för nära personer. Något som gör mig arg är när vänner sviker, när vänner hugger en i ryggen eller när folk snackar så jävla mycket skit genom att sprida rykten som inte ens är sant.. Dessa typer av människor kallar jag då omogna flaska människor. Alla hatar säkert såna men jag är så himla extrem med det för har varit med så jäkla mycket om att vänner sviker, rykten som sprids och folk som ljuger en rakt upp i ansiktet.. Så Emma hoppas du fick svar på detta nu, bilder på mitt rum kan du nog få i helgen, så håll utkik, videoblogg blir det tyvärr inga, det är inte min grej. :)

BLOGGSVARS TÄVLING.

Yess, äntligen en tävling om bloggsvar som jag deltar i, och jag hoppas jag vinner så jag för en gång skull kan få bloggsvar som jag kämpar med ganska länge nu. Men vill ni också vara med och få chansen att vinna bloggsvar hos en super gullig tjej så kan ni ju klicka här och anmäla er. :)

TORSDAG.

Jag hatar torsdagar, dom är så sega.. Och så går jag länge i skolan, och min torsdag börjar med att jag ska redovisa ett arbete jag gjort. Får se hur det går, :( Är nervös som fan, för min största rädsla är typ att redovisa om inte spindlar då ! Men nu har jag iaf gjort i ordning mig, ska bara ta på mig kläder sen drar jag till skolan. Hörs senare, pusss !

HATAR RUBRIKER.

Jag har sån jäkla ångest så det inte är sant, vet aldrig vad jag ska blogga om.. Kommer aldrig på något och när jag ber om tips eller vad ni vill läsa om så skriver ni inget.. Då vettefan vad jag ska göra. :( Vill ju skriva om saker som lockar er, som ni gillar att läsa om. Så har ni något önskemål så skriv gärna.

SVAR PÅ TAL.

 

 

 

 

 

 

 

 

Har fått denna fråga många gånger, vart jag har gjort min header. Då kan jag svara såhär, det är inte jag som gjort den utan jag fick hjälp och jag vet att den är gjord i photoshop.. & även jag ska lära mig göra designer och sedan försöka hjälpa andra för jag själv har velat ha hjälp och jag vet hur svårt det är och nästan ingen vill göra en design gratis, men så fort jag lärt mig så ska jag göra gratis design, kan ta lång tid men bättre så det blir snyggare. :)


GODMORGON.

Vaknade för en stund sedan och duschade och plattade håret nyss, nu ska jag bara sminka mig och sedan dra till skolan. Hoppas dagen går fort så jag slipper vara trött och seg.. :p Ska även hem idag, och då får jag se vad som händer.. :) Men vi hörs senare, puss puss !
Enormt gammal bild på mig. :o

HOS JULIA.

Just nu sitter jag hos Julia, ska laga lite mat åt oss nu. :) Yummie, ska även sova här och i morgon ska jag hem.. Kanske blir Göteborg i helgen med Sarahy, får se.. Men vi får höras i morgon. Godnatt säger jag väl!

ÖKAR !

Gick in på blogkeen för att kolla hur många som varit inne på min blogg igår och då visade det sig 175, :) Blev mega glad, därför min statistik ökat på bloggstatistiken också, märkt det, och jag blir ju så himla glad när jag ser sånt här. Hoppas det håller på och ökar mer och mer. :)

GODMORGON.

Godmorgon alla söta, vaknade precis och nu ska jag fixa mig och sen ska jag iväg till skolan, fast innan jag ska till skolan så ska jag till trafikskolan och köra bil, för första gången i mitt liv !!! Är livrädd, är rädd att göra fel eller kanske förstöra bilen. :( Fyfasen, någon som kan berätta hur det var att köra bil första gången? Idag ska jag även sova hos Julia, awsome ! :) Igår var jag med Sarahy en sväng, mycket mysigt ! :) Men vi hörs sen, måste fixa mig. Puss !

RÖSTA PÅ MIG?

Jag är en av finalisterna i veckans blogg hos emma, så om ni har lust så kan ni gärna rösta på mig, gå in HÄR för att rösta. :) Det vore jättegulligt ! :)

SUGEN PÅ MER LÄSARE?

Jag har ett tips till alla bloggare som vill få mer läsare/trafik till sin blogg, då ska ni bli medlema på en sida, klicka HÄR för att komma dit. En jättebra sida och som verkligen ger mer trafik till din blogg, har själv märkt det.. Så det är ett tips för mig, om ni vill så bli medlemar. :)

BYTA BLOGGPLATTA?

Har funderat lite att byta bloggplatta till nattstad, men ändå kan jag inte bestämma mig. Jag är rätt nöjd med blogg.se fast det känns som att det krånglar ganska mycket och ibland kommer inte inläggen upp när man sparat dom och så och det är ganska irriterande.. Blogg.se kanske borde bli bättre på detta, men vi får vänta lite och se hur det ser ut med att byta. :)

3 NY IKONER.

» Klickar ni på någon av dom ikonerna så kommer ni fram där ni kan följa mig, och även ni kan registrera er för att få fler besökare. Det är jättebra, har själv märkt att jag fick fler läsare idag, vet inte om det är därför men jag tror det. :) Så ett tips för er som vill ha fler läsare, ju fler hemsidor ni är medlema på när det gäller sånt här ju fler trafik får ni. :) Nu ska jag sova, godnatt !

SISTA MÅLTIDEN.

Sitter nu och äter min sista måltid, en liten yougurth och ett äpple, mumsss så gott det är. :D Syrran och henes kille var här en sväng nyss men dom har åkt hem nu så jag har ganska tråkigt, ska kanske få syrrans rum och då har jag ju iaf lite större. :) Hoppas bara mamma låter mig te rummet. :)

DISSAR !

Jag dissar verkligen pälskläder, tycker för det första att det är fult eller ah det beror på vad det är förstås.
Sen för det andra, asså det man har på sig har människorna dragit låss från ett djur.
Hur kan man en bära något sånt?
Tänk om man skulle börja skära upp människohud och göra jackor eller kläder av det.
Är inte det lite äcklig eller?!
Nej fyfan, djuren blir ju torterade när man sliter låss deras päls bara för att göra kläder av det..
UUUUUUSCH!. Dessar pälskläder STORT!

PLUGGAR.

Nu sitter jag och pluggar lite, har precis städat klar och nu ska jag göra klart lite uppgifter från skolan som jag inte gjort. Ska fan fixa mina två IG:n, inte roligt att komma ut med IG.. Har precis intervjuat en kille som är fältsäljare måste ha det till mitt arbete, och nu ska jag även skriva lite egna reflektioner om äktensap i olika religioner. Ganska roligt ändå, så får se vad jag kommer fram till. I morgon i skolan måste jag skriva ett CV ska ju söka jobb, roligt roligt. :) Jag väntar även på att maten ska bli klar, vet inte riktigt vad det blir men det luktar awesome. :D Pusssss.

STÄDA.

Nu ska jag städa mitt stökiga rum, fy fasen vad det ser ut.. :o Efter det ska jag plugga teori för på tisdag ska jag köra, nervös är jag ! Resten av dagen blir nog bara slappa och i morgon är det måndag igen och då var det dags att åka till skolan igen. :(
Saknar mitt hjärta, :( :love:

HAR PRECIS BAKAT.

Har precis bakat muffins, :D Har serverat dom till mamma, pappa och faster och även jag tog en och måste säga att jag blev nöjd. Dom blev supergoda, :D Dom ser exakt ut som på bilden, fast jag har inte tagit denna bild. Hittar inte min usb-kabel så kan inte visa mina muffins. :) Vill ni ha recept så säg till. :)

JAAAAAAAAA !

Fy fan vad jag är glaaaaaad, jag klara högskoleprovet så jag hoppas jag kommer in på högskolan som jag sökt, sökte ju till behandlingsassistent. Fyfaaan vad jag skrek när jag rättade. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! :D

PROOOOOV.

Nu ska jag  fixa mig och åka till skolan där jag ska göra högskoleprovet, det börjar 9.00 - 16.00 så för mig blir det inget bloggande förän jag är hemma.. Fan jag hoppas detta går bra. :( Vet inte vad jag gör annars?! Så håll tummarna nu för mig älskade läsare, vi hörs sen. :love:

JAG ÄR GLAAAAD !

Jag är så jäkla glad så det finns inte, jag vann bloggsvars inbjudan på http://lifeofkee.blogg.se/. Är överlycklig eftersom jag verkligen aldrig vinner någonstans, och nu gjorde jag det och sen blev jag även dagens blogg hos en tjej.. Detta är roligt tycker jag! Hoppas jag får inbjudan snart så ni kan ställa era frågor till mig. :) Men ska sova nu, ska göra högskoleprovet i morgon. :( Godnatt!

VINNARE AV DAGENS BLOGG..

Nu ska jag utse en vinnare av dagens blogg, och jag valde en som har en fin design och genom hur personen skriver, på det sättet jag blir lockad till bloggan. Valde 2 stycken. :) Blev det inte du så kommer det fler chanser !
Vinnare 1.
Vinnare 2.

TIME FOR SCHOOL.

Nu har jag precis fixat mig, plattat håret och sminkat mig. :) Nu ska jag ta på mig kläder och gå till tåget och vidare till skolan.. Ser inte fram emot morgondagen, för då ska jag göra ett stort högskoleprov, ett lycka till kanske? :) Hahah, idag ska jag inte göra mycket, bara slappa så idag blir det mer bloggande än igår. :) Hörs sen, puss puss.

RSS 2.0
Heart Chat Bubble